Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben daha önce birçok kez apple - samsung amiral gemi telefonları arasında geçiş yapma imkanım oldu. yenisine geçince eski telefonu kötüleyen kişilerden ya da marka fanatiklerinden değilim. bana göre apple ve samsung un birbirlerine göre üstün olduğu ve eksik olduğu yönler çok fazla ama bunlar tamamen o sırada ne istediğinizle alakalı olarak karar vermeniz gereken şeyler.

7 plus şarj konusunda gerçekten çok başarılı bir cihazdı, note 8 in bu konuda gerisinde kalacağını bilerek aldım ben. ama s-pen & 6.3" sonsuz ekran teknolojisin birleşimi beni gerçekten heyecanlandırıyor. note serisini hiç kullanmayanların kullanması gerektiğini düşünüyorum zaten çünkü günlük telefon kullanma alışkanlıklarına yeni bir boyut katıyor s-pen. ister bilgisayardaki fare gibi kullanma imkanı isterse notlardaki yardımı ile gerçekten bir akıllı telefonu hakkını vererek kullandığınızı hissettiriyor.

ayrıca

telefonun 3700-4000 bandına düşmesini bekleyenlerin eğer imkanları varsa gear s3 kampanyası ile almalarının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. 1300 tl değerinde gear s3, böylelikle aldıktan sonra kullanmadan satsalar bile zaten düşmesini bekledikleri fiyata gelmiş olacak telefon, hem de son çıkan teknolojik bir ürünü beklemeden ilk kullananlar arasında olacaklar.

iphone 8 in de sızıntılardan takip ettiğim kadarıyla aklımı çelecek ve beklemediğime pişman edecek bir yenilikle geleceğini düşünmediğim için note 8 e ön sipraiş vermeye karar verdim.

şöyle de düşündüm bir yandan, gear s3 ü satmasam bile (muhtemelen 5200-5500 civarında çıkacak bir iphone 8 için konuşuyorum) aynı fiyata hatta daha ucuza 6.3" muhteşem ekranlı s-pen li ve gears3 lü bir kombinasyonun teknolojiyi seven biri için sadece iphone 8 e göre daha mutlu edeceğini düşündüm.

burada iphone a ya da samsung a kötüleyici şekilde ya da hakaret niteliğinde konuşmanın da kışkırtıcı ve gereksiz olduğunu düşünüyorum, bu sadece fanatikliktir, "bendeki mal en iyisi" düşüncesine sahip olan kişilerden zten tavsiye almamanızı öneririm, en önemli tavsiyeler elindeki ürünün artı yönlerinin yanında eksi yönelerini de bilip bunları da belirten kullanıcılardan geliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: east10

ben daha önce birçok kez apple - samsung amiral gemi telefonları arasında geçiş yapma imkanım oldu. yenisine geçince eski telefonu kötüleyen kişilerden ya da marka fanatiklerinden değilim. bana göre apple ve samsung un birbirlerine göre üstün olduğu ve eksik olduğu yönler çok fazla ama bunlar tamamen o sırada ne istediğinizle alakalı olarak karar vermeniz gereken şeyler.

7 plus şarj konusunda gerçekten çok başarılı bir cihazdı, note 8 in bu konuda gerisinde kalacağını bilerek aldım ben. ama s-pen & 6.3" sonsuz ekran teknolojisin birleşimi beni gerçekten heyecanlandırıyor. note serisini hiç kullanmayanların kullanması gerektiğini düşünüyorum zaten çünkü günlük telefon kullanma alışkanlıklarına yeni bir boyut katıyor s-pen. ister bilgisayardaki fare gibi kullanma imkanı isterse notlardaki yardımı ile gerçekten bir akıllı telefonu hakkını vererek kullandığınızı hissettiriyor.

ayrıca

telefonun 3700-4000 bandına düşmesini bekleyenlerin eğer imkanları varsa gear s3 kampanyası ile almalarının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. 1300 tl değerinde gear s3, böylelikle aldıktan sonra kullanmadan satsalar bile zaten düşmesini bekledikleri fiyata gelmiş olacak telefon, hem de son çıkan teknolojik bir ürünü beklemeden ilk kullananlar arasında olacaklar.

iphone 8 in de sızıntılardan takip ettiğim kadarıyla aklımı çelecek ve beklemediğime pişman edecek bir yenilikle geleceğini düşünmediğim için note 8 e ön sipraiş vermeye karar verdim.

şöyle de düşündüm bir yandan, gear s3 ü satmasam bile (muhtemelen 5200-5500 civarında çıkacak bir iphone 8 için konuşuyorum) aynı fiyata hatta daha ucuza 6.3" muhteşem ekranlı s-pen li ve gears3 lü bir kombinasyonun teknolojiyi seven biri için sadece iphone 8 e göre daha mutlu edeceğini düşündüm.

burada iphone a ya da samsung a kötüleyici şekilde ya da hakaret niteliğinde konuşmanın da kışkırtıcı ve gereksiz olduğunu düşünüyorum, bu sadece fanatikliktir, "bendeki mal en iyisi" düşüncesine sahip olan kişilerden zten tavsiye almamanızı öneririm, en önemli tavsiyeler elindeki ürünün artı yönlerinin yanında eksi yönelerini de bilip bunları da belirten kullanıcılardan geliyor zaten.

Yorum için teşekkürler. Evet, saat hediyesi güzel ancak şu an geçmem mümkün değil. Telefonumu hemen satamam, satsam bile Note 8 daha ortada yok ne kullancam :)) Biraz da iPhone 8 çıktıktan sonra ve Note 8'ler geldikten sonraki karşılaştırma ve diğer konular hakkındaki yorumlardan çıkarak satın alabilirim gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Hocam iphone mükemmel bir sosyal medya telefonu ama işin içine profesyonel iş hayatı girince açılamayan dosya uzantıları printerdan cikti alirken size takla atirmasi falan iphone nun size sadece mukemmel bir sosyal medya telefonu olduğunu is hayatında kullanmamaniz gerektiğini öğretiyor.

Bana iPhone iş adamlarının telefonu demişlerdi.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Hocam siz rahat durmayacaksınız gibi geliyor bana. Eğer imkanınız el veriyorsa ve ihtiyacınız varsa bi ön sipariş beklerim sizden. :) saat kampanyası fiyat olarak rahatlatıcı bir kampanya. Değerlendirilebilir.

Şuan imkanım var çok şükür hocam. Yalnız Samsung'ta ön sipariş olayı sıkıntılı biraz. 1 kere bi hata yaptım bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum. O yüzden ön siparişle değilde piyasaya sürüldüğünde almak daha mantıklı geliyor bana. Tabi S3 Frontier kampanyası çok cazip ama yine de ön sipariş veresim gelmiyor :) Biraz düşüneyim bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu bana değil diğer arkadaşa sormanız lazım.

Ama adamın çok büyük internet paketi vardır, seyahatte veya otelde canı sıkılmıştır açmış torrenti, hemen indirmiş bir filmi ve izlemeye başlamıştır. Bluray telefonla indirecek haliniz yok tabi.

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılmıyorum. iPhone çok popüler bir telefon olduğu için ve bazen çocukların bile eline düştüğü, ayrıca zengin adamların kız arkadaşlarına çoğunlukla hediye olarak alındığı için "sosyal medya telefonu" olarak tarafınızdan algılanmış olabilir. Ama iş hayatınızda da, hele ki elinizde MacBook veya iMac de varsa, çok daha mükemmel yardımcı olabilir. Çünkü hem iş akışınızı tüm aygıtlarda senkron olarak yönetebilirsiniz hem iOS ve macOS profesyonel uygulamaların kalitesi PCden çoğu zaman daha yüksektir.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Always on mode açik saati devamli gosterirse 2 gün. Ekran kapali kalirsa 4 gün

• Bu sene xiaomi mix 2- note 8- iphone 8 arasında kalmış herkes benim gibi.

En iyisine değil fiyat\fayda oranina göre seçim yapın.

Alinabilecek en mantıkli cihaz mix 2, sonrasında ise iphone 8 gibi duruyor. Note 8, 5000 tl gibi bir fiyata alınmamalı. Kim ne derse desin Samung sattığı fiyatin hiçbirzaman arkasında durmaz, kafadan 1000 tl indirim yapar. Note 8 satılabilmesi için iphone ile arasında minimum 1000 tl fark olmalı.

Iphone 8 in 5300 tl olduğu yerde , note 8 e 5000 tl verecek hiçkimseyi tanımıyorum. Çünkü iphone 8 i 5300 e alıp 1 sene sonra 3500 e rahat satacaksınız. 1 sene sonra Note 8 in sıfır fiyatı 3500 ün altında olacak. 2000 küsür liralara satmaya uğrasacaksınız. Hep aynı mubabbeti yasiyorum, bu kez biraz daha mantikli hareket etmeye calisacagim.

Gönlümden mi mix 2 geçiyor acikcasi. Fakat note 8 i 4000 tl gibi fiyatlara bulursam alirim.

Daha once s6 edge, s7 edge, htc one, iphone 6 gibi cihazlari hep önsiparişle aldım. Birtek s7 edge den zarar etmedim ( bose hoparlor verdi, aktif olarwk kullaniyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Ağustos 2017; 13:54:3 >

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Sizin için değil ama almaya karar verip sadece 4bin seviyesine düşmesini bekleyenler için diyorum

Note 8 in 4 bine düşmesi kaçınılmaz ama bu durum sanıldığı gibi hemencecik gerçekleşmez bana kalırsa. Bu fiyatları beklemek yerine gear s3 verirken almak bence daha mantıklı, alır almaz gear s3 ü satsanız zaten dediğiniz fiyata geliyor rahatlıkla. Üstelik beklemeye de gerek kalmıyor ve çıktığı ilk zamandan beri kullanma fırsatı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Note8 (Orkide Gri) + Gear S3 saat hediyesiyle ön sipariş verdim. Cihaz çıktıktan sonra fiyatta muhakkak biraz düşüş olacaktır N11 deki satıcılarda çok da önemli değil benim için...

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

hayırlı olsun güle güle kullanın
    avantajix kullanmayı unutmamışsınızdır inşallah

note 8 alacaklara %1.5 iade yapacaklarmış.
    www.avantajix.com
    Avantajix’ten Samsung avantajları - En avantajlı Samsung fırsat, indirim ve kampanyaları
    https://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/samsung-kampanya-ve-avantajlari

ben yıllardır telefonlarımı n11 den alıyorum. Çok şükür bir sorun yaşamadım. Note 5 i hatta İzmirdeki Samsung mağazası yollamıştı. Mağazadan aldığım fiyatın çok çok altına satın almıştım.

N11 kasım ayında kampanya yapıyor. Genelde 5000 TL civarı alışverişe 500 TL gibi kuponlar veriyor ve çok hesaplı oluyor.
    Şuan note 8 beni etkilemedi ve bu fiyata almayı düşünmüyorum. Kasım ayı geldiğinde büyük ihtimal fiyatı düşer kupon falan derken 3500 TL civarına inerse belki düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 30 Ağustos 2017; 14:49:12 >

• Bugun Emaar Samsung'a ugradim. Note 5 sahibiyim.

Note5'inizi 1850 TL sayip alalim, 3150 TL'ye Note8 ve Gear S3 sahibi olun dediler, mantikli geldi.

Ne dusunuyorsunuz arkadaslar?

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Ben bir daha öyle bir hata yapacaklarını düşünmüyorum. Keşke bi de sürpriz yapsalar :) saat hediyesiyle gerçekten mantıklı oluyor.

iPhone 8 için 999 dolar fiyat öngörüyorlar ki bence biraz daha pahalı olabilir. iPhone 7 nin 649 dolar 3.800tl karşılığını görünce de iPhone 8 için 6000 lira fiyat ortaya çıkıyor.

Note 8 şu an saat hediyesiyle ya da 4-5 ay sonra 4000 bandında alınması çok daha mantıklı geliyor bana.

Tabi belli olmaz iPhone 8 çok daha güzel ve ucuz gelir ona geçiş yaparız. Kimseyle nikahlanmadık sonuçta :)

• grisales G kullanıcısına yanıt
    Bence güzel bir teklif. Ama mağazadan s3 alınabiliyor muymuş?

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Guzel teklifmis ama magazadan olmaz demislerdi gears3 icin. Hem note 5 i telefon gelince mi verceksiniz simdi hemen mi istiyorlar

• Arkadaşlar Mavi renk ülkemize hiçbir zaman mı gelmeyecek ? Yoksa diğer renklerden daha mı geç gelecek ? Mavi rengini almak istiyomda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Eğer sirketin ceo su isen altindakileri kontrol altina alip emir vererek is yurutuyorsan. Kesinlikle iphone derim. Ama sirketin beyaz yaka calisani isen iş üretmen gerekiyorsa iş için gittiğin farklı departmanlarda MacBook bulman cok zor genelde dandik pc ye bağlı bir printer olur sunum çıktılarını ondan almak zorunda kalirsin.

Hocam benim tecrübelerim bunlar. Hepsini kullandim hic birinin fani degilim. Ama dediğim gibi özel hayatta sosyal medya ve tel. İçin aliniyorsa kesinlikle iphone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Ben bir daha öyle bir hata yapacaklarını düşünmüyorum. Keşke bi de sürpriz yapsalar :) saat hediyesiyle gerçekten mantıklı oluyor.

iPhone 8 için 999 dolar fiyat öngörüyorlar ki bence biraz daha pahalı olabilir. iPhone 7 nin 649 dolar 3.800tl karşılığını görünce de iPhone 8 için 6000 lira fiyat ortaya çıkıyor.

Note 8 şu an saat hediyesiyle ya da 4-5 ay sonra 4000 bandında alınması çok daha mantıklı geliyor bana.

Tabi belli olmaz iPhone 8 çok daha güzel ve ucuz gelir ona geçiş yaparız. Kimseyle nikahlanmadık sonuçta :)

Mantıklı olan herşeye bende açığım hocam. iPhone 7 Plus kullanmış biri olarak hiç bir ön yargıya sahip değilim

• Bugün bende bursa korupark samsung da cihazi inceledim.

Inceleyen butun arkadaslar gibi ben de hayal kirikligi yasatti. Özellikle kenarlar çok keskin olunca cihaz gercekten inanilmaz uzun duruyor. S8 plus ın şekli şemali daha iyi. S8 plus daha iyi bir secim olacak, sanirim note 8 i sattirabilmek icin 6 gb ram koymamislar s8 e. Ileride kullanima etki edecek tek etken sanirim ram.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Eskiden Note Serisinin S Serisinden 2 farkı vardı kalem ve büyük ekran. S Plus lar çıkmaya başladığından beri sadece kalem farkı var. S-pen ile işiniz yoksa S serisini düşünün derim.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydink_1903 A kullanıcısına yanıt
    Samsung da bir sonraki seriyi satabilmek için kırpılmış cihazlar çıkarmaya başladı. Çift kamera ve 6 gb ram s8 de de olmaliydi. Kırpma yapmayan tek firma xiaomi kaldi. Onlarda batıya açılınca bol bol kırpacak gibi gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.