Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Snapdragonlular için Ekim güvenlik güncellemesi geldi gençler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tr cihazlarına ekim güncellemesi geldi beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun var mı son güncellemelerde ?

• Bir sorun yaşamadım.. sorunsuz güncelledi takılma vs de olmadı daha ..

• Ekim güncellemesini indiriyorum şu an. Türkiye cihazı.
    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

• Note 8 çift sim li telefonunu hem çift sim ve microsd kart üçü bir arada birlikte kullanan var mı ? Hangi rom yada yama kullanılıyor ?

• Roma gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telden note 10 plusa gecilir mi ne dersiniz? 6250 ye alınacak sifir garantili

• ihtiyaç ne para varsa kesınlıkle geçilir. Ama aralarında 6000 lik fark yok.

• recooz R kullanıcısına yanıt

Yok ustat direkt cihazi 6050 liraya aldim n11 den. Note 8 i ayri saticam nasipse.

• Güle güle kullanın çok güzel ve yetenekli bir cihaz. evimde 1 tane olduğu halde zor tuttum kendimi almamak için.

en son 5999 verdiginde yakalayabilsem kaçırmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxgan

Roma gerek yok.

Pie romda samsung kilitlemiş derler ? Roma gerek yok derken siz 3ü1 arada kullanıyormusunuz ? Hangi rom ? oreo pie ? Android 8,9,10 ?

pie rom larda o ozellik samsung tarafından kilitlenmiş dediklerinden (forum xda) android 8 e geri gondum dr.ketan oreo rom yükledim ama ondada aynı. microsd karta yapıstırdıgım simkart ile telefon calısıyor ama sim1 e sim kart takınca microsd karta yapıştırdıgım 2. simi gormuyor sadece sim1 ve sdcard goruyor. 2. gundur konuyu arastırmaktayım, henüz çözüm bulamadım... yardımcı olabilirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 12 Kasım 2020; 7:6:33 >
  • recooz R kullanıcısına yanıt

Tesekkurler, o fiyatı ben de kacirdim. Ben aldiktan hemen sonra dustu nasip degilmis. 200 lira fazla verdik.

• Bu güncellemelerden kurtulmanın bir yolu varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Bu telden note 10 plusa gecilir mi ne dersiniz? 6250 ye alınacak sifir garantili

Bende almayı düşünüyordum ama biraz mantıklı düşününce vazgeçtim çünkü 2019 da çıkmış bir cihaz 1 ay sonra 2021 e giricez 2 yaşında bir cihaz olucak onun haricinde 5g desteği yok e-sim desteğide yok.

• kısmet artık, o cihazlara ucuz yollu ulaşabileceğimizi düşünmüyorum artık. bu fırsattı, en azından ben öyle düşündüm :)

• quote:

kısmet artık, o cihazlara ucuz yollu ulaşabileceğimizi düşünmüyorum artık. bu fırsattı, en azından ben öyle düşündüm :)

Valla bende çok düşündüm alsammı almasammı diye ama ileriyide düşünmek lazım bu cihaz ilerisi için yetersiz kalıcak ne 5g var nede e-sim sırf buyüzden yurtdışı cihazı bile almayı düşündüm ama onunda garantisi olmuyor ve arızalandığında servis parasıyla bile bakmıyor bu sebeplerden dolayı vazgeçtim çünkü gerçekten verilecek para az birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnFLames77 -- 12 Kasım 2020; 19:44:6 >
  • Bu tarz cihazlari yurt disindan kapali kutu kendiniz ya da tanidiginiz vasitasiyla almadiginiz surece bence bulasmamak lazim. Cok fazla hile hurda donuyor. Ayrıca server kaydi yapmak lazim. Onlar da cok yuksek paralar. Diger turlu rootlu imei atildiginda guncelleme alinmaz, uygulamalarin bir kismi kullanilmaz. Kisaca cok mantiksiz oluyor ustadim. Resmen yurt disiyla ayni paraya aldik.

Samsungu kesinlikle ilk ciktiginda almamali. En az bir sene gecmeli diye dusunuyorum. Cok dusuyor piyasasi.

• quote:

Bu tarz cihazlari yurt disindan kapali kutu kendiniz ya da tanidiginiz vasitasiyla almadiginiz surece bence bulasmamak lazim. Cok fazla hile hurda donuyor. Ayrıca server kaydi yapmak lazim. Onlar da cok yuksek paralar. Diger turlu rootlu imei atildiginda guncelleme alinmaz, uygulamalarin bir kismi kullanilmaz. Kisaca cok mantiksiz oluyor ustadim. Resmen yurt disiyla ayni paraya aldik.

Samsungu kesinlikle ilk ciktiginda almamali. En az bir sene gecmeli diye dusunuyorum. Cok dusuyor piyasasi.

Haklısın bende zaten buyüzden yurtdışı cihazlara yanaşamıyorum onun haricinde yeni çıkan cihazları 1 sene bekleme konusuna hem katılıyorum hem katılmıyorum açıklamam gerekirse nedeni şu katılıyorum çünkü dediğiniz gibi fiyat düşüyor katılmıyorum çünkü samsungun eskitme politikası yüzünden ikinci sınıf muamelesi görüyor.

• Arkadaşlar shop.samsung.com da note 10 plus 6999 a düşmüş diğer telefonlarıda alıyorlar ihtiyacı olan değerlendirebilir. Dışarıda telefonu satmakla uğraşmaz en azından bilgi vermek istedim.

• 
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.