Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
186
Favori
1.599.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Revolutions

quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

bugün emaar samsung şubesinden bir arkadaşa daha note 8 siparişi verdik. saat kampanyası orada devam ediyor ve note 3 cihazı takasta 750 tl sayıdılar.

daha önce soran bir kaç arkadaş olmuştu onlar için de s8 takas sordum ama 2017 cihazları takasa kabul etmiyorlarmış maalesef.

Ayni durumdayim bende. Netteki siparisimi iptal edip bu bayiden yenileyebilir miyim siparisi acaba ?

takas düşünüyorsanız bayiden almak daha mantıklı tabi. takas için önerdikleri fiyatlar gerçekten cazip. ancak yine de internet siparişinizi iptal etmeden önce bayiye gidip durumu kesinleştirip ondan sonra iptal etmeniz bence daha iyi olur. saat hediyesi internet üzerinden bittiğine göre bayide de her an bitme ihtimali var.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın Samsung ne modeli olursa olsun al sat olayların da çok zarar ettiriyor 7 plus ön siparişle 4199 a almıştım note 8 aldım diye bugün 4000 ne sattım 11 aylık telefonu aslında sık değişim yapan biri için iPhone daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsunun sitesinde note 8 on sipariş de teslimat 25 Eylül de yazıyor ama sitede ki sekmeler den mobil bölümü ne girince teslimat 18 Eylül yazıyor bugün vatan bilgisayar da sorduğunda 20 sinde dağıtıma başlayacağız dediler

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    NOte 7 nin tadı damakta kalmış iken almasak olmaz :)

Yarın bir tanışalım diye görmeye gidiyorum, hayırlısı.

Yarın akşam üstü arayacağım haberdar ederim :)

Saygılarımla...
  • Merhaba.

Nezaketiniz ve güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

Ben de sizi hatırlıyorum.
    Yine bir arada olmak keyifli olacak kesinlikle.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hs1987

İyi günler;

Emaar mağazası gibi Hatay'da kampanya yapan mağaza var mı? Soran arkadaşlar oldu mu? 3 yıllık Note 4 cihazımı da takasta vermeyi düşünüyorum. Özellikle söylediğiniz taksit olayı muhteşem

Kendi sorumu kendim cevaplıyorum:) Hatay Antakya'daki 4 tane Samsung mağazası 06.09.2017 için Takas kampanyası, saat hediyesi ve taksit olmadığını söylediler.
  • Nata vega'daki samsung bayi benim s8+ alabileceklerini söyledi ama saat bitmiş. sistemlerinde de sorun varmış. Falan filan. sanırım yarın öbür gün satıp alırım, sonra bekleyenler kuyruğuna katılırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

Aynen haklısın Samsung ne modeli olursa olsun al sat olayların da çok zarar ettiriyor 7 plus ön siparişle 4199 a almıştım note 8 aldım diye bugün 4000 ne sattım 11 aylık telefonu aslında sık değişim yapan biri için iPhone daha mantıklı

7 Plus hangi modelini 4000'e sattınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Şu emaar avm ye giden olursa iphone 6s 16 gb ı kaca aliyor diye sorarsa cok sevinecegim

(0216) 469 60 66

Bu numaradan arayarak sorabilirsiniz, söylüyorlar.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Umarım yanlış bilmiyorumdur ama saat kampanyası bitti demeleri yalan. Saat kampanyası sadece online sipariş ve Emaar Samsung Deneyim mağazasındaydı. Sanırım emaar da son demlerini yaşıyor. Online da bitti.

• IRoN kullanıcısına yanıt
    İRON konuda olacaksa problem kalmadı demektir. Daha güzelve paylaşım manyağı bi başlık olacaktır artık eminim

• Daha ne kampanyalar çıkar merak etmeyin.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    4200 alış fiyatı olduğuna göre 7 plus 128'dir.
  • sa_vas S kullanıcısına yanıt
    iphone da zarar ettiriyor, siz alış fiyatınıza göre bakıyorsunuz, ama gerçek şu ki dolar kuru ve enflasyon yerinde durmuyor ve iphone 7 plus 128'in güncel fiyatı 4950 lira. Yani 950 lira zarardasınız. Eh samsung satarken de bu civarda zarar etmiş olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

4200 alış fiyatı olduğuna göre 7 plus 128'dir.

Yeni aldıysa 5 bin lira olabilir. 1000 zararla satması komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 7 Eylül 2017; 10:44:26 >
    önsiparişle aldığını söylüyor ya, o zamanlarda fiyat 4200 idi, ben de aynı zamanda aldım çünkü.
    zarar meselesini de zaten bir başka mesajımda yazdım yukarıda, görmüşsünüzdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

önsiparişle aldığını söylüyor ya, o zamanlarda fiyat 4200 idi, ben de aynı zamanda aldım çünkü.
    zarar meselesini de zaten bir başka mesajımda yazdım yukarıda, görmüşsünüzdür.

Peki şimdi yeni iPhone'lar tanıtılacak ya o zaman 7 Plus'ların fiyatı düşecek mi? Yani ben Note 8'in fiyatı da düşünce almak istiyorum, o zaman 7 Plus'ımı şimdikinden daha mı az fiyata satmış olurum? Bilginiz vardır diye soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 7 Eylül 2017; 11:4:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Umarım yanlış bilmiyorumdur ama saat kampanyası bitti demeleri yalan. Saat kampanyası sadece online sipariş ve Emaar Samsung Deneyim mağazasındaydı. Sanırım emaar da son demlerini yaşıyor. Online da bitti.

online'da bitmiş, mağazada da aynısını söylediler. Ankara'da olduğumuz içim emar mağazasına gidemiyoruz.. :(
    6s i 1750 tl ye aliyorlarmis. Belli ki samsung disindaki modelleri oldürüyorlar. Zaten 2000 e rahat satabiliyorum cihazı.

Saat kampanyasi da bitmek uzere dediler. Stoktakiler tukenmek uzereymis.

Burda iki ihtimal var, hatta üç.
    1 - 7s/7s plus modelleri tanıtılır ve fiyat oranı korunur, o zaman şu anki 7'ler mevcut 6s fiyat seviyesine düşecektir (6s'ler resmi mağazadan kalkar).
    2 - 7s/7s plus ve potansiyel yeni bir model tanıtılırsa büyük ihtimal standart oranlar korunur, ve yeni model kendi başında bir segment oluşturacaktır.
    3 - 7s/7s plus yeni kapasitelerde tanıtılır (64/256/512) ve eski modelleri de bu kapasitelere yükseltilirse o zaman mevcut 7/7 plus 128'ler bayağı fiyatta kaybedecekler 64'lükler ise hiç para etmez ikinci el piyasasında.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.