Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sa_vas

Şuan ben de tam alsam mı alsam mı diye kararsızdım tam forma yazıyordum sizin uyarıyı görünce dün sepete atmıştım sepette hala gözüküyordu kodu uyguladım ikisinide sipariş ettimiş oldum ama umarım bir sorun olmaz şuan siparişlerimde ikiside gözüküyor gerçi ama

AYNEN ŞİMDİ BAKTIM BENDE DE ÖYLE

dün sepete eklemiştim, şu an saatle beraber indirim kodu uygulayarak alabiliyorum.

ama iphone u görmekte kararlıyım o zamana kadar bu açık sürerse iphone u da beğenmezsem saatle beraber alırım yoksa almam
  • Arkadaşlar note 5 imi artık değiştirme zamanı ama note 8 de bekledigim gibi gelmedi açıkçası.

Parmak izi sürekli kullaniyorum yeri olmamış.

Batarya o ekrana çok az değil mi ? Note 5 ilk aldığında günü çıkartıyordu şimdi performans malesef düştü yarım gün ancak gidiyor formatlamak belki biraz çözer ama uğraşmak istemiyorum. Ben alınca 2 yıl kesin kullanıyorum. Fiyatı da üstüne tuzu biberi oldu. Mi mix 2, iphone 8, lg v30 çıkacak bunları da bir görelim diyorum artık malesef hevesim kursağımda kaldı.

600 dolara note 7 FE bulsam alıp geçeceğim bu arada ama onu da getirmediler.

Bu arada s8+ kumanda gibi olmuş zaten oran kötü üstüne de çok kavis vermişler kenarlara onu da beğenmedim...

Çok dertliyim bir yol gösterin :)

Kamera ve ekran güzel olmuş ama onlara laf yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam saatin piyasa fiyatı belli. Samsungta veya hepsiburada da Türkiye garantili saat 1.499 liraya satılıyo. 1.000 lira bile bu saat için güzel bi rakam ki daha aşağıya da vermem. Baktım olmaz takarım koluma...

• bloodstar kullanıcısına yanıt
    Keşke 1500e satsan bende kullanıyorum değecek bir saat kullanmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Valla hocam saatin piyasa fiyatı belli. Samsungta veya hepsiburada da Türkiye garantili saat 1.499 liraya satılıyo. 1.000 lira bile bu saat için güzel bi rakam ki daha aşağıya da vermem. Baktım olmaz takarım koluma...

Bence gelir gelmez kolunuza takın. Zira o bahsettiğiniz rakamlara satılmaz. N11 de 1250 tl ye zaten sıfırı var ve ciddi miktarda saat giricek önsipariş ile %80 i ilan koyucak o saatlere. 700-900 TL arası en iyi ihtimalle satılır diye düşünün derim.
  • Tam niyetlendim saat hediyesi bitmiş.
    Fiyat düşmesini bekleyeceğim yada yurt dışından alacağım.

Samsung' ta Apple da olduğu gibi uluslararası garanti diye bir şey var mı?
  • Saat hediyesi bitti ise konu kapanabilir😀

• quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

Tam niyetlendim saat hediyesi bitmiş.
    Fiyat düşmesini bekleyeceğim yada yurt dışından alacağım.

Samsung' ta Apple da olduğu gibi uluslararası garanti diye bir şey var mı?

Saat hediyesinin bitmesi çok kötü olmuş, en avantajlı kısmı oydu artık avantaj kalmadı..
  • bugün emaar samsung şubesinden bir arkadaşa daha note 8 siparişi verdik. saat kampanyası orada devam ediyor ve note 3 cihazı takasta 750 tl sayıdılar.

daha önce soran bir kaç arkadaş olmuştu onlar için de s8 takas sordum ama 2017 cihazları takasa kabul etmiyorlarmış maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 6 Eylül 2017; 15:49:48 >
  • quote:

Valla hocam saatin piyasa fiyatı belli. Samsungta veya hepsiburada da Türkiye garantili saat 1.499 liraya satılıyo. 1.000 lira bile bu saat için güzel bi rakam ki daha aşağıya da vermem. Baktım olmaz takarım koluma...

şuan 800 TL fiyata satanlar mevcut

bana kalırsa satmayı düşünüyorsanız hiç açmadan kapalı olarak satmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 6 Eylül 2017; 16:27:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nosfecagri

Arkadaşlar note 5 imi artık değiştirme zamanı ama note 8 de bekledigim gibi gelmedi açıkçası.

Parmak izi sürekli kullaniyorum yeri olmamış.

Batarya o ekrana çok az değil mi ? Note 5 ilk aldığında günü çıkartıyordu şimdi performans malesef düştü yarım gün ancak gidiyor formatlamak belki biraz çözer ama uğraşmak istemiyorum. Ben alınca 2 yıl kesin kullanıyorum. Fiyatı da üstüne tuzu biberi oldu. Mi mix 2, iphone 8, lg v30 çıkacak bunları da bir görelim diyorum artık malesef hevesim kursağımda kaldı.

600 dolara note 7 FE bulsam alıp geçeceğim bu arada ama onu da getirmediler.

Bu arada s8+ kumanda gibi olmuş zaten oran kötü üstüne de çok kavis vermişler kenarlara onu da beğenmedim...

Çok dertliyim bir yol gösterin :)

Kamera ve ekran güzel olmuş ama onlara laf yok...

siz zaten durumu özetlemişsiniz, çıkan telefonlar ortada, çıkacaklar ortada, kalem şart değilse note almak da şart gözükmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım iPhone, Huawei, Mix 2 çıkınca fiyatı 3999'lara düşer de alabiliriz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 6 Eylül 2017; 16:53:26 >
  • Sahibinden deki ürünlerin çoğu daha doğrusu 800 900 denen ürünler açılmış ve kısa sürelide olsa kullanılmış ürünler. Tabii ki tercih meselesi ama 800 900 e şahsen kısa sürede olsa kullanılmış saat yerine 100 lira daha verip kapalı kutudakini almayı tercih ederim. Saati kapalı kutu olarak satacağım. Kullanma maksadıyla açmaya karar verirsem zaten elimde kalana kadar kaç sene giderse kullanırım satmam... Hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

bugün emaar samsung şubesinden bir arkadaşa daha note 8 siparişi verdik. saat kampanyası orada devam ediyor ve note 3 cihazı takasta 750 tl sayıdılar.

daha önce soran bir kaç arkadaş olmuştu onlar için de s8 takas sordum ama 2017 cihazları takasa kabul etmiyorlarmış maalesef.

Ayni durumdayim bende. Netteki siparisimi iptal edip bu bayiden yenileyebilir miyim siparisi acaba ?

• Şu emaar avm ye giden olursa iphone 6s 16 gb ı kaca aliyor diye sorarsa cok sevinecegim

• Revolutions kullanıcısına yanıt
    Benbu şekilde yaptım. Henüz iptal sonuclanmadı ama iptal ediyorlar.. Beklemedeyim..
  • bugün sakaryada caddede samsung un kendi dükkanına gittim dedim böle bir takas olayı var sizde varmı bizde yok abi o tarz bişi dedi neye göre oluyo bu dedim sonra arkadan bir elemena geldi onada anlattım istanbulda varmış falan dedim tamam abi bizde yaparız dedi s8 i 2200 sayarım dedi kalanını vade farkı koyarak 10-12 taksit yaparım dedi.(eleman bi işler çevirdi ama anlamadım. sanırım benden o fiyata alacak sonra kendi elden satacak bana sölediği miktarı dükkana bırakıp benden kar edecek.) 500 tl hediye çekide verecek telefonuda note 8 alırken alacak. note 8 e de baktım ordayken tel güzel ama s8 den o kadar para verilip geçilcek bir durumu yok sanırım.
  • quote:

Sahibinden deki ürünlerin çoğu daha doğrusu 800 900 denen ürünler açılmış ve kısa sürelide olsa kullanılmış ürünler. Tabii ki tercih meselesi ama 800 900 e şahsen kısa sürede olsa kullanılmış saat yerine 100 lira daha verip kapalı kutudakini almayı tercih ederim. Saati kapalı kutu olarak satacağım. Kullanma maksadıyla açmaya karar verirsem zaten elimde kalana kadar kaç sene giderse kullanırım satmam... Hayırlısı bakalım.

Bende senin gibi düşünüyorum hayırlısı belki açıp kullanırım bakalım

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bir problem gözükmüyor siparişinizde dediler ama bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz saat olmazsa zaten iptal ederim benimde niyetim beklemekten yanaydı ama saat stokları bitince aceleyle vermiş oldum siparişi saat hediyesi olmadıktan sonra bu fiyat çok fazla aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm bir problem gözükmüyor siparişinizde dediler ama bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz saat olmazsa zaten iptal ederim benimde niyetim beklemekten yanaydı ama saat stokları bitince aceleyle vermiş oldum siparişi saat hediyesi olmadıktan sonra bu fiyat çok fazla aslında

Saat olmasa hiçkimse bu cihaza 5000 tl vermez. Böyle bir fiyatlandırma yok.

Alan herkes 3800 tl ye geliyor mantiğıyla aldı. 1 aya kalmaz diğer bayiler getirsin zaten 4000 tl civarı fiyatları göreceğiz.

Güya s8 plus hala 4500 tl samsung magazasi ve diger magazalarda. Fakat samsung garantili 3400 e bulunuyor. Satis fiyatinin 900 tl altına satarakta kâr ediyorlar. Ayni sey note 8 de de olacak dolayisiyla. Birileri 4000 e satıp kâr edecek.

Apple dagitimi store lar uzerinden yaptigi icin bu tarz ucurum olmuyor internet fiyatlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Eylül 2017; 22:22:4 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.