Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ülkemiz piyasalarında ki her telefon gereksiz pahalı.
    Ama ülkemizde sosyete olduğunu zannedip kredi ile telefon alıp yıllarca borç ödeyen bazı insanların her hangi bir markanın üst segment ürününün fiyatını savunurken Avrupa da satışı zaten 1,000 Euro demeleri ise tam cehalet örneğidir.
    Adamların 1,000 Euro sattıkları ürünün içinde kendi ülkelerinin vergileri ve üründen elde ettikleri karda var.
    yani kabaca 4,000 TL içinde kar ile satılan bir ürün bizde 5,000 TL ile satılıyor.
    Şu işi artık düzeltmeliler ülkede alım gücü bu kadar düşerken öncelikle adam gibi kim ne ödemeliyse vergisi toplanmalı toplanamayanlar için çok net hapis kararı dahil önlem alınmalı (Öyle aflar düzenlemeler yapılarak ödeyen vatandaşın kendini ENAYİ hissetmesinin önüne geçilmeli) Operatörlerin abuk vade farklarının önüne hemen geçilmeli 5000 TL ile kazıklandığımız telefonun 24-36 ay vadeli fiyatının 6000 TL civarında olarak tahsil edilmesi tam bir rezillik çünkü mevcutta 5000 TL ile zaten kar ile satılan telefonun 3 sene sonra 3000-4000 TL olan fiyatına birde 1000 TL fazladan almak benim nazarımda soygunculuk taksit olmamasını fırsata çevirip kazık atmaktır.
    Burada yapılacak en basit işlem telefonun satış fiyatından taksitlendirilmesi ve taksit süresince operatörden kesin olarak başka bir operatöre geçişinin yasaklanmasıdır.
    Ama asıl olması gereken vergilerin artık daha mantıklı rakamlara çekilmesi tüm yerlerde ise uzun vadeli olasada 6-9 ay arası taksit ile satışların yeniden başlatılmasıdır.
    Bu sayede Operatörlerde adam gibi kampanyalar ile rekabete dahil olurlar.
    yoksa yakın gelecekte memlekette teknoloji mağazası kalmayacak.
    Yoksa o telefon iyi yok bunun kronik sorunu var bunlar teferruat.

• sa_vas S kullanıcısına yanıt
    Siyah da çok fazla parmak izi bırakıyor beğenmedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Private_88 P kullanıcısına yanıt
    Cihazi ciplak kullanmak isteyen pek olmaz bence ...

Ince basit carbon fiber kaplamalarda vardir . Her halukarda cok ince kaplamadan tutunda turlu turlu ozelliklerde korumali kiliflari tercih etmek akillica olacaktir.

Fotograf cekerken ozellikle siyah ve mat bir alan ozellikle kamera bolgesinde sart .

Cam olmasi ozellikle acik renklerdeki orjinal ciplak dahi kullanilsa yansima huzme vs yapabilir ...
  • Bende aradım note4 ve vade farksız 10 taksit ve tabi saat için bakalım dönecekler bana.Islak imza tabi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Her belirttiğin maddeye cevap verdim aslında, ama demek ki okuma veya anlama özlüsüsünüz.
    Onun için daha fazla zorlamaya gerek yok, kafanıza bir şey yerleşmez zaten.
    Sadece şu cümleye dikkat edin: Apple kullanıcıları çoğunlukta kendi telefonlarının en iyi olduğunu bilip diğer markalarla hiç uğraşmıyor bile, oysa Android fanboyları kendi telefonlarının Apple'dan daha iyi olduğunu göstermek için iphone'lara çamur atıyorlar hep. Aradaki farkı analayabilirsiniz umarım.

Seninle aynı düşünceye sahip değilim diye ve gerçekleri söylüyorum diye anlama veya okuma özürlü olmam çok enteresan bi durum. Gelip burda fanboyluk yapıp androide veya samsunga sürekli çamur atıp bu lafları söylemende ciddi bir çelişki. Ve dediğim şeylerin hepsine açıklama getirmedin yalanda söyleme sadece geçiştirdin. Önceki yazımdada bundada bir sürü şey söyledim zaten senden hepsini açıklamanı beklemiyorum çünkü açıklaması yok çoğunun. Daha fazla tartışmayacağım çünkü bal gibide fanboysun gerçekleri bile görmek istemiyorsun. İstediğin telefonu seç senin zevkin senin paran ama yaptığım mantıklı açıklamalara ve gerçeklere üstün körü, küçümser savlarla karşı çıkma. Yapıcı eleştir ki gören herkesin bi fikri olsun.

• Private_88 P kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi tamamıyla zevk meselesi diğer renkler de parmak izi bırakacaktır az yada daha fazla sonuç olarak büyük bir kitle kılıf ile kullanacağı için pek sorun teşkil etmez diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

3 yıldır kullandığım LG G2 deneyiminden sonra bakalım note 8 nasıl gelecek :)

İş yerim sanayide. Olası darbelere karşı şöyle sağlam kılıf önerilerine ihtiyacım var. Link paylaşan olursa sevinirim

@Iron evet haberim olsaydı telefon hakkındaki düşünceleriniz ile ilgili görüşmek benim içinde faydalı olacaktı.

otterbox, UAG, spigen tough armordan birini tercih edebilirsiniz.

Ekran koruyucusunda ise yıllardır spigen kullanırım, oleophobic kaplaması bile zar zor bitti. Diğer 10 liralık temperli camlar 2 ay sonra ekranı kullanırken adamın eline yapışma hissi veriyor. Spigen candır.
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

Geçen gün spigen deki indirimden aldığım ultra hybrid kılıf geldi. Malzeme kalitesi ve eldeki hissi gerçekten çok güzel; arka taraf şeffaf sert plastik, yanlar da tpu malzeme. şıklığı bozmadan ve telefonun güzelliğini kapatmadan koruyacağını düşünüyorum.

Fakat ekran koruyucu konusunda hala kararsızım;
    cam alırsam kalkar ya da dokunmatiği olumsuz etkiler diye çekiniyorum, spigen in ıslak uygulamalı filmleri tercih etsem bu sefer de camın korumasını ne derece sağlar ve parmağın kayma hissini verebilir mi bilmiyorum..

sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ekran koruma filmi/camı hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 8 Eylül 2017; 16:1:27 >

• Aradılar malesefsonuç olumsuz şehir dışı cihaz değişim ve taksit olayı yokmuş önümüzdeki maçlara bakacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Samsung/android fanboy detected
    Apple her sene bir gazla çıkmaya devam edecek çünkü kullanıcı kitlesi üst düzey android smartphone kullanıcı kitlesinden kat kat daha büyük.
    LED dediğiniz ekran smasunglarda AMOLED'dir ve emin olun sonsuz siyah ve yüksek parlaklık, aşırı satüre renkler gibi birçok kişinin hoşuna gittiği gibi bir sürü kişi tarafından da nefret ediliyor. Karanlık veya düşük ışıkta ekrandaki PWM yüzünden strobe light efekti de cabası. İyiki de Apple son IPS destekçilerden biridir.

VR yerina Apple AR tarafına yöneldi onun için bu özelliği hiç beklemeyin.

Kablosuz şarj mevcut haliyle Samsungta kullanılabilirliği tartışılır. Hani Apple 3.5 mm jack kaldırınca yapılan eleştirilerde "telefonu şarj edip müzik dinleyemiyorum" diyenler var ya. He, kablosuz şarj ederken telefonlarını kullanamamalarından şikayet etsinler daha mantıklı.

Edge display, ekran kasa oranı vs hikaye. Tüm bunlar ekranın kırılganlığını arttıdığı gibi, kullanılablirliği azaltıyor (bkz. s7 edge itibariyle herkesin şikayet ettiği yanlış basmalar).

Kısacası Apple belki teknolojiyi sonradan koyar telefona, ama koyduğunda da herkes vay be meğer bu teknoloji şu işe yarıyormuş diyip kopyalamaya başlar (bkz. Note 8'deki ikinici kamera çalışma prensibi).

Orada bir sürü şey demiştim ve sadece telefonun şarjdaylen müzik dinlenememesi ifadesini zayıf buldığundan mı bi buna saldırdın.

Kablosuz şarj farz değil. Samsung kimseyi zorlamıyor kablosuz şarj kullan diye. Ama apple sana 200 liralık airpodları aldırmak için kulaklık girişini kaldırıyor. Firmanın bu insanlara yaptığı geçirme politikası hoş değil ama siz apple fanboyları apple ne kadar kazıklarsa ve kullanıcıya geçirme politikası uygularsa o kadar daha fazla savunuyorsunuz anlayamıyorum zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan yoksa para mı kazanıyosunuz. Androide her sene kapalılaştı diyen adam geliyo burda ios u savunuyo nesi kapalılaşı kardeşim neresi kapalılaşıyo. Apple da telefonun senden daha fazla yetkisi var sen neyini savunuyon anlamadım. Olay stabiliteye gelince artık 1000 lira üstü verdiğin bikaç istisna dışında tüm android telefonlarda zaten stabil. Saçma sapan sitelere girip saçma sapan reklamlara basmazsan telwfonda sıkıntı olmaz.
    1 yıldan uzun süredir note 4 kullanıyorum donma/kasma sorunu hiç yaşamadım. Daha önce 2 telefonumu rootladım birine custom rom koydum ama bunda ihtiyacım olmadı. Öyle ekstrem yazılım bilgimde yok illa hacker olmana veya üst seviye kullanıcı olmana gerek yok android telefonu kastırmamak için. Biraz elektronik aletten anlayan adam zaten kastırmaz. 300 500 liralık android telefon alıyolar sonrada saçma sapan şeylere girip virüs bulaştırıyolar ondan sonra "android kasiyo yeaa" oluyor. Hiçbir sistem kusursuz değildir. İos tada hatırlarsanız arapça bi mesaj atarak telefonu çökertebiliyorlardı. Androidde sadece dikkat ister.
    Çok zor değil sadece gereksiz uygulamalaeı silerek ve saçma sitelere girmeyerek ios ta ki hız ve stabiliteyi alırsın. Hemde 1k 2k fazla para vermek zorunda kalmazsın. 2 bin liraya note 4 aldım ama 4.500 liralık iphone ların hiçbir zaman sahip olmayacağı bir sürü özelliğe ve onlarla aynı stabiliteye sahip telefonum ama(gerçi 2 bin liralık iphone 6s lerle aynı özelliklere sahipler ama sırf geçirmek için ismini 7 yapıp bikaç k fiyat ekliyolar özellik koymadan) işte apple fanboy olunca sadece markanın adını savunuyorsun herhangi bir tez sunamıyor insan...
    kendi telefonlarına çok fahiş fiyatlar vermelerine rağmen 1-2 bin lira bazındaki androidlwrin daha çok özelliğe sahip olmasından kendilerini keriz gibi göstermemek için çamur atıyolar paran bolsa lafım yok ama mantıklı bi insan iphone almaz.ki bence herhangi bi telefonada 3 bin üstü verilmez ki bu iphone gibi boş bi jack girişi olmayan,spen siz,senden daha fazla yetkisi olan, aslında basit ama kullanışlı özellikleri olmayan(çift ekran,ekrana dokunmadan açmak, birini ararken açıldığında titreme,sayısız kullanışlı widgetlar,appstore da paralı playde bedava uygulamalar veya daha fazla uygulama olması,telefonda daha yetkin olmak) telefonsa hiç verilmez. Olay android/ios savaşı değil ama anlayamıyırsubuz işte olay apple firmasının kullanıcıyı mal yerine koyması. Uyguladığı politikalar.sadece stabillik reklamını yapabilmeleri. Ama adamlar bulmuş ekmeği bırakırlar mı.iphone 8 , 7 ile tamamen aynı olsa(ki tasarım hariç öyle.şükürler olsun ki bişey değişik) ve 2 bin lira pahalı olsa yinede 8 alıcak bi kitle var ki bu kitle iphone kullananların yarısından fazla.

Şimdi sen gelip bu özelliklerden birine takarsın bunsuz yaşayamayacaz mı diye. Sen onsuz yaşa. Apple da çok iyi bi şekilde kendi kitlesine aynı telefonların ismini değiştirip sunmaya devam etsin. Sizde fahiş fiyatlar ödemeye ve itaat etmeye devam edin. İyi uykular...

Yazdıklarınızın bir kısmı doğru fakat katılmadığım bazı şeyler var. Ben iPhone 7 Plus kullanıcısıyım. Aslında kafamfa iPhone almak yoktu. Mate 9 alacaktım. Lakin bu ve bunun gibi telefonların fiyatı 3.5 gibi seviyelerde satışa çıkınca 700 lira daha verir iPhone alırım kafam rahat olur hem uzun seneler kullanım olarak hem de satışta fazla zarar etmem dedim. Zira ben 7 Plus aldığımda arkadaşım da o dönem Samsung'un amiral gemisi S7 Edge almıştı ve telefona bakarken daha rehbere girerken kasması Samsung'dan (dolayısıyla Android'den) neden uzak durduğumu anlamamı sağladı (Mate'lerin işlemcisi Kirin'de böyle bir sorunun olmadığını biliyorum). Telefonumu alalı 6 ay oluyor yaklaşık her şeyinden memnunum lâkin Note 8'in kalem özelliklerini çok beğendiğim için düşünmüyor değilim. Ama aklımda hala kasma-donma olacak mı, batarya performansı nasıl olacak gibi sorular var; o nedenle alanların telefonları gelince yorumlara bakıp bir karar vereceğim ki kaldı ki zaten artık telefon fiyatları aynı. Yani Note 8 de 5000, iPhone de 5000 Mate de 5000. Bu durumda uzun yıllar kasmadan kullanmak ve satışta fazla zarar etmek istemeyen birinin tercihi iPhone olacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle note konusunda tereddüt etme. Samsungda benim sevdiğim modeller note serisi,j7 prime,s5 ve s8. zaten note serisi ayrı bi marka gibi geliyor bana bundan öncede 2 kez samsung deneyimim olduğu için .

Mesela Note 3 ü 2. El aldı arkadaşım bikaç ay önce eski olmasına rağmen sıkıntısız kullanıyor.

Hani kasma donma belki olur her telefonda oluyor iphone dada oluyor ama hiçbir telefonun sürekli kasacağını sanmam çok ufak bir bakımla çevirebilirsin bu durumu.

Benim telefonda mesela bataryası azalınca %5 e geldiğinde müzik player saçmalıyor müzğin sesi karıncalanıyo gibi oluyor ama telefonda kasma hissetmiyorsun. Mesela ben bi ara hep tasarruf modunda kullanıyordum işlemciyi kısıtlamasına rağmen hiçbir faek hissetmiyordum. Kasma filan olmuyodu. Artık görüntüyü kararttığı için kullanmıyorum. 1 günü her türlü çıkarıyor zaten.

Demem o ki samsung alıcaksan tavsiyem note5,8 veya s8,+ bunları seç bunlar den kralları bana göre belki s7 edge de güzwldir ama ben beğenmiyorum.

Zaten kullan bi kez note u bi daha hiçbir modele bakmazsın eğer hata yapıp geçersende pişman olursun bu kadar iddialıyım:D çünkü forumlarda sözlüklerde hep gördüm bir sürü kişi ağlıyor, iphone dan bahsetmiyorum sadece herhangi bi androidede geçsen pişman olursun.

Edit: Belki animasyonlae kasma yapıyor olabilir bende bazen yapıyordu bazı durumlarda. Ama ben animasyonları zaman kaybı gördüğüm için hepsini sistemden kapattım. Hem telefon rahat çalışıyor hemde az bi süre olsada(yarım saniye belki) beklemek zorunda kalmıyorum.beni delirtiyor animasyonlar bu yüzden her zaman kapatırım bilgisayardada.

Yorumun için teşekkürler. Bakalım sizlerin telefonu gelsin bi kullanın, deneyimlerinizi paylaşın duruma göre bakarız. Ama ben telefonumu alalı 6 ay oluyor hiç değilse 2 sene kullanayım öyle satar Note 9 falan gelirse onu alırım diye düşündüm bir an. Ama neyseki Emaar gibi bir mağaza var olduğu sürece Note 8'i verip de Note 9 da alabiliriz sanırım. Yorumlarınızı bekliyorum kısaca telefon hakkında :) Bir de Note 8 Fans grubunda sordum memnun musunuz diye, pek memnun değllermiş bataryadan.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: east10

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

Geçen gün spigen deki indirimden aldığım ultra hybrid kılıf geldi. Malzeme kalitesi ve eldeki hissi gerçekten çok güzel; arka taraf şeffaf sert plastik, yanlar da tpu malzeme. şıklığı bozmadan ve telefonun güzelliğini kapatmadan koruyacağını düşünüyorum.

Fakat ekran koruyucu konusunda hala kararsızım;
    cam alırsam kalkar ya da dokunmatiği olumsuz etkiler diye çekiniyorum, spigen in ıslak uygulamalı filmleri tercih etsem bu sefer de camın korumasını ne derece sağlar ve parmağın kayma hissini verebilir mi bilmiyorum..

sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ekran koruma filmi/camı hakkında?

Cam olursa kalemin performansını etkilemez mi? İnce nano glasslar falan nasıl olur?

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Oradakiler Snapdragon işlemcili model . Türkiye'de Exynos işlemcisi olacaktır.

Batarya da biz biraz daha avantajlı olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Sadece Türkiye'de mi Exynos?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private_88

Arkadaşlar sizce hangi rengi almalıyım bana göre gold rengi daha güzel geldi.

https://youtu.be/CD6DJZ_GCWk

Ben alırsam gri alırım.
  • quote:

quote:

Sanpdragon sadece Amerika da olucak diye biliyorum diğer tüm ülkelerde exynos olucak şuan yeni olduğu için batarya tam oturmadan batarya konusunda fikir sahibi olmak yanıltıcı olur diye düşünüyorum izlediğim batarya testlerin de 7 plustan çok daha iyi sonuçlar veriyor s8 plus ile hemen hemen aynı hatta bir tık daha iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

quote:

quote:

Sanpdragon sadece Amerika da olucak diye biliyorum diğer tüm ülkelerde exynos olucak şuan yeni olduğu için batarya tam oturmadan batarya konusunda fikir sahibi olmak yanıltıcı olur diye düşünüyorum izlediğim batarya testlerin de 7 plustan çok daha iyi sonuçlar veriyor s8 plus ile hemen hemen aynı hatta bir tık daha iyi gibi

Sorduğum yerde sadece Amerikalılar yok zaten o yüzden demiştim. Exynos da vardır içlerinde muhakkak. Günlük kullanımda demek ki 7 Plus'tan kötü olabiliyor.

• note 4 kaça saydılar acaba?
  • Teşekkür ederim. Benimde tercihim spigen olacak sanırım. Aldığım zaman ürünü yine buradan paylaşırım.

10 liralık camlar kalemin performansını kötü etkileyebilir onun içinde kaliteli birşey bulmamız gerek.
  • Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    1000 tl

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

quote:

quote:

Sorduğum yerde sadece Amerikalılar yok zaten o yüzden demiştim. Exynos da vardır içlerinde muhakkak. Günlük kullanımda demek ki 7 Plus'tan kötü olabiliyor.

Bilmiyorum bekleyip göreceğiz bakalım ama 7 plustan kötü sonuç vereceğini sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.