Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung bayilleri genelde böyle mi bilmiyorum ama Ankara'dakiler bir çoğu başında dikiliyor, git der gibi saçma sapan tavirlar, kendilerini bi halt sanmalar, ulan birak inceleyelim.

samsung mağazası servisi bu kafayla devam etsin bakalım telefonlarını kim alacak, geçen senenin acısını bu sene cikaramazsa bakalım ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde 2 yaşında ikizlerim olmasaydı kasko ile isim olmazdı daha ekran kırmayı başaramadım note 1 note 2 note 4 defalarca yere düştü hatta note 2 eski oturdum binada iş yeri servisine yetiştirken benden önce 1 kat merdivenlerden düştü (indi) eyvah dedim daha 1 haftalikti ekran gitti yanına indiğimde 3 parca idi gövde pil arka kapak ama tek çizik yoktu ekran filmi vs kullanmayı sevmiyorum note 4 ise defalarca arabadan inerken cebimden düştü sadece 2 ay önce ekranı çizildi:( anahtar olan cebime koymuşum.eşime lg g2 aldım ilk sene kasko iken 20 cm yere düştü ekran kirildi sonra garantisi bitiminden 1 ay sonra yine ekran kirildi ve yerine s7edge kendime note 7 aldım s7 edge nın ilk önce ana kartı değişti sonra arabadan inerken ekranı kirildi (ufak bir kirik) ekran değişti şimdi ise arka kapak değişimi yine kasko da kasko su da yeni bitti artık seneue eşime iphone alacağım android karışık geldi

kasko şart s7edge nın ekranı 1250 tl kasko 260 tl idi. benim yaptidlrdigim kasko sadece bir senelik ama kasko nun 3.senesinde garanti bitikten sonra 1000 tl tamir desteği varmış eğer 1. sene ile 2 sene arasındaki durumları artık 3 senede 1000 tl tamir desteği ile hallederim bir ilk sene 3 kereye kadar ekran kirilmasini karşılaşıyormuş.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    bugün gittiğim mağaza da ikizlerim mağazanın nerdeyse içine ettiler allahın kullu ses çıkarmadı

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Mutlu ve sağlıklı nice yıllarınız olsun hocam, sizin durumunuzda gerçekten gereklilik olabilir bu durum, cihazda gayet hassas zaten, hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 3 Eylül 2017; 16:03:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Yani?

Benim dediğim şeyle sizinkinin ne alakası var? Bebeklere ne yapmasını bekliyorsunuz ki?

Ek olarak ben mağazanın altına üstüne getirmektende bahsetmiyorum.

Ve iyi mağazada olabilir, gittiğim gördüğüm mağazaların tutumundan bahsediyorum.

• Bugün inceleme fırsatım oldu note8 yi. Cihaz gerçekten köşeli yapısı ile s8 den güzel duruyor. Kızımın s8 plus yla Yan yana koydum note8 in köşeli yapısı daha hoşuma gitti. Saat hediyesi bayide yokmuş. 500 lira çek ve hediye kablosuz şarj hediyesi varmış.

S3 kombinasyou ile beni al dese de almamakta kararlıyım. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 3 Eylül 2017; 17:31:4 >
  • Mrwhosethebossyoutube
    Does Galaxy Note 8 Battery Life SUCK? - Battery Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=rQqreS_LHd8
  • Note 8 i inceleme fırsatı buldum.

Ekran harika ve muazzam görünüyor bunda teşhir cihazlarınin son parlaklık seviyesinde olmasininda rolü var.

Parmak izi okuyucusu inanılmaz kötü bir yerde, büyük elleri olan birisi olarak zorlandim alisabilir miyim , emin değilim, orada olmasını sevmedim, sevmeyecegim

Ağırlık sürekli elde gezecek bir cihaz için fazla, kılıf vs de eklenince daha da agirlasacak.

Boyutlar büyük elleri olan birisi için bile fazlasıyla büyük, cihazi bu kadar uzatmaları yanlis, küçük eli olanın elinde daha kötü görünecek.

Donanım iyi olsa bile s8 ile aynı donanımla gelmesi benim için eksi.

Yeni arayüz ve beyaz renk harika görünüyor.

Hız ve stabiliteyi cihaza yuklendigimizde görmek lazım.

Yeni kalem , yeni özellikler yine çok iyi.

Kameralarina laf yok ama burada karşılaştırmalar önemli incelemelere bakmak lazim.

Bataryayida incelemelerde göreceğiz.

Hdr destekli ekran ve hdr içerikleri izlemek görsel şölen olacakken hoparlör duvara tosluyor.

-

Sonuc olarak cihaz çok iyi, kaliteli, şık, ekranı harika, eksikleri malum. 4 bin artı elimdeki cihazı bin liraya alırsa almayi isteyebilirim.

iPhone a göre çok daha kullanışlı , esnek, kalemi, tema desteği, kisisellestirme vs vs pek çok artisi var, alınabilir bir cihaz ama kesinlikle 5 bin lira değil, saat verse ne olacak sonuç olarak 5 bin lira harcıyorum, mantıklı bir alışveriş değil, muhtemelen on siparisler berbat durumda ve bu fiyatla giderse daha da kötü olacak.

Note 4 kullanıcısı olarak satın alma isteği doğmadi, şu özelliği için almalıyım diyeceğim birşey yok, (belki kamera onda da çift kamera ile yenilikler beklerm) aynı şeyler diğer markalar içinde geçerli, bir alt modeli ile bir üstü arasında tercih nedeni olacak fark yok, mantıklı olanda bu.

Note 4 ile note 8 arasında da olmaması garip.

Renk olarak siyah yada mavi arasında tercih yapmak lazım , favorim griydi ama kasanın parlak rengi hoşuma gitmedi, siyah premium görünüyor, altın rengi beklediğimden daha iyi görünuyor.

Bu tarz cihazlarda ergonomi çok önemli, ele avuca sığmayan bir telefon iyi değil, üstten 1-2 parmak kısa olsaydı hicbir şey kaybetmezdi.

Genel olarak piyasada parasinin karşılığı cihaz yok, 2-3 bin liralık xiamoi ile iPhone, galaxy, LG vs arasında sadece marka farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 3 Eylül 2017; 17:38:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Note 8 i inceleme fırsatı buldum.

Ekran harika ve muazzam görünüyor bunda teşhir cihazlarınin son parlaklık seviyesinde olmasininda rolü var.

Parmak izi okuyucusu inanılmaz kötü bir yerde, büyük elleri olan birisi olarak zorlandim alisabilir miyim , emin değilim, orada olmasını sevmedim, sevmeyecegim

Ağırlık sürekli elde gezecek bir cihaz için fazla, kılıf vs de eklenince daha da agirlasacak.

Boyutlar büyük elleri olan birisi için bile fazlasıyla büyük, cihazi bu kadar uzatmaları yanlis, küçük eli olanın elinde daha kötü görünecek.

Donanım iyi olsa bile s8 ile aynı donanımla gelmesi benim için eksi.

Yeni arayüz ve beyaz renk harika görünüyor.

Hız ve stabiliteyi cihaza yuklendigimizde görmek lazım.

Yeni kalem , yeni özellikler yine çok iyi.

Kameralarina laf yok ama burada karşılaştırmalar önemli incelemelere bakmak lazim.

Bataryayida incelemelerde göreceğiz.

Hdr destekli ekran ve hdr içerikleri izlemek görsel şölen olacakken hoparlör duvara tosluyor.

-

Sonuc olarak cihaz çok iyi, kaliteli, şık, ekranı harika, eksikleri malum. 4 bin artı elimdeki cihazı bin liraya alırsa almayi isteyebilirim.

iPhone a göre çok daha kullanışlı , esnek, kalemi, tema desteği, kisisellestirme vs vs pek çok artisi var, alınabilir bir cihaz ama kesinlikle 5 bin lira değil, saat verse ne olacak sonuç olarak 5 bin lira harcıyorum, mantıklı bir alışveriş değil, muhtemelen on siparisler berbat durumda ve bu fiyatla giderse daha da kötü olacak.

Note 4 kullanıcısı olarak satın alma isteği doğmadi, şu özelliği için almalıyım diyeceğim birşey yok, (belki kamera onda da çift kamera ile yenilikler beklerm) aynı şeyler diğer markalar içinde geçerli, bir alt modeli ile bir üstü arasında tercih nedeni olacak fark yok, mantıklı olanda bu.

Note 4 ile note 8 arasında da olmaması garip.

Renk olarak siyah yada mavi arasında tercih yapmak lazım , favorim griydi ama kasanın parlak rengi hoşuma gitmedi, siyah premium görünüyor, altın rengi beklediğimden daha iyi görünuyor.

Bu tarz cihazlarda ergonomi çok önemli, ele avuca sığmayan bir telefon iyi değil, üstten 1-2 parmak kısa olsaydı hicbir şey kaybetmezdi.

Genel olarak piyasada parasinin karşılığı cihaz yok.

Hoparlör sesi s8 serisiyle aynı mı

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Ortam gürültüsü nedeniyle hoparlör hakkında fikir edinemedim hocam.

• Trabzon forum türk telekom bayiinde inceledim. Cihaz çok şık. Kalem hassasiyeti çok kötü geldi bana, note 4 kulanıyorum yazarken yağ gibi kayıyor. Note 8in kalemini biraz bastırmak gerekiyor. Geç algılıyor.iptal vazgeç komutlarına bir kaç sefer basmak gerekiyor. Belki benim denediğim cihaz böyledir. Note 4 kullanıcısı olarak biraz hevesim kaçtı. 5000 tl büyük para.(Tüplü şahin esprisi yapmayacaktım dayanamadım.😀)
    Benim denediğim cihaz öyleymiş başka cihaz denedim problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 3 Eylül 2017; 19:44:0 >
  • Kimsenin saat hediyesiyle kendini kandırdığı yok ve herkesin en az burda hakaretvari konuşan insanlar kadar aklı var emin olun. Bazılarının kendini kurt tilki çakal gibi çeşitli hayvan türlerinden sanması da ayrı bi komik.. Saat 1200 tl, ikinci el piyasası da ortada, isteyen alır kullanır isteyen satar istemeyen de hiç almaz bekler, ya da gider başka modeli alır.. Alana enayi almayana mal vs denmez.. kendinize gelin ve düzgün konuşmayı öğrenin bu kadar basit.

Forumun haline bakın ya eski seviye gerçekten kalmamış, saygısızlık dizboyu..

• Note 8 de ve S8 plus da şöyle bir durum fark ettim kendim Note 5 kullanıcısıyım ön kamera her 3 cihazda da f1.7 ancak Note 5 daha geniş açıda çekiyor diğerlerinin çözünürlük 8 megapixel ama selfie çekerken daha yakın ve dar alan çekiyor kendim net diğer alanlar flu çıkıyor hiç iyi bir durum değil samsung amiral gemisi cihazlarında şu ön kamera olayına bir el atmalı

• Note 8-V30 kamera

Note8-7 plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 3 Eylül 2017; 20:3:11 >

• Şu an bence işlemci kamera ve diğer tüm özellikler tüm markaların tepe modellerinde hemen hemen aynı. Ben çok sayıda test izledim p10 v 30 iphone 7plus xiaomi huawei hepsi nerdeyse aynı ve beni hepsi memnun eder. Benim tercihimi bir tipi ikincisi seçeceğim marka tarafından adam yerine konuyor muyum. Bu ikinci kriter bana göre sadece apple da var ama malesef iphone ihtiyaçlarımızı cevap vermiyor.

• V30' un kamerası Note 8 ' den önde, samsung ' da renkler oldum olası doygun, doğal değil, kamera yazılımı da daha iyi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 3 Eylül 2017; 20:43:40 >
  • east10 kullanıcısına yanıt
    Foruma bilgi ve yardımlaşma için degil de sadece fiyat ve insanları aşağılamak için giren kitle var. Biz ne zaman başkalarına birkatki vermek için forumlara girersek o zaman buralar düzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de saat ile beraber siparisimi verdim. Beklemedeyim. Aslinda s8 ele daha iyi oturuyor ancak buyuk parmaklarim oldugundan ve saat ile beraber alindiginda 3200 s8 e vermektense 3800 note 8 e vermek daha mantikli geldi.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    V30 konusunda video paylaşılmış. İzlediğim ve anladığım kadarıyla ön kamera ve güneş altında ekranın görüntüsü beğenilmemiş. Arka kamera iyi, En azından rakiplerini yakalamış lg.

• v30 bazı testlerde güzel bazılarında başarısız görünüyor. Ön kamerası çok kötü bir kere, lg'nin en son en zaman ön kamerayı doğru yaptı hatırlamıyorum. Ama arka kamera güzel görünüyor. Lakin bazı testlerde keskinlik fazla bazılarında az, bazılarında note 8 dövüyor bazılarında v30 dövüyor anlamış değilim. dxomak incelese de görsek neleri varmış iki cihazın da.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.