Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S–world uygulamasından bildirim gelip duruyor, saat kampanyası tükenmek üzere diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagokhan

Ankarada var mı bu takas olayı ?

Nata vega'daki samsung bayinden v10 vererek s7 edge almıştım zamanında, hala vardır, bir çoğu yapıyor. Piyasa altında alıyorlar ona dikkat etmek lazım.
  • Bugün öğlen saatlerinde Emaar Samsung mağazasını ziyaret ettim.

Herkes çok ilgili önce onu belirteyim.. Konuya hakim ve kendinden emin personeller var. Sorduğunuz sorulara ben bi teyit edeyim falan cümlelerle cevap vermiyolar.

Note 8 için kendi cihazım Note 5 takasını sordum. 1850 liradan direk alabileceklerini söylediler. Cihazın yanında S World uygulamasından aldığım şifreyle bir adette Gear S3 Frontier hediye edeceklerini belirttiler. Bende onayladım.

3.149 TL karşılığında ki bu tutarıda Fibabank ile vade farksız 10 eşit taksitte ödeme kolaylığı sağladılar. İsterseniz daha uzun vadelerle vade farkı ödeyerek yararlanabiliyosunuz.

Cihazı ve saati tahmini olarak 20 eylül gibi teslim ederiz size diye ekledi. Cihazımı satın aldığına dair bir belge imzaladım. Genel bi kontrol yaptı ve imei fotosu aldı sadece. Cihaz hala bende yani. Saatin normal satış fiyatı şu anda 1.499 TL. Bunuda göz önüne alınca 1100 - 1200 bandında satsam bile Note 8 bana 2.000 liraya gelecek ki bu cihaz için bedava...

Son not. Söyledikleri doğruysa Emaar mağazasına da saat hediyesi için ayrı bi kota tanımlanmış ve son gün 18 Eylül müş.

• Iphone 6s 16 gb ı kaç paraya alıyorlar bilen var mı şu emaar da?

• Emaar Samsung, mağazaya gitmeden de telefonla falan, sipariş alıyorlar mı acaba?

• Dolayli da olsa Gear S3 Frontier modeline yeni cikan akilli saatin Tizen 3.0 arayuzu de gelmis .

Samsung akilli saat guncellemelerinde Android Wear den daha aktif gibi ...

AndroidPIT
    Samsung Gear S3 to get latest software update, Tizen 3.0, like the new Gear Sport | AndroidPIT
    https://www.androidpit.com/samsung-gear-s3-software-update

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    2 tane sabit telefonlari calismiyor

Yarin bir ara fax filan cekerim belki de asiri yogunluktan kitlenmis mi acaba :D

02165172398
    02165172399
  • selamlar

kasimda amerikada olacagim

sizce s8 yerine 1000 tl farkla note 8 alinir mi?

biri 2200 tl biri 3200

deger mi?

ve eger boyutundan dolayi kullanamazsam yurtdisi kayitliyi, burda satmam kolay olur mu?
  • 1000 TL için note 8 almak mantıklı olur gerçi 3-4 ay sonra Türkiye fiyatında 3000 TL civarına düşer. pasaport ile kayıtlar yaptırıp Türkiye'de satabilirsiniz ama çok fazla kar düşünmeyin 250-300 TL

• bu sahibinden ilanlar ne olacak biri der teknosadan yeni alındı pazarlık olur der biri ispanyadan alındı avrupa cihazı der fatura koyar resme dolarla alışverşl yapılmıstır bu insanlar nasıl insanlar böyle

• Arkadaşlar selamlar. Ben netten ön siparişimi vermiştim ama Emaar daki hem eski telini getir hem saat hediyesi + taksit seçeneği beni düşündürdü. Acaba netten siparişimi iptal edip gidip bayiden bizzat alma şansım var mi ? Varsa iptal nasil oluyor eden var mi ?

Temi durumda note 3 cihazimi 500 e saysalar veririm 😊

• Xlarge kullanıcısına yanıt
    amacim kar olmaz zaten o durumda

ama 3-4 ay sonra 3000 e dusmesi neredeyse imkansiz. seneye dahi 3000 olmaz
  • bloodstar kullanıcısına yanıt
    Hocam saati malesef o dediğiniz fiyatlara sayamazsınız piyasaya bu vesileyle çok sayıda girecek bir ihtimal 700 800 tl gibi düşünün meraklısı denk gelirse. Sadece kullanacak olan için avantaj.

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    ben bi anormallik goremedim
    teknosada stokta gorunuyor

su an kullandigim s6 edgei amerikadan aldim ve almanya cihazi :)

yani bi yalan yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

ben bi anormallik goremedim
    teknosada stokta gorunuyor

su an kullandigim s6 edgei amerikadan aldim ve almanya cihazi :)

yani bi yalan yok ortada

Teknosada stokta değil hocam, her ne kadar hemen al dese de fotoğrafın sol üst köşesinde "ürün teslimatları 25 eylül sonrası için planlanmaktadır" ibaresi var dikkat etmediniz sanırım :)
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Hocam İspanya'dan alınma cihaz diyor ilanda ama fatura dolarla hocam dikkat edersen

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    yok o kadar incelemedim acikcasi
    ama biyerden de eline gecmis olabilir yani
    elinde olmayan telefon icin niye ilan acsin ki? tamam aliyorum diyince yok mu diycek? derse cani sikiliyodur

oburu de bildigin almis amerikadan 960 dolara
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    ispanyadan alinma yazmiyor
    dikkatli bakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

ispanyadan alinma yazmiyor
    dikkatli bakin

Hocam İspanya'dan aldım diye bizzat yazmıyor ama başlığı okursanız İspanya Avrupa cihazı diyor, Made in Spain olamayacağına göre bildiğiniz İspanya'dan almış yani :) arkadaşın dediği nokta da İspanya AB üyesi bir ülke, alışverişin € olarak yapılması gerekirken $ ile yapılmış olması ilginç diyor.

Öteki Teknosa'dan alındı diyen arkadaşta yalan söylemekte diye düşünüyorum, daha Türkiye'nin hiçbir yerinde, bakın hiçbir yerinde diyorum, herhangi bir Samsung Mağazasını geçin Dünya'da sayılı bulunan ve bir tane de Türkiye'de bulunan konsept mağazasında bile yokken, demo cihaz hariç, ki demo cihazda sim kart girişi bulunmaz, bu şahıs nasıl TEknosa'dan almış olabilir, bariz şekilde yurtdışından alınmış bir cihazdır; ancak Teknosa diyerek Türkiye garantiliymiş gibi gösterip satmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 5 Eylül 2017; 23:29:55 >

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Benimde bahsetmek istediğim nokta o insanları kandirmaktan başka birşey değil Türkiye de birinin elinde olsa ya YouTube incelemesini yada forumda aldım sormak isteyen varsa burada bilgi vereyim diye çoktan düşmüştü resimleri

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.