Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recooz

bu özellikleri destekleyen bir cihaza sim kartınızı takarak online işlemlerlerden bu özellikleri açtığınızda aktif hale geliyor. daha sonra sim kartı note 8 e taktığınızda volte vofi gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz.

Cevabınız için teşekkürler peki bunun gibi başka kısıtlanan servisler var mı?

• bildiğim kadarıyla yok.

• arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. note 10 plus aldığım için note 8'i eşime vereceğim. ama eşim tam bir telefon düşmanı SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]  bu yüzden görselliğin önemli olmadığı ama tank gibi sağlam, betona düşse telefonu koruyacak kılıf ekran koruyucusu çözümüne ihtiyacım var. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. note 10 plus aldığım için note 8'i eşime vereceğim. ama eşim tam bir telefon düşmanı   bu yüzden görselliğin önemli olmadığı ama tank gibi sağlam, betona düşse telefonu koruyacak kılıf ekran koruyucusu çözümüne ihtiyacım var. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Spigen in armor serisi kılıfları güzel korur. Veya şeffaf ama kenarları güçlendirilmiş şu model hem spigen hem de 36 lira fiyat uygun, her şeffaf kılıf gibi zamanla sararır ama yine de değer. https://www.amazon.com.tr/dp/B073RWTZ5M/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_qzSTFbT90P07P?_encoding=UTF8&psc=1

Ekran koruyucu olarak da uv ile yapışan koruyucular kavisli ekranlar için en iyisi. N11 den almıştım uzun süredir yukarıdaki kılıf ile sıkıntısız kullanıyorum. Uygulama talimatlarını mutlaka okuyup titiz şekilde uygulamak gerek.

Yeni Nesil 9D Tam yapışan UV Cam SAMSUNG NOTE 8 49,00 TL yerine 28,90 TL

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/yeni-nesil-9d-tam-yapisan-uv-cam-samsung-note-8-P313887131

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Note 8 ve Türktelekom hat kullanna arkadaşlar wo-fi(wi-fi calling) aramaları aktif olarak çalışıyor mu?Bir zamanlar türk telekomda aktif olmuyordu gelişme var mı? Ona göre hattımı taşıyacağım.

Ben zamanında sim kartımı iPhonea takarak aktif etmiştim. Volte çalışıyor ama wifi araması çalışmıyor.

• Hocam çok teşekkürler, kaptım kılıftan bir tane. ekran koruyucu üzerinde spigen in kaliteli bir koruyucusu var. ama ben "fiziksel koruyabilecek kalın cam falan birşey daha mı iyi korur acaba?" diye düşünmekteyim. tavsiye ettiğiniz ekran koruyucu Spigen neo flex den daha iyi mi korur? yoksa en altta linkini koyduğum 9H olan koruyucuyu indirim için takip mi edeyim? eşime bugüne kadar ne sıfır telefonlar almadım, ya düşürdü kırdı, parçaladı ya kaybetti ya sıvı temasından gitti öyle böyle değil yani

https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-8-ekran-koruyucu-film-neo-flex-hd-2-adet-587fl22104-pm-HB000007HIKC?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-aksesuar-kiliflar&gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0d2mEVb5Jm4tNNw0VWFShxLCJu1CfFDYRm7ZR3tz6KDU_huHcysdT6BoCfKkQAvD_BwE

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Curved-Koruyucu-Galaxy-Maksimum/dp/B07B544GSY/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=spigen+note+8+9h&qid=1605817319&s=telephone&sr=1-1

• kamalak K kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu spigen in neoflex ve cam olanını kullandım, ikisi de güzel değil kesinlikle parasını haketmiyor. Neoflex silikon gibi birsey, üzerinde kalem kaymaz oluyor, portakal kabuğu deseni çıkıyor. Cam olanı ise komple ekrana yapışmadığı için dokunmatik hassasiyetini öldürüyor.

Uv ile yapışan koruyucular hem ucuz hem de komple yapıştığı için dokunmatik kaybı yok. Ayrıca hissiyatı da muşambaya dokunuyor gibi değil, gerçek cam gibi. Eliniz yatkın ise kesinlikle uv olanlardan alın

• Bu telefonu airpods ile kullanan var mı?

• Android 10 yükleyen var mi cihaza? Tam ekran kullanimi cok hos olmus note 10 da. Bizde de olsa ne guzel olur.

• antrepocu A kullanıcısına yanıt

Nasıl yükleniyor Android 10?

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Nasıl yükleniyor Android 10?

Bende onu soruyorum var mi yükleyen diye.

Xda ya baktim custom rom yok one ui android 10.

Cok ilginc, note 2 kullanirken inanilmaz cok cesit custom rom vardi, bunda neden yok ilginc.

• Note 8-s8-s8+ serisi için one ui2 android 10 bir xda geliştiricisi yılbaşından önce yayımlanacak demişti, umarım gelir

• son zamanlarda yetkili serviste pil değişimi yaptıran varmı? 1 ay sonra telefonu babama verip kendime başka telefon almayı düşünüyorum. accu battery indirdim. pil sağlığı %83 gözüküyor. kritik seviyede olmasada aldıktan sonra pili çok az gidiyor diye şikayet etsin istemiyorumSAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] pil değişimi fiyatları ne durumda?

• Ben deji taktırdım, memnunum. 1 günü rahatlıkla çıkarıyorum ki bluetooth dahil ful senkronizasyon açık.

Deji 100 lira, telefoncu da ( elinşzden gelirse siz de takabilirsiniz) en fazla 75 lira alır, toplamda 150 - 175 civarı pil değişimi tamamlanır.

Yetkili servis en son 250 lira demişti.

• Orjinal pil değişimini bi telefoncu arkadaşa 150 liraya yaptırdım. Kesinlikle orjinal taktırın deji de çok iyi ama çok sürmeden ilk baştaki etkisini yitiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam_Mobile

Ekran koruyucu spigen in neoflex ve cam olanını kullandım, ikisi de güzel değil kesinlikle parasını haketmiyor. Neoflex silikon gibi birsey, üzerinde kalem kaymaz oluyor, portakal kabuğu deseni çıkıyor. Cam olanı ise komple ekrana yapışmadığı için dokunmatik hassasiyetini öldürüyor.

Uv ile yapışan koruyucular hem ucuz hem de komple yapıştığı için dokunmatik kaybı yok. Ayrıca hissiyatı da muşambaya dokunuyor gibi değil, gerçek cam gibi. Eliniz yatkın ise kesinlikle uv olanlardan alın

evet hakikaten dediğiniz gibi!

• Youtube premium aile aboneliği de 3 kişi yer var düşünen olursa

• Deji batarya gercekten farkettirdi burda okuyunca taktırdım sarj suresinin uzun gitmesini ozlemisim.
  • 3 yillik note 8imi ekstra masraf yapmadan sifir Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128gb ile degistirmeyi dusunuyorum arkadaslar onerir misiniz?
  • Mustiko kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iyi akşamlar öncelikle bende yıllardır samsung note serisi kullanıyordum çevre faktörü ve birazcık heves ile xiaomi aldım ama inan pişman oldum en kısa zamanda elden çıkarıp samsung'a geri döneceğim yazılım konusunda apple'a rakip olacağız diyorlar ama yanından bile geçemezler. Miuı 12 diye son sürüm verdiler pişmanlıklarla dolu 2,3 günde bir yama yolluyorlar telefonlar beyin şeylemesi geçirmeye başladı.
  • 
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.