Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DrHolyday

O zaman sizi de aramızda görmek istiyoruz :)

Ben iPhone 5den Note7 ye ordan xperia xz ye oradan da iPhone 7 ye geçtim. Şimdi note8 :)

Note 7ye ilk geçtiğimde uzaya çıkmış gibi hissetmiştim. Xperia da güzeldi ancak note7 den sonra sönüktü. iPhone 7 hızlı ama stabil değil eskisi gibi. O nedenle note 8 konusunda bir hayli

Heyecanlıyım. O telefonu miyadı dolana kadar kullanmak istiyorum :)

Hayırlı olsun 3-5 ay sonra yeniden fikirlerinizi almak isteriz.

3 kez pişman olabilirsiniz kullandıktan sonra, satarken, yeni iphone çıktığında.

Umarım yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Teşekkür ederim hocam, siz de HTC kullanıyosunuz sanırım ?

Evet, htc u11 e geçtim 2 haftadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Allah razı olsun, ilk defa sizden duydum avantajix ne olduğunu..

bende N11 ve hepsiburada'dan kayseri sar elektronik olan satıcıdan tercih ettim hiç problem yaşamadım. bu sefer Gear S3 için ilk defa ön sipariş verdim ..

hayırlı olsun güle güle kullanın.

samsung böyle bir fırsat sunmuş avantajix sizin hakkınız sonuçta
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Her zaman söyledim. Şu an elime note7 verin arkama bakmam satarım iphone7 yi diye. Üzüleceğim sanmıyorum açıkçası. Satmak için de almıyorum o da üzmez. Yeni iPhone un devrimsel geleceğini sanmıyorum gelse de fiyatının daha da yüksek olacağını düşünüyorum. Zaman gösterecek bakalım nasıl olacak :)

• Merhaba,

Daha önce NOte 5 ve S8 başlıklarında da dile getirdiğim bir konuyu burada da paylaşmak istiyorum izninizle ki olur da NOte 8 in yanında yeni ya da bir önceki model olan kablosuz şarj ünitesini satın alırsanız
    ve yine olur da ürün de bir sorun çıkarsa sizin de başınıza gelebilecek durum aynen benim başıma gelen gibi olacaktır. (ki istemem, yeni kablosuz şarj ünitesi de az bir para değil)

Konu özetle şu;

Geçen sene satın aldığım EP-PN920 kod isimli kablosuz şarj cihazı ile ilgili bir sorun yaşadım ve ürünü satın aldığım Avrupatr, Samsung Çağrı merkezi, Tansu Yeğen'in twitter hesabı, Samsung Türkiye'nin twitter hesabı, Üsküdar'da ki deneyim mağazası, Başarı servis, Genpa servis ve aklınıza gelen gelmeyen bir çok servis ile görüşmeme rağmen bu ürüne kimin destek verdiğini kimse bilmiyor, garantisi var mı bilmiyor!
    Şaka gibi gözükse de maalesef gerçek :)

Bu bağlamda hali hazırda kısa zaman önce piyasaya çıkan aynı ürünün yeni modeli de böylelikle garantili mi servis hizmeti var mı bilinmiyor ki ben yakın zamanda çıkacak NOte 8 ile yeni kablosuz şarj ürününü de almak istiyorum ama bu soru işareti ile almasam daha iyi demeye başladım bile :)

Hayatımda ilk kez Samsung gibi bir markanın merdiven altı bir firma gibi bir ürününü ne tanıyor ne servis veriyor ne de garantisi var mı diye bilmediğini görüyorum.

Kuvvetle muhtemelen tüketici heyetine ayıplı mal olarak şikayette bulunacağım ama NOte 8 i satın alırken de ciddi bir tepki koymayı düşünüyorum, dünyada ilk kez açtıklarını iddia ettikleri Üsküdar'da ki deneyim mağazasında...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 31 Ağustos 2017; 3:29:44 >

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle başınıza gelen olay için geçmiş olsun hocam, yanlış hatırlamıyorsam Note 3'te kullanmıştınız değil mi?

Oradaki konudan hatırlıyorum sanırım sizi, bunca zaman sonra tekrar sizi görmek güzel, şimdiden hayırlı olsun Note 8'iniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

O zaman sizi de aramızda görmek istiyoruz :)

Ben iPhone 5den Note7 ye ordan xperia xz ye oradan da iPhone 7 ye geçtim. Şimdi note8 :)

Note 7ye ilk geçtiğimde uzaya çıkmış gibi hissetmiştim. Xperia da güzeldi ancak note7 den sonra sönüktü. iPhone 7 hızlı ama stabil değil eskisi gibi. O nedenle note 8 konusunda bir hayli

Heyecanlıyım. O telefonu miyadı dolana kadar kullanmak istiyorum :)

Hayırlı olsun 3-5 ay sonra yeniden fikirlerinizi almak isteriz.

3 kez pişman olabilirsiniz kullandıktan sonra, satarken, yeni iphone çıktığında.

Umarım yanılırım.

Ben bu tip yorumları anlayamıyorum . Sanki iphone kusursuz bi telwfonmuş gibi konuşuyorsunuz hep. Çevremde iphone u olanlar daha çok sorun yaşıyorlar hatta bi arkadaşım tekefonu alır almaz sorun yaşadı servise verdi sonra değiştirdiler. Başka bi arkadaşım bi sabah uyandığında 6 plus ının ekranı durduk yere ölmüştü. Çevremdw gördüğüm en sağlam iphone istisnasız iphoen 4s ti. Ondan sonraki iphone ve samsungların birbirinden bi farkı yok sadece pahalı ürün imajından kaynaklı ki samsungda artık onu yapmaya çalışıyor.

Ben insanların basit bir 1000 liralık android telefonun yapabileceği, hatta ios tan daha fazla şey yapabileceğine rağmen neden(youtube conventer kullanmadan müzik dinlemek,google playde beleş olan uygulamaların appstore da paralı olması ya da playde paralı olsa bile apk ile beleş indirmek) sırf çok para döktükleri için iphone u övdüklerini anlayamıyorum.

Abi bi kere note serisi herhangi bir telefonla iphone u kıyaslayamazsın sadece samsung un yazılımsal özellikleri bile(çift ekran,ekran notu,akıllı seçim,widget lar,çeşitli kısayollar) iphone almamak için bir neden bence.

Sırf işletim sistemi kapalı ve basit diye sıradan bir telwfona 3-4k paralar dökmeyi ben açıkçası mantıklı bir insanın yapacağını düşünmüyorum. Ha paran olur ona hiçbişey demem parası olan adam istediğini yapar zaten. Ama ben açıkçası iphonu un tüm twlefonlarının çıktığı zamanlardan itibaren 2 bin liradan fazla etmeyeceğini düşünüyorum. 2 binden sonrası inanın o kadar özelliksiz, boş, kullanıcıya hiçbir özelleştirmeyi sağlamayan hapishne gibi bir telwfona verilmez israftır.

Sadece stabil diye(ki artık samsung da stabil 300-400 liralık telefon alıp sonra stabil değil diye ağlıyosubuz,1500 lira üstü verilen hiçbir samsungda kasma donma olmaz istisnalar her zaman vardır tabi)

Sonuca gelelim ben eğer pişman olursa arkadaşın tasarımsal olarak bir pişmanlık yaşayabileceğini düşünüyorum. Evet çok pahalı bir telefon o kadar parada gereksiz bence ama parasını 4-5k lık bir iphone avermesinden çok daha mantıklı bir olay.

• Dun teknosada cihazi gordum ufak bi inceleme firsatim oldu.yillardan beri iphone kullanicisi olarak her samsung s ve note serisi cikardiginda gider incelerim ve cok begenirim hatta apple in bazi konularda geri kaldigini dusunur , gider gene iphone alirim aliskanlik ve sorun yasamadigimdan diyelim.note 8 biraz ince uzun bir telefon ama dizaynibve ekran goruntusu muazzam derecede guzel.5000 tl degermi bence hic bir telefon degmez ama soyle birsey var yaninda saat veriyolarmis aslinda kullanacak arkadaslar icin iyi bir oneri ama siparis yanilmiyorsam eylulun sonunda gelecek ,telefon zaten cikti bir ay sonra 4000 bandinda piyasada zaten bulunabilecegini dusunuyorum hemde ozamana ip 8 tanitilir ,karsilastirma yapilip fiyat vs note 8 alinabilir guzel telefon gercekten begendim

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Numaramı biraktim mesaj da bana acil dönersen sorununa destek olabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladio2 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece i7/n8 değişimden bahsettim, para ve değişimin gereksizliğini söyledim, bu konuda fikirlerimi paylaştım. Tek taraflı pek çok şeylerden bahsetmişsiniz gerek yok bunlara, 3-5 ay sonra arkadaşın yorumlarını alıp görürüz.

* Servis pişmanlığını eklemeyi unutmuşum, samsung servisleri kanser eder yinede sonuç alamazsınız. 2 sene sonra uzaya çıktığın telefonuna güncelleme gelmemesi de ayrı bir pişmanlık.

* Çıktığından beri note kullanıcıyım, şuan n4 kullanıyorum, tarafsız gözle bakıyorum çünkü ne samsung, ne apple bedava ürün gönderecek değil, 5 bin lira verip fanatiklik yapmanın lüzumu yok.

Çift ekran, dual ois ve kullanabiliyorsan kalem avantajları güzel tabi.
  • merak edip gidip şu cihazı inceleyim dedim resmen takoz üretmişler cihaz dev gibi kalın bu paraları vermeyin yazık günah s8 deki gibi 2 ay sonra 1500 tl düşer bilginiz olsun
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Note 1 den itibaren herkes boyuta laf ediyordu hocam bana da "yok lcd tv gibi ne la öyle arabanın altına takoz olarak koy falan diye", sonradan tüm telefon üreticileri büyük telefon üretmeye başladi, bende dahil olmak üzere bir çok kişi de aldık telefonu, 12 eylülde tanıtılacak iphone ve 11 eylülde tanıtılacak mi mix 2 se saymayın ki 4.3 inç ekranlı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 31 Ağustos 2017; 12:08:06 >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    şuan note 5 kullanıyorum ama daha ince ve kibar olacağına iyice hantallaşıyor ben bunu sevmiyorum s8 plus bile daha güzel ince estetik
  • gladio2 kullanıcısına yanıt
    Hala içimizde android/ios savaşlarını körükleyen var ya, hayret ediyorum.
    Android son 4.0 versiyonundan itibaren her yeni güncellemede daha kapalı sistem haline geliyor, belki farkında değilsiniz ama 2.3 zamanlarındaki gibi sitemin bir yerinden girip ötekinden çıkamıyorsunuz artık ve o ısrarla savunduğunuz kişiselleştirme şu anda ücretli tema dükkanlarına dönüşmüştür. Root atmak her sene daha da zorlaşıyor, sistem dosyalarına müdahale etmek de. Gittikçe iOS'un kapalılığına yaklaşıyorsunuz çünkü Android telefon üreticileri de salak değil ve size content satmak istiyorlar (Apple'ın yıllarca başarıyla yaptığını yani).
    Bahsettiğiniz korsanlık ise bir marifet değil. 5000 liralık Note 8 alıp da programlara paranın yetmemesi ve forumlarda kırılmış versiyonları aramak ayrı bir gülünç durum.
    Zaten Note'un kalemini veya multitaskingi kullancak kişilerin sayısı da %1'i aşmayacaktır. Alanlar bunları bahane eder, ama kullanmazlar çoğu zaman.
    Ve dikkat edin, genelde iphone kullanıcılar kendi telefonun en iyi olduğundan emin oldukları için zaten diğer telefonlara bakmazlar bile. Oysa her türlü android kullanıcısı kendi telefonlarının iphone'dan daha iyi olduğunu herkesi inandırmak için iphone'a çamur atarlar. Aradaki farkı seziyorsunuzdur.

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Hocam ülkemizde ne yazık ki para ile hava atmaya çalışan kişiler mevcut, telefonları alacak kişiler ihtiyacına göre almalılar, ben yukarıda sebepleri yazdım, torrent istemci bile kullanıyorum telefonda, yeri geliyor ftp client kuruyorum, herkes benim gibi kullanmak zorunda değil ama ben bilgisayar niyetine kullanıyorum. (dex ünitem mevcut ama maalesef doğru düzgün destek olmadığı için oradan çalışmak yerine bizzat bunu telefondan yapıyorum).

Sadece hava atmak amacıyla değil gerçekten ihtiyaçlarınız için alırsanız ne telefonu kötülemek zorunda kalırsınız ne de başka birşey.

Bu arada Bixby için Türkçe dil desteği gelecek diyorlar ama süre vermiyorlar.

Katılmadığım noktalardan biri her ne kadar android kapalı sistem haline geliyor desenizde, Bixby ile Siri arasındaki karşılaştırmalara bakarsanız hocam Siri'nin kötü olmasından kaynaklı olmadığını, sadece sistemin kapalı sistem olması nedeniyle bir çok şeyi çalıştırmadığı nedenle işlemleri yapamadığını farkedersiniz.

Her zaman söylüyorum, gerçekten paranız varsa amiral gemisi telefonları almanız gerektiğini düşünüyorum, borç harç ile aldığınız şey geçici mutluluk sağlar sadece.

IOS android konusuna gelecek olursak ben telefonu tam anlamıyla bilgisayar gibi kullanmam telefon bu derseniz, sosyal ağlara bakacam,onun haricinde internetten video falan izlerim diyorsanız, genel kullanıcıyım derseniz, iphone almanız daha mantıklı.

Ama ben herşekilde bilgisayar gibi, usb bellek gibi kullanacam, yeri gelecek istediğim filmi atıp izleyecem (mesela uçak yolculuğunda net yok mecburen telefona atmak zorundasınız), yeri gelecek istediğim müziği herhangi bir bilgisayardan yükleyecem, ayrıca telefonu gerekirse uzaktan kontrol edecem, wifi ağından dosyalarımı gönderecem falan diyorsanız mecburen android almak zorundasınız.(bknz: ben) (tabiki diyebilirsiniz kaç kişi sizin gibi kullanacak o konuda bende şüphede duruyorum :))

Birde hocam o kadar parayı verdikten sonra insan neredeyse bütün teknolojik ihtiyaçlarını karşılamasını istiyor, o kadar para verdikten sonra sürekli bir kısıtlama yaşamak istemiyorum, sonuçta para kolay kazanılmıyor, bu mantıkla hareket ederek bir türlü iphone a geçiş yapamıyorum zaten :)

@caneryendi hocam telefon kalınlığı konusunda haklısınız, ama kenarların daha keskin olması falan Note serisinin bildiğiniz üzere karakteristik özelliklerinden, birde tabiki ekran boyutunun S8+'dan büyük olması gerektiği için böyle bir görüşünüz olmuş olabilir, ben şahsi olarak beğendim, çok rahat alışabileceğimi düşünüyorum, S8+ için parmak izi okuyucuya alışamam diyordum, şimdi onu kardeşime verdim note 8 gelene kadar Note 3 kullanıyorum, bildiğiniz kameranın yanında parmak izi okuyucuyla açmaya çalışıyorum tuş kilidini sürekli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 31 Ağustos 2017; 13:0:24 >

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    O zaman hepimiz iphone alalımmı diyorsunuz. Root atmanın zorlaştığını nerden çıkardınız anlamadım. Tam tersine eskiden bir sürü işlem vardı şimdi çok basitleşmiş bende uzun zaman sonra yeni yapmıştım note4. Ama şu doğru android ve özellikle samsung sistemini dış etkenlerden izole etmekde baya mesafe aldı. Ama sistemin her yerine girmek için root halen çok kolay. Ama ben mesela rootu geri aldım gereksiz geldi zaten rootlu yapmadığım ne varki. Cihazın büyüklüğü benimde aklımdaki en büyük sorun boyut iphone plus larda da bu sorun var ayrıca büyük boyutta daha az ekranla yetinşyorsunuz. Tek avantajı pil. Ben şahsen N8 e helalinden 3000tl veririm düşünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 31 Ağustos 2017; 12:56:57 >
  • Bence Samsung artık takip edilen olmayı başardı bir şekilde. Bakın geçen senelere kadar iphone yok tek elle söyle kullanilmali yok telin boyutu max boyle olmali diye reklam yapiyordu,simdi gelinen noktada 7plus takoz degilde nedir. N8 e takoz diyenler 2 teli yan yana koysun bence 😂 ayrica sonsuz ekran olayindada iphone yaptigi son ekran daki kulakcik benzeri cikintilar nedir Allah askina. Tamamen sacmalik bence. Samsung u takip edecekler diye boyle birsey yapmanin mantigi nedir anlayamadim. Aslinda Samsung bu telde parmak izi sensorunu on tarafa alabilseydi arayi ciddi sekilde acardi bence ama onuda diger tellere biraktilar herhalde.

• Bütün Note severlerin ve aldırmamak için gayret gösteren gizli note severlerin Bayramı mübarek olsun. Bu arada bir note 8 e kaç kişilik hayvan alınır acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Hala içimizde android/ios savaşlarını körükleyen var ya, hayret ediyorum.
    Android son 4.0 versiyonundan itibaren her yeni güncellemede daha kapalı sistem haline geliyor, belki farkında değilsiniz ama 2.3 zamanlarındaki gibi sitemin bir yerinden girip ötekinden çıkamıyorsunuz artık ve o ısrarla savunduğunuz kişiselleştirme şu anda ücretli tema dükkanlarına dönüşmüştür. Root atmak her sene daha da zorlaşıyor, sistem dosyalarına müdahale etmek de. Gittikçe iOS'un kapalılığına yaklaşıyorsunuz çünkü Android telefon üreticileri de salak değil ve size content satmak istiyorlar (Apple'ın yıllarca başarıyla yaptığını yani).
    Bahsettiğiniz korsanlık ise bir marifet değil. 5000 liralık Note 8 alıp da programlara paranın yetmemesi ve forumlarda kırılmış versiyonları aramak ayrı bir gülünç durum.
    Zaten Note'un kalemini veya multitaskingi kullancak kişilerin sayısı da %1'i aşmayacaktır. Alanlar bunları bahane eder, ama kullanmazlar çoğu zaman.
    Ve dikkat edin, genelde iphone kullanıcılar kendi telefonun en iyi olduğundan emin oldukları için zaten diğer telefonlara bakmazlar bile. Oysa her türlü android kullanıcısı kendi telefonlarının iphone'dan daha iyi olduğunu herkesi inandırmak için iphone'a çamur atarlar. Aradaki farkı seziyorsunuzdur.

Olay tartışma körüklemek değil. Yıllarca kullanıcıya uyguladıkları geçirme politikasını göstermek. Kulaklık girişini bile kaldıran bir markadan bahsediyoruz ki bunu savunulabilecek hiçbir yanı yok. Özelliksiz diyorum ya hakikaten özellik yok. Telefon şarjdayken müzik dinleyememek nedir abi. İlla sana 190 liralık airpod ları aldırıcak illa kullanıcıya geçiricek. Sanki telefon ucuzmuş gibi.

Root olayına gelince androidler çokta zor rootlanmıyor. Telefon çıktıktan sonra 2-3 hafta içerisinde düşüyor internete root dosyaları. Güncellemelerde bi tek knox sayacı olayı telefonu kapatıypr denebilir ama o da custom rom atınca sıfırlanıyor.

Kalem olayında belki haklı olabilirsin ama multitask kullanmadığın çok belli. Altta youtube üstte whatssap veya altta insta üstte whatssap olur benim genelde. Yada aynı anda 2 google chrome sayfası sürekli kullanırım ve çoğu kişide sadece müzik dinlemek için bile olsa kullanıyor.

Benim göstermek istediğim iphone kolaylık sunmuyor. Bişeyleri daha iyi yapmıyor. Sadece boyut büyütüp aynı donanımı aynı yazılımı daha pahalıya satıyor. İnsanlarda alıyor ve almayada devam edicekler. Çünkü iphone un 4s e kadar bi prestiji vardı ve hala daha onu kullanıyor.İphone 5 ile 7 arasındaki tek gözle görülür fark boyut. Yazılım donanım her şey aynı sadecw daha pahalı. Donanım aynı derken tabi ki birebir aynı değil ama ciddi bir fark yok. Mesela aynı olay samsung s4 ve s5 dede var ikisi aynı telefon fark yok sadece tasarım. Note 3,note 4 te öyle ama bu telefonların zaten özellikleri var. Sadece güncelleniyor. Bu telefonlar boş değil. Ve o kadar pahalı çıkmıyorlar.

İphone kullanıcıları kendi telefonlarının en iyisi olduğuna emin çünkü boş telefon bu sadece arıyosun sosyal medyaya giriyosun bu kadar. Hiçbişeye izim vermiyor. Sürwkli cebinden para alıyor. Şarjdayken müzik bile dinleyemiyorsun 7 de(ki iphone larda zaten direk müzik müzik indirip dinleyemiyorsun). Çünkü o kadar 4-5k para verip kendini kerizmiş gibi göstermek istemiyorsun iphone kullanıcılarının olayı bu. Direk kullanan adama lafım yok ama iphone u sırf pahalıya aldın ve sürekli geçiriyor diye savunmak...
    Ben iphone a çamur filan atmıyorum ben yorumda yapmıyorum ben olan şeylerden bahsediyorum bunlar apple firmasını gerçekleri benzer şeyleri(kullanıcıya çıkarılan zorluklar) macbook lardada görebilirsiniz Ama malesef apple funboylarına dokunuyor çünkü gerçekler acıtır. Bu kadar para verip boş,hapishane gibi bir telefon almak insanlarda onu savunma isteği yaratıyor. İphone kırdırmanın adı bile jailbreak ki anlamı hapishaneden kaçıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 31 Ağustos 2017; 14:52:52 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.