< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1312. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: lnFLames77
Note 8 e artık 3 ayda 1 güvenlik güncellemesi gelicekmiş yani artık note 8 in sonu geliyor fiyatlar da böyle uçmuşken yeni note serisi telefon almak zorİyiki geçen ay note 8 i 4250 ye verip note 10 plus almışom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şu aşağıdaki sorularımı Lütfen "sadece bilenler" cevaplayabilirse, bende dahil bilmeyenlerde öğrenir. Bu hafta bir telefon alacağım ve bu sorular hangi telefonu alacağım konusunda çok önemli.
- Samsung Knox sayacı artarsa bunun telefona nasıl bir etkisi oluyor ?
- Knox telefondan tamamen kaldırılabiliyor mu.?
- Knox devre dışı kalsa telefondan ne eksilir, Hangi özellikler kullanım dışı kalır ?
- Telefonu rahatlıkla rootlayıp samsung'un batarya düşmanı, kimselerin kullanmadığı gerizekalıca şekilde telefona gömülü programlarını TAMAMEN yok etmenin bir yolu var mı.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Ekim 2020; 22:28:38 > -
hatırlatma lütfen
Nasıl o fiyata verebildin?
quote:
Orijinalden alıntı: lnFLames77Nasıl o fiyata verebildin?
Geçen ay shop samsung telefonu kampanya yaparak 4250 ye aldı.30 eylülde bitti. Telefonu da 8300 e aldım. 4000 civarına 2 senelik cihazı garantisi bitmişti yenileniş oldum bu ay 2750 ye düşürmüşler fiyatı.dışarıda imkanı yok 4250 ye veremem
Bende okadar baktım ozamanlar bukadar fiyat vermediler sen iyi fiyata vermişsin.
Arkadaşlar merhaba ,
3 yıl önce aldığım samsung note 8 telefonum donmalar yaşanıyor diye fabrika ayarlarına geri döndürmek istedim. Herşey çok güzeldi ancak yeniden başladıktan sonra bir şifre istedi ancak bir türlü hatırlamıyorum o şifreyi.
samsun account dan uzaktan giriş ile ekranı açmaya çalıştım ancak onda da uzaktan kilit açma konusunda başarılı olamadım.
Başka bir yol bilen arkadaşlar var mıdır acaba ?
Son çare root yapmak geliyor ama onu da hiç yapmadım.
Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.
İyi Forumlar.
-
Arkadaşlar yenilenmiş olarak alınır mı bu cihaz ne dersiniz, fiyatları oldukça makul görünüyor yenilenmişlerde ama emin olamadım.
Samsungun note serisinde efsaneleşmiş bir cihazı. 3 yıldır kullanıyorum, hele şu dönemki kadar yoğun hiç kullanmamıştım, cihaza hayranlığım artıyor.
Kullanım şeklim şöyle:
1) günde en az 20 görüşme
2) telekonferans toplantı
3) google haritalar kullanımı
4) 4g,bluetooth, konum dahil olmak üzere tüm senkronizasyonlar açık
5) şimdi bir de annem ve babam pozitif çıkınca ben de temaslı olmam nedeniyle karantinaya alındım, şanssızlık, evdeki internet de gitti, ttnet daha yapamadı.
Ben de telefonun internetini laptop ile paylaştırıp kullanıyorum. Bu sabah 8, akşam 7 olmak üzere günde 11 saate yakın oluyor. Evden çalışmak zorundayım.
Yalnız yenilenmiş bile olsa bataryayı değiştirin. Ben tüm şikayetlere rağmen deji aldım, memnunum. Bazı arkadaşlar nfc ve hızlı şarjın deji batarya ile çalışmadığını yazmışlar, ben öyle bir şey yaşamadım. Ama baaryayı kendim takmadım, telefoncu da taktırdım.
Sonuçta kesinlikle tavsiye ederim. Ha şunu da söyleyeyim, ben note 8i aldığımda, fiyatı 3600dü. Şimdi yenisi 10 bin olmuş. Bu mebla samsunga verilmez. Zira teknik servis tam bir rezalet. Batarya kapasitesi android pil seviyesi ölçen uygulamada düşük çıkmasına rağmen, destek bilişimde değiştirmediler mesela. Ücretli değişime de yanlışkm yoksa, 350 dediler. Ben de bu sorunu 100 liraya deji alarak çözdüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben nokta hatasiz cam vitrinde sergilenmis teshir (2 yil samsung turkiye garantili ) note 8 e 3250 tl verdim.. Ve gayette mutluyum cihazimla.. Bence hala alinabilir bir cihaz.. Bu arada samsung bayisine gittim degisim kampanyasi icin 3850 verdiler benim cihaza ama bu ozellikte baska bir note serisi olmadigi icin ve beni biraz zorlayacagi icin maalesef degisim kampanyasindan yararlanmadim.. Malum suan piyasa cok pahali.. 4 bine 5 bine cinli dandik cihaz almaktansa 3 bine note 8 gayet mantikli hocam
quote:
Orijinalden alıntı: srkngncyBen nokta hatasiz cam vitrinde sergilenmis teshir (2 yil samsung turkiye garantili ) note 8 e 3250 tl verdim.. Ve gayette mutluyum cihazimla.. Bence hala alinabilir bir cihaz.. Bu arada samsung bayisine gittim degisim kampanyasi icin 3850 verdiler benim cihaza ama bu ozellikte baska bir note serisi olmadigi icin ve beni biraz zorlayacagi icin maalesef degisim kampanyasindan yararlanmadim.. Malum suan piyasa cok pahali.. 4 bine 5 bine cinli dandik cihaz almaktansa 3 bine note 8 gayet mantikli hocam
Teşekkürler hocam note 8 ilk tercihim şu an için. Siz nereden almıştınız hocam telefonu
Dostlar , telefon ekranı durduk yere sarardı. Bölgesel değil full sararma oldu. Mavi ışık filtresi de aktif değil. Isınma yoktu ama yine de kapattım , 2 saat sonra açtım hala aynı . Problemi tanımlayabilecek biri var mı ? Ekran değişimine mi gideceğiz ?
-
Normal telefoncudan denk geldi hocam.. O ara deligibi huawei nova 5t ye takmistim teknosada 3499 tl ye stok tukettiler heryerde o cihazi aradim adamlar teshirine bile 4000 istediler derken note 8 e denk geldim direk aldim.. Iyikide almisim suan mutlu mesut kullaniyorum kalem kullanmak sahane bir duygu imis.. Arti samsung bir cok ozellik katiyor ve kullanisli programlar kullanmasini bilene.. Bilmeyen telefonu sadece oyun ve sosyal medya araci olarak goren insanlar cop diyor.. Bence alin hocam mutlu mesut kullanin tabii ekran dev gibi alismak cok zor bunuda unutmayin..
telefonumun internetinden laptop a bağlantı kuramıyorum arkadaşlar,daha önce bağlanıyordum başka laptoplardada denedim sonuç aynı yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: selcukdinc
telefonumun internetinden laptop a bağlantı kuramıyorum arkadaşlar,daha önce bağlanıyordum başka laptoplardada denedim sonuç aynı yardımcı olabilecek arkadaş varmı?Mobil erişim noktası ayarlarından "sadece izin verilen cihazlara izin ver" seçeneğini sectiyseniz o yüzden bağlanmıyor olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avmehmet -- 27 Ekim 2020; 17:3:47 >
teşekkür ederim ama çözülmedi sorun
Alarm konusunda sorun yaşıyorum. sabah alarm çalıyor, 5 dk erteleye basıyorum, sonra hiçbir şekilde çalmıyor. önceden bu yoktu, bu sabah farkettim. güvenebileceğim bir alarm uygulaması var mıdır?
-
Samsung note 8 de gps sinyal kopma problemi devam ediyormu. Navigasyon kullanmada sıkıntı yaşayan varmı teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X