Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung eskidende kırpıyordu hocam note 3 3gb ram ile gelirken aynı yıl çıkan s4 2gb ram ile gelmişti, note 3 32gb kapasite ile gelirken s4 16 gb ile gelmişti

Bu arada yeni saat gear sport tanıtıldı, ne yalan söyliyim s3 frontier daha güzel duruyor şahsi fikrim olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 30 Ağustos 2017; 20:30:5 >
  • Yine iphone severlerle dolmuş konu maşallah. Eski bir iphone kullanicisi olarak samsunga gectigimden beri iphone forumlarıni ziyaret bile etmiyorum, şahsen pisman da degilim. Su an note 3 kullanıyorum esimde note 4 var. Cok oyun oynadigim icin pili bitirmistim resmen sonra orijinal ile yeniledim cok sukur sikintisiz kullaniyorum. Ancak insan biraz daha guzel foto gormek istiyor bazen bunun icin note 7 de teli degistirecektim ama bilindigi uzere patlayinca note 8 i iple cektim. Ben s8 gibi yuvatlak kesimli teli sevmedigimden note 8 e direk tav oldum zaten. Normalde bir tele 5000 tl vermem ama saat hediyesi ile Mi 6 yerine bunu almayi tercih ederim.zaten kalemi de aktif kullaniyorum. Begenmegen varsa bence istedigi teli alsin onun bunun modelini kotulemeyi biraksin.

Edited :az once onlie satis uzerinden saat hediyesinin sadece ilk 500 kisi icin gecerli olduğu uyarisini gordum. Daha önce boyle birsey yoktu sanki. Ben indirim kodunu almistim ilk 500 e girip giremeyecegimi nereden bilecegim ?

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutions -- 30 Ağustos 2017; 21:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, ilk defa sizden duydum avantajix ne olduğunu..

bende N11 ve hepsiburada'dan kayseri sar elektronik olan satıcıdan tercih ettim hiç problem yaşamadım. bu sefer Gear S3 için ilk defa ön sipariş verdim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Yine iphone severlerle dolmuş konu maşallah. Eski bir iphone kullanicisi olarak samsunga gectigimden beri iphone forumlarıni ziyaret bile etmiyorum, şahsen pisman da degilim. Su an note 3 kullanıyorum esimde note 4 var. Cok oyun oynadigim icin pili bitirmistim resmen sonra orijinal ile yeniledim cok sukur sikintisiz kullaniyorum. Ancak insan biraz daha guzel foto gormek istiyor bazen bunun icin note 7 de teli degistirecektim ama bilindigi uzere patlayinca note 8 i iple cektim. Ben s8 gibi yuvatlak kesimli teli sevmedigimden note 8 e direk tav oldum zaten. Normalde bir tele 5000 tl vermem ama saat hediyesi ile Mi 6 yerine bunu almayi tercih ederim.zaten kalemi de aktif kullaniyorum. Begenmegen varsa bence istedigi teli alsin onun bunun modelini kotulemeyi biraksin.

Edited :az once onlie satis uzerinden saat hediyesinin sadece ilk 500 kisi icin gecerli olduğu uyarisini gordum. Daha önce boyle birsey yoktu sanki. Ben indirim kodunu almistim ilk 500 e girip giremeyecegimi nereden bilecegim ?

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

sana mail gelmedimi ne aldığın olda belli zaten bende saatle aldım mailde ikiside kayıtlı

• Revolutions kullanıcısına yanıt
    ben az önce eşimin telefondan kod alıp baktım indirim uyguluyordu şua an için hala devam ediyor görünüyor. sonuçta kodu girdikten sonra sipariş onayla deyince adres kısmına geçiyosun ve ödeme ekranına geçiyorsun..
  • Valla odemeye gectikten sonra kusura bakmayin ilk 500 de degilsiniz derlerse teli iade edebilirim sanirim urunu acmadan degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutions -- 30 Ağustos 2017; 21:59:45 >
    ödemeyi gectikten sonra siparişlerim kısında saat görünüyorsa şuanda hocam, Samsung ilk 500 içerisinde değilsiniz derse iade de edebilirsiniz, ayrıca ürünümü göndermedi diye isterseniz dava bile edebilirsiniz.
    Ilk 500 işi yalan hocam. Takilmayin ona, ön siparişi arttirmak için sonradan koydular.

Çoğu kisi xiaomi ve iphone tanitimini gordukten sonra siparis gecmek istiyordu, buna karsilik boyle bir politika belirlediler belliki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Ağustos 2017; 22:10:10 >
  • Gear S3 Frontier akilli saat devri bitmis gibi cunku her yil IFA da yeni akilli saatler tanitilmakta idi ... Samsung yine radikal tasarim degisikligine gecmistir . Bu sefer 2 tip yeni akilli saat karsimzda bir de guncellenmis kablosuz kulakligi ile ...

https://www.engadget.com/2017/08/30/samsung-gear-sport-hands-on/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 30 Ağustos 2017; 22:12:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Gear S3 Frontier akilli saat devri bitmis gibi cunku her yil IFA da yeni akilli saatler tanitilmakta idi ... Samsung yine radikal tasarim degisikligine gecmistir . Bu sefer 2 tip yeni akilli saat karsimzda bir de guncellenmis kablosuz kulakligi ile ...

https://www.engadget.com/2017/08/30/samsung-gear-sport-hands-on/

Hocam Türkçe ön incelemesini izledim, 50 m suya dayanıklılık haricinde (denizde kullanılabiliyor yeni Gear Sport) başka bir adam akıllı yenilik göremedim, tam tersi Frontier modeli daha hoşuma gitti, daha erkeksi duruyor, Gear S2'yi sırf küçük olması nedeniyle sevmemiştim, açıkçası ilk başta keşke yeni saat hediye olsaydı diyordum, ta ki tanıtılana kadar, iyiki frontier geliyor diyorum şuan.

EDİT : birde sadece yazılımsal olarak farklılıklar var, bunu Samsung getirir getirmez bilmiyorum ama getirmek isterse Frontier modeline gelmesi de mümkün olan şeyler açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 30 Ağustos 2017; 22:16:51 >

• Gear s4 cikmayacak mi simdi

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun :)

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    O zaman sizi de aramızda görmek istiyoruz :)

Ben iPhone 5den Note7 ye ordan xperia xz ye oradan da iPhone 7 ye geçtim. Şimdi note8 :)

Note 7ye ilk geçtiğimde uzaya çıkmış gibi hissetmiştim. Xperia da güzeldi ancak note7 den sonra sönüktü. iPhone 7 hızlı ama stabil değil eskisi gibi. O nedenle note 8 konusunda bir hayli

Heyecanlıyım. O telefonu miyadı dolana kadar kullanmak istiyorum :)

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm açıkçası. Cihazı yarın inceleyip o sekilde siparis vereyim bari..siyah renkten sıkıldığım icin ve maviyi cok sevdigim icin mavi almak istiyordum ama o da malum gelmedi. Orcid yada gold a bakip oyle karar vereyim.

Bu arada frontier i 1000 e satsam raziyim. Yeni modelde bir yenilik goremedim en azindan gozle 😊

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, siz de HTC kullanıyosunuz sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

O zaman sizi de aramızda görmek istiyoruz :)

Ben iPhone 5den Note7 ye ordan xperia xz ye oradan da iPhone 7 ye geçtim. Şimdi note8 :)

Note 7ye ilk geçtiğimde uzaya çıkmış gibi hissetmiştim. Xperia da güzeldi ancak note7 den sonra sönüktü. iPhone 7 hızlı ama stabil değil eskisi gibi. O nedenle note 8 konusunda bir hayli

Heyecanlıyım. O telefonu miyadı dolana kadar kullanmak istiyorum :)

Hocam hayırlı olsun şimdiden size :) Note 7 bambaşkaydı gerçekten. Zaten ondan sonra bende dikiş tutturamadım. Sürekli telefon değiştirip durdum :) 7 Plus , Mate 9 falan derken en son S8 Plus ile devam etmekteyim...

Size ve Note 8 alan herkese inşallah uzun yıllar, sorunsuzca kullanmak nasip olur :)

Benim içinde kısmet diyelim artık. Piyasaya çıksın öyle kararımı veririm büyük ihtimalle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 30 Ağustos 2017; 23:24:56 >

• grisales G kullanıcısına yanıt
    bütün samsunlarda geçerli mi?
    bende de note 5 varda.
  • Şimdiden kılıf ve ekran koruyucu bakan oldu mu acaba? Ben telefon gelene kadar hazırlıkları tamamlamış olmak istiyorum. Daha önce herhangi bir edge ekranlı telefon kullanırken ekran koruyucusundan memnun olan varsa yardımcı olabilir mi bu konuda?

• şu cihaza 3300 mah koymak nedir, şimdi mi mixx2 veya iphone 8 e kaldık. Note 7 ile bu cihazda kalan aklım bu yılı da note olmadan geçecek, ula samsung....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.