Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Merhabalar, hayırlı olsun diliyorum inşallah en kısa zamanda gelir cihazlarımız.

Ben de geçici olarak S7 Edge almıştım Note7 yi iade ettikten sonra geçen gün cihaz gelene kadar kullanmak kaydıyla sattım cihazı 2400₺ fakat çok hızlı sattığımız bir ürün karşılığında sattım, ürünleri zaten sattık gibi az kaldı geri dönüşü 3100₺ e geliyo toptancı olduğumuz için ancak bu kadar kar ediyoruz, bu arkadaş ile bu şekilde bi avantajımız var Note 7 alırken de Z5 Premium vermiştim.. Abim ve Babama S8 almıştım Temmuzda ikisinde de S7 vardı onları da 2100₺ den vermiştim geri dönüşleri 2700 civarında olmuştu. 2. El için Müşterimiz her zaman hazır oluyor bu arkadaş sayesinde

Teşekkür ederim hocam cevap için, S7 Edge kardeşimin telefonuydu ama Emaar Mağazasına gidemeyeceğim için, Mersin'deki Samsung bayilerinde akıllı saat kampanyası olmadığı ve henüz değişim kampanyası gelmediği için bu şekilde satmak zorunda kaldım, biraz zarar etmişim ama olsun :) Mersin'de olmanın dezavantajlarını yaşıyorum sanırım.

Umarım cihazlarımız bir an önce gelir ki ben yapım gereği sabırsız bir insanım, şuanda da yıllık izindeyim 18 eylüle kadar, şu aralıkta gelse diğer işlerimi bırakıp telefonu kurcalamayı istiyordum ama o kadarı da hayal perestlik sanırım :)

Hayırlı olsun cihazlarımız, tekrar teşekkür ederim cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Eski telefonu getir yenisini götür kapsamında S8 alıyorlar mı acaba Note 8 karşılığında bilginiz var mı?

S8 den geçmek niyetindeyim ama şimdi durumu bilmeden de buradan kalkıp oraya gitmek istemem.

ben de bugün emaar'dan ön siparişi verdim. gerçekten hem oldukça ilgili hem de oldukça bilgili bir ekip var. biraz daha bekleyip alma niyetindeydim ama
    hem s3 frontier hediyesi olup hem de note 5'i 1850 tl sayınca almaya karar verdim.

s7 edge için takas fiyatı 2.100 tl verdiler. yani cihazlar için verdikleri takas bedelleri gayet tatmin edici. s8 için de sizi üzemeyecek bir takas fiyatı önereceklerini düşünüyorum. telefon açıp öğrenip o şekilde gidebilirsiniz.

Ne güzel mağaza hakkında yorumları okudukça insanın oradan alası geliyor gel gelelim Konya'da böyle bi mağazanın emaresi yok, cihaz hakkında tam olarak bilgi yok kampanya ve müşteriyi yönlendirme maalesef çok zayıf öyle Note8 t-shirt giydirmekle olmuyor Samsung Mağaza sahibi bi arkadaşım var Saat hediyesi sadece samsung.com.tr den oluyor dedi eğer saat istersen internetten sipariş verirsin dedi onun dışında bizde 500 TL çek veriyoruz zaten normal karta 9 Taksit seçeneği de vardı ama saat için Samsung.com.tr den sipariş verdim cihazı da bugün görmüş oldum hakikaten büyük geldi gözüme ama kasa tipi olarak tam benim istediğim gibi diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, bizimki biraz şans oldu bu şekilde Xpea S, Z ve Z1 de çok fazla zarar etmiştim peşin sattığım için Müşteri yoksa çok kötü fiyatlara gidiyor sizde bence iyi fiyata satmışsınız sonuçta benim satma şeklim size göre farklı peşin olsa bende sizin fiyatlardan satardım ve geri dönüşü 3100 gibi karlı bi iş de olmazdı..

25 Eylül den sonra diyo ben kendimi 30 a ayarladım geldi geliyor derken sabırla bekliyoruz bakalım :)

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Cumartesi günü bende oradan aldım , banada 18 inde dedi. bazı arkadaşlar 25 inden sonra olabilir diyorlar. gelecek ürünler bittikçe bir sonra ki sevkiyata kayıyor olabilir diye düşünüyorum .
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Ben sordum s8 ve s8 plus takası olmadığı söylendi note 8 için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizin için hayırlı olsun, umarım sorunsuz ve keyifli bir kullanım ile memnun kalırsınız.

1850 TL sanırım NOte 5 32GB için ama S8 ve S8 plus içinde bu tarz kampanya yapıldığı zaman 64GB NOte 5 için farklı bir tutar belirlenmemişti.
    Satarken pahalı ama geri alırken 32GB ile aynı fiyat verilmesi sadece bana biraz mantıksız geldi.
    Keşke buna da bir çözüm bulsa idiler.

Saygılarımla...
  • Note 5'i 1850 TL saydırıp hediye gelen saati de 650 TL'ye satıyoruz.

2500 TL maliyet ile Note 8 sahibi oluyoruz.

Günümüz şartlarında gayet güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanergincan

Ben sordum s8 ve s8 plus takası olmadığı söylendi note 8 için

Merhaba, belki bilgi alma sansiniz olur, sadece Samsung TR Garantisindeki Note 5 cihazlar mi takasta kullanilabilir?

Ithalatci garantili Note 5'im var adima faturali

• ilhanergincan kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşkkür ederim hocam.

• Merhaba. Daha once bahsetmistim yurt disinda yasiyorum. On siparis verdim burada. Merak ettigim 2 konu var. Telefon 512gb micro sd destegi sunuyor mu. Bir digeri telefonla birlikte gelen kulaklik s8 ile gelen kulaklıkla ayni mi. Saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Videoda da görüleceği üzere note 8in iç yapısı oldukça kaliteli görünüyor. Pili değiştirmek iin arka kasayı birkaç kez ısıtması gerekti ve zaten videoyu hazırlayan kişi de bu konuya değinmiş.

Pil ise resmen kafes içerisine alınmış. Pilin alt tarafı,pil çabuk soğusun diye arka kasaya yakın konumlandırılmış.

Malzeme kalitesi kesinlikle üst düzey. Ekran kırılmasına karşı önlem almak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bataryanın boyutuna bak. Yazık yahu, 4000 mah rahat koyulurmuş. Patlamama vaadiyle batarya mı küçültülür

Gerçekten oraya 5000 bile koyulurmuş. Kalem malem hikaye.

• Hadi bakalım biraz teknik bilgi vermeye başlayalım size. Teknik özellikleri tüm ayrıntılarla bilmek isteyenler için:
    Stok telefon tuş takmında *#34971539# tuşlayarak Phone/CAM FW seçiyorsunuz burda çıkan numaranın 5. sembolü size telefondaki kamerların üreticilerini gösterir. Toplam 4 farklı kombinasyon mümkün.

G12LL****** - Samsung 12Mp - Samsung 8Mp
    G12LX****** - Samsung 12Mp - Sony 8Mp
    G12LY****** - Sony 12Mp - Samsung 8Mp
    G12LS****** - Sony 12Mp - Sony 8Mp

@smart1978 istiyorsanız ilk mesaja ekleyin.
  • Note8 vs Lg V30

Boyut karşılaştırılması.

4K video çekim örnekleri:
    Lg v30 -
    drive.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://drive.google.com/file/d/0ByJkzjvUr_ZVSnZ1Ti1qamxmaWs

Note 8 -
    drive.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://drive.google.com/file/d/0ByJkzjvUr_ZVRGY4R0pBWU1TWEE

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Eskiden arka ana kamerasi Sony veya Samsung oluyordu simdi ise ondeki de ayni cesitlilikte diyorsun

2x2 : 4 cesit cihaz piyasada var...

Onemli olan 4 farkli kamera kombinasyonu icin kiyaslama videolari ve fotograflari mumkunse dokunulmamis ham halde paylastilmasi gerek . Donanimhaber e yuklenen fotograflar kalite kaybi olmakta youtube da ise keza az yada cok kalite kaybi oluyor. O yuzden bir yerlere rarli paket filan en guvenilir olani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Hadi bakalım biraz teknik bilgi vermeye başlayalım size. Teknik özellikleri tüm ayrıntılarla bilmek isteyenler için:
    Stok telefon tuş takmında *#34971539# tuşlayarak Phone/CAM FW seçiyorsunuz burda çıkan numaranın 5. sembolü size telefondaki kamerların üreticilerini gösterir. Toplam 4 farklı kombinasyon mümkün.

G12LL****** - Samsung 12Mp - Samsung 8Mp
    G12LX****** - Samsung 12Mp - Sony 8Mp
    G12LY****** - Sony 12Mp - Samsung 8Mp
    G12LS****** - Sony 12Mp - Sony 8Mp

@smart1978 istiyorsanız ilk mesaja ekleyin.

Bu nedir sonymi acaba

• samsung'a bu kadar para bayılmaz a7 kullanıyorum.

Asla bir apple olamayacak.Yine takılacak şişecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ikisi de Sony gözükyor bu bilgilere göre.
  • Ön siparis verenler kilif ve ekran koruyucu olarak ne planliyor. Ben spigen.com.tr den slim armor kilif ve neo flex ekran koruyucu siparis verdim

Bulursam paylaşırım, şimdilik ruslardan gelen bilgi sadece bu kadar :)
  • webconn W kullanıcısına yanıt
    Hocam kişiden kişiye göre değişir, bana göre de apple a o kadar para sayılmaz, saat hediyesi olmasa bana göre hic bir telefona o kadar para sayılmaz.

Iphone olamayacak demişsiniz ama zaten olmasın, Apple da hiçbir şeye izin verilmeyen kapalı bir sistem olduğu için kullanamıyorum mesela ben

Apple telefon ve sosyal medya araciyken, Samsung daha doğrusu android cep bilgisayarıdır aradaki farkı karistirmayalim lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 5 Eylül 2017; 11:16:7 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.