Şu geçirmezlik özelliğini koruyor mu? Çünkü siyah bir conta gibi bir şey kullanılıyor yapıştırma yapılırken demişti servis bana ve serviste yapıldığında bu özelliğini korumaya devam eder demişlerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1317. sayfa)
-
-
Dusunmeden gecin. Zaten daha hizli cihaz, ayrica daha buyuk olmasi lazim. Her seyi gecin sifir.
Siz degistirmeyecekseniz soyleyin bizle degistirsinler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cevap rahatlattı valla hocam teşekkürler :) -
Uv sıvı ile yapışan koruyuculardan da kullandım, sıvı ahizeye aktı ağustos sıcağında. kadıköy samsung kurtardı ahizeyi.
Spigen den memnundum açıkçası. Şu anda otterbox ekran koruyucu var cihazda, fena değil ama dokunmatik hassasiyetinin daha iyi olmasını istiyorum. Lakin, koruması iyi. Cihaz asfalta düştüğünde ne ekrana ne de koruyucuya en ufak bir zarar geldi.
Kavisli cama ekran koruyucu bulmak çok zor. Hepsinin kötü bir noktası oluyor. Yine de spigen kötünün iyisi. Tabi gidip 100 lira falan vermemek lazım.
Nano filmlerde hikaye. Gidip 10 liralık jelatin taktırmak, paranın cepte kalması açısından daha faydalı.
UV sivi ile yapisan koruyucu hakkındaki paylaşımınız iyi oldu hocam. Siz söylemeseydiniz tahmin etmezdim. Konuyu takip edenler için de faydalı, teşekkürler. -
orijinal pili piyasada nasıl temin ettiniz.servis dışında orijinal batarya yok diyor telefoncular.paralel ithalat olduğu için de servis bize hizmet vermiyor ücreti mukabilinde teklif etmemize rağmen -
slmlar
ben uzunca bir suredir uv yapışkanlı camlar ile ekranı kaplıyorum ve kendim yapıyorum. telefonun ahize kısmını , ustte ve asagıda kalan butun acık kısımları, butun tusların oldugu yerleri bantla kapatıp o sekilde uygulama yapıyorum . evet biraz ugrastıyor ama deliklere uv sıvı kacmasını önlemiş oluyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748Uv sıvı ile yapışan koruyuculardan da kullandım, sıvı ahizeye aktı ağustos sıcağında. kadıköy samsung kurtardı ahizeyi.
Spigen den memnundum açıkçası. Şu anda otterbox ekran koruyucu var cihazda, fena değil ama dokunmatik hassasiyetinin daha iyi olmasını istiyorum. Lakin, koruması iyi. Cihaz asfalta düştüğünde ne ekrana ne de koruyucuya en ufak bir zarar geldi.
Kavisli cama ekran koruyucu bulmak çok zor. Hepsinin kötü bir noktası oluyor. Yine de spigen kötünün iyisi. Tabi gidip 100 lira falan vermemek lazım.
Nano filmlerde hikaye. Gidip 10 liralık jelatin taktırmak, paranın cepte kalması açısından daha faydalı.
UV sıvı ile yapıştırılan camların uygulaması çok tehlikeli ve zor. ilk denememde onlarca video izleyerek yapmama rağmen note fe telefonun home tuşuna sıvı kaçması sonucu tuşu dondurmuştum. uzun uğraşlarla tuşu eski haline getirdim ama çok ter döktüm.
note 8 de (tüm telefonlarda geçerli ama diğerlerinde home tuşuda sıkıntılı) ise dikkat edilecek tek husus var. sağlam bir para bandı ile ahizeyi incecik bantlamak.
geçen hafta note 8 telefona uyguladım. ahizeyi bantladım. sıvıyı ekranın ortasına gelecek şekilde yukarıdan aşağıya tamamını boşalttım. camı ekrana bıraktım. herşey çok güzeldi fakat UV camların kronik problemi olan bir hafta sonra telefonun bazı köşelerinde hava kabarcıkları meydana geldi. bu kabarcıklar kronik tüm uyguladığım telefonlarda oluyor.
sonuç olarak tamam cam korumayı arttırıyor fakat uygulaması çok zahmetli ve kronik olarak kabarcıkları düşünmek lazım.
-
Bem mayıs gibi uygulamıştjm, ağustos sıcağında güneş altında ekrana bakarken ekran çok ısındı, ardından telefon geldi, görüşme esnasında karşı tarafın sesi gitti. Cam ile ekran arasındaki sıvı akmış.
Silinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bordo38 -- 9 Aralık 2020; 21:15:22 >
@GOPC@ ustam sadece uv satan bir yer var mı. bahsettiğiniz durumu bende farkettim ama sadece sıvı satan bir yer bulamadığım için sürekli cam almak zorunda kalıyorum
-
Telefonun bataryasını değiştireceğim. Deji bataryayı önerir misiniz? Yada samsung servisine göndersem yapılabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mrgoxel@GOPC@ ustam sadece uv satan bir yer var mı. bahsettiğiniz durumu bende farkettim ama sadece sıvı satan bir yer bulamadığım için sürekli cam almak zorunda kalıyorum
slmlar , bende bulamamıstım ve aliexpress ten aldım uv sıvı .
-
Ben deji kullanıyorum, memnunum. 1 gün çok rahat gidiyor pil. Bluetooth dahil tüm senkronizasyonlar sürekli açıktır.
İlginize teşekkür ederim. Bi tane telefoncu arkadaş 250 ₺ ye orjinal takacağını söyledi. Telefoncularda orjinal olabilir mi? Mesela GSM iletişim de 250 tl ye takıyor. Ne derece güvenilirdir? Taktıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Ekran uygun yollu olsa değişirdim a a 1500 TL istiyorlar cihaz zaten kaç para
Telefon artık güncelleme almayacak değil mi? En som android 9.0 -
Sadece güvenlik güncelemelerini alacağı biliniyor. -
Garanti süresine ek olarak +1 sene Google güvenlik güncellemesi alıyor efendim. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X