Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shiftdelete'deki haberi okumuşsunuzdur heralde. note7 değişim süreci nedeniyle amerikada baya bir indirimle satılacakmış telefon.

bizim samsung'a sordum. öyle birşey yok dedi. :))
  • Bu s8 ilk çıktığında adanadan mersine kadar gittim aldım.

Ama herkesin dediği gibi 3 ayda 1000 TL' ye samsung Türkiye Garantili veya daha aşağıya MAVİ rengini alabileceğimiz yerler çıkar.

Yani maviyi niye getirmiyorsunuz anlayamıyorum.

İdare edebiliyorsanız edin elinizdekilerle.Bende bu sefer ne ön sipariş ne önce almaya çalışacağım. Çünkü yaptıkları soyguna giriyor.

500 Tl hediye çekiyle alabileceğiniz pek bir şey yok ayrıca yığılma oluyor stoklar tükeniyor bir süre bekliyorsunuz bu aylarca sürebilir.

Ayrıca frontier ele ayağa düşmüş diyor biri ama 1.350 TL ye kimse almadığı için klimanın yanına telefonun yanına eşantiyon diye gönderiyorlar. Classic çok daha şık ama onu vermiyorlar nedense. Ayrıca anneler gününde telefon alana mikrodalga hediye idi. bir telefon daha aldım 50 gün sonra gönderdiler mikrodalgayı ne annelere günü ne hediyenin bir anlamı kaldı. Klima alan arkadaşlar var onlarada aynı dertten muzdaripti forumda konusu var.
    Yani hediyeler göz boyama.

Fiyat düşüşü beklenmesin diyorlar ama daha çıkmadan yüzde 3 bayii indirimi falan varsa , devamını düşünemiyorum. Yazın buraya.

Bu arada Note8 in yapıp Note 5 in yapamadığı ne var acaba bilmiyorum.

• Sanırım Samsung Türkiye ayrı bir marka , Samsung Globalden;

NOTE FE yok;
    S8in diğer renkleri yok ,
    S7 EDGE noTE5 e güncelleme doğru düzgün yok ( avrupadan 2 ay sonra gelir )
    Note 8 in diğer renkleri yok ;
    Kutuda kılıf yok ;
    Note 7 kullanıcıları için indirim yok,
    Önsiparişe 500 TL çek var , ama alma önceliğin yok, (herkesten sonra geliyor telefon elinize :)
    Çekin var stok yok ;
    Snapdrogon yok ,
    Çift hat yok ,

Yok oğlu yok , ithal araba satan firmalar Türkiyeye özel çoğu özelliği ekletmeden üretim yapıp daha ucuza alıyor ama TR pazarında en fahiş fiyatlarla satıyorlar ,

Banada o zaman almayın aldırmayın diyenler vardı dinlemiyordum. Siz dinleyin bir kişi bir kişidir. Yaptıkları muamelenin karşılığında direnmek ve protesto etmek en doğal hakkınız.
    Ekşiciler burdaysa Pınar ürünlerinin boykotunu bilirler yada yazıp takip edebilirsiniz boykot neymiş neden ve nasıl yapılırmış çok azda olsa kolektif hareketin faydalarını görürsünüz.

Konu sahibi yada başka biriydi sanırım ; TAB S3 almışta konuda pişmanlığını dile getiriyor. Verdiği para zoruna gidiyor. Adam haklı 2500 3000 tablet satıyorlar. Özellik leş.

Servislerle ilgili hiç bir şey söyleyemeyeceğim zaten. Nokta çizik hata var telefon kendini resetliyor gönderiyorum , çizik var diyor. Ulan çizikle anakart probleminin kırmızı ekranın ne alakası var.
    Samsung Türkiyenin cep telefonu tablet ithal edip , karlılığını hayvani boyutlara çıkarmak ve insanları keklemekten başka bir amaca hizmet ettiğini düşünmüyorum.

Sağ aynasız , paspassız , radyosuz kalorifersiz fahiş fiyatlı Tofaş sıralarını hatırladım ...

Böyle işte, Samsung Tr'ye selam alacaklara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzard -- 25 Ağustos 2017; 15:58:47 >

• Samsung web sayfası ni kim duzenliyor acaba global samsung sayfasini kopyalamis yapistirmis kutu içeriğine kocaman bir kilif fotosu koymus arkadaşım insan bir dikkat eder burasi turkiye kilif milif gondermezler buraya çok aldatici bir resmi web sayfasi olmuş bir firmanın resmi web sayfası müşterilerini trolller mi arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Samsung web sayfası ni kim duzenliyor acaba global samsung sayfasini kopyalamis yapistirmis kutu içeriğine kocaman bir kilif fotosu koymus arkadaşım insan bir dikkat eder burasi turkiye kilif milif gondermezler buraya çok aldatici bir resmi web sayfasi olmuş bir firmanın resmi web sayfası müşterilerini trolller mi arkadaş

Ekran kilitli iken, "Tüm prmk ucnzu kaydrn" diyen firmadan herşey beklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 bence alınabilecek en iyi telefon... Tamam fiyatı yüksek olabilir ama 5000 tl bandında iPhone almaktansa Note 8 almayı tercih ederim.

Mate 9 kullanıyordum dayanamadım S8 Plus aldım, sanırım yine dayamayacağım ve Note 8 alacağım kısmetse. Ama birkaç ay sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 25 Ağustos 2017; 19:23:26 >
  • Arkadaslar samsung tr yi aradim az once on siparis verince telefonu ne zaman alabilirim dedim 25 eylulde göndermeye basliyacagiz dedi.

Yani arkadaslar on siparis verenlerin telefonlari 1 ay sonra verilecekmis adam bana 25-30 eylul arasinda alirsiniz dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    15 eylüldede bimde bile bulunur nerdeyse. Ön sparişin ne önemi kaldı. Zaten indirimin kralı gelir iphonr 8 çıksın piyasaya

• quote:

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Arkadaslar samsung tr yi aradim az once on siparis verince telefonu ne zaman alabilirim dedim 25 eylulde göndermeye basliyacagiz dedi.

Yani arkadaslar on siparis verenlerin telefonlari 1 ay sonra verilecekmis adam bana 25-30 eylul arasinda alirsiniz dedi.

almaya karar vermek için kasım ayını bekleyeceğim.

Samsung A7 2017 sahibiyim tek şarj ile 2 gün gidiyor çok memnunum.

forumda konusunda 10 saat ekran süresi alanlar var.

note 8 kullanıcılarının şarja ilişkin yorumlarının nasıl olacağını çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

Bazıları iphone la note seriai telefonları kıyaslamışlar. Komedi. Bu paraya bu özellikler olursa iphone daha mantıklı gibisindwn konuşmuşlar. Bi kere note serisinin muadili hiçbir telefon yoktur. Bunu sadece iphone lar için söylemiyorum. Ne samsung S serisi ne de sony ne de başka bir markanın note serisi ile kapışma gibi bir imkanı yok. Note serisinin, insanlara sunduğu özellikleri "bu özellik ne yeeaaa nerde kullancaz bunu biz" diye geçiştirmek yerine bi kullanmaya çalışırsanız zaten diğer tüm telefonlardan faeklı olduğunu anlarsınız. İlk başta note serisi almadan banada bu özellikler gereksiz geliyordu ama artık note serisi hariç herhangi bir telefon alacağımı düşünmüyorum. He fiyatları pahalı mı evet ama aynı fiyatı boş, sıradan bir android relwfonun sahip olduğu özelliklere sahip bir iphone a vereceğime note serisi bi telefona veririm daha iyi. Ben note 4 kullanıcısıyım telefonumda arasıra şebeke sorunu yaşıryorum(note 4 lerde kroniktir). Telefonumun bu sorunu hariç her şeyinden memnunum ve çıkışından 3 yıl geçmiş olmasına rağmen hala daha gğncel telefonlarla kapışabilir seviyede. Açıkçası iphone un stavilliğine sağlamlığına sözğm yok, eğer nıte serisi kullanmasaydım hiç kesinlikle bende iphone alırdım ama note serisini bi kez kullanınca iphone sadece yazılımına oara verdiğiniz boş bir telefon gibi geliyor ki zaten 1000 liralık telwfon bile rootlanarak custom rom atılarak iphonun stabilliğine getirilebilir o yüzden note ile iphone kesinlikle ve kesinlikle kıyaslanamaz.

Dostum gercekte hayatta kimse o ozellikleri kullanmiyor. Hatta arkadasin birine dedim. Hic kullandin mi dedim kalemi. Yoo hic kullanmadim dedi. Parmak varken ne gerek var diyor. Sadece havali gozukuyor diyor.

Senin note 8i ovmen sadece kalemini ovmen. S8plus ile ayni ozellikler. Kalemi ile de resim cizersin egri bugru. Egri bugru yazi yazarsin. Onlara az birsey susleme sonra o yazilanlari paylasirsin okadar.

Yani sadece yazi yazmak icin not almak icin. Iyide bunlari normal telefonda da yapiyorsun. Not almak icin kalemi cikarip yazi yazmaya calisacagim. Sanal klavyeden duzgunce yazip kaydete tikla olay bitti. Neden parmagimi harfleri yazabilmek icin ugrasayim. Sirf hava atmak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

iphone çıkana kadar n8 500 lira veya daha fazla indirim görecektir ki bu da iphone' un rekabetçi bir fiyatla çıkmasına neden olabilir, n8' in tek faydası.

Cihaz kötü değil ama beklentileri karşılamadı, en basitinden stereo hoparlör, batarya bunlarda bile sınıfta kalıyor. Kameraları güzel ama bunu değerlendirmek için alternatiflerini görmek gerekecek, ergonomi çok önemli burda da iyi değil, s8+ donanımı ve tasarımı ile gelmesi affedilemez.

iPhone 5 bin lira olsun diye dua ediyoruz, çıkarsada peynir ekmek gibi satacak, çünkü rakip yok, n8 buna ancak fiyat düşürerek yanında hediyeler vererek cevap verebilir.

4000 mAh batarya ile gelseydi bugün ne düşünürdük acaba? Veya tek sorun batarya mı, yoksa beklentilerimiz çok mu yüksek, telefondan ziyade bambaşka birşey mi bekliyoruz?

Doğru yazmışsın. Ben i7 Plus kullanıyorum. Eğer Note 8 biraz daha iyi olabilseydi geçerdim; ancak şu koşullarda i8'i bekliyorum.

• Kalem özelliği işine yaramayan için note almak kadar saçma birşey olamaz. Boşuna kalın bataryası zayıf telefon alınmaz taşımasıda eziyet olur. Ama benim için kalem vazgeçilmez. Her işimde kullanıyorum kulaklıkla kulşanırken tak açıp kalrmle not alıyorum. Çekilen resimlerde değişik yerlerde işaretleme ve not alma süper kolay birşey. Ayrıca çarşı pazar notu gibi günlük hayatta almanız gerekn notları ekran kapalıyken bile alabilmek süper. Kısaca bu makinanın alametifahikası kalem brnim işime yaramaz diyen bence direk iphone 7 plus alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Kalem özelliği işine yaramayan için note almak kadar saçma birşey olamaz. Boşuna kalın bataryası zayıf telefon alınmaz taşımasıda eziyet olur. Ama benim için kalem vazgeçilmez. Her işimde kullanıyorum kulaklıkla kulşanırken tak açıp kalrmle not alıyorum. Çekilen resimlerde değişik yerlerde işaretleme ve not alma süper kolay birşey. Ayrıca çarşı pazar notu gibi günlük hayatta almanız gerekn notları ekran kapalıyken bile alabilmek süper. Kısaca bu makinanın alametifahikası kalem brnim işime yaramaz diyen bence direk iphone 7 plus alsın.

Kalemde aman aman bir olay değil, harika resim yeteneğin olsa kaç kere resim yaparsın ki bunu tuvale yapmak varken 5000 bin liralık telefona yapmak.
    Not alma konusunda reklamlarda abartılıyor, toplantılarda telefon kullanan kişi bir elin parmaklarını geçmez, defter ve kalemin yerini hiçbir şey tutamaz, pazara giderken herhangi bir not uygulaması bile fazlasıyla yeterli, aynı şekilde günlük notlar içinde, size karşı olmak için söylemiyorum bunları ama kalemi samsung' un iyi kullandığını da söyleyemeyiz, ios' ta olsa milyon tane premium uygulama olurdu, android' de kaç tane var?
    Note 4 kullanıcısıyım benim için durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

iphone çıkana kadar n8 500 lira veya daha fazla indirim görecektir ki bu da iphone' un rekabetçi bir fiyatla çıkmasına neden olabilir, n8' in tek faydası.

Cihaz kötü değil ama beklentileri karşılamadı, en basitinden stereo hoparlör, batarya bunlarda bile sınıfta kalıyor. Kameraları güzel ama bunu değerlendirmek için alternatiflerini görmek gerekecek, ergonomi çok önemli burda da iyi değil, s8+ donanımı ve tasarımı ile gelmesi affedilemez.

iPhone 5 bin lira olsun diye dua ediyoruz, çıkarsada peynir ekmek gibi satacak, çünkü rakip yok, n8 buna ancak fiyat düşürerek yanında hediyeler vererek cevap verebilir.

4000 mAh batarya ile gelseydi bugün ne düşünürdük acaba? Veya tek sorun batarya mı, yoksa beklentilerimiz çok mu yüksek, telefondan ziyade bambaşka birşey mi bekliyoruz?

Doğru yazmışsın. Ben i7 Plus kullanıyorum. Eğer Note 8 biraz daha iyi olabilseydi geçerdim; ancak şu koşullarda i8'i bekliyorum.

Mesele tam bu, note 8 ile i7+ ' ı karşılaştırdığın zaman bile n8 alayım diyemiyorsun, n4' den yeni note' lara geçecek sebep bulamamam gibi, ios cihazlarında kötü yanları yok mu var,çok.
    Maalesef piyasada parasını hak eden cihaz yok, hepsi yarım yamalak.

• Anladığım kadarıyla en azından kağıt üstünde en uygun seçenek 4999TL'ye S3 frontier saati + telefonu almak. Umarım dediğiniz gibi bir süre sonra indirime girer ama tahminim hep 4000 TL'nin üzerinde olacağı, ancak paralel ithalat ürünlerin 3000-4000 arası bulunabileceği şeklinde. Sadece bir tahmin, hiç bir bilgiye dayanmıyor.

Kalem çok önemli benim için. Note4'ü adeta bir notebook gibi kullanmaktayım. Ya 3 senelik note4'le devam edeceğim, ya da en uygun fiyatlı olduğu bir anda yine de bunu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 26 Ağustos 2017; 12:18:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Tasarımı nedense bana Note 7den kötü geliyor

Tasarım olarak Note7 çok daha şık bir telefondu. Note8 gerçekten çirkin görünüyor. S8+ ve hatta S7 edge dahi daha şık.

• Adamlar 3 ayda 1 cihaz değiştiriyor. Ülkeme bak be hey hey. Sonrada para adamın parası sanane diyen eksikler çıkıyor. Bu kafada 100000 adam ekonomiyi etkiliyor be arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bende Note 4 kullanıcısyım ben note dışında cihaz almam daha aslında işimi görüyor batarya değişmesi hele süper note4 ün. Kalemde ben sıklıkla kullanıyorum şu an spen yazma hassasiyet i ve şarjsız kalem olması açısından rakipsiz. Tek geçme nedenim su geçirmezlik parmak izi biliyorsun bizimki çağ gerisi. Bunlar. Yoksa kamera falanda işimi görüyor. Keşken note fe gelseydi ki bence gelebilir. Bu note8 furyası bşr bitsin satacaklarını satsınlar gelir. 3000 civarı hatta altına fe alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zampara1234

quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Tasarımı nedense bana Note 7den kötü geliyor

Tasarım olarak Note7 çok daha şık bir telefondu. Note8 gerçekten çirkin görünüyor. S8+ ve hatta S7 edge dahi daha şık.

Yanyana koysan s8+ ile note 8 i ayirt edemezsin. Fakat s8+ şık, note 8 cok cirkin tasarimli diyorsun.

Her sene ayni mubabbetler dönüyor. Her telefon ciktiktan sonra yapilan yorumlar birebir aynı. 1 sene sonra note 8 çok şıktı note 9 mundar denilecek.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.