Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 Ağustosta Ben de Orkide grisi ön sipariş vermeyi düşünüyorum herhangi bir problem olmazsa. Bu arada geçen gün N11 den de cihaza bakarken kupon geldi Cep Telefonu 3500₺ üzeri 155₺ değerinde kendiliğinden kupon geldi...
    Ben Gear S3 saat için samsung.com.tr den sipariş vereceğim. kullanmak isteyen varsa yardımcı olabilirim... Kupon 08.09.2017 tarihine kadar geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Bende alip almama konusunda arada kaldim. Biraz daha uygun fiyat olaydi iyiydi..

12 Eylül'ü bekleyip, xiaomi mi mix2 ve iphone 8 fiyatlarını görmek lazım.

Bir sürpriz yapıp iphone 8 5000 Tl, mi mix 2 2500-2700 gibi fiyatlara gelirse, Note serisinin şansı kalmaz.

iPhone 8 giriş için 5200 diyorlar. Doğruysa Samsung zaten Note 8'lerin fiyatını ciddi düşürür gibime geliyor. Dediğiniz gibi Mi Mix 2 ve Mate 10 da gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Telefon canavar. Ama o fiyat nedir yahu. S8 ve S8+ fiyatlandirmasindan akıllanmadılar sanırım. Yine birkaç ay içinde 3500 lira civarına düşecektir tahminim. Beklemek en mantiklisi gibi görünüyor.

3500 hiç gerçekçi bir rakam değil bence boşuna ümitlenme. Anca 1-1.5 yıla olur

S8+ 5000 liradan çıktı. 500 lira indirim yedi 400 tl hediye çeki verdiler. Şu an sıfırı 3100-3500 lira arasında bulunabiliyor. Aylar öncesinden faturaya taksitli alıp nakite çevirmek isteyenler uygun fiyatlara sattı. Sence 3500 civarına düşemez mi? Bu fiyatlara kimse almaz bu cihazı. İmkânı olan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim gibi hayranı olup fiyatı yüksek bulanlar için beklemeye devam.

Açıkçası şöyle diyim ben note 4 ü 2000 e aldım 1 yıl önce note 5 o zaman 2300 dü 300 lira fark için gerek yok dedim. Şurda 2-3 ay önce filan 2600-2800 liraya çıkmıştı elektronik aletlere yapılan vergi yüzündwn. Note 8 gelmese 2300 e düşmezdi. Samsungda döşüyo ama burda devletinde ne zaman ne döşeyeceği belli olmaz.

Ben zaten 3 yıla filan anca alırım gibi note 8 i aslında note 7 yi note 8 den daha çok sevmiştim eğer telefon alırken note fe gelirae tr ye hiç düşünmeden alırım hele mavi rengi beni benden alıyor. Tasarım olarakta hala en iyi telefon bence note 7.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 28 Ağustos 2017; 10:0:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tepe Teknosa da ürünü görüp inceledim.
    Ekran vs. güzel ama Boyutları çok ama çok kötü olmuş.
    Telefonu yandan küçültüp boydan uzattıkaç telefon sanki cetvelmiş gibi gözükmeye başlamış.
    Yani 5,000 TL ve saat promosyonu ok ama ,
    Eylül başında Gear 4 tanıtılacak ve saatin fiyatı mevcut fiyatının altına düşecek.
    Piyasada 1,300 TL fiyata Samsung Türkiye garantili satılan Gear saatler var.
    yani tahminen 1,000 TL gibi olur Maksimum 1,100 TL olacaktır.
    Dolayısı ile şu telefonu 5,000 TL ye sat ama yapacaksan Gear 4 hediye et.
    Çok daha güzel bir kampanya olurdu.,
    Ben indirim kodunuda almıştım ama telefonu görmeden sipariş vermemiştim görünce o boyutlar ile almaktan vazgeçtim.
    Eylülde çıkacak bir çok yeni model olacak onlarada bakıp bir karar vereceğim.
    Alacak olan yada almış arkadaşlarımın güzel günlerde kullanmasını şimdiden dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaahmetalp -- 28 Ağustos 2017; 10:57:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

quote:

Bende alip almama konusunda arada kaldim. Biraz daha uygun fiyat olaydi iyiydi..

Bir sürpriz yapıp iphone 8 5000 Tl, mi mix 2 2500-2700 gibi fiyatlara gelirse, Note serisinin şansı kalmaz.

iPhone 8 giriş için 5200 diyorlar. Doğruysa Samsung zaten Note 8'lerin fiyatını ciddi düşürür gibime geliyor. Dediğiniz gibi Mi Mix 2 ve Mate 10 da gelecek.

Umarım iPhone 'da 4999 TL ' den sunulur, psikolojik sınır aşılmamalı, gerçi 5 bin lira çok büyük para telefon için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

quote:

Iphone'un note 8'den daha iyi bir telefon olacağını düşünmesem de, iphone 8'in 5200 Tl olduğu yerde, note 8'i 5000 Tl'ye satamazsın.

Iphone'un piyasası belli, fiyatları düşürmeyeceği belli. 5200 Tl'den uzun süre gider, Note 8 ise 1 aya 4000 Tl'ye, sonraki süreçte 3500 Tl'lere düşer. Kullanıcılar da bunu bildiği için iphone tarafına yönelir. Hele ki iphone dediğiniz gibi 5200 Tl'den girerse, Samsung'un işi daha zor.

Bu 5000 Tl' lik fiyatı; iphone 8 tanıtılmadan önce, ön siparişle kazanabildiğimizi kazanalım düşüncesiyle ortaya çıktığını düşünüyorum. Bu sebeple gear s3 vb. hediyeler verip, tanıtımdan önce satış yapma peşindeler.

Note 8 için acele edilmemeli, 15 güne kalmayacak diğer telefonlarda tanıtılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaahmetalp

Tepe Teknosa da ürünü görüp inceledim.
    Ekran vs. güzel ama Boyutları çok ama çok kötü olmuş.
    Telefonu yandan küçültüp boydan uzattıkaç telefon sanki cetvelmiş gibi gözükmeye başlamış.
    Yani 5,000 TL ve saat promosyonu ok ama ,
    Eylül başında Gear 4 tanıtılacak ve saatin fiyatı mevcut fiyatının altına düşecek.
    Piyasada 1,300 TL fiyata Samsung Türkiye garantili satılan Gear saatler var.
    yani tahminen 1,000 TL gibi olur Maksimum 1,100 TL olacaktır.
    Dolayısı ile şu telefonu 5,000 TL ye sat ama yapacaksan Gear 4 hediye et.
    Çok daha güzel bir kampanya olurdu.,
    Ben indirim kodunuda almıştım ama telefonu görmeden sipariş vermemiştim görünce o boyutlar ile almaktan vazgeçtim.
    Eylülde çıkacak bir çok yeni model olacak onlarada bakıp bir karar vereceğim.
    Alacak olan yada almış arkadaşlarımın güzel günlerde kullanmasını şimdiden dilerim.

Şu an zaten piyasa yoklaması çekiyorlar, Note serisinin alıcıları belli, gear hediyesiyle diğer cihazlar tanıtılmadan ön sipariş verdirmeye çalşıyorlar.

Hazırda gear s3 kullanıcısıyım. Gear s4 verse, fiyatına bakmaz ben de ön sipariş geçerdim. Fakat zaten kısa zamanda telefon 4000 bandına düşecek. Gear s3' ü de anca 1000 Tl' lere satabileceğimizi düşünürsek, mantıksız.

• Bu konu başlığına bu kadar az ilgi varsa satışlarda düşük olacak gibi. Ne yaptın Samsung.
  • SANAFOR S kullanıcısına yanıt
    Samsung kendini Apple sanıp fiyatları uçurmuş, olan bu. Ama bu taktik tutmaz, Apple kadar imajı ve her şartta arkasında duran alıcı kitlesi yok Samsung'un.
  • Her ne kadar apple dan çok daha iyi cihazlar çıkarsa da samsung apple ın kurumsal başarısının yanına bile yaklaşamaz. Düşünün yeni çıkardığı bir saati ve bana göre süper bir cihaz apple watch yanında oyuncak sayılır, bunu hediye veriyor. Apple asla böyle bir hamle yapıp kullanıcı kitlesini sonraki satın almalarını etkilemez. Ayrıca fiyatı bu kadar yukardan çıkarıp 1 ay sonrada yerlere sermez. Hem düşünün daha 2 senelik cihazlar android güncellemeleri alamıyor. Skandal bir olaydır bu bence başlıbaşına. Ama napalımki bir note sevdasına tutulduk işte. Tekrar söylüyorum biraz uygun fiyata note fe gelse ben onu alırdım boyut olarak.

• Hala 500 adet saat tukenmemıs note7 olsa bır gun surmezdı gıbıme gelıyor
  • Yeni iphone 5.8-inç ise ideal olur, marifet ekranı büyütmek olmamalı, koca ekranda ne yapabiliyorsun bu önemli.

Mesela iphone' da home tuşuna çift tıkladığında ekranın aşağı inmesi iğrenç, hiç nasıl yaparız diye çalışmamışlar bile, öte yandan n8 bu konuda çeşitli seçenekler sunuyor, hepsi de faydalı, özellikle yeni iki uygulama seçip ikisini aynı anda çalıştırma olayı vs vs.

Kamera konusunda kim önde olursa benim tercihim o yönde olacak gibi, çift kamera konusunda büyük yenilikler bekliyorum, Dual OIS çok iyi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 28 Ağustos 2017; 14:48:14 >
  • S4 gear i nasil versin daha cikmamis gear i sattigi telefonun yaninda hediye seklinde neden versin. Cikmis piyasada bulunan modeli verir tabi ki. Bu hep boyledir. S4 resmi olarak tanitilmadi bile. Son cikardigi cihazlari hicbir firma paket halinde vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takumi

S4 gear i nasil versin daha cikmamis gear i sattigi telefonun yaninda hediye seklinde neden versin. Cikmis piyasada bulunan modeli verir tabi ki. Bu hep boyledir. S4 resmi olarak tanitilmadi bile. Son cikardigi cihazlari hicbir firma paket halinde vermez.

Hocam vermezler o biraz abartı oldu ama 5.000 lira da çok abartı, 500 liralık hediye çeki komik, 500 adet ile sınırlanan s3 aynı şekilde, s4 1-2 aya piyasada bulunur hale gelir sanırım.

Yeni iphone' da 4999 liradan çıkarsa işler ciddi anlamda değişir.
  • Arkadaşlar note serisi business class a giren bir telefon yani profesyonel iş telefonu neredeyse pc kullanımını bitirdi bende note serisi. Yani arkadaşlar cep telefonunu pc gibi kullanmak isteyen varsa note serisinin maalesef alternatifi yok. Sadece sosyal medya ve tel için tel. Aliniyorsa note almakta saçmalık. Benim bir tanidik var kendisi mat. Öğretmeni adam note 5 telefonunu ticarete dokmus adam gelen soruyu kalem ile hemen çözüp gönderiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu dün inceledim hiç beğenmedim s8 de çok güzel duran tasarım stili note 8 olmamış çok kalın olmuş telefon samsung yine mehter takimı gibi iki ileri bir geri devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Arkadaşlar note serisi business class a giren bir telefon yani profesyonel iş telefonu neredeyse pc kullanımını bitirdi bende note serisi. Yani arkadaşlar cep telefonunu pc gibi kullanmak isteyen varsa note serisinin maalesef alternatifi yok. Sadece sosyal medya ve tel için tel. Aliniyorsa note almakta saçmalık. Benim bir tanidik var kendisi mat. Öğretmeni adam note 5 telefonunu ticarete dokmus adam gelen soruyu kalem ile hemen çözüp gönderiyor.

Pc' de kalem mi kullanıyorsun, Note serisi neden pc' nin yerini tutsun. Yada galaxy ailesi neden pc'nin yerini tutmasın ?
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    hep geleneksel laflar işte, bir samsung Note ile ve Apple ipad pro serisiyle bilgisayarların işini bitirmeye çalışıyorlar da ikisi de beceremezler. Bilgisayarın verdiği gücü ve işletim sistemi altyapısını ne Android ne iOS taşıyor. Onuniçin mobil cihazlar ancak hızlı bir resim/video editleme veya BT klavye ile yazı yazma makinesine dönüştürülebilir en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 28 Ağustos 2017; 16:19:11 >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Hocam dokunarak sadece tüketebilirsiniz. Üretmek istiyorsaniz ya klavye yada kaleme ihtiyacınız var. Elbette pc nin yerini yuzde yüz tutmaz ama pc ye bağımlılığı inanilmaz azaltıyor. Şahsen benim için öyle kalemsiz telefon da kullandim ama olmuyor kalemle ile icerik üreten biri icin kalemsiz tel bir zulüm arkadaşlar. Bana post edilen bir mailin uzerini kalemle duzeltebiliyorum. Arkadaşlar dedigim gibi note serisi alternatifi olmayan bir iş telefonudur. Keske iPhone'un da kalemlisi olsa onuda kullanabilseydik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremak35 K kullanıcısına yanıt
    Usta telefonu nerede incelediniz teknoloji dükkanlarda var mı ki?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.