Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fanboy değilim kullandığım cihaz mi6 ve mi mix... bu işi profösyonel anlamda 97'den beri yapıyorum...

elimde olan klasik modeller kutularında durmakta (100'e yakın... panasonic siemens nokia palm sony ericsson)

bu işte gözlemlediğim bu kadar yıldan sonra arkanda duran yoksa ağzınla kuş tutsanda olmuyor... hep bir karalama kampanyası...

Cihazın fiyatının en fazla 3000tl olduğunu biliyoruz o konuda hem fikiriz... ama cihaz olmamış demek heleki 2-3 youtube bebesinin sözleri ile hareket etmek çok komik...

bir zamanlar nokia'idi...şimdi Apple...
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bundan bahsediyorum. Note 7 olay yarattı çıktığında. Bu cihaz note7 den daha da üstün. Ama tü kaka, alınmaz, çöp. Aklım almıyor bunu. Şu cihazı koklasan anlarsın ama insanlar kötüleşmeyi marifet sanıyorlar.

Fiyat sıkıntılı ama ben iPhone u bekleyip görelim derim. Note 8 şükür ettirebilir bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkay ZAMANyoutube
    Amerikalılara Sorduk: iPhone 8, 5.000 Dolar Olursa Alır mısınız?
    https://www.youtube.com/watch?v=PV8_Iucry9Q
    mutlaka seyredin çok güzel bir video olmuş.

• Yine bir note forumu ve smart, chronos a maruz kalma... ozlemisim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdaaktan

Note 8 iyi kotu onu bilmem ama sirf konu sahibi yuzunden alinmaz bu telefon. Note 4 den beri ayni yorumlar, qc3 degil, type c ama hizi kotu, yok guncellene bla bla...

Aynen öyle. Tamam diğer kullanıcılar düşüncelerini istediği gibi belirtsin ama "Konu Sahibi" olan kişi sanki bu telefon alınmasın diye uğraşıyormuş gibi (belki %90'ın hiç umursamadığı) telefonun en ince teknik ayrıntılarına kadar oradan giriyor buradan çıkıyor sonuçta bir şekilde "bu telefon alınmaz, eski teknoloji ürünü" demeye getiriyor. Amacı böyle olan biri neden ana konuyu açar ki?

Note 7 konusunda da bu konuda da belki de her mesajı okudum. Bu Note 7 konusunda da böyleydi. Orada da aynı şeyler. Konu Sahibi resmen konuyu baltalıyor. Diğerleri neyse de sen konu sahibisin be abi!

Fiyata gelince, evet fiyat kesinlikle yüksek. Ama klasik Samsung işte. Fiyatlar günden güne düşecek ve bence 3 bin 500 ile 4 bin arasında sabitlenecektir. Fiyat konusunda böyle düşünmeyen biri var mı acaba? İlhanergincan'dan başka... Bu yüzden acil ihtiyacı olmayanın ya da saat kendisi için çok önemli olmayanın beklemesi daha mantıklı gibi görünüyor.

İsteyen alır, isteyen bekler fiyatı düşünce alır, isteyen de almaz. Ama "Konu Sahibi" olan kişi "bu telefon alınmaz" gibi tek yönlü bir yaklaşım sergilemez. Konu sahibi ortada durmalıdır, insanlara yardımcı olmalıdır.

Herkese hayırlı forumlar...

• Cihaz çok iyi sadece parası çok, gömecek tarafı yok, sadece eleştirilecek yönleri vardır, buda normal. Cihazı satın alan insanlar da var burada, adamların hevesini kırmayın, ayıptır.
    Bende söylemişimdir muhtemelen özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 29 Ağustos 2017; 11:26:2 >
  • Çok enteresan note 8 e tek rakip olarak ipad pro gösterilmiş fakat kendisi telefon değil bir tablet . Fan boy olunca sanirim bazı seylere körü körüne bagli kaliyorsun.
    Diyalog ayni suna benziyor
    - abi mercedes c 180 alacağım ne önerirsin
    - yok abi onu alma yamaha 600 r al o daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturk unal kullanıcısına yanıt
    Kısacası bu telefon bu paraya alınmaz, daha ucuza düşünülebilir.
  • cagdaaktan C kullanıcısına yanıt
    Ben artık konuk katılımcıyım, Samsung beni elmacılar kitlesine kaptırdı geçen sene
  • Zamanında Note hayranı olduğum için ve ayrıca da hem Samsung hem Apple kullandığım için halen tereddütte olanlar için şunları yazabilirim:
    - Amoled seviyorsanız Samsung alın
    - Kalemsiz hayatınızı düşünemiyorsanız Note alın, ama daha uzun pil ömrü lazımsa S serisine yönelin.
    - Param yok, 6 ay-bir sene biriktirmem lazım, Huawei, Meizu veya Samsung A serisine bakın. Zaten Note, S veya iphone serisi size lazım değil bu durumda.
    - Param var, uygulama almaya hazırım, kafamı yormadan cihazı kullanmak ve en yeni güncellemeleri merkezi olarak aynı anda almak istiyorum diyorsanız Apple kampına hoşgeldiniz.

Basitçe bu, kavgaya gerek yok herkes parasına ve ihtiyacına göre tarafını seçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 29 Ağustos 2017; 12:3:59 >
  • Samsung Shop ve Teknosa'da biraz kurcaladım telefonu. Çok büyük olması tutuşu zorlaştırır diye tahmin ediyordum ama benim Note4'den daha dar olduğu için aslında telefonu kavramak daha kolay gibi geldi bana. Pantolon cebimde nasıl hissettirir bu kadar uzun telefon bilemiyorum, çünkü note 4'ü sürekli sol ön pantolon cebinde taşıyorum.

Ekran çok etkileyici. Arka cam yüzeyi hiç sevmedim. Siyah en çok olmak üzere gri de baya parmak izi bırakıyor, çok kötü gözüküyor sonra. Mavi olmadığında göre TR'de altın rengi olan en az parmak izi gösterecek gibi duruyor.
  • Bu arada bir telefonu almadan önce mutlaka izlemeniz gereken sadece bir inceleme var Flossy Carter'ın Real Review serisi. Biraz zamana alıyor çıkması genelde, ama beklemeye değer. Adam kendi parasıyla telefonları aldığı için pahalıysa "pahalı kardeşim" diyor ve tüm eksileri/artıları sayıyor (kendince tabi). Ordaki bilgileri tartıp kendinize göre bir karar alabilirsiniz rahatça.
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt

Eğer bir konunun sahibi Smart1978 ise o konu zaten başlamadan bitmiştir.

Note 8 alacak arkadaşlara önerim yeni bir konu başlığı açın !!! Bu başlık altında anlamsız polemik ve tartışmalardan başka hiçbirşey olmayacak.

Forumun ilk üyelerindenim ve şu ana kadar hiçkimseyle gereksiz polemiğe girmedim ama Note 8 in konu başlığında Smart1978 i görünce artık birkaç laf etmek lazım dedim.

Geçen sene Note 7 çıktığında resmen teknoloji devrimi gibi cihazdı. Boyutları, tasarımı, ilk kez duyurulan iris scan, ip68 su-toz geçirmezliği(note serisinde) gibi donanımsal özellikleri, güvenli klasör gibi yazılımsal özellikleri vsvs ortalık yıkılıyordu. Ve açılan başlıkta hergün ısrarla bu cihazın Usb-c arabiriminin hızına kafayı takan bir arkadaş vardı. Bilin bakalım kim. Zamanım yok mesajlarını geriye doğru taramak için ama birkaç mevzusu daha vardı.

Biz teknoloji severler her türlü ayrıntıya takılabiliriz. Ama bu üyenin takıldığı tarzdaki konular o cihaz için ana belirleyici değildir. Kendinize özel sebeplerden satın almayabilirsiniz ama konu başlığına neredeyse taciz eder gibi hergün mesaj atıp -böyle rezillik olmaz, samsung bizi aptal yerine koyuyor- vs vs tarzında yazmanın başka sebepleri vardır.

Bu üye -Smart1978- Samsung S3 Tab başlığını da açıp berbat eden kişidir. O başlık altında neredeyse faydalı hiçbir paylaşım yok, sadece "neden s3 almamalısınız" başlığına bu kişi nedeniyle dönüşmüştür.

Şunu diyenler olabilir," ne yani, konu sahibi hiç eleştiri yapmayacak mı ". Tabi ki böyle birşey yok. Herkes de konu sahibi de dahil eleştiri yapar. Ama bu arkadaşın meselesi eleştiri değil. Tamamen yıkmak. Bir taraftan bir giriyor mevzuya. DAC çipi, şarj hızı, transfer hızı gibi biryerlerden. Sonra durdurabilene aşk olsun. Ki bunlar gündelik kullanım, standart Note kullanıcıları açısından detaydır. Buradan cihazı da, alanları da yerden yere vur. Böyle birşey olmaz. Bunun altında ya kasıt ya da başka bir durum vardır.

Konu sahibi olacak kişi için bazı şartlar olmalıdır. Yazılı şartlar elbette değil ama konunun sağlıklı yürümesi açısından gereklidir. Bir kere o cihazı almaya kesin kararlı ya da almış olmalı. Daha almak konusunda kararsız olan birisi nasıl konu başlığını yürütebilir. Diyelim ki konu sahibi cihazı beğenmedi almadı. Nasıl yürüyecek o konu ? İkincisi obsesif yani takıntılı kişiler konu açmamalı. Çünkü kendi takıntısını başlığın ana konusu haline getirebilir. Ki bu durum başlıktaki katılımcıların umrunda bile değildir. Mesela ; "Neden 8 bit Amoled yapıyorsun Samsung söyle neden !! Nedenn. Nedenn. !!!! Neden 10 bit değil. 1 milyar renk istiyorum ben. İstiyorum. Herkes de istesin. Gözünüze yazık eyyyyy millett. Bize 10 bit paneli vermeyen samsungada yazzzıklar olsuuun. " * Not : Alıntı yapmadım. Kendim yazdım. Ama söyleyin tüm mesajlarını toplayınca olay buna dönmüyor mu.

Smart1978 e de birinci şahıs olarak direkt birşeyler söyleyeyim. Size hiçbir şekilde hakaret vs etmedim, etmem de. her mesajında yaptığın gibi ben de eleştiri yapıyorum. Eğer cevap verirseniz üslubumuzu koruyarak memmuniyetle cevap veririm. Dediğim gibi forumun ilk üyelerindenim ve Note serisinin tamamını kullanan bir Note severim. Sanırım eleştiriye hakkım vardır.

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Sen zaten hep appleciydin be hocam :)

• Demo cihaz koymuşlardı. İnceledim hızlı ve güzel cihaz. Türkiye fiyatı çok pahalı. Yurt dışından ucuz olduğunda alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt
    Note7 de gorduk ... Benim yuzunden adamlar toplattilar ! ...

Benim yuzunden bataryasi sorunlu idi ...

Benim yuzunden 2 farkli kamera sensoru kullanmislardi ( kaliteleri farkli idi Sony veya Samsung sensor lu kamera meselesi )

Benim yuzunden Quick Charge 2.0 ile gelmisti yillardir Quick Charge 3.0 vardi ustelik ...

Benim yuzunden USB 2.0 da kaldi Note7 de halbuki Snapdragon varyantli Note7 lerde usb 3.0 idi ...

Benim yuzunden usb type-c sinden hdmi out destegi yoktu Note7 ....

Aklima bunlar geldi gecen yilin konusundan ...

Sonucta biz tuketici olarak artisi neyse kolay bulursunuz paylasirsiniz elbette ..

Onemli olan eksik yanlarini da iyicene bilmek gerekir ...

Merak etme artisi ne varsa en taze bilgiyi burda ben ilk defa paylasiyorum . Bircok donanimhaber editoru haberini ortalama 1 gun sonra bazen gunler sonra yayinlamakta ... Beni dikkatli objektif bilenler bilir ...

Sonucta ben de tuketiciyim . Bir teknoloji firmasinin rakip firmanin filan calisani da degilim ... Sizin gibi bir tuketiciyim. Parayi dert etmem ama parayi carcur edilmesini de kimseye onermem.

Sonucta burasi forumdur.

Kimseye uye olan olmayan bu sayfalara takilan takip edenlere zorla al veya alma diyemeyiz.

Insanlar tavsiye de eder etmez de . Onemli olan korkusuzca hepsine acik esit mesafede idrak edebilmekte .

YAZIM ORTAYA ...

Ister inanin ister inanmayin S-Pen hayraniyim.

S-Pen li sozde en guclu model Tab S3 u de ilk alanlardanim Turkiye de ...

Note serisine yillardir elimden dusurmuyorum ...

Apple fan i degilim ama Tab S3 ten 1 ay sonrasi Ipad Pro 10.5 LTE 256 GB ve Apple Pencil modelini Turkiye de satin aldim .

Objektiflik namina Samsung un gercek manada bir fark yaratan bir urun gelistirmemesinden tablet te Ipad Pro 10.5 e gectim gerci Tab S3 te duruyor kenarda ...

Apple keskinlikte her zaman daha ustun AMOLED ozellikle tabletlerde akil kari degildir Samsung gercek cozunurlukte de kullandirmiyor ...

Ayni durum Note8 de de var. Onemli olan gercek cozunurlukteki performanstir ...

Tab S3 sahibi olarak aylik guvenlik guncellemeri cikartmamasi uzerine o konu basliginda yeni bir gelisme haber mujde filan malesef yoktur !

Suan Turkiye Rom yazilimindan cikip Kore modelinin Odin ile yazilimini attim ama yine aylik guvenlik guncellemesi gelmedi hala Temmuz guvenlik guncellemesinde ... Turkiye de sanirim hala Haziran da kalmis olsa gerek ...

Samsung Tab S3 icin yeni gelismeler namina ne verdi ? Hicbirsey .

Telefon ettim 4447711 e defalarca kibarca sabirla tema destegi neden yok ? Aylik guvenlik guncellemeleri neden yok ? Coklu hesap veya birden fazla uygulama acik iken gecislerde asiri lag yavaslama sorununa neden cozum uretilmiyor diye de sikayet ettim. Snapdragon 820 ile geliyor ve Samsung inatla tablette gerekli optimizsyonlari yapmiyor ...

Tab S3 konusu xda-developers.com da bile OLU SONUK ... Orayi takip edenler custom rom cesitliligi SIFIR gorecekler. Suan iisn sadece DEODEX edilmis root yapilmis bir yazilim var ham halde custom rom bekleniyor aylardir kimse el atmiyor dunya capinda .... Burda sorumlusu Samsung un gercekten guclu ve optimizasyon edilmis acik kaynak kodlu olmayisi sorumludur ...

Tab S3 konusuna Samsung un yapmadigini benden beklemek aymazligin daniskasi olsa gerek :D

10 bit nedir bilmiyorsan Apple in yeni Ipad lerine bakmani isterim . Apple ayrica mevcut son tablet ve telefonlari dahil Iphone8 de olmak uzere 10 bitlik kamera kaydi ve fotograf kaydina geciyor. IOS 11 Beta8 deyim cekilen ve kaydelinler boyutu daha ufak h.265 kodek ile ez yer kaplayan fotograflar ve videolar ile cok cezbetmektedir.

10 bit ile milyar renk ile gozle gorulen bariz kalite artisini da izah etmek isterim ...

Samsung TabS3 ve Note8 deki HDR ekran malesef HDR8 in pentile dir ...Gelecek suan icin HDR10 10 bitlik HDR panellerde .

Tab S3 te HDR video oynatabilmeyi suan icinAmazon Prime Video uyeligime ragmen VPN kullaniyorum ben dahil xda-developers takiler dahil uygulama uzerinde HDR li videolar yoktur!

Ayrica HDR i aktifleyebilmek icin sadece Samsung Video Player uzerinden uzantisi ve ozellikle container i .mp4 olanlari oynatmaktadir tabiki ses kodek i de uyumlu olmalidir ... Gerekli mudahelelr ile cihaz HDR8 AMOLED guzel gorunuyor ama en guzeli akil var vicdan var Ipad Pro 10.5 te gordum .

Konu sahiib olanlarin sartlari neler olmali kendince belirtte seni net anlayalim ...

Objektif olmak artisi ve eksisi neyse bahsetmek

Tuketici yandasi olmak firmalar kendi adamlarini forumlarda yonetilmesini istiyor da olabilir ....

....

Ekle ustune neler var . Red edecegin maddeler su yukarda yazdiklarima olmaz sanirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Zamanında Note hayranı olduğum için ve ayrıca da hem Samsung hem Apple kullandığım için halen tereddütte olanlar için şunları yazabilirim:
    - Amoled seviyorsanız Samsung alın
    - Kalemsiz hayatınızı düşünemiyorsanız Note alın, ama daha uzun pil ömrü lazımsa S serisine yönelin.
    - Param yok, 6 ay-bir sene biriktirmem lazım, Huawei, Meizu veya Samsung A serisine bakın. Zaten Note, S veya iphone serisi size lazım değil bu durumda.
    - Param var, uygulama almaya hazırım, kafamı yormadan cihazı kullanmak ve en yeni güncellemeleri merkezi olarak aynı anda almak istiyorum diyorsanız Apple kampına hoşgeldiniz.

Basitçe bu, kavgaya gerek yok herkes parasına ve ihtiyacına göre tarafını seçsin.

Iphone 8'in tanıtımını özellikle izleyeceğim hocam ama alacağımı sanmıyorum, yine de umarım beni cezbedecek bazı özellikleri olur ve ben yargılarımı kırarım.

Note serisini bir nevi cep bilgisayarı niteliğinde kullanıyorum, aynız amanda usb bellek olarak, aynı zamanda medya oynatıcı olarak, diğer yönden torrent istemci olarak vs. kullanabiliyorum, bu nedenle Iphone serisini kullanbileceğimi sanmıyorum, ama 12 eylülde tanıtılacakmış sanırım, bizim telefonlar 25 eylülde dağıtılacak olarak görünüyor, çok çok çok mükemmel bir cihaz çıkarsa iptal eder iphone a geçiş yaparım ama en başta da söylediğim gibi böyle birşey olacağını sanmıyorum.

Note 8'i çok kısa süre inceleyebildim, gidip tekrar incelemem gerekiyor ama s8+ kullandım ve kalem kullanımının verdiği rahatlık nedeniyle note 8'i satın aldım (note 1 ve note 3 kullanıp arada S8+ harici başka telefon kullanmadığım için note serisine sempati duyuyorum)

Fiyat konusuna gelecek olursak gerçekten pahalı bir telefon ve ben saat kampanyası da olduğu için önsiparişlerin açıldığı günün 2. günü siparişimi geçtim, 1300 TL'lik saati şuanda hediye olarak göndereceği için telefon fiyatının 3700 olduğunu düşünerek aldım, yoksa hediye olmadan direk 5000 TL eder mi telefon derseniz zorunlu olarak ihtiyacınız yoksa etmez diye düşünüyorum, ama bir iphone'un da 4500-5000 TL etmeyeceğini düşünenlerdenim açıkçası. (umarım apple gerçekten güzel bir telefon üretir ve benim yüzümü kara çıkarır, sonuçta bir tüketiciyim ve ne kadar iyi cihaz olup rekabet artarsa kâr eden taraf olurum.)

• Note 7 forumundan hatırlıyorum ben de arkadaşı. Böyle yapacaksa konuyu devretmesi daha mantıklı. Sipariş veren birkaç kişiyiz hiç durmadan kötülüyor cihazı. Ha alır kullanırsın beğenmezsin dersin ki şu sebepten dolayı beğenmedim. Daha cihaz demo versiyonunda, deneme cihazından çıkarım yapıp gömüyor aleti. Maksat post kasmak herhalde.

iPhone 7 kullanıcısıyım. Genel olarak sevmiyorum telefonu. Ancak Home button tasarımı, feedbacki çalışması muazzam. Her seferinde hayran kalıyorum. Buna laf mı edeyim şimdi. Ya da pili 3-4 saatte şarj oluyor diye gömeym mi? Abi telefon genel olarak iyi ama eksikleri var diyorum. Mesela kulaklık çıkışı olmaması benim için büyük dert. Bluetooth kulaklıklara ulaşım ülkemizde sınırlı ve teknoloji olarak da kat etmesi gereken yol var daha. Kablo taşırım sorun değil dersen iPhone gayet güzel yoksa başka telefona bakarsın. İşine gelmiyor diye saçma sapan ayrıntıyla gömmek saçmalık.

Bir de aklıma gelmişken stereo hoparlör sevmeyen bi ben varım sanırım. Ahize hoparlörü de birşeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor gibi gözüküyor. Hele tasarımda Sony gibi simetrik hoparlör çıkışı olmayınca daha da rezil oluyor ses.

• desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Samsung Snapdragon 836 seri uretimi hazir iken nedne eskimis Snapdragon 835 ile tercih etti ? Madem etti fiyati neden cok ucuz degil ? Exynos 8895 in de pekala daha hizlisini cikartabilirdi Samsung ...

Samsung bence Note serisini Apple Iphone lansmanindan sonra kendinkini tanitmali idi ...

Kamera konusunda esasli bir yenilik yoktur .

Tipki Note7 deki kamerasi S7 lerdeki ile ayni olmasi gibi tek farkli kamera firmware i daha guncel olan Note7 de yazilimsal iyilestirmeler barindirmasi idi cunku kamera sensorleri 2 tip olsa da S7 lerdeki ile ayni idi ... Sonra Note7 ler batarya batlamasi ile toplatildi ...

Kamerasi detaylari kaybediyor iyi aydinlatilmis ic mekanda boyle bir kayip yasaniyorsa hayal kirikligidir derim.

Note8 sadece kalemi ile degil kamerasi ile de iddiali ama kendi incelemelerime gore detay kaybi gordum . Ozellikle 2x optik zoom daki detay kayiplari daha fazla idi .

Gercek kalite %100 iken belli olur yoksa cekilen fotograf AMOLED ekranlardaki downscale edilmis hali elbete net keskin gosterecektir tipki Sony full frame 43 megapikselli dev dijital SLR ile cekilenleri downscale ile kayit edilmesi gibi ...

Biraz daha beklemek gerek eminim sensorlerinde daha onceki yillarda oldugu gibi yine Sony ve Samsung farkli sensorleri gorebiliriz.

Ilginctir ki Samsung kendi sensorlerinde detay daha kotu olsa da renkleri dogru yansitmakta ama Sony sensorler de ise detay ve keskinlik makul seviyede olsa da renk tonlamasinda genelde sariya kaymaktadir .

Benzer fiyaskolar Note8 de de olacak mi ilerleyen zamanlarda cihazi satin alanlarin sensor bilgilerini paylasmasi ve mumkunse farkli sensorlerdeki Note8 lerin ayni mekanda ayni seyi ayni anda cekmesi ile kiyaslamalarla da tam percinlenecektir .

Suan icin yillarin Samsung yaklasimi pek degismemesi ile malesef bir onyargi suphe kaygi olusabilir hakli olarak sonucta yabanci forumlardaki detayli kamera incelemelerini beklememiz gerek . Mumkun oldukca farkli kaynaklardan bolca ...

Ilerleyen haftalarda bu tur bilgiler cogalacaktir .

O esnada Samsung gerekli klasik optimizasyonlari ile bir nebze daha iyi hale de getirecektir .

Sonucta en son firmware ler ile kiyaslamak gerek .

Ilk baslarda sorun cikmasi beklenendir .

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamazsan birşey soracağım note 8 ürününü alacak mısınız acaba?

Şu nedenle soruyorum ne kadar objektif olursanız olun, kullanmadığınız bir cihaz ile ilgili insanlara tam olarak doğru bilgi veya sorunlarda yönlendirme ihtimalinizin düşük olacağını düşünmekteyim.

Şöyle örnek vereyim, örneğin apple kullanıyorsunuz, kendi cihazınız ile ilgili olan şeyler hayatın doğal akışında olduğu gibi sizin ilginizi daha çok çekecektir ve note 8 için doğal olarak tam anlamıyla yardımcı, takipçi ve ilgilenebilecek zamanı bulamayacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.