Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında benim de kullanmadığım bir 5s var takasta kaş papel sayarlar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtragyne kullanıcısına yanıt
    Bu süper bir haber inş. ön sipariş verenleri unutmazlar bu sefer.
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Emaar da 300 TL ye sigorta satmaya çalıştılar hiç kılıf vs ile uğraşmadan sigorta mı yaptırsam diyorum.
  • arkadaşlar merhaba okudum biraz ama tam anlamadım bu takas olayını samsung un kendi dükkanlarından mı yapabiliyoruz?
    ona göre gidip akşama soracam ne kadara sayarlar ne gibi kampanyaları var?
    s8 var bende onu takasa sokarlarmı acaba?
  • 2500'den sayarlar iphone 7 gibi, ama siz kabul edecek misiniz o ayrı konu.
  • Benim anlamadığım daha bir yıl olmamış cihazları neden değişirmek istiyorsunuz.Hadi benim cihaz 2 yılı geçti ama daha yeni alınmış iphone 7plusı öldü fiyatına takasa vermek bana çok yanlış geliyor.Bence illa değişecekseniz elden satmak daha mantıklı.Mesela benim note 4 için 900 tl veren çok oldu aksesuarlarıyla ama ben kıyamadım.O halde adamlar 650 teklif ediyor.Satmam dursun navigasyon spofity çalar yaparım daha iyi.
  • Bugun Iphone7 plus ile hoparlör kiyaslamasi yaptim. Note 8 vasat kaldi

• Bir tanıdığım Emaar a Note 4 ünü 1000 TL 'ye verdi.
    Bilginize

Ben de S6 Edge Plus ı 1.500 TL ye verdim.
  • Stereo ile mono hoparlör karşılaştırılınca sonuç gayet doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlb

Emaar da 300 TL ye sigorta satmaya çalıştılar hiç kılıf vs ile uğraşmadan sigorta mı yaptırsam diyorum.

cepkask vs gibi yerel sigorta şirketleriyse uzak durun, tam para tuzağı onlar çünkü. Samsungun kendisi veriyorsa garantiyi düşünülebilir.

Ucuz cihazlarda garanti yaptırmanın bir anlamı yok ama pahalı cihazlarda garanti şirketini araştırıp yapılabilir. Ama bence güzel bir kılıf ve ekran koruyucu alıp, cihazı bu şekilde güvene almak daha mantıklı. Zira o sigorta şirketler onarım veya değişim yapmamak için cihazda bulunan en ufak kusuru kullanıcı hatası sayabiliyor.
  • Benim G2 yi takasa alırlar mı ki
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    Malesef bulunduğum yerde yok olsaydı değişirmiydim onuda tam bilmiyorum çünkü yeni pil falan aldım.Şarjım bittiği anda tak diye değişmek note 4 ün müthiş bir olay.Ama note 8 de tam istediğim özelliklerle donatılmış.Bazen elinde şu 200 300 tl lik telefon olanlara okadar hevesleniyorumki adamlar hayatlarını yaşıyorlar bizde bu iş saplantı oldu en azından bende yeni teknoloji.
  • Note 8 için aliexpressten 7 dolara nillkin ve 3 dolara artisome şeffaf kılıf aldım.

Bi tane de spigen tough armor mu alsam diyorum. Tr fiyatı 150tl iken abdden 100tl ye alabiliyorum. Sizce ne yspmali? Çindekiler yeter mi, spigen almalı mı? Buradan mı abdden mi?

• Sonunda majestelerini canlı gördüm. İlk izlenimim BÜYÜK. Bu cihaza heves edip Çok fazla kullanamayan olur dostlar ve ikinci elde hızla yerlere düşer söyleyim. Samsung işi bence bilmiyor note serisi ni boydan uzatmak hata herkes notu dikey alıyor yatay değil. Al note 4 ü yada 5 i infinity yap sür piyasaya aynı özelliklerle. Birde siyah dışında bu alet bence alınmaz. Kabalığını siyah biraz perdeliyor ama diğer renkler iyice kaba gösteriyor. Benim yorumlarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir borsacı değimiyle.

• 399 TL ye satıyorlar, Ak Sigorta ile anlaşmalı.
    1 yıl kasko +1 yıl garanti veriyorlar içerisinde..
    İsterseniz 10. kattan düşürün, direkt getirin ( yılda maks. 3 kez ) malzeme varsa 1-2 saat içinde değiştirip verelim şeklinde anlattılar, düşünmeden aldım.
  • Ben telefon çıksın, fiyatı da düşer hem öyle satıp alırım kendi telefonumu. Hem videolar falan da gelir karşılaştırmalı falan daha iyi olur.
  • Ankarada var mı bu takas olayı ?

• Emirism kullanıcısına yanıt
    Fena değilmiş aslında değerlendirilebilir. Ama bence kılıf ve ekran koruyucu alınsa daha mantıklı olur. Yarısına halledilir kılıf ve ekran koruyucu ile.
  • www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/Samsung,LA_113-2.html#labels=245-2

Spigen note 8 urunlerinde indirim var su anda

• Şurda güzel bir inceleme videosu buldum:

GadgetMatchyoutube
    Samsung Galaxy Note 8 Review: Redemption Story
    https://www.youtube.com/watch?v=mxU4OdF24II
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.