Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

quote:

Bende merak ediyorum doğrusu note 2 ile note 8 girisleri aynimi? ikiside mikro usb kullaniyor ama...

cık yemedi hocam... bir bakayım dedim de 11pin Mhl 1.2 versiyonu şeklinde olucak kullanabileceğimiz kablo... note 2 ve S3ün Mhl sürümü de farklı...

Anladigim kadari ile
    Note 8 girisi 11 pin(ayni note, S2 ve Nexus da olduğu gibi).
    Note 2 giriside 5 pin.
    O zaman aşağıdaki linkteki ürünü alırsak örneğin note2 sarjini note 8 e takabilirmiyi kii?
    Yapmak istedigim kisacasi şu: Note 2 telefonumda giris yaparak kullandigim bir kabloyu, Note 8 de de kullanmak istiyorum.
    http://m.gittigidiyor.com/urun/73954393

Ben dediğinizi yapıyorum. Oluyor merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Arkadaşlar teknosaya bugün gittim elime aldım alınca dünyayı yönetebilecek gibi hissediyo insan daha sonra temple run 2 nova 3 dead trigger falan oynadım spene falan baktım ekran boyutuda iyi geldi ekranı amoled ekranlar gibiydi okuma modu falan ayrı bir hava zaten buraya kadar her şey süper fiyatıda uygundu şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu zurnanın zarttt dediği yere bir internete girip internet performansına bakam dedim facebook diye yazdım tarayıcıya takda açtı süperdi daha sonra girdim faceime ama ne resim görünüo ne video babamda dedi ohooohoo bu tablet resimler ve videoları açmıosa ne işime yarar benim dedi herkezin hevesi kursağında kaldı oradaki görevliye neden resimleri açmadığını sorunca adobe flash desteklemiyor dedi bende bir çözümü var mı dedim belki vardır ama ben bilmiyorum dedi yardım edin nasıl hallederiz bu işi

4.0 için bulunan flashı yükleyip flash desteği sağlayabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Arkadaşlar teknosaya bugün gittim elime aldım alınca dünyayı yönetebilecek gibi hissediyo insan daha sonra temple run 2 nova 3 dead trigger falan oynadım spene falan baktım ekran boyutuda iyi geldi ekranı amoled ekranlar gibiydi okuma modu falan ayrı bir hava zaten buraya kadar her şey süper fiyatıda uygundu şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu zurnanın zarttt dediği yere bir internete girip internet performansına bakam dedim facebook diye yazdım tarayıcıya takda açtı süperdi daha sonra girdim faceime ama ne resim görünüo ne video babamda dedi ohooohoo bu tablet resimler ve videoları açmıosa ne işime yarar benim dedi herkezin hevesi kursağında kaldı oradaki görevliye neden resimleri açmadığını sorunca adobe flash desteklemiyor dedi bende bir çözümü var mı dedim belki vardır ama ben bilmiyorum dedi yardım edin nasıl hallederiz bu işi

Su anda kullandığım note2 telefonumda facebook resimlerini ve videolarını açmakta problem yasamiyorum.
    Yani simdi note 8 alsam resim ve video acmayacakmi? Note 8 kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?

Açabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: alperencsm

Ekran görüntüsünü nasıl aldınız?

Aynı anda home ve güç tuşuna basarak veya kalemin ucu ekrana değerken kalemin üzerindeki tuşa basılı tutarak alabilirsiniz.
  • bugün kablosuz modem geldi internette gezindim neredeyse tüm girdiğim yerlerdeki resim ve videoları açıyor gerçektende artık flasha gerek yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGKilleR

Merhaba arkadaşlar istanbulda note 8im için gidip elden kılıf ve başka aksesuarlar alabiliceğim bi yer tavsiye edebilicek olan var mı acaba ? Bugün sirkeci tarafında baya dolandım fakat 1-2 tane kılıf bulabildim onlarda pek hoşuma gitmedi.. başka yer tavsiye edebilicek olan var mı?

Akmerkez de Samsungavm ye uğrayın.
  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. samsung türkiye garantili.
  • Merhaba maranci
    Teşekkür ediyorum cevap icin
    Note 2 telefonum var.Simdi Note 8 de almak istiyorum.Note 2 de kullandığım kablolari note 8 dede kullanmak için o aparati aldim.Sizin de kullanabildiginize cok sevindim.
    Bu arada sorulara verdiginiz cevap lar ve bilgi paylaşımlariniz icinde ayriyeten teşekkür ederim.
    @marancı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba maranci
    Note 2 telefonum var.Simdi Note 8 de almak istiyorum.Note 2 de kullandığım kablolari note 8 dede kullanmak için o aparati aldim.Sizin de kullanabildiginize cok sevindim.
    Bu arada sorulara verdiginiz cevap lar ve bilgi paylaşımlariniz icinde ayriyeten teşekkür ederim.
    @marancı

hocam isinize karismak gibi olmasin ama note 2 niz varken note 8.0 alinmaz gibi boyut olarak soyluyorum

• Note2 yi yaklaşık 1 senedir büyük bir zevkle kullaniyorum.Evde Motorola xoom 3G tablet ve Zepad zenithink tablet var, her ikiside 10 inc.Dogrusu 10 ince alışamadım ve her ikisinide birden satisa cikardim.
    http://m.gittigidiyor.com/urun/91480971
    Satildiginda uzerine ekleme yaparak 3g note 8 alacagim.
    Kose yazisi ve diger haber ve yazıları okumayi cok seviyorum.Komik gelecek belki size ama bu konuda note 2 gözüme küçük geliyor, 10 inc lik bir tabletde buyuk.Bu konuda 8 inc note 8 cok iyi olacak.
    Slm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 20 Ağustos 2013; 22:56:06 >
  • sammobile de N5105 için stok rom çıkmıştır bekleyenlerin bilgisine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

quote:

Merhaba maranci
    @marancı

hocam isinize karismak gibi olmasin ama note 2 niz varken note 8.0 alinmaz gibi boyut olarak soyluyorum

İşinize yaradı ise ne mutlu bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

quote:

Merhaba maranci
    @marancı

Bende note 2 kullanırken tablet almaya niyetlendim. Nexus 7 düşünüyordum. 3g lisini bekliyordum o sıralar. Çevredeki insanlar telefonun zaten büyük küçük tablet alma dediler. Epeyce de bastırarak :) Velhasıl birinden tab 2 10.1 aldım uygun fiyata sonra 200 tl zararla sattım. 10 inç çok büyük tablet için bence. Note 8 max ideal boyut bence. Eğer demek istediğiniz başta bahsettiğim mesele ise 7-8 inç tablet uzun kullanımda daha kullanışlı benim fikrime göre.

• quote:

Note2 yi yaklaşık 1 senedir büyük bir zevkle kullaniyorum.Evde Motorola xoom 3G tablet ve Zepad zenithink tablet var, her ikiside 10 inc.Dogrusu 10 ince alışamadım ve her ikisinide birden satisa cikardim.
    Kose yazisi ve diger haber ve yazıları okumayi cok seviyorum.Komik gelecek belki size ama bu konuda note 2 gözüme küçük geliyor, 10 inc lik bir tabletde buyuk.Bu konuda 8 inc note 8 cok iyi olacak.
    Slm.

Kesinlikle haklısınız

• quote:

sammobile de N5105 için stok rom çıkmıştır bekleyenlerin bilgisine...

Performans testi yapınız lütfen :)
  • quote:

eyvallah. listede gözükmüyor ama aramada n5105 yazınca çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 21 Ağustos 2013; 6:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marancı

quote:

Performans testi yapınız lütfen :)

bittin sen
  • quote:

quote:

Note2 yi yaklaşık 1 senedir büyük bir zevkle kullaniyorum.Evde Motorola xoom 3G tablet ve Zepad zenithink tablet var, her ikiside 10 inc.Dogrusu 10 ince alışamadım ve her ikisinide birden satisa cikardim.
    Slm.

Kesinlikle haklısınız

Sevdim Seni

• quote:

quote:

quote:

Slm.

Kesinlikle haklısınız

Sevdim Seni

• quote:

quote:

quote:

Slm.

Kesinlikle haklısınız

Sevdim Seni

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.