Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda pek algi degil. Samsung Tr fiyat belirlemede cok beceriksiz davraniyor. Bunu s8 serisinde gorduk. Piyasaya ciktiklari fiyata ragbet olmayinca, 500₺ indirim yaptilar, yine satislar istenildigi gibi gitmeyince fiyatlar arz-talep dengesine gore gidim gidim azaldi.

Note 8in de basina benzer seyin gelebilecegini ongorebiliriz. Bu cihazi 4500₺den piyasaya sunup, yaninda saat hediyesini verselerdi olurdu ama bu haliyle ilk partide istedigini bulamayacak gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Kalemi önemsemeyenler için lg v 30 süper cihaz olmuş bilginize.

Hangi kronik sorunla gelecek onu daha çok merak ediyorum. Lg kullanmamış ve kazık yememiş olsak inanacağız haa..

V30 daki Kronik sorunu doğru tahmin edene çekilişle hediye verelim bence..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ben de samsungun bir güncellenmeye cihazı nasıl bootloopa soktuğunu anlatabilirim 2 saat önce note 5 cihazımda isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla ki -çok hızlı olmamakla beraber- fiyatlarda düşüş olacaktır ama daha satışa başlamadan 1200 tl düşmüş gibi söylendiği için belirttim onları.. kaldı ki şu an saat ile alanlar 1000tl bir düşüş yaşansa dahi zarar etmeyeceklerdir.

Düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 2 Eylül 2017; 0:42:47 >
  • Snapdragon 835 li Note8 videodaki.

Exynos 8895 li Note8 lerin testi pek yok su aralar .
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Hocam öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun,

Nasılsınız iyi misiniz?

evet Sonyciydim fakat maalesef Sony tasarımda çizgiyi bozmayınca ben çizgiyi değiştirdim eşime Note 5 ile başladı herşey sonra ben Note7 bekleyip onu aldım gerçi onu da iade etmek zorunda kaldım geçici olarak S7 Edge almıştım Note8 çıktı hemen ön sipariş geçtim çünkü içimde kaldı Note serisi ve hoşuma gitmişti en önemlisi Çin'de yoğun geçen işlerimde kalemin etkisini çok iyi gördüm bilgisayara gerek kalmadı. ailede herkes Sony kullanıyordu benim önerimle onları da Samsung a çevirdim.

Babam ve Abime S8 aldım diğer abime ve Annemde de S7 Edge var eşimde ve ablama da Note 5 aldım şuana kadar herkes telefonundan memnun görünüyor ben hariç Note 8 ile umarım bi sorun yaşamayız diyorum.

Siz neler yapıyorsunuz hala Sony devam mı ediyorsunuz? :)

• Katılıyorum düşüncelerinize baştan güzel ve tek bir fiyatla girip o çıtayı hiç bozmadan ilerlemesi insanların bakış açısını değiştirecektir herkesin olmasa bile büyük çoğunluğunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Merhabalar Hocam öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun,

Nasılsınız iyi misiniz?

evet Sonyciydim fakat maalesef Sony tasarımda çizgiyi bozmayınca ben çizgiyi değiştirdim eşime Note 5 ile başladı herşey sonra ben Note7 bekleyip onu aldım gerçi onu da iade etmek zorunda kaldım geçici olarak S7 Edge almıştım Note8 çıktı hemen ön sipariş geçtim çünkü içimde kaldı Note serisi ve hoşuma gitmişti en önemlisi Çin'de yoğun geçen işlerimde kalemin etkisini çok iyi gördüm bilgisayara gerek kalmadı. ailede herkes Sony kullanıyordu benim önerimle onları da Samsung a çevirdim.

Babam ve Abime S8 aldım diğer abime ve Annemde de S7 Edge var eşimde ve ablama da Note 5 aldım şuana kadar herkes telefonundan memnun görünüyor ben hariç Note 8 ile umarım bi sorun yaşamayız diyorum.

Siz neler yapıyorsunuz hala Sony devam mı ediyorsunuz? :)

tesekkurler engin hocam cok sukur diyelim sizde iyisinizdir umarim,sizinde bayraminiz mubarek olsun :)

sony z-z1-z2 derken z2 den sonra iphone gectim yillarca iphone kullandim ios a okadar cok alismistimki android bana hem karisik hemde cok sorunlu geliyordu,yillar sonra dedim android gelismistir sony de artik cag ayak uydurmustur bu sefer androide sans verecem dedim ilk gun sony xperia xz premium aldim..sonuc tam bir husran :) yazilim zaten berbat,bildirimler sorunlu,kamera sikintili birde bunlarin ustune telefondan ses cikmazmi deli oldum :) 1 ay dayanabildim..gurol abinin de dedigi gibi bundan sonra sony benim anam bacim olsun artik nikah dusmez bana :) simdi yine iphone 7plus ile iphone dondum mutlu ve huzurluyum :) note konusunda da cok haklisiniz,esime note 4 almistim ilk ciktiginda ve hala tas gibi calisiyor hizli,seri,kamerasi bile hala cok guzel..buyuk konusmayayim bundan sonra asla androide gecmem ama olurda gecmek durumunda kalirsam kesinlikle ve kesinlikle samsung note serisinden baska androidli bir cihaza gecmem..

simdi note 8 i takip ediyorum ama cok pahali geliyor bana biraz fiyatlar gerilesin esime gene note serisi note 8 alacagim kismet olursa..tercihinizde androidli telefonlar arasinda en iyisi olmus kesinlikle note8 in sizi uzecegini zannetmiyorum.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Katılıyorum düşüncelerinize baştan güzel ve tek bir fiyatla girip o çıtayı hiç bozmadan ilerlemesi insanların bakış açısını değiştirecektir herkesin olmasa bile büyük çoğunluğunun.

Android camiasinda zinilyon tane cihaz var. Kimisi ucuza iyi donanim veriyor,kimisi bende stereo hoparlor var diyor,kimisi ben 55" kalip aliminyumu isledim,malzeme kalitem ust duzey diyor,kimisi bende cift kameranin hasi var diyor...

Note serisi yukarida saydigim telefonlarin hepsinden ayri kulvarda. Note; ben diyor cep bilgisayariyim,not defteriyim,multimedia cihaziyim. Ancak bu serinin de eksiklikleri var, eskiden kumanda olarak da kullanabiliyor, usb uzerinden hdmi cikis alabiliyorduk. Bunlar kalkti. Dex alman gerek monitore cikis icin mesela ( noteda mhl destegi var mi arastirmadim ama en son miracast ile teldeki goruntuyu tvye yansitmak mumkun olabiliyordu. )

Nasilki iosun alternatifi yoksa ve ios kullanan buyuk kesim, ben iostan baska kullanmam diyorsa,aynisi note serisi icin de gecerli. O yuzden fiyati istedigi gibi ayarlayabilecegini zannediyor. Cunku sonuc olarak sen bir androidsin ve senin yuzlerce rakibin var. Onlari hesaba katmadan kafana gore fiyat belirleyemezsin.

Bakin cihazin tanitilmasinin uzerinden su kadar zaman gecti, ana konu halen yerlerde surunuyor, ragbet yok. Diger note modellerinde daha ilk haftada 60-70 sayfa ilerlerdi ana konu.

Note 5ten sonra dersine iyi calismis bence. Ozellikle spenin ozellikleri gayet iyi. Ses cipi,kamera paketi gayet tatmin edici. En buyuk eksigi stereo hoparlor olmamasi.

• Fiyat konusunda acaba taktik yapiyor olamaz mi Samsung? Cikacak olan yeni telefonlarin fiyat bandini en yuksekten belirlemesine neden olup, kendi gelenegi/taktigi geregi fiyatlarini sonradan dusuruyor olabilir mi? Apple fiyat dusurmez gelenegi nedeniyle tuketiciler gol yiyor olabilir mi? Farkli boyutlarda degerlendirmek gerekir bence fiyat politikalarini...

• Saat kampanyasına düşünmeyen arkadaşlar mutlaka beklemeli saat hediyesinden yola çıkarak kısa vadede bu cihazın fiyatı hemen 4000 i görür. Kredi kartı ve firma kampanyalarla benim beklentim 3500 tl ler. Oraları görürse bir ihtimal note4 ümü emekliye ayırırım.

• Oh may gatıs :)

XEETECHCAREyoutube
    Samsung Galaxy Note 8 vs iPhone 7 Plus vs S8 Plus - Battery Drain Test! (4K)
    https://www.youtube.com/watch?v=0BcpLU-3j3w
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Oh may gatıs :)

https://www.youtube.com/watch?v=0BcpLU-3j3w

Bu videodan sonra Note 8'in fiyatı düşünce almaya karar verdim. Lâkin günlük kullanımda da bu kadar fark var mıdır? Bu sadece oyun, video vs. testleri. Yine de Note 8'in bu batarya ile kazanmasına şaşırdım. Gerçek kullanım testleri de gelse keşke. 4000 civarı olursa 7 Plus'ı satıp alırım.
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Parçalamış direk. Bakalım pile laf edecek arkadaşlar ne diyecek şimdi. :)

• 7plus in karsiligi bu telefon degil s8 plus. Niye israrla note cihazlari x pluslar ile kiyaslanmaya calisiliyor anlamiyorum. Kalem ozelligi ve cift kamera harici birebir ayni nerdeyse s8 plus ile ve S8 plus yaklasik 1500 tl daha ucuz. Tum inceleme videolari ayni seyi belirtiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdaaktan -- 2 Eylül 2017; 11:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Parçalamış direk. Bakalım pile laf edecek arkadaşlar ne diyecek şimdi. :)

Ben de çok şaşırdım. Her gün pil ile ilgili bir test, video var mı diye kontrol ediyordum ve buldum. Gerçekten harika o zaman. Ben de pilden şüpheleniyordum.
  • Samsung kamerasina ait bircok ayari yillardir kisitlamakta ama birileri xda dan tum engelleri kaldirmisa benziyor ...

Tek sarti var o da root :/

XDA Developers
    Zero Camera Mod - Bitrates+JPG | 4K HDR + QHD@60 | H265 | - G950/G955 - 11 Oct
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/themes/zero-camera-mod-bitrates-jpg-hdr-af-t3625797

4k 60FPS pek akici degil :/ Yuksek bitrate ihtiyac duymakta . Keske h.265 ile kayit yapabilse .

Sahsen bu uygulamada beni cezbeden tek sey HDR kayit 108060 FPS ve ustu ayarlarda aktiflenmesi ... Guclu ve hizli internetim ile 4K laptoptumda bu modtaki ornek youtube videolari 4K 60 FPS akici olmadigini ifade ederim :/

Jpeg kayipsizcekme bile anlamli faydali bir uygulama diyebilir .

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Bunun tek aciklamasi olabilir : Biri Android 7.0 oteki Android 7.1.1 ...

Android en gunceli olmanin bir faydasi da bu olsa gerek.

Gerci Android 8 i beklemeliyiz daha da basirili olabilir ...

http://www.androidbeat.com/new-hidden-android-n-features/

Madde 19 un etkisi olsa ( Project Svelte )
  • Telefonu dün bir Samsung mağazasında denedim. Gerçekten çok beğendim. Baştan aşağı teknolojik bir cihaz olduğu çok belli.

Tek tereddütüm pil noktasında.

• Benim için pil konusunda 7 plus a yakın bir performans göstermesi bile yeterli olacaktı, testlerde geçmiş gözüküyor. Bu harika bi haber oldu

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.