Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 7 gerçekten efsane cihazdı. Patlamasaydı keşke ama olan oldu. Şimdi note8 geldi bakalım gelince inceler yazarız buraya :)
  • Bugün gidip tekrardan uzun uzun inceledim, hem telefonu hem saati, telefonu geçtim saat gerçekten hoşuma gitti :)

Telefonda tabiki, s8+ kullanıyordum, onun kalemlisi olarak kullanacağım, kalem benim için önemli, kamera ile çok işim olmuyor (dslr makinam var) ama geldikten sonra daha ayrıntılı olarak tabiki inceleyeceğim.
  • Keske samsung bir süpriz yapsada telefonlari haftaya yollasa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sormadan edemeyeceğim. Bir cep telefonundan bir insan neden torrent indirsin ki? Yani torrent indirmenin ne olayı var?Atarsın bilgisayardan utorrent Listene kendi kendine iner. 60 GB'lık torrent veri indiriyorum. Bunu indirmek için niye note 8in bataryasını yıpratayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Hocam yazıyı eksik okudun sanırım arkadaş bana cevap veriyordu ben note serisi cihaz kullanıyorum ve bilgisayar niyetine kullanıyorum, torrent istemci de kullanıyorum duruma göre, bu nedenle iphone işime yaramaz demiştim arkadasta onu yazdı yani iphone da kullanamazsın diye

• Note 4 ten sonra 7 plus alarak ara vermiştim bu seriye ama hep özlüyordum s-pen ile yapabildiklerimi ve android sisteminin özgürlüğünü, nihayet dün note 8 için sipariş verdim yakında geri döneceğim inşallah note serisine Gear s3 de ön sipariş için güzel bir hediye olmuş oldu. iphone un fiyat olarak değerini koruması güzel bir durum ama note kullanıcıları anlar galiba beni, 1 kere kullananın illa ki aklında yer ediyor ve sonra ne kullanırsa kullansın arıyor s-pen i..

Asıl niyetim iphone 8 i de bekleyip öyle hareket etmekti fakat görünce gerçekten aşık oldum bu telefona, normalde ilk çıkış fiyatının düşmesini bekleyecektim ama gear s3 aklımı çeldi gerçekten, en az telefon kadar heyecanlanıyorum saat için de.. Alan/alacak herkese hayırlı olsun, sorunsuz şekilde gelir inşallah cihazlarımız en kısa zamanda..

• Note 8 I Turkcell. Ya da Türk telekomla alabilrimiyiz

• Arkadaşlar iPhone 7 Plus'ımı satıp Note 8'e geçmeyi düşünüyorum (tabii şu an, şu fiyatıyla değil; ileride). Önerir misiniz? Gerçekten artık bıktım. Her yer küçük kağıt dolu ve hangi kağıtta hangi iş var karışık oluyor. Note 8'in kaleminin neler yaptığını görünce ve ekran kapalıyken bile not almayı sağlaması çok iyi bir şey. Samsung'a tövbeliydim; lâkin işler ciddi anlamda değişti :) iPhone'dan her açıdan memnunum; lâkin pek de bir iş yapmıyorum telefonda. Instagram, Facebook, Whatsapp bu kadar. Note 8'in bana daha fazla katkı sağlayabileceğine inanıyorum. iPhone'dan sonra üzer mi ileride Note (takılma, donma, kasma vs.), şarj konusu nasıl olur acaba (iPhone'da 1.5 - 2 gün kullanıyorum) şu an için bunları kestirmek zor biliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum (özellikle 7 Plus'tan geçen arkadaşlar).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 30 Ağustos 2017; 7:37:35 >
  • Gear s3 kampanyasi 500 siniri halen var mi ? Telefon halen saatle birlikte siparis verilebildigine gore sonradan ilk 500 e giremediniz diyerek saati gondermeme ihtimalleri var mi ?

• SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

Telefonu bilmem ama saatten memnun olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 30 Ağustos 2017; 8:41:43 >
  • Gear s3 ü yaklasik 7 aydir kullaniyorum. Muazzam.

Neyseki iphone yada xiaomi ile kullanilabiliyor. Yoksa mecbur samsung tel almak zorunda kalcaktim

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

Gear s3 kampanyasi 500 siniri halen var mi ? Telefon halen saatle birlikte siparis verilebildigine gore sonradan ilk 500 e giremediniz diyerek saati gondermeme ihtimalleri var mi ?

Hocam satın alırken saati de sepete otomatik ekliyor, sonra kullandığınız kod ile indirim yapıyor ve saati de telefonu da satın almış olarak görünüyorsunuz, indirimi kendi uyguluyor ve siz saati satın almış olarak görünüyor ve bu saat ile telefona ait sözleşmeyi onaylamış oluyorsunuz, yani siz saati aslında hediye olarak değil satın almış oluyorsunuz, samsung sadece indirim yapmış oluyor.

Yasalarımıza göre satın aldığınız şeyi göndermek zorunda, yani sepete eklediğinizde indirim yaptıktan sonra al dediğinizde 500 sınırı diye bir durum söz konusu olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Gear s3 ü yaklasik 7 aydir kullaniyorum. Muazzam.

Neyseki iphone yada xiaomi ile kullanilabiliyor. Yoksa mecbur samsung tel almak zorunda kalcaktim

Saatin şarjı kaç gün gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Note 8 I Turkcell. Ya da Türk telekomla alabilrimiyiz

Alabilirsiniz tabi. Piyasaya çıktığında mutlaka operatörlerde satacaktır.

• Note 8 alsam mı almasam mı arada kaldım :)

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    5 gün gidiyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Arkadaşlar iPhone 7 Plus'ımı satıp Note 8'e geçmeyi düşünüyorum (tabii şu an, şu fiyatıyla değil; ileride). Önerir misiniz? Gerçekten artık bıktım. Her yer küçük kağıt dolu ve hangi kağıtta hangi iş var karışık oluyor. Note 8'in kaleminin neler yaptığını görünce ve ekran kapalıyken bile not almayı sağlaması çok iyi bir şey. Samsung'a tövbeliydim; lâkin işler ciddi anlamda değişti :) iPhone'dan her açıdan memnunum; lâkin pek de bir iş yapmıyorum telefonda. Instagram, Facebook, Whatsapp bu kadar. Note 8'in bana daha fazla katkı sağlayabileceğine inanıyorum. iPhone'dan sonra üzer mi ileride Note (takılma, donma, kasma vs.), şarj konusu nasıl olur acaba (iPhone'da 1.5 - 2 gün kullanıyorum) şu an için bunları kestirmek zor biliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum (özellikle 7 Plus'tan geçen arkadaşlar).

Üzer, hele şarj konusunda :) mantıklı olan 2 sene daha kullanmanız olur.

Şarj dışında asla üzmez.Ama bu koca ekran ve android sizi 1 günden öteye taşımaz.Yalnız şunuda unutmayın 1 saatte telefonunuzu ful doyurma şansı ve yarımsaatte işinizi rahatça görecek kadar şarj olabilme imkanıda var samsungda.Bence bir iphone 8 serisini beklemekte fayda var.Ben şahsen elmadan devrim niteliği birşey beklemiyorum.Özel ve işlevsel bir yüz tanıma ve sadece kendine has bir kablosuz şarj tabi kablosuz şarj ünitesiylede muhtemelen orta halli bir android telefon alınabilen bir i8 bekliyorum.Amma velakin çıkarsa samsung biraz fiyatları aşağı çeker acele etmemekte fayda var.Note8 in şu an bence değeri 3700 civarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 30 Ağustos 2017; 10:44:10 >
    Hocam iphone mükemmel bir sosyal medya telefonu ama işin içine profesyonel iş hayatı girince açılamayan dosya uzantıları printerdan cikti alirken size takla atirmasi falan iphone nun size sadece mukemmel bir sosyal medya telefonu olduğunu is hayatında kullanmamaniz gerektiğini öğretiyor.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam siz rahat durmayacaksınız gibi geliyor bana. Eğer imkanınız el veriyorsa ve ihtiyacınız varsa bi ön sipariş beklerim sizden. :) saat kampanyası fiyat olarak rahatlatıcı bir kampanya. Değerlendirilebilir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.