Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün istanbuldan aldım , Note 5 in üzerine 3149TL ödedim . hediye olarakta saat istedim inşallah memnun kalırım.
    Note 5 yedek telefonumdu normalde iphone 7 kullanıyordum.
    İnşallah pişman olmam.
  • kmlb K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar mağazadan nasıl saat hediyesiyle alıyorsunuz anlamış değilim... Bu saat sadece internete özel değil miydi

Bu arada hayırlı olsun. Bende iphone ü bekliyorum ona göre karar. VEreceğim saat hediyesi biterse bitsin zaten frontier bana göre değil Classic olsa daha memnun kalırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Hediye olarak saat istiyorum dedim , ve aynı gün buradan alacağım di mi dedim evet dediler.
    Saati ise ilk orada gördüm ve çok hoşuma gitti bende saat olsun dedim.

Ve böyle düşünüyorsanız kesinlikle iphone alın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlb -- 3 Eylül 2017; 23:14:41 >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Emaardan saatle alınabiliyor. Üstelik classic de seçebilirsiniz. Vade farksız 10 taksit de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shenergy -- 3 Eylül 2017; 23:19:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shenergy

Emaardan saatle alınabiliyor. Üstelik classic de seçebilirsiniz. Vade farksız 10 taksit de var.

Klasik modeli daha güzel, çok güzel bir fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

V30 konusunda video paylaşılmış. İzlediğim ve anladığım kadarıyla ön kamera ve güneş altında ekranın görüntüsü beğenilmemiş. Arka kamera iyi, En azından rakiplerini yakalamış lg.

Ön kamera iyi değil evet
    Hocam nereden aldınız? Her telefonu takasa alıyorlar mı?

• quote:

Emar neresi antalyadayım istediğim şekilde burdan alabilir miyiz acaba ?

• Emaardan aldım , Bursada yaşıyorum bursada ki bütün samsung storeları aradım buy-back den haberleri yok. Bayramın 2. günü istanbula ziyarete gittiğimde uğradım , Emaarda da işimi 5 dk da hallettiler.
  • shenergy S kullanıcısına yanıt
    usta bana emaarda sadece sport modeli verebiliyoruz dediler.
  • Bir ürün için daha çıkmadan yazılanlardan yola çıkarak anladığım 3 ayrı kampanya var (internet ve mağazaya göre değişken)

1- S World uygulaması ile telefon + Gear S3 saat
    2- Telefon + 500 TL hediye çeki
    3- Telefon + 500 Tl hediye çeki + kablosuz şarj cihazı (hangi model bilmiyorum)

Daha kim bilir bayiler çaktırmadan ya da çaktırarak ne veriyor verecek belli değil!

Zaten lansman sonrası 1-1.5 ay geç çıkacak üründe bir de böyle farklı kampanyalar ile ne yapmaya çalışıldığını hakikaten ben anlamadım.

Bu arada Gear Sport modeli hali hazırda IFa2017 de tanıtılan Samsung'un tek akıllı saat modeli bu sene ve Gear S3 ün aslında tam muadili değil. Artı özellikleri kendine göre var ama ekran daha ufak ve tasarım bile farklı.Bu nedenle
    Gear S3 ü eski model, eski saat diye nitelendirmek pek doğru gelmiyor bana)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 4 Eylül 2017; 1:30:38 >
  • ABD de 929 dolar ön sipariş fiyatı. Yanında 128 gb hafıza kartı ve Kablosuz şarj cihazı veya Gear 360 kamera hediyesi var. Bunlarla birlikte bazı eyaletlerde alınan vergi bu fiyata dahil değil. Eklense bile yaklaşık 1000 Dolar civarında buda bugün 3450 Lira falan yapar. 150 TL kayıt ücreti ile birlikte toplam 3600 gibi bir rakam. Note 5 piyasada 1100 1200 civarı elden okutulur gibi. 2400 Liraya gelir Hafıza kartlı ve kablosuz şarj istasyonlu cihaz. Değerlendirmek gerek imkanı olan varsa. Tabi saat ihtiyacı olan arkadaşlar için lafım yok. Kaldı ki iphone tanıtıldıktan sonra ABD fiyatlarıda düşecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

bende dün istanbuldan aldım , Note 5 in üzerine 3149TL ödedim . hediye olarakta saat istedim inşallah memnun kalırım.
    Note 5 yedek telefonumdu normalde iphone 7 kullanıyordum.
    İnşallah pişman olmam.

Sadece Samsung telefonları mı kabul ediyorlar? 7 Plus'ı versem alamaz mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 4 Eylül 2017; 9:24:9 >
    Emaardan önsipariş verdim. Saat hangisinden olsun diye sordular. Daha sağlam olduğunu hissettiğimden frontier seçtim.

• Saati almayı düşünen için süper bir kampanya ama benim gibi saati olan için önemsiz kalıyor. İlerde saat yalnız 500 600tlden kutusu açılmamış satışlara çıkar. Ben seneye kadar bekleyeceğim bakalım ne sorunları olacak. Note 4 gibi şebeke sorunu falan gibi şeyler çıkmaz umarım.

• Hiç cevap geleceğini düşünmüyordum ama Tansu Yeğen'e mesaj attım Bixby ve Samsung Pay ile ilgili Samsung Pay ile ilgili olarak Türkiye'de 2018 Nisan, Bixby için 2018 haziran ayını söyledi, en azından geleceğini birinci ağızdan teyit etmiş oldum, her ne kadar beklediğimden daha geç gelecek olsa da, gelecek olması iyi birşey diye düşünüyorum. (Ben yıllardır Samsung Note serisi kullandığım için Bixby gelmese bile almıştım ama gelecek olması güzel birşey)
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bilmiyorum , emaar square ı arayıp sorun isterseniz.

• V30 'un gece performansi S8'e gore acik ara daha iyi.

Detaylar kaybolmuyor.

Gunesin batisindaki fotografta S8'in plastik, V30'un cam lens kullanmasi sonucunda S8'in cekimi gerceklikten uzak sonuclar veriyor.

Gece cekimlerinde Note 8 ile arasindaki fark S8 ile ayni mi?

• v30, n8 incelemeleri neden gelmedi hala, yurt dışında millet kullanmaya başladı galiba.
  • quote:

Emaardan önsipariş verdim. Saat hangisinden olsun diye sordular. Daha sağlam olduğunu hissettiğimden frontier seçtim.

Merhabalar bu emar denilen şey nedir avm felan mı ?

Antalya'da yaşıyorum uzaktan havale vs ile alamıyor muyuz.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.