Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara Forum Samsung Mağazasına Demo cihaz gelmiş herkes sıra ile inceliyordu ilgi yoğundu bende 5 dakika kadar kurcaladım fakat cihaz bana çok büyük geldi imkanı yok alıp cepte taşıyamam ama çok yakışıklı bir çihaz olmuş orası ayrı..
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecek arkadaşlar kesin bilgi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Daha erken alırsın tahminim bu yönde S8 ön siparişlerinde ki aynı hatayı yapmazlar

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Evet

• Gear S3 frontier kullandım bir dönem. Note 8 ile verilmesi çok çok iyi. Toplam fiyata bakarsak Note 8 4000 lira ya tekabül ediyor... Alınası bir kampanya olmuş... Note 8 + 500 tl hediye çeki kampanyası yerine bu kampanya değerlendirilmeli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    4000 liraya alınası diyebilmek için aylık gelirinin 5 bin ve üstü olması gerek dostum. Telefonun fiyatı gereksiz şekilde çok yüksek.

Ki S8+ ile üstüne gelen müthiş gerekli şeyler yok. Standart kullanıcılar için gereksizler. Stylus,çift kamera,6 gb ram. Bir de utanmadan S8+'ın bataryasından daha küçük olduğunu da unutmayın elbette. En azından S8+ kadar bataryası olsaydı keşke.

Forum zengin doluymuş mübarek. Bu da ayrı bir komik durum yahu. Gerçi 2000 tl maaşı olan birisi bile gidip iPhone 7 Plus alıyor daha denecek bir şey yok. Sanki çok matah bir şey. İyi para kazanmadan müthiş telefon almak büyük aptallıktır bence. İnsan kendini boş yere zor duruma sokuyor.
  • Bu cihaz ölü doğdu. 5000₺ ne ulan bir kalem için çift kamera ayağına hayırdır inşallah.

• Benim üzüldüğüm 4999 olması koskoca Türk halkı 1 kuruşumu veremeyecek. Alan adam bağrını aça aça 5 binlik telefon aldım desin kardeşim ne bu 4 bin küsürlük telefonla dolaşıyor çocuk imajı yaratıyorsunuz.

• SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]
  • 10000 tl maaşı olmadıkça bu telefona 6000tl veren enayidir. Tamam telefon güzel de 3-4 maaşı yemeyip içmeyip bu telefona verecek kadar değil.
  • Note 8+gear s3 kampanyasi tahmin ettigim gibi patladı.

Ilk 500 kisiye vereceklermiş. Samsung un guzel bir çakallıgı oldu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

4000 liraya alınası diyebilmek için aylık gelirinin 5 bin ve üstü olması gerek dostum. Telefonun fiyatı gereksiz şekilde çok yüksek.

Ki S8+ ile üstüne gelen müthiş gerekli şeyler yok. Standart kullanıcılar için gereksizler. Stylus,çift kamera,6 gb ram. Bir de utanmadan S8+'ın bataryasından daha küçük olduğunu da unutmayın elbette. En azından S8+ kadar bataryası olsaydı keşke.

Forum zengin doluymuş mübarek. Bu da ayrı bir komik durum yahu. Gerçi 2000 tl maaşı olan birisi bile gidip iPhone 7 Plus alıyor daha denecek bir şey yok. Sanki çok matah bir şey. İyi para kazanmadan müthiş telefon almak büyük aptallıktır bence. İnsan kendini boş yere zor duruma sokuyor.

Hocam zaten durumu olan alsın, olmayanda kesesine göre davransın bence de... Benim iyi fiyat dememin nedeni durumuma göre konuşmamdan kaynaklı.

• play.google.com
    Monument Valley 2 - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ustwo.monumentvalley2&hl=en

• Şimdi anlamadığım bir konu var arkadaşlar Note 8 + Gear S3 kampanyasından faydalandım ve ön sipariş verdim, mesela hepsiburada da falan önsiparişten düşük fiyata piyasaya çıkarsa para iadesini yapacağını söylüyor. biraz önce samsung canlı destek ile görüştüm, para iadesi yapılmaz dendi, daha önceden bu şekilde samsung shop'tan alışveriş yapan oldu mu?
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Kaynak neresi paylasir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Kaynak neresi paylasir misin ?

shop.samsung.com
    Samsung Türkiye. Sayfa Bulunamadı !!!!
    http://shop.samsung.com/tr/p/note-8-orkide-grisi-10541

Bu sayfada bilgi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

Simdi sen oraya yazi yazdiginimi saniyorsun. Egri bugru yazilar ekrani kaplamis. Bu mu simdi ozellik

• Bu zamana kadar note telefonu olupta kalem kullandigini gormedim.

Zaten neden aldigni sorunca. Samsungun en son cikani buydu bunu aldim. Yada buyuk ekran istiyordum diyor. Yani yuzde 90ni diger nedenlerden dolayi aliyor. Kalem icin degil

• O zaman kendini strese sokma ve alma note serisi bu kadar kolay bir çözüm yolu var.Alanlarada içinden üzül.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Bu zamana kadar note telefonu olupta kalem kullandigini gormedim.

Zaten neden aldigni sorunca. Samsungun en son cikani buydu bunu aldim. Yada buyuk ekran istiyordum diyor. Yani yuzde 90ni diger nedenlerden dolayi aliyor. Kalem icin degil

Alanlar ihtiyaç için alıyor. Gösteriş olsun diye kalemi çıkartip ihtiyacı olmadıği anda oynamiyor. Sen de sanıyorsun ki kullanmıyorlar. Bu iphone değil elmayı gösterebilmek için 3 takla atmıyor kullanıcılar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.