Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bir arkadaşım Note 4 ünü 1000 TL'Ye, ben S6 Edge Plus'ı 1500 TL ye verdim.
  • Private_88 P kullanıcısına yanıt
    Yaptılar olmuyor dediler. Mecbur fiyatın 3 binlere düşmesini bekliyeceğim yada iphona bir bakacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar saat kampanyası devam ediyor. Elinizi çabuk tutun. (Sadece frontier) havale eft işlemini henüz çözemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat.tezer

Arkadaşlar saat kampanyası devam ediyor. Elinizi çabuk tutun. (Sadece frontier) havale eft işlemini henüz çözemedim.

Denizliden İstanbula Gitmek lazım pff Bu tarz olaylardan bi biz faydalanamıyoruz..
  • cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    note 4 ne kadar sayılıyor takasta hatasız

Teşekkür ederim hocam bilgi için ama sanırım o riske girmek istemezler, iptalde para iadesi konusunda gecikme olursa netteki iptalde bu sefer ben maddi olarak sorun yaşayabilirim diye düşündüm o nedenle netteki saat hediyeli olarak aldığımda devam edeceğim sanırım iyi günler dilerim

• Saatin bir cazipliği yok şu durumda okadar çok saat piyasaya giriyor açılmamış ikinci elde 700e satan iyi iş yapar.Alacakta zor bulunur bence. Samsung ilk fırtına bitsin fiyatı 4499 yapar gayrı resmi internet satış mağazalarında. Sonra iphone tanıtılacak ver elini 3999 ondan sonrası çorap söküğü. 250tl hediye çekleri mi dersiniz hepsiburadada. Benim yıl sonu bu cihazı 3500 civarına mal etme niyetim var. Haa emaar işi olsaydı alırdım zarar edeceğimi bilsemde. Note4 ü sırf iyi fiyata alıyorlar diye.

• 5 bin tl nedir la yuhhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam

5 bin tl nedir la yuhhhh

Saat olduğu için öyle. Saat kampanyası bitince düşer 3500 4000'lere.
  • Bence fiyatlandırma hatalı

Saat + note :5000 TL
    sadece note: 4500 TL

seçeneği sunulsaydı eminim şu andakinden çok daha fazla sipariş alırlardı.
    Sonuçta herkes saat istemeyebilir, yada daha uygun fiyata almak isteyebilirdi.

Biraz pazarlık yapın Kore ile, ben söyleyeyim bunları.
    Nerede bu pazarlama ekibi?
  • İlk dakkadan "kimi kazıklasam kârdır" mantığıyla hareket ediyor. Kaldı ki tasarım da düzgün değil. Bi kere o kalem, kenarlarda nasıl doğru düzgün kullanılacak bu ekranın düz olması lazım. Hız konusunda o kadar donanıma rağmen yine de iphone7 den fark yemiş. Yüz tanımayı da profil resmiyle kandırmışlar birde. Almak için bir tek mantıklı sebep göremiyorum. Bence note4 ten sonra bu seri bitti.

• abrenax kullanıcısına yanıt
    Kenar kavisi s8 gibi geniş açılı değil dar. Bu sebeple kalem kullanımını etkilemiyor.

Yüz tanıma bütün telefonlarda fotoyla atlanabiliyor. İris tarayıcının açılması çok zor ama imkansız değil.

İos android konusuna hiç girmeyeceğim :)

Fiyatlandırma konusuna gelince , bu sefer fiyat artarsa şaşırmayın derim :)

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Haklısınız :) brnce de riske girmeye gerek yok efendim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

note 4 ne kadar sayılıyor takasta hatasız

Note 8 için 1000 tl

S8 + için 800 tl

S7 için 700 tl

Sayılıyor. Takas kriterlerine uyuyorsa.

• Merhaba cihat bey baştan beri mesajlaşmaları takip ediyorum elimde note 4 var. S8 için takas yapmak istiyorum.Ne kadara geri alıyorsunuz ve taksit yapma şansı var mı?

• S8 için note 4 700 tl sayılıyot.

bugün gelsem note4 verip 4000 tl ödeme yapsam kartla yada nakit

18i note8

25i saati

alabiliyoruz

doğru mudur

Merhaba

Mağazanın dan önsiparis verirken bu fiyatlar daha da artacak denildi sebebi nedir dedim TRT nin artan zamları daha eklenmemiş ilerde eklenecek dediler.

Erkenden sattirmak için müdürünüz bu yönde sizleri tembihleyebilir de. Sonuçta emir kulusunuz ...

Emaar Samsung mağaza zihniyeti tüm Türkiye ye şubelerle yayılması şart.

Ben de yıllardor Samsung akıllı telefonlar kullanan biri olarak eski hizmet anlayışı son yıllarda vasat altı olmasının yegane sebebi belli ki franchising sistemi Türkiye de resmen batırılmış şuan sistem felaket kötü.

Bir tüketici olarak gözlemlemelerim böyle . Etrafımda ki birçok kişi de hemfikir .

Mobil kısmı direk Samsung Kore ye bağlı hizmet ve satış vermeniz olması gereken di.

Siz de gördünüz gibi hizmet ve satış olması gerektiği gibi her yerde eşit olsa talep patlaması her mağazada olabilir di.

Samsung Kore Türkiye deki franchising sistemi Türkiye'deki yozlaşmış az ya da çok bir sistemde en çok zarar gören tüketici sonra Samsung olduğunu düşünüyorum.

İfadelerimin yeri değil ama burda ifade etmek istedim.

Yazım ortayadir da.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bence ifadelerinizin tam da yeri, İstanbul dışında yaşayan biri mevcut ayrıcalıklardan yararlanamıyor. Büyük handikap, franchising sistemi yüzünden bütünleşik hizmet yok.

Ayrıca Cihat Bey'in foruma gelmesi, gece dahi soruları yanıtlaması çok güzel bir şey, son birkaç günde cihaz kendine yeni bir çehre kazandırdı desek yeridir, bu da müşteri memnuniyeti anlayışıyla oldu :)

Umarız bu hizmetler ülke çapında yaygınlaşır.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.