Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saat iptali soz konusu değil alacaksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Ses özellikleri dışında note 8 den iyi olan hicbir yanını goremedik nedense. Bir ton da eksiği var, kavisli ekrandan tut ram e kadar

Kavisli ekranın artı olduğunu nereden çıkardınız?
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorun çözülsün bu beni mutlu eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Arkadaşlar iphone 8 in bu cihazı bırakın v 30 la bile rekabet etmesi mümkün değil. Gelecek özellikleri belli hepsinden yavaş kablosuz şarj, Şafilli bir yüz tanıma oled ekran. Bence tek faydası diğer markaların fiyatını geri çekmesi diyeceğim ama öyle bir tepeden fiyat çıkarırsa diğerleride fiyat kırmaz.

Temelde haklisiniz ama Apple zaten hicbir zaman donanim kasmadi. Yani donanim canavari bir cihaz cikartarak,donanimiyla rekabete girmedi. O, her zaman ios ile uyumlu donanimi koydu cihazlara. Son zamanlarda bir miktar fazla donanim koydugu da dogrudur,zira her buyuk ios surum guncellemesi, telefonlara daha cok yuk bindiriyor ve cihazlarin yasam dongusunu kisaltiyor. O yuzden, 2-3 yasindaki telefonlar,ana surum guncellemesinden sonra kagniya donmeye basliyor. Ama yine de kullanilabilir kaliyorlar.

Apple savunmak gibi bir dusuncem olmadi. Kizdigim noktalar var, surum guncellemesinde eski verisyonlari planli eskitme dahilinde yavaslatmasi mesela, ama marketi ve musteri memnuniyeti ile halen samsungtan fersah fersah ileride. Bu konuda bir de huawei cok iyi. Sorunlu cihazi kapidan kargoyla alip, 3 gun icinde tamriini yapip yine kargoya vermesi, su an hicbir markanin sunmadigi bir ozellik. Neyse konumuza donelim;

Bu kadar para verdikten sonra, sorun ciktiginda teknik servisler adami cileden cikartiyor olduktan sonra isterse icine uzay mekigi motoru koysun,touchwiz yag gibi aksin, en ufak bir hata bile vermesin, farketmez. Sahsen, cihaz seciminde yazilim-donanim ozelligi kadar,musteri memnuniyetini de ciddi oranda goz onunde buunduran birisiyim. Ha son zamanlarda samsung kendine ceki duzen verdi,eskisi gibi her seyi tuketiciye yikan teknik servis anlayisindan bir miktar vazgecmeye basladi ama halen yeterli degil.

İyi bayramlar dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün izmit ncity media marktda telefonu inceledim. İlk başta çok büyük geldiysede eşimin 6s plus ile karşılaştırınca kasanın aynı boyuta olduğunu, sadece ekrandan ötürü daha büyük bir izlenim verdiğini görmüş oldum. muhtemelen bayram dan sonra bende saat hediyesi ile sipariş vereceğim. Varsın 1 hafta geç teslim edilsin. Saat kampanyası biterse de fiyatların düşmesini bekleriz

• iyi bayramlar herkese az once müşteri hizmetlerini aradım 25 eylül den sonra teslimatlar yapılacakmış birde saatle beraber teslim edilecekmiş dendi
  • Mi Mix 2 de geliyor hadi bakalım.
  • ıphone çıkana kadar 5 k fiyatla ne kadar iteleriz demişler yem olarak ise eskimiş teknoloji gear s3 ü yem komuşlar yada 500 tl
    ne çakalca birkaç haftaya 3999 a inecek zaten
    bunlar 5k dan satarsa ıphone da verir gazı 6 7 k arası çakar fiyatı 7s mi 8 mi neyse ona
    özetle hepsinin köküne kibrit suyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Ses özellikleri dışında note 8 den iyi olan hicbir yanını goremedik nedense. Bir ton da eksiği var, kavisli ekrandan tut ram e kadar

Kavisli ekran gorünüm olarak artıdır ve maliyeti saha yüksek bir ekrandır aynı zamanda kenarlarına da cerçevesiz ekran muamelesi yapar. V30 da kenarlarsa bir dunya cerceve var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 1 Eylül 2017; 15:50:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Kavisli ekran gorünüm olarak artıdır ve maliyeti saha yüksek bir ekrandır aynı zamanda kenarlarına da cerçevesiz ekran muamelesi yapar. V30 da kenarlarsa bir dunya cerceve var.

Kime göre, neye göre, kavisli sevmeyen milyonlarca Samsung kullanıcısı var, düştüğü zaman görürüz kavisleri.

iPhone'da ve diğer modellerde kavis yok, eksi mi şimdi bu, kişisel begeninizi genellestirmeyin.

• Telefon beşbin oldu diyoruz ama çaktırmadan herşey arttı 100 binlik arabalar bir yıl olmadan baktım 150bin olmuş. Gidişat iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 1 Eylül 2017; 19:31:26 >

• Onemli detaylar
  • Almak zorunda değilsin parası olan alır

• V30 duyuruldu note 8 bir anda söndü sanırım. Açıkçası benim de ilgimi çektimama lg malum g6 da gördük fiyat konusun da o da uçarak başlayacaktır. Note hepsinden önce girecek iPhone 8 çıkınca fiyatı düşecektir. Bu gün sahibinden de 3800 ilan gördüm , kimdaha çok düşecektir. S8 ön sapişi verip neler çektiğimi bildiğim için samnauga zerre güvenmiyorum. Tansu bey olmasa paramızı ne zaman alırdık kim bilir. Beklemek adetim değil ama bu sefer beklemek ciddiöavantaj

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Note8 (Orkide Gri) + Gear S3 saat hediyesiyle ön sipariş verdim. Cihaz çıktıktan sonra fiyatta muhakkak biraz düşüş olacaktır N11 deki satıcılarda çok da önemli değil benim için...

konuyu takip ederken rast geldim mesajiniza engin hocam siz sony fani degilmiydiniz benmi yanlis hatirliyorum :) z-z1-z2 konularindan hatirliyorum sizi on siparis yapan 2-3 kisiydik genelde sony cihazlarini tabi yanlis hatirlamiyorsam sizi baskasiyla karistirmadiysam :) bu arada hayirli olsun cihaziniz..

• Galaxy S9 4 ay erkene alinacak gibi gorunuyor. Ocak 2018 da satisa gecilebilir. Iphone8 ozellikleri Artirilmis Gerceklik ve h.265 kodekli ayni kalite daha az yer kaplama veya ayni bant genisliginde daha fazla bilgi veya kalite ozelligi IOS 2017 cihazlarina gelmesi ilk ornek Ipad Pro 2017 modelleri ile IOS 11 deki etkiyi Samsung artirilmis gerceklik ve daha kaliteli kamera kaydi on arka 4k da 60 FPS gibi ciddi yenilikler Samsung u korkutmusa benziyor.

Erkene alinmasi akla acaba Note9 icin de erkene alinabilir mi sorunsali olusmakta ...

https://www.xda-developers.com/source-galaxy-s9-snapdragon-845-oreo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 2 Eylül 2017; 1:23:40 >

• 12 eylül u görmeden sipariş vermeyin.

• XEETECHCAREyoutube
    Samsung Galaxy Note 8 vs iPhone 7 Plus vs S8 Plus - Battery Drain Test! (4K)
    https://m.youtube.com/watch?v=0BcpLU-3j3w

Batarya konusunda ümit var gibi

• iphone 8 sızıntılardan gördüğümüz şekilde gelecekse zaten pişman olmayacağımı düşündüğüm için sipariş verdim; fakat diyelim ki muhteşem bir sürprizle ve yeni bir teknoloji ile gelirse - ki hiç sanmıyorum - o zaman ürün ulaştığı zaman koşulsuz iade hakkımı kullanıp tercihimi değiştirebilirim. Sadece çerçevesi azaltılmış bi iphone gelirse o zaman gear s3 hediyesi ile note 8 en mantıklı seçenek olmuş olacak ama muhtemelen saat işi bitecek o zamana; fakat ön siparişle gear s3 ü alanlar zarar etmemiş olacak.

Sahibinden deki ilanlara baktım, en ucuzu 3899 ve o da yurtdışı cihaz zaten. Sanki hemen 3800e düşmüş algısı oluşturmaya çalışmak gereksiz..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.