Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben Ankara'dayım ne yapabiliriz ? günü birlik gelmem mi gerekli ? bana p.m. atar mısınız ?
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Sebebi Samsung'un Note 7 ile birlikte Air Command ekranindaki cikan Action Memo (Gorev Notu) yerine Samsung Notes ozelligini kullanmaya baslamis olmasi.

Note 7 cikinca cok eleştirdik, Play Store'de kayip ozellikleri getirecegiz dediler, sonra cihaz patladı vs.

Sanirim Action Memo, AOD ekranina Pin ozelligini desteklemiyordu yeni bir uygulama gelistirdiler ona da bir Note cihazda cok kullanisli olan bu ozellikleri koymadilar, tamamen Samsung'un hatasi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Ben sahsim adina soylim o ozellikler yoksa spen cöp . Ben yazdigim notu tekrar bir yere yazip keyit edeceksem s8 alirim daha iyi. Unarim bu hatadan dönerler

• XDA Developers
    Samsung Galaxy Note 8 Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-8

Ingilizcesi olanlar orayi da takip etsin .
  • Youtube HDR destegi gelmis.

HDR icin youtube uygulamasi cihazinizda guncelenmis olmasi gerekir .

HDR ibaresi olmali.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

Bundan sonra HDR icerikleri paylasabiliriz. Youtube veya baska sitelerden.

Biri de bu :

Unutulmamalidir ki youtube a upload yuklenen videolar kalite kaybi kacinilmazdir . Mumkun oldukca ilgili videolarin orjinal kaynaklari bulunmasi akillica olacaktir.

• cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Kullanım açısından bir avantajı olmadığı gibi kılıfsız kulanımlarda darbe aldığında kırılma veya çizilme ihtimali var. Düz ekran modelinin de olması gerekirdi note edge ve note 4 modelindeki gibi.

Yüz tanımanın fotoyla atlanması nihayetinde sırf özellik olması için konulduğunu düşündürüyor.

Genişliği artırmadan telefonu uzatmak da kumanda gibi olmasını sağlamış.

Fiyat dolar olarak da baya yüksek. Kalemi haricinde diğer özellikleri çinli markalarınkinden düşük. Bu modeller çok pil harcadığı için pilinin daha büyük olması gerekirdi en azından.

Ekran konusunda da çok sorun çıkıyor amoled türünde. Hem beyazları düzgün veremiyor hem ekranda renk tonu farklılıkları oluyor, hem de telefondan telefona renk yoğunluğu farklı oluyor. Mesela birinde beyazlar daha iyiyken diğerinde daha sarımsı görünüyor. Bu sorun diğer telefonlarda hatta monitörlerde bile var fakat bu kadar belirgin değil.

Ben şuanda note 4 kullanıyorum ve parmak izi tarayıcı dışında pek bir artısını göremedim. Artık ekleyecek çok fazla özellik de kalmamış olabilir ama yazılım ve pil ömrü açısından daha iyi olabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    HDR videoyu S8+'da UHD olarak oynatınca takılma yapıyor, Samsung'un güncelleme ile düzeltmesi şart diye düşünüyorum, Full Hd olarka izleyebileceksem sadece UHD ekranın ne anlamı kalıyor ki
  • Arkadaşlar acaba 18 eylülde dağıtım yaparlar mı

• Arkadaşlar note 3 ve note 5 kullanmış biri olarak şu an s8 plus kullanmaktayım. Sizce note 8 e geçeyim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden track

Arkadaşlar note 3 ve note 5 kullanmış biri olarak şu an s8 plus kullanmaktayım. Sizce note 8 e geçeyim mi

bence deymez
  • Note 8 deneyimledim, boyutu ve fiyatı dışında harika olmuş.

Kesinlikle iphone dan çok çok daha iyi. Iphone kullandığım günlere acıyorum.

Pil konusunda da günü çıkarırsa bence kesinlikle alınır.

Ekran efsane ötesi. İphone 7 yi 10 ile çarpar

Yazılımda en ufak bir takılma yok.

Ses iphonedan kötü(hoparlör).

Kamera, 7 plustan çok çok daha iyi.

Serviste apple daha iyi olacak yine.

İncelemelerim bunlar. Kronik bir sorunu olmaz ise kesinlikle alınır diyorum.

Saygılar herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

En son kullandığım Samsung model s7 edge idi bir çok kez ekran koruyucu aldım kenarlardan dolayı hiç biri düzgün olmadı bende en son sinir olup çıkartıp kullandığım süre boyunca ekran koruyucusuz kullandım ve hiç cizilme olmadı note 8 içinde hiç koruyucu arayışına girmeyi düşünüyorum bir kılıf akşam yeter bana

Bir hatırlatma yapayım isterim.

S8 ve ardından S8 plus kullandım. Şu anda iPhone 7 Plus kullanıyorum. Note 8 hakkında kararımı salı gecesi iPhone lansmanının ardından vereceğim.

S8 ve S8 plus ile ilgili en temel sorun ekran koruyucu idi.

Ben aldığım cihazlara kılıf ve ekran koruyucu takana kadar resmen pamuklara sarar öyle kullanırım. Ne yaptığımı söyleyeyim s8 ve s8 plus için. El Çantamda telefonu koyduğum gözün önüne ve arkasına mikrofiber bez yerleştirdim orada taşıdım. Kullandığım zamanlarda da masanın üstüne vs koyacaksam bir başka mikrofiber bezin üstüne koyuyordum. Amacım ekran çiziksiz kalsın ki üstüne gönül rahatlığıyla bir ekran koruyucu yapıştırayım. O çizildikçe de yenisini takayım. Benim kullandığım cihazımın kasasında çizik olsa takmam. Ama ekran çizilirse artık o cihazı kullanamıyorum.

Bu şekilde kullanmama rağmen kafama göre bir ekran koruyucu bulayım diyene kadar, hem s8 hem de s8 plus'un ekranları çizildi -ki bu arada kaç tane ekran koruyucu çöp oldu o konuya hiç girmeyelim- görünce çizikleri inanamadım ama çizildi. Note serisini hiçbir modelini atlamadan kullanmış birisiyim. Başka pek çok marka da kullandım ama böyle bir duruma hiç rastlamadım. Hatta Note 5'i oğlum kullanıyor halen ve ışık altında dahi çizik yok. İşin komik tarafı ekran koruyucu da neredeyse 1 yıldır kullanmıyor.

Kısacası S8 ekranları çok çok kolay çiziliyor arkadaşlar. S8 konu başlığını takip edenler bilirler. Benim tahminim çizik üstteki oleofobik-antirefle kaplamada oluyor ama sonuç olarak tırnak takılan çizik oluşuyor çok çok basit şekilde. Eğer ki Note 8 ekranı dış kaplama ve koruma yönünden s8 ile aynıysa ve benim gibi hassassanız bu konuda ekran koruyucu takmadan cihazı elinize almayın kullanmayın.

Benden hatırlatması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 9 Eylül 2017; 22:57:44 >

• cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sevgili @cihat.tezer

Zaten aldık, almayanlara da yol gösterebildi isek ne mutlu bize.
    Bu arada forumdaki bilgilendirmeleriniz içinde teşekkürler.

İyi çalışmalar.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 9 Eylül 2017; 23:14:44 >
  • Cihazları sipariş verdik.Sımdı ekran koruyucu ve kılıf tavsıyelerı beklıyoruz
  • Haklısın kardeşim.

uzun zamandır olması gereken bir hareket olmuş ama sadece anlamaya çalıştığım Cihat bey, Samsung yönetimi talebi ile görevlendirilmiş olarak mı bizler ile bu güzel diyaloğa giriyor yoksa
    kendi isteği ile gönüllü yardımcı mı olmaya çalışıyor ki her iki anlamda da bizlerin bir muhattap bulması ve samimi bir şekilde soru-cevap yapılabilmesi gayet güzel oldu.
    Belki de bizim o gün Canan hanım ile konuşurken cihaz değişim fiyat tablosu paylaşabiliyor musunuz sorumuz üzerine böyle bir yol da izlemiş olabilirler, kimbilir :)
    (Bu arada beni hala IconX ile ilgili kimse aramadı, varsın geç olsun ama güzel olsun :) )

Bu arada ikinci bir mesaj yazmadan bu mesajda sevgili @abrenax ın bir mesajındaki yorumuna ben de bir cevap vereyim izni ile;
    Yüz tanımayı aşma olayı teşhir bir demo üründe gerçekleştirilmiş ve buna istinaden sammobile da kendi denemelerini yapmış ama bir türlü yüz tanımayı kandırmayı başaramamış.
    Konusu sammobile da mevcut, ben de onların yalancısıyım :)

Bu da bir başka yerde ki haberi;
    CHIP Online
    Sammobile: Note 8'i Kandırmak Mümkün Değil
    https://www.chip.com.tr/haber/sammobile-note-8i-kandirmak-mumkun-degil_71567.html

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 10 Eylül 2017; 0:49:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

Note 8 deneyimledim, boyutu ve fiyatı dışında harika olmuş.

Kesinlikle iphone dan çok çok daha iyi. Iphone kullandığım günlere acıyorum.

Pil konusunda da günü çıkarırsa bence kesinlikle alınır.

Ekran efsane ötesi. İphone 7 yi 10 ile çarpar

Yazılımda en ufak bir takılma yok.

Ses iphonedan kötü(hoparlör).

Kamera, 7 plustan çok çok daha iyi.

Serviste apple daha iyi olacak yine.

İncelemelerim bunlar. Kronik bir sorunu olmaz ise kesinlikle alınır diyorum.

Saygılar herkese.

Ama sonuç olarak senin fikrin bunlar tabiki saygı duymak lazım.

Gel gör ki yeni iphone 7s ve 8 yada x artık adı neyse yine dünya rekoru kıracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tokat teknosaya gittim ne saat ne takas konusunda herkes bihaber. Üstelik abi hemen ön sipariş verin 5500 olacak demedi beni deli etti. Çıktım mağazadan 6000 olmadan almam dedim çocuklara.

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Hiç bir görevlendirmenin söz konusu olmadığını belirtmek isterim.

Sadece mağazaya donanımhaberden aradığını belirterek adımı veren kişiler olduğundan merakla girdim baktım. Olabildiği kadar cevap verip ilgilenmeye çalıştım. Müsait oldukça da yardımcı olabileceğim konularda fikrimi düşüncemi paylaşırım.

Buradaki düşüncelerim ve görüşlerim Samsung'u temsilen değildir. Ben de sadece bir forum üyesi olarak burdayım.

• Merhaba arkadaşlar,

Bir çoğunuzu Note 7 konusundan hatırlamaktayım, Note 8 ön sipariş verenler kervanına ben de katıldım, selamlar herkese..

Bugün Emaar Samsung'a gittim ve sevgili @cihat.tezer çok güzel karşıladı sağ olsun. Gitmeden önce de görüştük zaten kendisi ile her türlü yardımcı oldu, oradayken de bir çok arayana rağmen ilgisini 1dk eksik etmedi tekrar teşekkür ediyorum kendisine.

Sigorta konusunda mağazanın ilgi ve alakasına güvendiğimden Apple gibi olacağını düşünerek ben de yaptırdım. Usta ellerden anında çözüm bulacağımıza inanıyorum, tabi o günleri görmeyiz inşallah :)

Sırada beklemek var, bakalım ne zaman gelecek cihazlarımız. Bu süreçte ekran koruyucu bakabilirim belki. Mevcut S7 Edge'imde bestskinsever kullanıyorum ancak oldukça yumuşak dokusu olduğundan kalem performansını etkileyebileceği düşüncesindeyim. Emaar mağazasında yapılan kaplamaları deneyebiliriz belki, olur da farklı ve güzel bir şey bulursam paylaşırım zaten. Şimdiden herkesin cihazı hayırlı olsun, güle güle kullanalım. Selamlar..

• Note 8'e geçince özleyeceğim tek şey bu pil süreleri olacak.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 10 Eylül 2017; 0:50:58 >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.