Aynen note serisi yükseltmek isteyen varsa benim note 8 e 3700 saydılar.. bütçesi olan değerlendirsin bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1315. sayfa)
-
-
Şu an baktığımda 7.299 TL gözüküyor. Note 8 herhangi bir sıkıntısı yoksa 2800 lira teklif ediyor ekranda Ölü piksel varsa 1400 düşüyor.
-
Benim cihaz hatasız çizik vs yok toz bile yok şuan 4000 verdil
er netten bakınca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4000 çok iyi vermişler. Ben hepsini iyi seçsem bile 2800 çıkıyor. İli kocaeli seçiyorum ondan mı acaba
-
Hangi Cihaz ile değişim değişimde 4000 teklif ettiler acaba. note 10 plus ta7299 a 2800 teklif edıyorlar
-
Note 10 ile denedim.. plus denemedim... her cihazla değişime bukadar fark olmaz diye düşünüyorum.. Benim cihaz 2 yıl garantili 3000 e almıştım. Bütçe meselesi bütçe ayarlasam direk dalacam ama note 8 ile mutlu mesut yaşayacam şuan için...
Sanırım oradada bir hata var. note 10 için de 2500 teklif ediyor. 4000 verse bile note 8 verip düz note 10 için note 8 +3000 bana çok makul gibi gelmedi.
-
Deji bataryayla değişim yapan bir arkadas vardi, son durumun nedir. Biraz bilgi verebilir misin?
Guc modu acik, parlaklik ortada, dark mode acik, ekran fhd, always dokununca acik sarjim 17 saat civari gidiyor. 3 saat ekran suresi aliyorum.
Sizde durum nedir?
Samsung kamera uygulamasından farklı uygulama kullanan var mıdır? Gece modu lazım özellikle
Tamam hemen bakiyorum
-
slmlar , bende deji batarya takmıstım 1,5- 2 ay kadar once . orjinal bataryasına gore daha iyi suan . orjinal batarya kapisitesi %85 ti ve cabuk bitiyodu . deji taktıktan sonra daha iyi durumda.
ben test yapan yada su kadar saat ekran suresi alıyorum gibi bakmam hic . gundelik kendim kullandıgım sekle gore bakarım ve cok yogun sekildede kullanmam ama genel olarak soyleyebilecegim batarya suan cok daha uzun sure telefonu kullandırtıyor bana.
ben ekran kaydı ekliyorum , belki size bir fikir verir
-
-
Ustadim tesekkurler. Bence su an super gozukuyor.
son güncellemeleri yapmama rağmen navigasyon kullanmak istediğimde gps hala çalışmıyor.. aynı soru yaşayıpta çözüm bulabilen var mı?
Dejiden ben de memnunum. Ben de bluetooth, konum dahil tüm senkronizasyonlar sürekli açıktır. 1 günü çıkarıyorum ki günde 20 görüşme, WhatsApp üzerinden kameralı toplantı, haritalar gibi şeyler de dahil.
orijinal bataryadan başka batarya taktırırsak NPC özelliğini kayıp mi ediyoruz?Teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
slmlar
bildigim kadarıyla nfc calısıyor cunku nfc anteni bataryada degil .
-
Note 8 ve Türktelekom hat kullanna arkadaşlar wo-fi(wi-fi calling) aramaları aktif olarak çalışıyor mu?Bir zamanlar türk telekomda aktif olmuyordu gelişme var mı? Ona göre hattımı taşıyacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 19 Kasım 2020; 9:29:24 > -
bu özellikleri destekleyen bir cihaza sim kartınızı takarak online işlemlerlerden bu özellikleri açtığınızda aktif hale geliyor. daha sonra sim kartı note 8 e taktığınızda volte vofi gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X