Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugün hiç olmadığı kadar tabletin üstüne gittim. anlatıldığı gibi telefon özelliğini açmak için belirli yolları uyguladım ve n5100 için yayınlanan 4.2.2 güncellemesini yüklemeyi başardım. hiçbir sorunla karşılaşmadım yüklerken. ayrıca root yapma gereğide duymadım. bunun dışında. bazı noktalarda gördüğüm hataları sizinle paylaşmak istedim. şimdi 4.2.2 yüklediğimde karşıma çıkan ilk sorun s pen çıktığında sayfa arkadaşı etkinleşmediğini gözlemledim. haricinde note 8.0 da bulunan readers hub açılmıyor ve hata veriyor. bu iki sorun dışında ikonlar dan ekran kilidine kadar hemen hemen 4.2.2 nin ham hali sayılabilir. sorun gidermek için her şeyi yeniden kurmaya karar verdim çünkü n5100 e ait ilk stok rom 4.1.2 yi kurmadan 4.2.2 yi kurduğumdan kaynaklanan bir sorun diye düşündüm ama işlemi gerçekleştirip 4.1.2 yapıp sonra 4.2.2 ye yükselttiğimde aynı hatalar ile karşılaştım. açıkçası benim gibi okumaya düşkünseniz ve readers hub gibi bir programı kullanmayı düşünüyorsanız yüklemenizi önermem tabi bu kişisel tercih meselesi. ayrıca kamera özellikleri de 4.2.2 ile gelen cihazlardaki gibi yükselmedi. zaten pek bir inceleme yapmadım bir kaç hatanın ardından nihayetinde sammobile de yayınlanan n5105 stok romu indirip cihazı eski haline getirdim. en azından yardımcı olmak adına paylaşmak istedim....

• Merhaba

Note 8 tableti aldığımda çogunlukla işlerimle ilgili notlar almak yazmak için kullanacağım. Bu konuda bana hangi proğramı uygulamayı kullanmamı önerirsiniz ? O uygulamayı açıp S pen ile bol bol not yazacağım.

Ayrıca kısmetse yakın zamanda Note 8 kullanacak bir kişi olarak bana yüklememi tavsiye edeceğiniz uygulamalar hangileridir? Hangi uygulamalar bir note 8 kullanıcısının tabletinde kesinlikle olmalıdır?
    Teşekkürler
  • Hocam bende yaklasik ' bir haftadr bv rom kullaniyorum s pen slkintiyok her §eyi Calls lyor [ Sadece sesile CalISma olmvyor] reader Hubs bir Cozum bulmamiz lazim biraz arastirdim ama belirgin bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal BookCover hakkında birkaç şey söyleyeceğim.

En başta söyliyim, tablet bana abimden hediye, bana sormadan Note8 ve bana sormadan BookCover'i almış. Geldiğinde bookcovere çok üzüldüm, o kadar para bi kılıfa verilir mi dedim kendi kendime. Üstelik beyaz idi. Ben biraz pasaklıyım kesin 3 günde berbat olacak dedim içinden.
    Şimdi tablet geleli 1 ayı geçti sanırım. Ama kılıfı kullandıkça seçimin ne kadar doğru olduğunu anladım. Bir kere incecik, hiç bir fazlalık yaratmıyor. 1 ayda formu henüz hiç bozulmadı. Beyaz olduğu için kirlenip leke olacağını düşündüm. Ki öylede oldu gün boyu çok kirlettim, ama bir ıslak mendile bakıyor bembayaz oluyor yine. Dış kısımı anlıyorum bi derimsi plastik gibi birşey kir tutmayabilir, ama iç kadifemsi kısımı da kir tutmuyor. Kafede portakal suyu ve çay damlaları dökülmüş masada bir güzel ileri geri kaydırırken simsiyah olmuş, dedim gitti. Kesin bu çıkmaz kadifeden. Geldim eve ıslak mendille bir sildim tertemiz. Demem o ki sanırım parasını hak ediyor bu bookcover.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

Note 8 tableti aldığımda çogunlukla işlerimle ilgili notlar almak yazmak için kullanacağım. Bu konuda bana hangi proğramı uygulamayı kullanmamı önerirsiniz ? O uygulamayı açıp S pen ile bol bol not yazacağım.

Ayrıca kısmetse yakın zamanda Note 8 kullanacak bir kişi olarak bana yüklememi tavsiye edeceğiniz uygulamalar hangileridir? Hangi uygulamalar bir note 8 kullanıcısının tabletinde kesinlikle olmalıdır?
    Teşekkürler

@maranci bir mesajında Ezpdf, Acrobat Reader, Ezpdf clear, Sketchbook (tablet versiyonu) note 8 de olmazsa olmazlardan. demiş.
    Baska olmazsa olmaz varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: marancı

quote:

Orijinalden alıntı: alperencsm

Ekran görüntüsünü nasıl aldınız?

Aynı anda home ve güç tuşuna basarak veya kalemin ucu ekrana değerken kalemin üzerindeki tuşa basılı tutarak alabilirsiniz.

elinizi ekran üstünde kaydırarak da alabilirsiniz :) değil mi abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Cihaza dead trigger angry birds serisini temple run 1 ve 2yi bad piggiesi real racing 3ü frut ninjayı nova 3ü asphalt 7yi iron man 3ü ve daha bir sürü uygulamayla oyunda var pil sorunu hariç banamısın demedi her oyunu çatır çatır oynatıyor kışa doğru 4.2.2 güncellemesininde gelmesi bekleniyor cihaz süper herkezin almasını tavsiye ederim ama pili beni 14-18 saat götürüyor ama ben her şey açık ful oyun oynuyorum yinede iyi götürüyor ve birde bişey fark ettim you tubede video izlerken ekranı hareket ettirdiğimde ekran kırpıyor neden oluyordur

performans delisi arkadaşım deneyip görmene sevindim :D yaklaşık 4 gündür 4.2.2 ile kullanıyorum ve daha da mükemmel olmuş deyip seni çatlatmak istiyorum

• 4.2.2 daha gelmediki wifi modeline ama siz 3g modelini kullanıyorsanız bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

4.2.2 daha gelmediki wifi modeline ama siz 3g modelini kullanıyorsanız bilemem

wifi modeli ile ne işiniz var yaw o biçim cihaz dururken
  • Yarın etraflıca bakarım konuya.
  • Ben öyle internetle haşır neşir olmadığım için wifi modelide ucuz olduğu için wifi modelini aldım zaten telefon özelliği türkiyede aktif değil ben tablette oyun oynamayı severim oyunu yüklerim canım sıkıldığında açar oynarım

• Arkadaslar cihazin telefon ozelligi qctim ve 4.2 yukledim yalniz bir sorunum var birturlu cozemedim readers hub veya samsung hub calismiyor [cihaziniz koklenmis diyor ] yardimci olabilecek bir arkadas varsa cok sevinecem

• Samsung hub dediğiniz heralde samsung apps hesap eklemediyseniz çalışmaz aynı şekilde readers hubda öyle ama bence çok gereksiz bişey readers hub çünkü türkçe desteği yok ve telefon özelliğini açmanız hiç iyi olmamış cihazınız garanti dışına çıkmıştır şu an arkadaşlar yarın bir gün bir şey olur cihazınız açılmaz çöker falan virüs bulaşır kapanır bu telefon özelliği yüzünden samsungun ücretsiz yapacağı şeye bir tomar para ödersiniz he bu arada benim cihaz kaskolu teknosada kasko yapıyolar alınca 2 yıl kırıldımı bozuldumu alıyosun yenisini ama size 160 tlye maal oluyor bence hiçbirşey cihaz kırıldımı camı için cihazdan pahalı fiyat biçenler var herkese tavsiye ederim bugün bir modern combat 4 oynadım oynamaya başladığımda saat 2ydi cihazın şarz sinyali gelmese ben oyundan kalkmazdım o derece müthiş herkese tavsiye ederim bu arada ücretli uygulamaları ücretsiz yükleten bir uygulama var play storede ondan asphalt 7 nova 3 modern combat 4 falan hep beleşe geldi hahahhaha tavsiye ederim bu arada 4.2.2 eylül ekim arası geliyo cihaza çok iyi ben wifi modelinden memnunum herkes telefon özelliğini açıyo ama o boyuttaki aleti her yere götüremezsiniz benim zaten telefonum var internete gelince internet bağımlısı degilim oyunumu yükleyip son performans sınırları zorlayavak fpslerde oynamayı severim ve bu cihazda tam bana göre alacağım yerde ipad minide vardı onada baktımda tip konusunda note 8den daha iyi bile olsa özellik bakımından berbattı

• quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

quote:

quote:

sammobile de N5105 için stok rom çıkmıştır bekleyenlerin bilgisine...

Performans testi yapınız lütfen :)

bittin sen

Hey dostum senin derdin ne ha?

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperencsm

Ekran görüntüsünü nasıl aldınız?

Aynı anda home ve güç tuşuna basarak veya kalemin ucu ekrana değerken kalemin üzerindeki tuşa basılı tutarak alabilirsiniz.

elinizi ekran üstünde kaydırarak da alabilirsiniz :) değil mi abi?

Hareketlerden açmak gerek ama önce
  • quote:

quote:

Merhaba

Teşekkürler

@maranci bir mesajında Ezpdf, Acrobat Reader, Ezpdf clear, Sketchbook (tablet versiyonu) note 8 de olmazsa olmazlardan. demiş.
    Baska olmazsa olmaz varmıdır?

Kalemin nimetlerinden faydalanabileceğiniz desek daha doğru olur.

• forumda hakaret içerici sözlerden kaçınalım siavius arkadaşım biraz daha üslubunla takınarak konuş lütfen şaka bile olsa karşındaki kişi istemeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 29 Ağustos 2013; 19:11:44 >
  • Tableti şarj ederken 5V - 0.7A Galaxy şarjı kullanmıştım, nedense bir anda şarj bitti.
    Kutudan çıkan 5V ama 2A.
    İki alette orjinal, üstelik Turkcell'den aldım ama pek faydalı olmadı.
    Ayrıca uzun sürüyor şarj etmesi, o yüzden 2A olana devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N5105 için Türkiye Firmware' odin 1.85 ile sorunsuz kuruyorum. Ancak n5100 için Almanya 4.2.2 ve N5120 için Ingiltere 4.2.2 firmware'i kuramıyorum. Ne Odin 1.85 ne de Odin 3.07 ile yapamadım.
    Aşağıdaki hata mesajı gliyor nedendir ? Sadece auto reboot ve F. Reset time işaretli, repartition işaretli değil . Sol üssteki karede Kırmızı oldu. Oysa Türkçe firmware de yeşil olmuştu.

<ID:0/007> File analysis..
    <ID:0/007> SetupConnection..
    <ID:0/007> Initialzation..
    <ID:0/007> Get PIT for mapping..
    <ID:0/007> Firmware update start..
    <ID:0/007> sboot.bin
    <ID:0/007> NAND Write Start!!
    <ID:0/007>
    <ID:0/007> Complete(Write) operation failed.
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
  • Arkadaşlar readers huba girdimde kitap indirdim türkçe dil desteği yok buna nasıl türkçe dil desteği yükleriz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.