Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Istanbulda bir avm. İçinde samsung türkiye destekli farklı konseptte bir samsung mağazası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt

http://www.samsung.com/tr/samsung-deneyim-magazasi/

• Teşekkürler

• Emaardan almakla , atiyorum ankara necatibeydeki samsung storedan almak arasinda fark olur mu? Sadece note 8 icin degil, herhangibir cihazin uretim veya malzeme kalitesinde degisiklik olur mu? Yoksa Turkiyenin neresinden alinirsa alinsin ayni sey midir?

• Bugün Samsung Mağazasında Note 8 ı kısaca inceledim. İlk dikkatimi çeken S8 deki güzellikte kenar birleşmesinin olmadığı idi. Note 8 de ekran ve arka kaplama ana kasadan 0,5 mm daha kısa. Telefonun kenarları keskin kalmış ve tutarken eli rahatsız ediyor. Görünüş olarak da olumsuz tabi. Kasa yapısı ucuz geldi gözüme. 5000 tl karşılığı bir tel görüntüsü yok. Umarım sonraki serilerde düzelir.

• Note 4 için takas fiyatı 650 tl çok komik.Ben note 4 den 4350 Tl fazlalık bir fark görmedim açıkçası.Fiyat gerçekten çok çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Note 4 için takas fiyatı 650 tl çok komik.Ben note 4 den 4350 Tl fazlalık bir fark görmedim açıkçası.Fiyat gerçekten çok çok fazla.

Hocam tüm liste var mı bakabileceğimiz? Mesela S7 edge ile takas fiyatı olarak ne belirlemişler?

Birde konu ile alakasız ama sizde de Gear Frontier 3 var ve kullanmaya devam ediyorsunuz bununla ilgili bir sorum vardı.

Gear S3 Frontier kullanan arkadaşlar bu Watch Designer ile attığımız saatler saatin belleğine kayıt oluyor değil mi?

Mesela ben 50 tane saati tek seferde atıp, aralıklarla değiştirip kullanmak istiyorum bu mümkün mü? yoksa hafızaya kaydolmuyor, her seferinde tekrar tekrar bilgisayar aracılığı ile atmamız mı gerekiyor hangi saati istiyorsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

quote:

Note 4 için takas fiyatı 650 tl çok komik.Ben note 4 den 4350 Tl fazlalık bir fark görmedim açıkçası.Fiyat gerçekten çok çok fazla.

Hocam tüm liste var mı bakabileceğimiz? Mesela S7 edge ile takas fiyatı olarak ne belirlemişler?

Birde konu ile alakasız ama sizde de Gear Frontier 3 var ve kullanmaya devam ediyorsunuz bununla ilgili bir sorum vardı.

Gear S3 Frontier kullanan arkadaşlar bu Watch Designer ile attığımız saatler saatin belleğine kayıt oluyor değil mi?

Mesela ben 50 tane saati tek seferde atıp, aralıklarla değiştirip kullanmak istiyorum bu mümkün mü? yoksa hafızaya kaydolmuyor, her seferinde tekrar tekrar bilgisayar aracılığı ile atmamız mı gerekiyor hangi saati istiyorsak?

100 tanede saat ara yuzu atsanız saatin hafızasında yer varsa kalıyor ve istediginiz saati secebiliyorsunuz hocam

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer cihazlara bakmadım benim sorduğum note 4 ve note 5 idi note 5 içinde 1150 tl belirlemilşler tabi bu teklifler note 8 için geçerli s7 için olduğunu sanmıyorum.İkinci sorunuza gelince dediğiniz program ile yapılan saatleri wifi ile saate atıyorsunuz ve saati sıfırlayana kadar hafızasında kalıyor yedeklerseniz geride alabiliyorsunuz.Forumda konusu var bende konu sahibiyim ama çok bakamıyorum açıkçası.Saat işini çok iyi yapıyor şu an piayasanın en iyisi bence.Hem gerçekten saat görünümlü hemde akıllı saat işlevleri çok iyi.Ama malesef işletim sisteminde iş yok tizende düşünün doğru düzgün bir pusula yok pek çok ios da olan program bunda yok.Yani 3.parti desteği çok zayıf.Ama takılma yada başka tür hiç sorun yok cihazda sesli görüşlmeler çok iyi.Ben bu tatilimde hem denize girdim hem havuza Maşallah tık demedi.Açık söyleyim saati almasam şu an note 8 i alırdım.Çünkü bana nota 8 3700 e gelirdi ki şu anki koşullarda makul olurdu.

• S7 edge takas fiyati 1800 TL diyor Samsung bayileri, bunun yaninda 500 TL lik hediye ceki ile telefon 2700 TL oluyor. Gayet mantikli.

• Ben s7 ile takas olduğunu sanmıyorum derken s7 alırken demek istemiştim.

• Ben size cevaben yazmamistim zaten 😀twilight_flame e cevaben yazdim ama alintilama yapmadigim icin yanlis anlasilmis olabilir. Watchmaker premium alirsaniz, cesitli sitelerden watchface indirip uygulamanin icinde saklayabiliyorsunuz, istediginiz zaman saate aktarabiliyorsunuz.

• quote:

1000 lira saysada almam, samsungdan, cihazlar ve sorunlarından, bilhassa müşteri ile olan ilişkilerinden bıktım.

Note 4 muhtemelen son samsung cihazım. Premium cihaz kullanmak cihazı almakla bitmiyor, sonrasında aldığın hizmet çok daha önemli, samsung cihazı satasiya kadar ki orada da saçmalamaya başladı. Bizi note almak zorunda sanıyor galiba, satmak zorunda olan kendisi aslinda.

Bu fiyattan samsungun satış yapması mümkün degil, 4 binin altına bile inecektir.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    O na kuşku yok zaten paraşütsüz düşecek fiyatları zaten ama ben note 4 üm den aşırı memnunum sadece kızıl ötesi uçtu onada yapacak birşey yok servisle uğraşamam. Note8 için beni cezbeden su geçirmezlik daha iyi biometrik güvenlik sistemi ve tabi güncellemeler. Yoksa note4 le sıkıntım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 4 Eylül 2017; 17:25:5 >
  • Ben kardeşime ait S7 edgeyi 1950 TL'ye satıp, üstüne de para ekleyip Note 8 + Frontier olarak satın aldım hocam, o zaman çok karlı satmışım açıkçası, tabiki bu 1800 S7 Edge için takas yapılırken biçilen fiyatsa cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 4 Eylül 2017; 20:33:46 >
  • Amerika'da Note 8'ler müşterilere ulaştırılmaya başlamış.

https://www.sammobile.com/2017/09/04/galaxy-note-8-now-shipping-customers-united-states/
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Amerika'da Note 8'ler müşterilere ulaştırılmaya başlamış.

https://www.sammobile.com/2017/09/04/galaxy-note-8-now-shipping-customers-united-states/

Bizim burada taahhüt ettikleri zamanda kargolayacakları bile şüpheli hocam, 25 eylül diyordu sitede planlanan tarih diye, umarım saat iel birlikte daha erken gönderirlerde Samsung beni şaşırtır, zaten şaşırtmazsa bu kadar kişiyi, Iphone ya da Mi Mix2 nedeniyle belki satın alan kullanıcıları bile kaybedebilir, ama Samsung'un bunu umursayacağını açıkçası sanmıyorum

• Top 10 Best Features

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdaaktan -- 4 Eylül 2017; 20:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Amerika'da Note 8'ler müşterilere ulaştırılmaya başlamış.

Bizim burada taahhüt ettikleri zamanda kargolayacakları bile şüpheli hocam, 25 eylül diyordu sitede planlanan tarih diye, umarım saat iel birlikte daha erken gönderirlerde Samsung beni şaşırtır, zaten şaşırtmazsa bu kadar kişiyi, Iphone ya da Mi Mix2 nedeniyle belki satın alan kullanıcıları bile kaybedebilir, ama Samsung'un bunu umursayacağını açıkçası sanmıyorum

Aynen hocam. Ben zaten Samsung TR'ye güvenmediğim için ön siparişe girmedim bu sene.

Her çıkan cihazda bir rezillik yaşattılar ön sipariş verenlere.

Note 8 için de 25 Eylül'den sonra diyor dikkatinizi çektiyse.

Yani 25 Eylül tarihi bile kesin değil. Bu tarihten sonra herhangi bir gün..

Saat hediyesi kafamı çok kurcaladı ama bu yaşanacak muhtemel cihaz gönderim sorunları yüzünden şimdilik beklemedeyim.

İnşallah cihazınızı 25 Eylül tarihinden de önce alırsınız. Bu sefer bizi şaşırtsalar bari :)

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam, inşallah bizi şaşırtırlar, en azından şehir dışına çıkmadan önce (6 ekimde şehir dışına çıkacağım) gelir umarım diyorum, daha önce note 3'ü önsipariş ile almıştım, 1 hafta gecikmeli gelmişti, ilk Gear saati orada vermişlerdi, o saatin gelmesi 2,5-3 ayı bulmuştu, teknosa sağolsun en son göndermişti, o da kavga dövüş resmen
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.