Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden satmak istiyorsun? Tab pro8.4 u tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi ki bu tableti almamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: elmanderr

Iyi ki bu tableti almamışım

Nereyini beğenmediniz de kuru kuruya kötülediniz tableti anlamadım. Ben severek kullanıyorum, çokta memnunum. Aklıma gelen tüm işlerimi görüyor, oyundan nota, filme, kitaba kadar :)
  • Tabletimi artik kit kata geçirmek istiyorum türkçe veya yabancı bir kaynak varmıdır nasıl yapılacağının detaylı bir şekilde anlatildigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Orijinalden alıntı: elmanderr

Iyi ki bu tableti almamışım

Nereyini beğenmediniz de kuru kuruya kötülediniz tableti anlamadım. Ben severek kullanıyorum, çokta memnunum. Aklıma gelen tüm işlerimi görüyor, oyundan nota, filme, kitaba kadar :)

Pil ömrü

• Bu adreste yazılanları yaptım. Hiç bir sorun yaşamadan yüklendi ve telefon özelliği de açıldı.
    http://androidnoktasi.com/5241/samsung-galaxy-note-8-gt-n5105-kitkat-4-4-4-telefon-gorusmeleri-acik-nasil-yuklenir/

Pilin çabuk bitme sorunu yüklemeden önce de zaten vardı. Özellikle de %50 yi gördükten sonra çok çabuk bitiyordu.

Şu adreste kit kat yükledikten sonra oluşan pil sorunuyla ilgili yazışma olmuş.
    http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-8-0/419140-note-8-0-overheating-battery-drain-after-kitkat-update.html

Ben de zaten yüklemeden önce vardı sorun. Bir kişi pilin bağlantısını kesip yarım saat kadar bekleyip tekrar bağlayınca pil ömrünün hatırı sayılır derecede düzeldiğini söylemiş.

Denemeye karar verdim. Youtubeda arka kapağın nasıl açılacağını gösteren videolar var.

Pilin bağlantısını kesip, yarım saat kadar bekleyip tekrar bağladım. Oyun alışkanlığım yok. Ancak tableti hem iş hem eğlence için kullanıyorum. İş, internet, film seyretme (en az 3 dizi) ıvır zıvır işler derken 5-7 saat arası ekran süresi oldu.

Ancak arka kapağı açmak için eve gitmeyi bekleyemedim. Evde daha uygun aletler vardı. Kredi kartı ile deneyeyim dedim. Kapağın kenarında ki metalik görünümlü şeritte birkaç çatlak oluştu.

Bir de hafıza kartını çıkartmayı unutmuşum maalesef sizlere ömür, kırıldı. Kapağı sökmeye kalkarsanız en çok işe yarayan gitar penaları. Bir tane ince ve görece yumuşak bir tane de biraz daha sert...

Pil durumunu soran arkadaşlar için pili sökmek çok işe yarıyor ama cesaret istiyor. Kitkat ise site anlatıldığı gibi yaptım tek bir sorun çıkmadan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myndos -- 20 Mayıs 2015; 10:40:06 >

• myndos M kullanıcısına yanıt
    Film dizi izlemek için ne kullanıyorsunuz?

• online izlemek için tubmate, opera beta, Özellikle tubmate youtube videoları düşük bağlantıyla seyretmek için çok kullanışlı.

firefox flash video downloader ile çoğu zaman dizi sitelerinden indirip izliyorum .

Oynatıcı soruyorsanız mx player.
  • Dizi indirmek ve seyretmek icin dizi x hd ve dizicu google playde yoksa googledan aratip harici olarak kurabilirsiniz
    tablete...s dosya yoneticisiylede indirip tabletten izleyebilirsiniz.asagi yukari tum bilinen diziler var
    player olarakta mx player ve vlc gayet kullanisli
  • Teşekkürler.

• Bende bu tabletin telefon özelliğini açıp, Kullanıyorum Çok rahat 2 gün gidiyor. ara ara wifi bulutut Kulaklık kli süre açık. sürekli yanımda çanta taşıması hariç süper bir tablet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

Bende bu tabletin telefon özelliğini açıp, Kullanıyorum Çok rahat 2 gün gidiyor. ara ara wifi bulutut Kulaklık kli süre açık. sürekli yanımda çanta taşıması hariç süper bir tablet.

Kullanışlı bir çanta arayanlar için tavsiyem:
    U.S.POLO kalitesi, şık, çok kalın değil, cihaz içine tam oturuyor. Şarj aleti ve kablosunun yanında kimlik, anahtarlar gibi küçük eşyalarınızı da yanınızda taşıyabilirsiniz.

U.S.POLO ASSN OMUZ ÇANTASI PLEVR0010
    ÖLÇÜLERİ: 23 x 18 x 4 cm
    YAPILDIĞI MALZEME: Kanvas Kumaş, PU Deri
    RENK: Kahverengi
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Haziran 2015; 19:36:53 >

• Merhab arkadaslar. Ben bu galaxy note 8.0 alacagim. Sanirim sarjlarda sorun var. 3G li modelini ve Wifi modeli sarj sureleri aynimi? Tesekkurler...

• Cok farketmez sarj olarak farkli oldugunu sanmiyorum...3g modelini tavsiye ederim telefon ozellligini aktif edip
    2.telefon olarakta kullanma sansin olur..ve internetin olmadigi her yerde 3gden baglanabilirsin,seyahatlerde vs..
  • Hazır sizi bulmuşken bi iki soru soracagım:) 1-Tabletinizi -galaxy note 8.0- kaç aydır kullanıyorsunuz? 2-Modeli 3G+Wifi mi yoksa sadece Wifi modelimi? 3-Tablet şarjınız ka saat gidiyor? 4-Sadece not tutmakla tablet kaç saat çalışır? Simdiden Tesekkurler...

• 1-bir bucuk yildir kullaniyorum
    2-3gli model
    3-yogun kullanimda gunu cikariyor..araliksiz internet ve film falan seyredersem 5-6saat
    4-sadece not tutarak butun gun sabahtan aksama not tutabilir ben cok kullanmadigim icin kesin saat veremiycem

Cihazdan cok memnunum aldigimdan beri sarj bitmesi haric kapanmamistir simdiye kadar hic sorun cikarmadi,herhangi bir uygulamada donma ve takilmaya rastlamadim,yogun internet kullaniyorum ondada sorunsuz..bu kadar surede en fazla 2 veya 3 sefer kapatip acmak zorunda kalmisimdir..zaten bu boyutta ve s-pen olan yeni bir model cikmadi hala bildigim kadariyla..
  • arkadaşlar merhaba 2. el olarak ben de bu tableti kadıköyden bir telefoncudan aldım isteyen olursa 1 adet daha var uygun fiyata veriyor..neyse hemen root ve telefon özelliğini doğubanktan yaptırdım. ancak görüyorum ki 4.4.4 kitkat update de varmış şayet bu yükseltmeyi yaparsam telefon özelliği gider mi? önerir misiniz ?
    kitap okuma severler için mavi ışık filtresini indirmelerini öneririm ekranın kontras olarak okumaya göre ayarlayabilirsiniz gözleriniz fazla yorulmaz. ben bu tableti çok beğendim işlevelliği bakımından gayet güzel.
  • Memnunsaniz hic guncellemeyin. Bu guncelleme olaylarinda bazen simcard falan gormeme, sebeke bulamama sorunu olabiliyor. Bence maceraya gerek yok. 5.0 o, madiktan sonra 4.4 un fark yaratacagini dusunmuyorum.[Kunye=]

• cem_uar2 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler tavsiyenize uyacağım o zaman güncellemelerin en sıkıntısız olanı lolipop vs olursa onu değerlendiririm, zaten tablet dediğiniz gibi çok güzel oldu telefon özelliğiyle :) pil de iyi gidiyor hatta ilerde pil değiştirmek gerekirse bu da kolay yapılıyormuş. peki kurmam gerekli uygulamalar olmazsa olmaz uygulamalar olarak ne öneriyorsunuz özellikle yazım üzerine not alma üzerine.? müzik sesi de muazzammış iyi bir kulaklıkla dinleyince anladım flac da destekliyor. bir de mavi ekran ışığı apk si indirdim kitap okurken çok işe yarıyor hemde pilden tasarruf sağlıyor..
  • Kendi snot uygulamasi cok kapsamlı yanliz ben not defteri diye kucuk bir not programi kullaniyorum. Hem kucuk hemde el yazisiyla uyumlu. Ayrica reklam engelleme adaway adli uygulamazsa olmazsa olmaz. Quick pic hizli bir resim onizleme programi, boat browser mini adli browser yanliz bu uygulama ucretli oldugundan ilk once miniyi marketten indirip blackmarkt ten bunun crackini kuracaksiniz.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.