Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung fiyat politikasını apple gibi başarabilse daha çok satacaktır insanlar aldığı ürünün kısa vade de ciddi düşüş yaşayacağını bildiği için hem satın almasını erteliyor hem de firma imaj kaybediyor Note 7 mağdurları da mağdur oldukları gibi kaldı ortada, Note 8 de extra bir indirim olmalıydı Nisan ayında4500 tl den çıkan S8+ şu an çek kupon vs. 3250 tl ye bulunabiliyor çok can sıkıcı bir durum yaklaşık %30 değer kaybı şu an Note 8'i almaya iten sebep saat kampanyası umarım Samsung tr bunları görüyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Valla fiyat 6 bin olsun sizi gönülden tebrik edeceğim. Düşecek Ball gibi düşecek siz s8 plus ın kaça satıldığını sanıyorsunuz. Samsunga sorsan sitelerinde halen dört binler diyor. Varsın siz samsun.com.tr de 5300 tl den satın ben hepsiburadada N11 de hemde samsung garantili 1000 tl ucuza alabilirim ama siz bunu biliyorsunuzdur kesin.😂Yanlış anlamayın sizderken şahsınız değil samsungun kastediyorum. Yoksa Tansu beyi ve çoğu samsung çalışanının çok alçak gönüllü ve ilgili olduğuna şahitim.

• Bu arada Konfichius un güzel bir sözü vardı onuda yazayım. "ilk kaybeden ilk samsung alandır"

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle efendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes5441

Samsung fiyat politikasını apple gibi başarabilse daha çok satacaktır insanlar aldığı ürünün kısa vade de ciddi düşüş yaşayacağını bildiği için hem satın almasını erteliyor hem de firma imaj kaybediyor Note 7 mağdurları da mağdur oldukları gibi kaldı ortada, Note 8 de extra bir indirim olmalıydı Nisan ayında4500 tl den çıkan S8+ şu an çek kupon vs. 3250 tl ye bulunabiliyor çok can sıkıcı bir durum yaklaşık %30 değer kaybı şu an Note 8'i almaya iten sebep saat kampanyası umarım Samsung tr bunları görüyordur.

Ben de o yüzden 7 Plus'ı kullanabildiğim kadar kullanayım sonra satıp Note 8 veya 9 neyse onu alırım. O kadar değer kaybetmiyor zaten. Note 8 de ucuzlar dediğiniz gibi iyi olur.
  • Bir ufak ricam var.

Aramadan özel mesaj atmandan önce başlığın son iki sayfasını okursanız bir çok soruya cevap bulabilirsiniz.

Aynı zamanda bir mağaza çalışanıyım devamlı telefonumu elime alıp mesaj yazamıyorum sürekli kusura bakmayın.

Bugün mağazaya gelenler oldu lütfen yoğunluğumu siz anlatın :)

• sawgent kullanıcısına yanıt
    Öneriler için teşekkürler.Aşağı yukarı aynı şeylere bakmışız.
    Kılıf olarak buna bakmıştım

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-8-kilif-tough-armor-orchid-gray-587cs22081-p-HBV000007RCV2

Ekran korumayı daha önce kullandınız mı?Camla sizin gönderdiiniz koruma arasında kaldım açıkçası.

Bir de İstanbul'da ekran korumayı taktırabileceğim bir yer var mı?Mağazadan almak benim için daha ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Adamların kutudan neler çıkıyor be :))

https://www.youtube.com/watch?v=xLUFhzYfQ6M

vay be bunları gördükten sonra

saat hediyesi de bitmiş zaten

s8+ da bu fiyatlardan çıkmıştı. Şimdi N11 den kuponla kart puanıyla 3200 civarına alınabiliniyor.

yılbaşına doğru s9 haberleri çoğalınca note 8 fiyatı da düşer diye umuyorum.

ben note 8 almaktan vazgeçtim. önümüzdeki yıl çıkacak olan model bence bu yeni kasanın eksik yanları giderileceği için daha kullanışlı olur.

şu parmak izi okuyucusunu da ekrana alırlarsa efsane olur.

yani başka ülkeler için şöyle kampanya yapıp bizim ülkede düz telefonu fahiş fiyattan satıyorlar ya ne kadar note serisine sadık olsakda bu olaylardan sonra insanın soğuyası gelıyor markadan

• quote:

Orijinalden alıntı: igav

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-8-kilif-tough-armor-orchid-gray-587cs22081-p-HBV000007RCV2

Ekran korumayı daha önce kullandınız mı?Camla sizin gönderdiiniz koruma arasında kaldım açıkçası.

Bir de İstanbul'da ekran korumayı taktırabileceğim bir yer var mı?Mağazadan almak benim için daha ideal.

Daha önce kullanmadım. Aslında pek kullanma taraftarı da değilim. Kavisli ekranları düzgün şekilde saran bir koruyucuya denk gelmedim. Gerek uygulamada gerekse ürünün yapışma kalitesinden kaynaklı kenarlarda kalkmalar sıkça yaşanıyor. Bunu da denemek için alıyorum. Islak uygulandığı için belki düzgün bir şey olabilir diye tahmin ediyorum. Bu da olmazsa bir daha koruyucu kullanmam kavisli ekranlarda.

Cam olayına ise hiç sıcak bakmıyorum. Kendi çektiğim Dafoni koruyucu incelemesini izleyebilirsiniz net sebebi için;
    sawgentyoutube
    Dafoni Samsung Galaxy Note 7 Curve Tempered Glass Premium Siyah Full Cam Ekran Koruyucu İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=9Mf_ds9gtvE

• quote:

Orijinalden alıntı: yadigarf

quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

Adamların kutudan neler çıkıyor be :))

https://www.youtube.com/watch?v=xLUFhzYfQ6M

vay be bunları gördükten sonra

saat hediyesi de bitmiş zaten

s8+ da bu fiyatlardan çıkmıştı. Şimdi N11 den kuponla kart puanıyla 3200 civarına alınabiliniyor.

yılbaşına doğru s9 haberleri çoğalınca note 8 fiyatı da düşer diye umuyorum.

ben note 8 almaktan vazgeçtim. önümüzdeki yıl çıkacak olan model bence bu yeni kasanın eksik yanları giderileceği için daha kullanışlı olur.

şu parmak izi okuyucusunu da ekrana alırlarsa efsane olur.

yani başka ülkeler için şöyle kampanya yapıp bizim ülkede düz telefonu fahiş fiyattan satıyorlar ya ne kadar note serisine sadık olsakda bu olaylardan sonra insanın soğuyası gelıyor markadan

Bu kampanyalar hep bu şekilde. Geçen senelerde yurt dışında hediye olarak saat verirken bizde Gear VR veriliyordu. Bu sene onlarda kablosuz şarj+hafıza kartı yada Gear 360 seçenekleri var. Bizde ise saat hediyesi. Ülkeye göre değişen kampanyalar hep oluyor.

Kutu ise sadece inceleme yapanlara gönderilen bir olay. Normal satın alanlara ayrı ayrı kutularında gidiyor. Açıkcası böyle bir bundle alıyorsam bana da bu kutuyla gönderilmesini isterim.

• Arkadaşlar merhaba. Su an Emaar da Cihat beyle birlikte kahvemizin esliginde islemleri gerçekleştiriyoruz. Online siparisimi 4447711 e telefon acarak iptal ettirip ,eski note 3 cihazimi 750 tl ye saydirdim. Geri kalan 4250 tl yi Fiba bak araciligi ile pesin fiyatina 10 taksite boldurdum. Bu taksitleri eft ile her ay bankaya yapiyormusuz.bu arada saat kampanyasindan da faydalandim. Bu saat kampanyasinin son suresi 18 eylülmus ama stok sarti oldugundan ne zaman son bulacagi tam belli de degil.

Cihat beye tum yardimlari ve guzel sohbeti icin ayrica tesekkur ediyorum.

Bu arada magaza cok yogun ama kendisi sehir disindaki talepler icin bir formul bulmaya calisiyormus.bir gelisme olursa zaten kendisi paylasacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgent

quote:

Daha önce kullanmadım. Aslında pek kullanma taraftarı da değilim. Kavisli ekranları düzgün şekilde saran bir koruyucuya denk gelmedim. Gerek uygulamada gerekse ürünün yapışma kalitesinden kaynaklı kenarlarda kalkmalar sıkça yaşanıyor. Bunu da denemek için alıyorum. Islak uygulandığı için belki düzgün bir şey olabilir diye tahmin ediyorum. Bu da olmazsa bir daha koruyucu kullanmam kavisli ekranlarda.

Cam olayına ise hiç sıcak bakmıyorum. Kendi çektiğim Dafoni koruyucu incelemesini izleyebilirsiniz net sebebi için;

İzledim yeterince açıklayıcı oldu.Aynı sorun bu model ekranı için de olacaktır muhtemelen.Cam olmayan için de pütürlü olduğu yorumları vardı.Tecrübe ettiğinizde paylaşırsanız çok memnun olurum.

Kılıfı daha korumalı alıp ekrana iyi bakmak gerekiyor o zaman :))

Çok teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enes5441

Samsung fiyat politikasını apple gibi başarabilse daha çok satacaktır insanlar aldığı ürünün kısa vade de ciddi düşüş yaşayacağını bildiği için hem satın almasını erteliyor hem de firma imaj kaybediyor Note 7 mağdurları da mağdur oldukları gibi kaldı ortada, Note 8 de extra bir indirim olmalıydı Nisan ayında4500 tl den çıkan S8+ şu an çek kupon vs. 3250 tl ye bulunabiliyor çok can sıkıcı bir durum yaklaşık %30 değer kaybı şu an Note 8'i almaya iten sebep saat kampanyası umarım Samsung tr bunları görüyordur.

Ben de o yüzden 7 Plus'ı kullanabildiğim kadar kullanayım sonra satıp Note 8 veya 9 neyse onu alırım. O kadar değer kaybetmiyor zaten. Note 8 de ucuzlar dediğiniz gibi iyi olur.

Note 8 neo çıksa keşke :D hem biraz daha kısa daha ideal olur hemde en az bin lira filan ucuz olur. Note 3 ve note 3 neo dan sonra durdurmamalıydı bence seri. Hem elede daha iyi geliyordu neo. Bi ara 4 gb lik ram i olan ucuz versiyonunun çıkacağını görmüştüm ama türkiyeye gelir mi bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

İzledim yeterince açıklayıcı oldu.Aynı sorun bu model ekranı için de olacaktır muhtemelen.Cam olmayan için de pütürlü olduğu yorumları vardı.Tecrübe ettiğinizde paylaşırsanız çok memnun olurum.

Çok teşekkürler.

Islak uygulanan ekran koruyucular genel olarak portakal kabuğu dediğimiz dokuya sahip oluyorlar. Sanırım bahsettiğiniz pütürlü yüzey bu oluyor. Azda olsa bu üründe de olabileceğini tahmin ediyorum. Bu tipteki eski ürünlerde zamanla yağlanma ve yapış yapış olma durumları vardı ancak yenilerde artık böyle sorunlar kalmamıştı. Hatta Spigen koruyucular bu dokularına göre farklı isimlendirmeye sahip oluyordu. Parlak ama parmak izi tutanlar, mat olanlar ama parmak izi tutmayanlar, yansımayı azaltanlar vs vs şeklinde kategorileri oluyordu. Görüyorum ki artık bu sınıflandırmayı kaldırıp ortalama şeyler yapıyorlar.

Cihaz yaygınlaşsın alternatif ürünler de piyasada artacaktır. Şu an acelemiz olmadığından biraz daha beklemekte fayda olabilir ekran koruyucu için.

• igav İ kullanıcısına yanıt
    En son kullandığım Samsung model s7 edge idi bir çok kez ekran koruyucu aldım kenarlardan dolayı hiç biri düzgün olmadı bende en son sinir olup çıkartıp kullandığım süre boyunca ekran koruyucusuz kullandım ve hiç cizilme olmadı note 8 içinde hiç koruyucu arayışına girmeyi düşünüyorum bir kılıf akşam yeter bana

• şimdi cihat beyden çıktık çok ilgilendi note4 verip note 8 e geçiyoruz

taksit işini de yaptı çok teşekkürler

• Bende bugun emaar samsung dan note 5 verip 3150tl 'e note 8 + gear s3 aldım.Cihat bey'e çok teşekkür ederim.

Bu arada renk konusunda gold rengi tercih ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 9 Eylül 2017; 16:57:14 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler.

Islak uygulanan ekran koruyucular genel olarak portakal kabuğu dediğimiz dokuya sahip oluyorlar. Sanırım bahsettiğiniz pütürlü yüzey bu oluyor. Azda olsa bu üründe de olabileceğini tahmin ediyorum. Bu tipteki eski ürünlerde zamanla yağlanma ve yapış yapış olma durumları vardı ancak yenilerde artık böyle sorunlar kalmamıştı. Hatta Spigen koruyucular bu dokularına göre farklı isimlendirmeye sahip oluyordu. Parlak ama parmak izi tutanlar, mat olanlar ama parmak izi tutmayanlar, yansımayı azaltanlar vs vs şeklinde kategorileri oluyordu. Görüyorum ki artık bu sınıflandırmayı kaldırıp ortalama şeyler yapıyorlar.

Cihaz yaygınlaşsın alternatif ürünler de piyasada artacaktır. Şu an acelemiz olmadığından biraz daha beklemekte fayda olabilir ekran koruyucu için.

Evet bahsettiğim pütür o.

Bu güne kadar kullandığım hiçbir telefona taktırmadım.Hatta olanları da sökmüşlüğüm de var.Fakat ekran ve meblağ büyük olunca tereddüt ettim açıkçası :)) En iyisi dediğiniz gibi beklemek.Teknolojik marketlerde kılıflar falan satılıyordur herhalde. Yıllar oldu bu tür yerlere gitmeyeli şu an fark ediyorum :)))

• Tekrar merhaba arkadaşlar , forumdan 5-6 kişi geldi bugün mağazamıza ve cihazların ön siparişini yaptılar. İlgilenen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama yoğunluk dolayısıyla cevap veremediğim atladığım birisi var ise kusura bakmasın.

-Şehir dışına kargo ile takas uygulaması yapamıyoruz.

-Şehir dışına sadece havale/eft yöntemi ile peşin ödemeyle ön sipariş alıp cihaz teslimatını kargo ile yapabiliyoruz.

-Saat Kampanyası şu an devam etmekte ama ne zaman biteceği belirsiz.

-whatsapp dan saat farketmeksizin yazabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat.tezer

Tekrar merhaba arkadaşlar , forumdan 5-6 kişi geldi bugün mağazamıza ve cihazların ön siparişini yaptılar. İlgilenen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama yoğunluk dolayısıyla cevap veremediğim atladığım birisi var ise kusura bakmasın.

-Şehir dışına kargo ile takas uygulaması yapamıyoruz.

-Şehir dışına sadece havale/eft yöntemi ile peşin ödemeyle ön sipariş alıp cihaz teslimatını kargo ile yapabiliyoruz.

-Saat Kampanyası şu an devam etmekte ama ne zaman biteceği belirsiz.

-whatsapp dan saat farketmeksizin yazabilirsiniz.

Dostum selamlar,

Bugun forum istanbulda 3 fakli yere ugradim note 8 i test ettim. Benim icin olmazsa olmaz bir konu var oda spen ile aldigim notleri sag ust kosedeki :uc noktaya tiklayarak eyleme bagla yapiyordum bu bana super kolaylik sagliyordu

1- numara yazdiysam rehbere kayit ediyordu

2- istersem direkt arayabiliyordum

3- mesaj atabiliyordum

4- adres yazdiysam haritada acabiliyordum

5- web yazdiysam web adresine gidiyordu

Vs vs vs

Ama note 8 de bu yok. 3 magazadaki samsung personelinede sordum onlarda bulamadi. Note 8 de bu ozellik neden yok, bu ozellik yoksa spen in hicbir ozelligi kalmaz bana gore

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.