Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birden bire yoğun bir talep aldım. Bu kadarını olacağını beklemiyordum. Yetişemeyebiliyorum kızmayın :)

Yarın sabah 10 akşam 6 mağazadayım. Sanırım yarın donanımhaberden çok kişii gelecek

Yarın mağazaya gelmeden önce 10.30 gibi beni arayın ki saat kampanyasının devam edip etmeyeceğini size belirteyim.

Çünkü limiti bilmediğimiz belirsiz bir sınır var.

Yarın 9.30dan sonra da soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz.

Telefon numaram 05323644883

Not: şehir dışından arayacaklara, mağazaya gelmedrn takas ve taksitlendirme kampanyası yapamıyoruz.

Takas kampanyasında cihazın çalışır vaziyette kırığı çıkığı çatlağı veya ekran yanması olmamask gerekmekte ve yurtiçi kayotlı olması gereken belli modeller faydalanabilir.

Minimum s3 note 3 apple 4s vb segment modeller faydalanabilir.

Her cihazın kırık ve sağlam olmak üzere iki çeşit fiyatlandırması vardır.

Takas işlemi note8 in teslimi sırasında gerçekleşmektedir lakin ödeme sırasında cihazı mağazada görmemiz gerekmektedir.

Takaitlendirme konusu fiba bank üzerinden krebilite onayı gerektirmektedir. Vade farksızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Net sipariş iptali konusunda bilgi sahibi değilim. Mersinden gelmeniz zor olacağından sadece havale yöntemi ile alabilirsiniz. Bu sebeple net üzerinden siparişinizle de saat alabiliyorsanız iptal etmemeniz sizin adınıza daha mantıklı olacaktır.

• cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız kusura bakmayın :) takas kampanyası vs ile değilde nakit olarak EFT yöntemi ile mi alabiliyorum sadece, yoksa kredi kartı ile mi alabiliyorum?

(Kredi kartı ile alımı shop.samsung.com'dan yaptığım için ve limitimi minimumda tutma huyum olduğu için aynı ay içerisinde 2. kez limit artırım talebinde bulunamıyorum.)

EFT yöntemi ile alabiliyorsak hangi banka ile çalışıyorsunuz? (Yarın hafta sonu olduğu için EFT'nin gecikmesi olabilir özellikle Vakıfbank ile çalışabiliyor musunuz ya da ne şekilde ödeme yapabilirim)

EDİT: Hocam saat kampanyası olması halinde, belki sigorta yaptırabilirim, birde gördüğüm kadarıyla Emaar Mağazası ciddi manada müşteri dostu, Mersin'de sürekli yaşadığım sorunları görünce acaba mı diyorum :)

Yoksa telefon ile birlikte saati de aldığım için dediğiniz gibi mantıklı olan iptal ettirmemek, ama garantilik bir durum olursa burada uğraştıklarım aklıma geliyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 9 Eylül 2017; 3:20:10 >

Mağaza hesabı garanti bankasına ait. Eft yöntemi ile sipariş alabiliyoruz. Sadece yarın netleştirmem gereken bir konu var. Oda şu;

Eft en erken pazartesi hesaba geçeceğinden bugün veya yarın kampanya biterse aksi bir durum olup olmayacağını bilmemem. Yarın 10.30 da beni ararsanız net cevabı verebilirim.

Edit. Sigorta konusunda haklısınız. O hizmetten faydalanmak isterseniz tqbi ki netten almaktan farkı ve faydası olacaktır. Dediğim gibi ararsanız net cevap verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat.tezer -- 9 Eylül 2017; 3:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat.tezer

Mağaza hesabı garanti bankasına ait. Eft yöntemi ile sipariş alabiliyoruz. Sadece yarın netleştirmem gereken bir konu var. Oda şu;

Eft en erken pazartesi hesaba geçeceğinden bugün veya yarın kampanya biterse aksi bir durum olup olmayacağını bilmemem. Yarın 10.30 da beni ararsanız net cevabı verebilirim.

Edit. Sigorta konusunda haklısınız. O hizmetten faydalanmak isterseniz tqbi ki netten almaktan farkı ve faydası olacaktır. Dediğim gibi ararsanız net cevap verebilirim.

Teşekkür ederim hocam, yarın sizi aramaya çalışacağım, iyi geceler dilerim.
    Eğer bizden alırsanız ben de sizden kerebiç isterim :) iyi geceler :)

Canınız sağolsun, almasamda gönderebilirim :)
    Çok teşekkür ederim şaka yapıyorum :)

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Golden gate: Hass... nasıl oluy yaa sony xz premium daha hıjlıııı

Çamur atma devreye girsinnnn

Galden gate (iç ses) : bakayım en çok neyini beyenmemijleyy

Golden gate yazıyor...

YAAA O EGRAN GASA ORANI NE AMEKAAA BEDAVA VEYSEN ALMAAAMMMMM

NOT: xz premium sahibiyim

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Sony Stock android. Samsung verizon retail versiyonu. Fark bundan kaynaklanıyor. Her türlü Sony akar gider ama keşke herşey hızlı uygulama açmayla hallolsaydı. İkisi de amiral gemisi ikisi de güzel alet. Sony nin simetrik tasarımını beğenen bir tek ben varım galiba :)

Not: Note 8 kullanıcısı olacağım.

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun objektif olunca daha bi güzel oluyor

Xperia XZ kullandım bir süre. İki büyük sorunum oldu.

1) ses kısma kısa yolu olmaması

2) aksesuar ve kılıf kısıtlılığı

Alışamadım iPhone a geçtim tekrar. Kişiden kişiye değişir ama premium modellerine insanın baktıkça bakası geliyor.

Bir de parmak izi okuyucusunun konumu tartışmasız en başarılı firma. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi :)

Ergen detected

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Bende Z3 den xz premium a geçtim çok mutluyum

Neyse konu dağılmasın iyi forumlar

• Golden Gate kullanıcısına yanıt

Günaydın

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Demir bugüne kadar yaptırdığın en karlı iştir sigorta. Ve herkesin bunu yaptırmasını tavsiye ederim. Seninle gittiğimiz de cihat bey orda yok tu sanirim. Forumda emaar dan birinin olması da çok mantıklı olmuş. Güzle bir düşünce

• GSMArena.com
    YouTube rolls out HDR support for Pixels, Galaxy S8 and Note8, LG V30, and Sony Xperia XZ Premium
    http://www.gsmarena.com/youtube_rolls_out_hdr_support_for_pixels_galaxy_s8_and_note8_lg_v30_and_sony_xperia_xz_premium-news-27180.php

• Arkadaşlar mağazaya geçiyorum kampanya devamlılığı hakkında bilgi aldığım gibi size de bildireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat.tezer

Arkadaşlar birden bire yoğun bir talep aldım. Bu kadarını olacağını beklemiyordum. Yetişemeyebiliyorum kızmayın :)

Yarın sabah 10 akşam 6 mağazadayım. Sanırım yarın donanımhaberden çok kişii gelecek

Yarın mağazaya gelmeden önce 10.30 gibi beni arayın ki saat kampanyasının devam edip etmeyeceğini size belirteyim.

Çünkü limiti bilmediğimiz belirsiz bir sınır var.

Yarın 9.30dan sonra da soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz.

Telefon numaram 05323644883

Not: şehir dışından arayacaklara, mağazaya gelmedrn takas ve taksitlendirme kampanyası yapamıyoruz.

Takas kampanyasında cihazın çalışır vaziyette kırığı çıkığı çatlağı veya ekran yanması olmamask gerekmekte ve yurtiçi kayotlı olması gereken belli modeller faydalanabilir.

Minimum s3 note 3 apple 4s vb segment modeller faydalanabilir.

Her cihazın kırık ve sağlam olmak üzere iki çeşit fiyatlandırması vardır.

Takas işlemi note8 in teslimi sırasında gerçekleşmektedir lakin ödeme sırasında cihazı mağazada görmemiz gerekmektedir.

Takaitlendirme konusu fiba bank üzerinden krebilite onayı gerektirmektedir. Vade farksızdır.

Cihat Bey sisteminiz çok güzel de 7 Plus 128'i 2500'den saymak nedir :)) Telefonu alamıyorum şu durumda. Satıp alsam elimde kullanacak telefonum yok :))

merhaba

note 4 - E 7 ve s6 edge plus cihazları ne kadara sayıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.