Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Şimdi anlamadığım bir konu var arkadaşlar Note 8 + Gear S3 kampanyasından faydalandım ve ön sipariş verdim, mesela hepsiburada da falan önsiparişten düşük fiyata piyasaya çıkarsa para iadesini yapacağını söylüyor. biraz önce samsung canlı destek ile görüştüm, para iadesi yapılmaz dendi, daha önceden bu şekilde samsung shop'tan alışveriş yapan oldu mu?

Hocam ödemeyi nasıl yaptın kartlami benim kart yokta ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kredi kartım ile ödemeyi yaptım, ne yazık ki samsung shop kredi kartı harici ödeme kabul etmiyor diye biliyorum.
    Ama herhangi bir debit kartınız varsa sorun olmadan ödeme yapabileceğiniz düşüncesindeyim, eğer ürünü alacak paranız varsa -ki kredi falan çekerek telefonu almak bence doğru değil, ininal kartlar var hocam migrosta falan onlardan alın, parayı o karta yatırın, samsung'a ödemeyi o şekilde yapın, kabul edecektir diye düşünüyorum (bilgiyi lütfen ininal ya da samsung shoptan doğrulatın benim şahsi görüşümdür.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Telefon canavar. Ama o fiyat nedir yahu. S8 ve S8+ fiyatlandirmasindan akıllanmadılar sanırım. Yine birkaç ay içinde 3500 lira civarına düşecektir tahminim. Beklemek en mantiklisi gibi görünüyor.

3500 hiç gerçekçi bir rakam değil bence boşuna ümitlenme. Anca 1-1.5 yıla olur

S8+ 5000 liradan çıktı. 500 lira indirim yedi 400 tl hediye çeki verdiler. Şu an sıfırı 3100-3500 lira arasında bulunabiliyor. Aylar öncesinden faturaya taksitli alıp nakite çevirmek isteyenler uygun fiyatlara sattı. Sence 3500 civarına düşemez mi? Bu fiyatlara kimse almaz bu cihazı. İmkânı olan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim gibi hayranı olup fiyatı yüksek bulanlar için beklemeye devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Bende hızlı fiyat düşeceğini düşünen kişilerdenim hocam, bana diyebilirsin madem o zaman neden beklemedin diye :) ben açıkçası saati de bahane edip aldım, sati düşünce 3500 TL-3600 TL civarına geliyor işte :) ama diğer almak isteyen arkadaşlar bencede beklerse daha mantıklı, önümüzde iphone falan çıkacak, onlardan dolayı samsungun indirim yapacağını düşünüyorum
  • Yukarıda arkadaşlar söylemiş zaten. Saati ekleyince sepette iki ürün oluyor. Uygulama üzerinden indirim kodu alınarak saat fiyatı siliniyor. Sonrasında alamadınız vs diyemezler çünkü mail geliyor hemen.

Telefon tabiki ucuzlayacak. 2-3 aya 4000 seviyesine iner. Ancak saate ihtiyacı olan biri şu anda alırsa daha mantıklı oluyor. Bir de yeni gelecek iPhone fiyatlarını izleyip göreceğiz. iPhone 8 daha da pahalı olacak. O zaman işin rengi değişir. Alanlara hayırlı olsun. Paylaşımları yaparız :)

• quote:

Evet hocam kredi kartım ile ödemeyi yaptım, ne yazık ki samsung shop kredi kartı harici ödeme kabul etmiyor diye biliyorum.
    Ama herhangi bir debit kartınız varsa sorun olmadan ödeme yapabileceğiniz düşüncesindeyim, eğer ürünü alacak paranız varsa -ki kredi falan çekerek telefonu almak bence doğru değil, ininal kartlar var hocam migrosta falan onlardan alın, parayı o karta yatırın, samsung'a ödemeyi o şekilde yapın, kabul edecektir diye düşünüyorum (bilgiyi lütfen ininal ya da samsung shoptan doğrulatın benim şahsi görüşümdür.)

hocsm normal para kartımı kabul ettı kredi kartı degıl ama ben kabulg etmedim telefona mesaj kodu geldi bilgisayara girmdim biraz dusuneyım dedim
  • S8+ ile note 8 değişim kampanyası yaparlar mı? Bilginiz varsa yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

hocsm normal para kartımı kabul ettı kredi kartı degıl ama ben kabulg etmedim telefona mesaj kodu geldi bilgisayara girmdim biraz dusuneyım dedim

hocam aldım saatle beraber hatırlı olur inş

Hayırlı olsun hocam şimdiden, ben hiç kart kullanmıyorsunuz sanarak o şekilde bir tavsiyede bulunmuştum, yoksa banka debit kartlarını tabiki kabul ediyor hocam.
    Hangi rengini aldınız acaba? ben siyahı sevdiğim için siyah almıştım
  • quote:

Hayırlı olsun hocam şimdiden, ben hiç kart kullanmıyorsunuz sanarak o şekilde bir tavsiyede bulunmuştum, yoksa banka debit kartlarını tabiki kabul ediyor hocam.
    Hangi rengini aldınız acaba? ben siyahı sevdiğim için siyah almıştım

Hocam siyah aldım birde ne zaman gelir saatle beraber bi gelecek

Hocam samsung müşteri hizmetleri saat ile telefon tek kargo ile gelecek, ayrı ayrı gönderim yapılmayacak demişti, sanırım 25 eylülden itibaren ikisini birlikte kargolayacaklar
  • quote:

Hocam samsung müşteri hizmetleri saat ile telefon tek kargo ile gelecek, ayrı ayrı gönderim yapılmayacak demişti, sanırım 25 eylülden itibaren ikisini birlikte kargolayacaklar

Tmm tskler

• Ekimde 4000 e internette rahat bulunur. Operatörler ve diger mağazalar getirsin. Bayiler ve internetten satis yapanlar uygun fiyattan mecbur saticak her zamanki gibi. Hicbirzaman magaza 5000 tl ye satiyorsa internette 5000 tl olmaz.

• Bende alip almama konusunda arada kaldim. Biraz daha uygun fiyat olaydi iyiydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Bende alip almama konusunda arada kaldim. Biraz daha uygun fiyat olaydi iyiydi..

12 Eylül'ü bekleyip, xiaomi mi mix2 ve iphone 8 fiyatlarını görmek lazım.

Bir sürpriz yapıp iphone 8 5000 Tl, mi mix 2 2500-2700 gibi fiyatlara gelirse, Note serisinin şansı kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transferlazim

s3 gear kampanyası için 500 adetlik bir sınır getirilmiş sanırım, yani önsipariş veren ilk 500 kişi bu kampanyadan yararlanabiliyormuş. sizce çoktan 500 kişi olmamış mıdır? şimdi ben s3 gear opsiyonunu kullanıp sipariş versem birkaç gün sonra maalesef bu kampanya tükenmiştir(yani 500 kişi içinde değilsiniz) gibisinden bir sürprizle karşılaşır mıyım?

belli olmaz ben aldım saatle beraber haırlısı
  • Arkadaslar 500 rakami öyle hemen dolmaz koca forumda suan 4 kisi almis gorunuyor. Birde arkadaşlar bu 500 rakami Samsung mağazalarınin altindan cikmis olabilir. 2 gün önce samsung bayisine gittim s3 gear li note 8 siparisi vermek istiyorum dedim. Sanki adamların yuzune sovmusum gibi adamlarin morali bozuldu bizde yok efendim o kampanya sadece 500 tl cek var dediler. Düşünsenize sipariş vereceksiniz magazadan alirsan 500 tl cek samsung tr den alirsan s3 gear. Sanirim samsung bayisi sahibi bile siparişini kendi magazasindan değil samsung tr üzerinden vermiştir

• Alacak olanlara Emaar Samsung mağazasını öneririm. Findeks puanı yeterli olanlara faizsiz masrafsız 10 taksit yapılıyor. Ayrıca 349 liraya ilk yıl kullanıcı hatasını da karşılayan toplam 3 yıllık garanti sunuyorlar. İşlemler esnasında çay kahve ikramı da cabası.

Teslimatlar 18-23 Eylül arasında yapılacak. Ek olarak saatte de classic ve frontier seçimi mümkün. Sadece frontier almak zorunda değilsiniz.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Bu rakamların gelme ihtimali yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: shenergy

Bu rakamların gelme ihtimali yok.

Gelme ihtimali yok diye birşey söz konusu değil. Iphone 8' in baz modeli yurtdışında 1000 dolara çıkarsa, bu fiyatlarla gelmesi gerekiyor. note 8' in yurtdışı fiyatı da 1000 dolar civarı.

Senelerdir 650 dolara çıkarken, 1000 dolara yükselmesi zaten Abd gibi ülkeler için ciddi bir zamdır. 1200 dolar gibi fiyata çıkarsa, bize yansıması 6000 Tl olur, 4.7-5'' lik 32 yada 64 gb' lık bir telefona o parayı verecek adam da Türkiye'de yok zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.