Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAVİ2

selam herkese,
    dün note 8 i fişte unuttum ve tüm gece şarjda kaldı, şimdi pil oyun oynarsam 5 dkk da sıfırlıyor, oyunsuzsa yarım saat bir saat gidiyor
    ilginç olansa şarj %1 e düştükten sonra uygulamaları çalıştırmasada saatlerdir bitmedi
    konu hakkında bilgisi olan var mı
    buna bir virüs sebep olabilir mi, yüklü anti virüs var ama.. yinede olabilir mi

1 saat şarjda dolu gösteriyor, ama sonra hızla aşşağıya iniyor

yardımlarınızı bekliyorum..

Pil kalibrasyonu sorununuzu çözecektir. Ben sürekli gece Sarjdayken bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Bir programdan digerine nasil gecis yaparim pc deki gibi simge durumuna getirme yontemiyle.
    Şimdi orta tuşa basılı tutunca çıkanlardan seçebiliyoruz da,
    Geri tuşuna basılı tutunca böyle hani sol tarafta bir pencere açılıyor ya, işte onun gibi, aslında onu kullanırım da o pencereye sekme ve istediğimiz uygulama eklenemiyor. yani ben öyle biliyorum belki de yanılyorum.
    Yardımcı olabilecek olan var mı?

Cihazı rootlarsanız, multi window programı ile istediğiniz programı ekleyebilirsiniz .

• http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Note-8-Gt-n5100-3g-Wifi-Tablet-Gsm__isp9759521 ürünün orjinal note 8 n5100 ithalatcı garantili. alanlar memnun bilgisi olan varmı
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Note-8-Gt-n5100-3g-Wifi-Tablet-Gsm__isp9759521 ürün ithal ediliyor. cok fazla yerde yok linkite orjinal n5100 satışı var. alan yada bilgisi olan varmı
  • Hocam rootlamadan da oluyordu ya, sol taraftan asagi yukari secebiliyorduk. Iki ekran olmuyordu ayni anda ama ekle kaldir yapabiliyorduk o sol pencereye. Programin adini hatirlayan yok mu, samsung multitask degildi adi neydi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 10 Eylül 2013; 17:02:22 >
  • quote:

Hocam rootlamadan da oluyordu ya, sol taraftan asagi yukari secebiliyorduk. Iki ekran olmuyordu ayni anda ama ekle kaldir yapabiliyorduk o sol pencereye. Programin adini hatirlayan yok mu, samsung multitask degildi adi neydi ya

Sidebar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sreng

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Note-8-Gt-n5100-3g-Wifi-Tablet-Gsm__isp9759521 ürünün orjinal note 8 n5100 ithalatcı garantili. alanlar memnun bilgisi olan varmı

5105 te telefon özelliği aktive edilebiliyorken buna neden daha fazla para vereceksiniz.

• Aynen hocam bir saat once gecmis mesajlara bakinca buldum, eyvallah sag olasin, cok pratik uygulama.

• ilhan78 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler,

pil kalibrasyonu derken, 12 saat şarjda bırakmayı mı kastediyorsunuz

bi sorum daha olucak, kimse ayrıntılı üstünde durmamış ama, sammobilde türkiye için çıkan 1,85 sürümü yüklenmeli mi

yüklencekse nasıl yüklenecek bilgi bulamadım,

tüm dosyaları yedeklemek gerekir mi, yani fabrika çıkışına mı dönüyor sd kart

şöyle bir bilgi buldum
    "Batarya yani pil süresini arttırmak için ipucu: Android tablet ya da akıllı telefonunuzu açın. Telefonu ya da tableti en az 8 veya daha fazla bir zaman şarj edin, bu esnada hiçbir şekilde şarj ile bağlantısını kesmeyin.Daha sonra tabletin ya da telefonun şarj ile bağlantısını kesin ve cihazı kapatın.Cihaz kapalı konumdayken 1 saat dolaylarında yeniden şarj edin. Son olarak cihazın şarj olma işlemini sonlandırın, telefonu yeniden açın ve 2 dakika kadar durun. Sonra telefonu kapatın ve yeniden 1 saat dolaylarında şarj edin.

ilk başta kulağa garip gelebilir ancak birçok Android tablet ve akıllı telefon kullanıcısı bu yöntemin işe yaradığını dile getiriyor. "

bu mudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİ2 -- 10 Eylül 2013; 21:17:39 >

• quote:

cevap için teşekkürler,

bi sorum daha olucak, kimse ayrıntılı üstünde durmamış ama, sammobilde türkiye için çıkan 1,85 sürümü yüklenmeli mi

şöyle bir bilgi buldum
    "Batarya yani pil süresini arttırmak için ipucu: Android tablet ya da akıllı telefonunuzu açın. Telefonu ya da tableti en az 8 veya daha fazla bir zaman şarj edin, bu esnada hiçbir şekilde şarj ile bağlantısını kesmeyin.Daha sonra tabletin ya da telefonun şarj ile bağlantısını kesin ve cihazı kapatın.Cihaz kapalı konumdayken 1 saat dolaylarında yeniden şarj edin. Son olarak cihazın şarj olma işlemini sonlandırın, telefonu yeniden açın ve 2 dakika kadar durun. Sonra telefonu kapatın ve yeniden 1 saat dolaylarında şarj edin.

ilk başta kulağa garip gelebilir ancak birçok Android tablet ve akıllı telefon kullanıcısı bu yöntemin işe yaradığını dile getiriyor. "

bu mudur.

Evet.
    Ayrıca kalibrasyon yapan programlar var.
    olay şu cihaz pilin % 100 dolduğunda bir dosya ile anlıyor. O dosya silinir bozulur pil daha bitmeden bitti diyor.dolmadanda doldu diyor tabi.
    Siz tam sarj edip,bu adımları yapınca % 100 dolduğunda anlıyor ve olay çözülüyor.

• Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı 3g li tabletin ekran koruyucusu sadece wi fi lı yada olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

quote:

cevap için teşekkürler,

şöyle bir bilgi buldum

bu mudur.

Evet.
    Ayrıca kalibrasyon yapan programlar var.
    olay şu cihaz pilin % 100 dolduğunda bir dosya ile anlıyor. O dosya silinir bozulur pil daha bitmeden bitti diyor.dolmadanda doldu diyor tabi.
    Siz tam sarj edip,bu adımları yapınca % 100 dolduğunda anlıyor ve olay çözülüyor.

Güzel bir paylaşım oldu.Bende bilmiyordum bunu Teşekkürler

• arkadaşlar bu üründe telefon fonksiyonu var diyor translate den çevirin.şimdi ben bunu alsam %100 kesin olarak telefon görüşmesi yapabilirmiyim ?http://www.saturn.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Note-8.0-3G-16GB-WHITE-GT-N5100,48352,286916,625126.html?langId=-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeBryant

arkadaşlar bu üründe telefon fonksiyonu var diyor translate den çevirin.şimdi ben bunu alsam %100 kesin olarak telefon görüşmesi yapabilirmiyim ?http://www.saturn.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Note-8.0-3G-16GB-WHITE-GT-N5100,48352,286916,625126.html?langId=-3

Bende de N5105 modeli var.Bu modele telefon ozelligi kazandirilabiliyor.Ben denemedim denemeyi de düşünmüyorum ama aşagıdaki linkte , genisce bahsedilen islemi yapıp kullananlar var.
    http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html

• Arkadaslar bir sorum olacak.
    30 saniyelik ekran isiginin sonmesi sonrasinda tus kilidi neden kendiliginden aktiflesiyor? Sizde de boykle mi oluyor, bunu engellemenin bir yolu yok mu, tus yani ekran kilidinin onune gecemez miyiz?

• quote:

Arkadaslar bir sorum olacak.
    30 saniyelik ekran isiginin sonmesi sonrasinda tus kilidi neden kendiliginden aktiflesiyor? Sizde de boykle mi oluyor, bunu engellemenin bir yolu yok mu, tus yani ekran kilidinin onune gecemez miyiz?

Ayarlar-ekran kilidi-ekran kilidi - hiçbirini seçerek kilit ekranını komple iptal etmek dışında bir yol yok.
    Uykuya geçince kilit ekranı gelmeli telefonlarda da böyle.

• Iste o dediginiz yeri bulamiyorum tam olarak
    Benim ayarlarda ekran kilidi sekmesi mi yok anlamadim gitti
    Ayatlar kisisel kilit ekrani hicbiri dedim yine 30 saniye sonra tus kilidi moduna geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 11 Eylül 2013; 13:47:28 >
  • Pil kalibrazasynu benim sorunumu çözmedi
    Sanırım pil hafızasını değiştirmek gerekiyor. pil hafızası nasıl değiştirili r diye bir yazı okumuştum. servisi arayıp sorucam bakalım ne diyecekler

• servisi aradım. samsung gibi dev bir firmaya hiç yakışmayan bir servis anlayışı var, telefonla destek yok, bir uzmana bağlanmaya çalıştım nafile. iki teknik servis numarası aldım, biri meşguliyetten uzman bulup cevap vermedi diğeri açmaya bile tenezzül etmedi,

şimdi bu yakışıyor mu samsung firmasına, niye telefon desteği yok. pil hafızasını yeniden oluşrurmak gibi basit bir işlem için niye illa servise göndereceğiz. 3-5 yönerge takip etmek çok mu zor. işi bilen biri telefona çıkıp bunu telefonda yapamıyoruz şu nedenle diyemiyor. hem şehir dışında yazlıkta kalıyorum ve servisleri yok burda.
    yıllardır firma ararım mutlaka biri telefonda yardım etmeye çalışır, samsung da bu yok, illa makina görülmeliymiş. çok ayıp samsung gibi firmaya. ben günleri mi, daha 3 aylık, ve bir sürü para verip en iyisi olsun diye en pahallıya aldığım makinanın peşinde koşmak için mi harcıyacağım. belki bi kaç işlemle telefonda halledilebilecek birşey. samsung u kınıyorum bu servis anlayışından dolayı.

aranızda pil hafızası nasıl yenilenir bilen var mı?

• quote:

Pil kalibrazasynu benim sorunumu çözmedi
    Sanırım pil hafızasını değiştirmek gerekiyor. pil hafızası nasıl değiştirili r diye bir yazı okumuştum. servisi arayıp sorucam bakalım ne diyecekler

Pil kalibrasyon programları bu işi yapar . Root yetkisi gerekir,
    Soruna pil hafıza dosyanızın bir programda silinmesi değiştirilmesi neden olur.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.