Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Note 8 alanlar hangi kılıfı ve erkran koruyucu alacağını düşündü mü? Önerisi olanlar var mı?
  • cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Cihat Bey öncelikle mağazanızın ve sizin bana gösterdiği bu jesti size sormadan adınızı da kullanarak buraya yazmamdan dolayı bir problem yaşadıysanız özür diliyorum. Ancak telefonda da konuştuğumuz gibi bu kampanyayı bu sayfalardan öğrendiğim için buradaki arkadaşların da yararlanması adına burada paylaştım...

Tekrardan hem teşekkür ediyor hem de özür diliyorum...

Bir aksilik olmazsa çarşamba günü bir kahvenizi içer sihbet ederiz...

Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igav

Merhaba. Note 8 alanlar hangi kılıfı ve erkran koruyucu alacağını düşündü mü? Önerisi olanlar var mı?

-
    www.spigen.com.tr
    Galaxy Note 8 Kılıf, Spigen Rugged Armor - Dünya Markası | Spigen
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-Note-8-Kilif-Spigen-Rugged-Armor,PR-2966.html

-
    www.spigen.com.tr
    Galaxy Note 8 Ekran Koruyucu, Spigen Neo Flex 2 Adet - Dünya Markası | Spigen
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-Note-8-Ekran-Koruyucu-Spigen-Neo-Flex-2-Adet,PR-2955.html

alternatif;
    -
    www.hepsiburada.com
    Spigen Samsung Galaxy Note 8 Kılıf Rugged Armor - 587CS22061 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-8-kilif-rugged-armor-587cs22061-p-HBV000007RCTW

-
    www.hepsiburada.com
    Spigen Samsung Galaxy Note 8 Ekran Koruyucu Film Neo Flex HD Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-8-ekran-koruyucu-film-neo-flex-hd-2-adet-587fl22104-p-HBV000007HIKD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 8 Eylül 2017; 21:51:35 >

• Bizim mağaza samsungun konsept mağazası ve direkt samsunga ait. Diğer mağazalar franchising yani bayi bu yüzden fiyatlandırmaları farklı. Samsungla alakalı bir durum drğil açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah Murat bey. Siz bütün netliğiyle olanları paylaşmışsınız yanlış bir durum söz konusu değil :) ayrıca reklamımı yapmış sayılırsınız, ben teşekkür ederim :))

Beklerim efendim :)

• cizbudak C kullanıcısına yanıt
    Yetişmenize sevindim

Yarin bayinize gelecegim. Ancak netten verdiğim bir on siparis var. Onu iptal edip sizin takas kampanyanizdan faydalanabilir miyim ?

• Arkadaşlar bu arada, hediye olarak gelen S3 Frontier saati satıyorum, ilgilenen olursa DM yoluyla iletişime geçebilir.

• Spigen in görseli çok içime sinmedi.. Wrapsol gibi 360 derece olanlar cıkacak mı acaba? ya da Buff mı yapmak lazım..
    ön arka parmak izi bırakmayacak güzel bir şey arayışındayım.. mümkünse korusa da güzel olur..
    Kasko yaptırdım ama yine de korunaklı olmakta fayda var :)

dbrand den arkaya aldım ama yine de sanki orjinal görseli daha şık olur..
  • Revolutions kullanıcısına yanıt
    ben aynı şekilde işlem yaptım.
    Samsung.com/tr nin iptal işlemini yapması 4 iş günü sürdü ama yine de iptal edilebiliyor.. (14 gün içinde de iade olur diyorlar)
    cihat bey dürüst olmak gerekirse , note 8 için bir dost gibi sigorta almamızı önerir misiniz?

18-23 eylül arası cihat bey :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlb K kullanıcısına yanıt
    Mağaza müdürü canan hanımla sigorta konusunda görüştüm. Sigorta süresince her hangi bir sorunda sizi bekletmeden cihazı tamir edip veriyolar o yüzden yapmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanergincan

Mağaza müdürü canan hanımla sigorta konusunda görüştüm. Sigorta süresince her hangi bir sorunda sizi bekletmeden cihazı tamir edip veriyolar o yüzden yapmanızı tavsiye ederim.

Bu sigorta muhabbeti gecmiste de olmustu. Hatta dh yonetimi cepkaskin reklamini yapmak icin video bile hazirlamis, cepkaska kullanicilari firnadan dolayi sikayetlerini o videonun altinda dile getirmislerdi. Genelde en ufak bir cizik olsa dahi kullanici hatasi denilerek isleme almamalarindan kaynakli problem cok yasanmis.

O yuzden sahsen ek garanti yaptirmam. Ne beyaz esyada, ne cepte ne de diger elektronikte. Samsung camasir makinemde o hatayi yaptim, rezistans ve su isitma sistemindeki arizayi bana yukleyip gittiler. Ne gibi bir kullanici hatasi yaptim ki makinedeki su isitma sistemini calismaz hale getirdim, halen anlamis degilim.

Ancak goruyorum ki samsungun kendi,bizzat verdigi garanti sozkonusu. Huaweinin 3aylik premium garantisine benzer birsey ama ucreti mukabilinde ve daha kapsamli.

Vaadlerden ziyade gercekleri gormek lazim. Mesela gercekten tamiri adam gibi yapiyorlar mi veya en ufak kusuru kullanici hatasi mi diyorlar? Bu sorularin cevabini ise cihazin piyasaya cikmasi akabinde, kasko yaptirmis kullanicilarin donusunden saglayacagiz.

3.defa soruyorum ama yanıt alamadım takas olarak n7100 aliyormusunuz?

• Note 8 ve XZ Premium hız testi

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Xz premium bariz derecede daha hizli calisiyor fakat bedavaya versele4 kimse kullanmaz sanirim. Alttami tuslarla birlikte telefonun yarisi cerceve.

• Emirism kullanıcısına yanıt
    Ayni anda karttan 2 teli çekecek o zaman neyse kesimden once iade edebilirse sorun yok tesekkurler bilgi icin

• Dönüş yaptılar mı kardeş?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.