Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Hocam öncelikle cihazınız ve saatiniz hayırlı olsun. birde müsadenizle sorum olacak 128 gblık hafıza kartının fiyatı nedir acaba?

@sawgent hocam ben spigen slim armor metal slate ile neo flex ekran koruyucu film aldım, ürünler geldi ama telefondan halen ses seda yok :)

Teşekkür edyorum..

128 gb evo 249 TL. İnternette 190 liralara da var ama güvenemediğimden bursdsn aldım..

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün emaardaydım

Geçen hafta aldığımda takas bilgisi vermedikleri için note 4 takas ettim bugun bir de ne öğreneyim annem bile note 8 on siparişi vermiş s7egde kullanıyordu bizim taraftan 4 adet sipariş verilmiş oldu böylelikle:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 10 Eylül 2017; 14:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Bugün emaardaydım

Geçen hafta aldığımda takas bilgisi vermedikleri için note 4 takas ettim bugun bir de ne öğreneyim annem bile note 8 on siparişi vermiş s7egde kullanıyordu bizim taraftan 4 adet sipariş verilmiş oldu böylelikle:):)

S7 Edge'yi ne kadara saydılar acaba ?

Bu arada hayırlı olsun :)

S7 Edge den geçmeye değer mi =)

• Millette ne para var arkadaş yedi sülale 5binlik teller.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Millette ne para var arkadaş yedi sülale 5binlik teller.

Maaşların 10k'dan başladığını düşünürsek normal bence

alanlara hayırlı olsun bu arada
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    2 adet emekli:)) kira derdi yok 3 maaş giriyor emekli maasi bankalarida 9a bölmüş vade farksız (kredi kartı ile) s7egde nın kaça sayıldığını bilmiyorum.

Benim maaş + ikramiyesi ile birlikte oldukça iyi. Tek çekim.

4 note sahibin geliri konusunda fazla bilgim yok ama oda takas / 10 taksit ile alınmışti

• Ön sipariş veren herkese hayırlısı olsun şimdiden ,iyi haberler almanız dileğiyle..

Güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim..

Saat kampanyası 40 adet kaldı bilginize.

İrtibat 05323644883

• Bende biraz önce emaar'dan siparişimi verdim harun bey kardeşimle yaklaşık 3 gündür telefon üzerinden yaptığımız görüşme neticesinde almaya karar verdim Note 5 cihazımı takasa vererek kalanı 10 taksit şeklinde aldım, mağaza müdürü canan hanım harun ve seyfullah beye ilgilerinden ötürü çok teşekkür ettim mağaza çok başarılı herkes ilgili güleryüzlü ve profesyonel appstore'dan daha başarılı olmuş.

• Çok merak ediyorum samsung internet ve mağazalarıyla bu telefondan kaç adet ön sipariş aldı.samsung s8 mi yüksek rakam olarak yoksa bu mu.

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    S7 Egde'i 2100 liradan alıyorlar.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Valla ben kamuda mühendisim öncelikle çok şükür diyeyim. Ama o dediğinin yarısını bile alamıyorum nasıl bir maaş İş anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat.tezer

quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

note 4 ne kadar sayılıyor takasta hatasız

Note 8 için 1000 tl

S8 + için 800 tl

S7 için 700 tl

Sayılıyor. Takas kriterlerine uyuyorsa.

iphone 6 plus 16gb nekadara sayılıyor. Ayrıca ankaradan havale ile halledebilir miyiz?

• sadece samsung cihaz

• Hocam daha önce arkadaş açıklamıştı, değişim kampanyasını sadece İstanbul'daysan birebir gidip yapabiliyorsun, havale ile şehir dışından alabiliyorsun bildiğim kadarıyla ama tüm telefon fiyatını göndermen gerekiyor, şehir dışından telefon değişim kampanyasından faydalanılamıyor
  • Cihat Bey bu hafta erken teslimat için güzel haberler verin inşallah :)
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    Emaar mağazasının durumunu bilmiyorum ama sanırım shop.samsung.com dan alan bizler için 25 eylülden öncesi zor bir ihtimal gibi görünüyor, canlı chat o şekilde söyledi, hatta Mersin deki normal samsung bayilerine falan 6 ekimde gönderileceğini söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

sadece samsung cihaz

Sadece Samsung değil.
  • Merak ettigim bir konu; satisa ciktiginda fiyati duserse aradaki fark iade edilecek mi? Soran oldu mu? %10 indirimli fiyatlar cikmaya basladi da.

• cagdaaktan C kullanıcısına yanıt
    shop.samsung.com'dan aldım, müşteri temsilcisine sormuştum, fiyat iadesi olmayacağını söylemişti.

Birde indirimli fiyatlar nerede çıkmaya başladı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 10 Eylül 2017; 20:48:26 >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Insallah dedikleri zamanda teslim ederler de fiyatlar dusse bile sure konusunda uzulmezsiniz en azindan. Ayrica, sahtekar Samsung magzalari ile muhattap olmayacaksiniz. En guzeli o.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.