Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung bu sekilde bizleri cabucak satttirma derdinde oldugunu aciklar.
  • Device Maintenance_1.0.27.13
    Galaxy Apps_4.2.12.42
    Message Service_4.1.23
    Quicktools_4.0.56
    Samsung Always On Display_2.7.28.12
    Samsung Calculator_6.0.51.10
    Samsung Calendar_4.2.00.32
    Samsung Clock_7.0.80.32
    Samsung Contacts_3.4.01.18
    Samsung Email_4.1.80.0
    Samsung Gallery_5.3.06.31
    Samsung Health_5.12.0.025
    Samsung Internet Browser_6.0.00.98
    Samsung Music_16.2.02.54
    Samsung Myfiles_4.1.87.311
    Samsung Notes_1.5.02.107
    Samsung Themes_4.0.41.70727
    Samsung Touchwiz Launcher_6.1.44.0
    Samsung Video Player_7.2.96.120
    Samsung Wallpaper_3.5.00.7
    Samsung Weather Forecast_1.4.83.1
    Samsung Weather_1.4.83.1

eklendi.

S8 Uygulamaları 27.08| Samsung Nougat Rehberi | Anlatımlar | İpuçları | Rom Linkleri | +Marshmallow

• 1 kuruş değil 1TL çünkü telefonun fiyatı 4999,99 değil sadece 4999

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Kaynak neresi paylasir misin ?

http://shop.samsung.com/tr/p/note-8-orkide-grisi-10541

Bu sayfada bilgi var.

Bence yeteri kadar ön sipariş gelmediği için sanki sınırlı gibi gösterilmeyi çalışılmış gibi geldi.
  • Clayf C kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış yazmışım baya fark var ozaman 1 tl de az değil.Teşekkürler.
  • Dert ettiğin şeye bak :))

Merak etme Note serilerinde otomatik el yazısından çevirme de var.

Senin eleştirdigin şey kişisel el yazısı begenmemen Doktorlar in el yazıları nasıl beğenmez sin yoksa bu nasıl yazı diyerek reçete filan almaz mısın . SGK filan kod yazsa bile okuymazsin sanırım :))))

Senin yaptığın şu götürmez polemik....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç milyon kişi için 500 adet sınırlı sayıda saat çok saçma değil mi? Hediye veriyorsan 18' ine kadar her alana verirsin, geçen senenin saatini veriyorsun birde.
    S3' de en azından benim için olmazsa olmaz değil, s4 derse eyvallah.
  • Otomatik cevirme olmasi daha kotu. Cunku klavyeden yazacagin yaziyi daha hizli yaziyorsun. Diger turlu harfin kivrimlarini yaparken daha cok zaman kaybedersin.

Recete kalmadi artik. Kod var :)

• Arkadaslar bende ön siparisimi 26 ağustosta vermis bulunmaktayim orkide grisi ve s3 gear saat kampanyasini tercih ettim. S-world uygulamasini telefonuma kurdum emektar note 3 telefonuma uygulama bir tane kod verip shop.samsunga yonlendiriyor. Urunleri sepete ekleyince fiyat 6400 civari birsey çıkıyor sonra kodu girince tekrar 4999 tl oluyor.

Teslimler 1 ay sonra 25 eylulde olacakmis bakalim gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu kalem ne işe yarıyor faşan diyen arkadaşlar kolayı var almasınlar başka cihazlara ve onların konularına gitsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Kaynak neresi paylasir misin ?

http://shop.samsung.com/tr/p/note-8-orkide-grisi-10541

Bu sayfada bilgi var.

Bence yeteri kadar ön sipariş gelmediği için sanki sınırlı gibi gösterilmeyi çalışılmış gibi geldi.

Mümkündür.

Bir şeyi yapıyorsan herkese yapacaksın. Yoksa hiç uygulama daha iyi.

Zaten 5000 tl ciddi miktar. İlk 500 içine girmezsen saat yok demek enteresan oluyor biraz..

• Telefon canavar. Ama o fiyat nedir yahu. S8 ve S8+ fiyatlandirmasindan akıllanmadılar sanırım. Yine birkaç ay içinde 3500 lira civarına düşecektir tahminim. Beklemek en mantiklisi gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 27 Ağustos 2017; 18:19:35 >
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    Ben de siparişimi verdim. Uzun süredir akıllı saat bakıyordum güzel fırsat oldu bana. S4 tabiki daha güzel olacaktır ama s3e eski diye pislik atmak ayıptır. Bi sürpriz yapıp erken çıkarsalar kargoları sevinebiliriz :)

Ben altın tercih ettim. Siz ne renk tercih ettiniz?

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Telefon canavar. Ama o fiyat nedir yahu. S8 ve S8+ fiyatlandirmasindan akıllanmadılar sanırım. Yine birkaç ay içinde 3500 lira civarına düşecektir tahminim. Beklemek en mantiklisi gibi görünüyor.

3500 hiç gerçekçi bir rakam değil bence boşuna ümitlenme. Anca 1-1.5 yıla olur

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tercihim orkide grisi oldu. Su an icin tek sikintili taraf 1 ay bekliyecek olmamiz. Ins dediginiz gibi erken gonderirler eger erken gonderirlerse cok guzel bir supriz yapmış olurlar

• Halen sepete eklenebildigine gore 500 kisi limiti dolmadi o zaman. Heralde bu sekilde sepete eklenip aldiktan sonra uzgunuz alamadiniz demezler

• 500adet çok saçma kufur edesim geldi Almıyorum be inat değilmi bir sene bekledim ama almıcam insanlarla dalga geçmişler resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANAFOR -- 27 Ağustos 2017; 19:4:36 >
  • s3 gear kampanyası için 500 adetlik bir sınır getirilmiş sanırım, yani önsipariş veren ilk 500 kişi bu kampanyadan yararlanabiliyormuş. sizce çoktan 500 kişi olmamış mıdır? şimdi ben s3 gear opsiyonunu kullanıp sipariş versem birkaç gün sonra maalesef bu kampanya tükenmiştir(yani 500 kişi içinde değilsiniz) gibisinden bir sürprizle karşılaşır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transferlazim -- 27 Ağustos 2017; 19:17:16 >
  • DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Bende siyah satın aldım hocam.

Bu 500 kişi sınırını soran arkadaşlara bir bilgilendirme yapaım, Gear S3 Frontier'i seçip sepete ekle diyorsunuz, sonra s-world uygulamasından aldığınız kodu indirim kodu ya da hediye kodu idi oraya girdiğinizde indirim yapıyorsa saat fiyatı kadar daha kişi sayısı dolmamış demektir, çünkü sizin sepetinize 2 ürün ekleniyor ve ürünün birine indirim yapıyorlar, alınan ürün hem saat hemde telefon olarak görünüyor. Sonradan çıkıp almamışsınız diyemezler çünkü size gelen mailde dahil olmak üzere 2 ürün satın aldınız olarak sayılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.