Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: depechemode3

Apple lar hersene bir gazla çıkıyor. Hep aynı, teknoloji özürlü. Daha led ekrana yeni geçecekler. Onuda heralde LG den alacaklar, samsungla kavgalılar. S7 edge den itibaren samsung'un teknolojisi çok yükseldi. Kablosuz şarj, hızlı şarj, edge ekran ve ekran kasa oranı, kamera kalitesi, sanal gerçeklik. Apple 10 da belki bunlar anca gelir.

Su konuda yanılıyorsunuz. Apple biz yazilim firmasiyiz der, hicbir cihazi ( islemcilerin tek cekirdek performansi ve yazilimin ram kullabimi haric) donanim ve teknolojik oyuncak ile dolu olmamistir. Olmasi gerekeni,olmasi gerektigi kadar koyar. Ne eksik, ne fazla. O yuzden cift kamera, hizli sarj, kablosuz sarj simdiye kadar gelmemistir. Zira yazilim ve performans, apple cihazlari icin daha tam oturmamıştır.

Ancak bazi konularda da Applein eline kimse su dokemez. İosun ram yonetimi ve islemcinin tek cekirdek performansi . Zaten bu iki cekirdek donanim ile yazilimin butunlugu, applei cihazlarinin sorunsuz calismasini saglar.

Marketi de google androdi marketten iyidir. Hemen her uygulama sorunsuzca tum i cihazlarda calisir, sizden ekstrem onaylar istemez, uygulamalarin daha kurulurken rehbere,mesajlara ve galeriye ulasmalari mumkun degildir mesela. Siz bunlara kendiniz,manuel olarak onay verirseniz uygulamalar rehbere,galeriye erisir.

Su cagda artik ios android savasi bitmeli. Zira hitap ettikleri kitleler farkli ve kim hangi platformu kullanmayi seviyorsa, onu kkullanmalidir diye düşünüyorum

Ben aslında hiçbir cihazı kötülemem. Sadece fiyatlarını pahalı bulurum. Bugün apple ekran ve donanım olarak 2000 tllik bir telefondur. Birde forumlarda incelerseniz SAR değeri İphone 7 de 1.38 iken S7 edge de 0.26 dır. Sadece yazılım ile apple lar bu kadar para etmez. Edge ekrana gelince yine forumlardan görselleri ile incelerseniz yada telefonu tüm özellikleri ile kullanan insanlarda edge ekranı sadece görsel olarak değil, ekran kapalıyken kenara elinizi sürttüğünüzde ekran sadece kenarda açılıyor. Haberler yürüyen yazı ile geçiyor. Mesaj ve uyarılar yine bu kenardan takip ediliyor. Telefonun arkası dönükken mesaj ışığı kenarda edge ekran boyunca atadığınız renklere göre edge kenar boyunca yanarak çok şık bir şekilde uyarıyor. gece ayarladığınız bir saatde gece saati edge ekranda sağ yada sol kenarda nasıl ayarladı iseniz beliriyor. Kablosuz şarj çok (Hem hızlı hem yavaş ayarı var) büyük bir teknoloji. Şu anda arabalarda bile var. Telefonunda bu özellik olanlar arabalarında bu özelliği kullanırken, apple cılar yine beklemede kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depechemode3 -- 8 Eylül 2017; 10:53:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Samsung/android fanboy detected
    Apple her sene bir gazla çıkmaya devam edecek çünkü kullanıcı kitlesi üst düzey android smartphone kullanıcı kitlesinden kat kat daha büyük.
    LED dediğiniz ekran smasunglarda AMOLED'dir ve emin olun sonsuz siyah ve yüksek parlaklık, aşırı satüre renkler gibi birçok kişinin hoşuna gittiği gibi bir sürü kişi tarafından da nefret ediliyor. Karanlık veya düşük ışıkta ekrandaki PWM yüzünden strobe light efekti de cabası. İyiki de Apple son IPS destekçilerden biridir.

VR yerina Apple AR tarafına yöneldi onun için bu özelliği hiç beklemeyin.

Kablosuz şarj mevcut haliyle Samsungta kullanılabilirliği tartışılır. Hani Apple 3.5 mm jack kaldırınca yapılan eleştirilerde "telefonu şarj edip müzik dinleyemiyorum" diyenler var ya. He, kablosuz şarj ederken telefonlarını kullanamamalarından şikayet etsinler daha mantıklı.

Edge display, ekran kasa oranı vs hikaye. Tüm bunlar ekranın kırılganlığını arttıdığı gibi, kullanılablirliği azaltıyor (bkz. s7 edge itibariyle herkesin şikayet ettiği yanlış basmalar).

Kısacası Apple belki teknolojiyi sonradan koyar telefona, ama koyduğunda da herkes vay be meğer bu teknoloji şu işe yarıyormuş diyip kopyalamaya başlar (bkz. Note 8'deki ikinici kamera çalışma prensibi).

Orada bir sürü şey demiştim ve sadece telefonun şarjdaylen müzik dinlenememesi ifadesini zayıf buldığundan mı bi buna saldırdın.

Kablosuz şarj farz değil. Samsung kimseyi zorlamıyor kablosuz şarj kullan diye. Ama apple sana 200 liralık airpodları aldırmak için kulaklık girişini kaldırıyor. Firmanın bu insanlara yaptığı geçirme politikası hoş değil ama siz apple fanboyları apple ne kadar kazıklarsa ve kullanıcıya geçirme politikası uygularsa o kadar daha fazla savunuyorsunuz anlayamıyorum zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan yoksa para mı kazanıyosunuz. Androide her sene kapalılaştı diyen adam geliyo burda ios u savunuyo nesi kapalılaşı kardeşim neresi kapalılaşıyo. Apple da telefonun senden daha fazla yetkisi var sen neyini savunuyon anlamadım. Olay stabiliteye gelince artık 1000 lira üstü verdiğin bikaç istisna dışında tüm android telefonlarda zaten stabil. Saçma sapan sitelere girip saçma sapan reklamlara basmazsan telwfonda sıkıntı olmaz.
    1 yıldan uzun süredir note 4 kullanıyorum donma/kasma sorunu hiç yaşamadım. Daha önce 2 telefonumu rootladım birine custom rom koydum ama bunda ihtiyacım olmadı. Öyle ekstrem yazılım bilgimde yok illa hacker olmana veya üst seviye kullanıcı olmana gerek yok android telefonu kastırmamak için. Biraz elektronik aletten anlayan adam zaten kastırmaz. 300 500 liralık android telefon alıyolar sonrada saçma sapan şeylere girip virüs bulaştırıyolar ondan sonra "android kasiyo yeaa" oluyor. Hiçbir sistem kusursuz değildir. İos tada hatırlarsanız arapça bi mesaj atarak telefonu çökertebiliyorlardı. Androidde sadece dikkat ister.
    Çok zor değil sadece gereksiz uygulamalaeı silerek ve saçma sitelere girmeyerek ios ta ki hız ve stabiliteyi alırsın. Hemde 1k 2k fazla para vermek zorunda kalmazsın. 2 bin liraya note 4 aldım ama 4.500 liralık iphone ların hiçbir zaman sahip olmayacağı bir sürü özelliğe ve onlarla aynı stabiliteye sahip telefonum ama(gerçi 2 bin liralık iphone 6s lerle aynı özelliklere sahipler ama sırf geçirmek için ismini 7 yapıp bikaç k fiyat ekliyolar özellik koymadan) işte apple fanboy olunca sadece markanın adını savunuyorsun herhangi bir tez sunamıyor insan...
    kendi telefonlarına çok fahiş fiyatlar vermelerine rağmen 1-2 bin lira bazındaki androidlwrin daha çok özelliğe sahip olmasından kendilerini keriz gibi göstermemek için çamur atıyolar paran bolsa lafım yok ama mantıklı bi insan iphone almaz.ki bence herhangi bi telefonada 3 bin üstü verilmez ki bu iphone gibi boş bi jack girişi olmayan,spen siz,senden daha fazla yetkisi olan, aslında basit ama kullanışlı özellikleri olmayan(çift ekran,ekrana dokunmadan açmak, birini ararken açıldığında titreme,sayısız kullanışlı widgetlar,appstore da paralı playde bedava uygulamalar veya daha fazla uygulama olması,telefonda daha yetkin olmak) telefonsa hiç verilmez. Olay android/ios savaşı değil ama anlayamıyırsubuz işte olay apple firmasının kullanıcıyı mal yerine koyması. Uyguladığı politikalar.sadece stabillik reklamını yapabilmeleri. Ama adamlar bulmuş ekmeği bırakırlar mı.iphone 8 , 7 ile tamamen aynı olsa(ki tasarım hariç öyle.şükürler olsun ki bişey değişik) ve 2 bin lira pahalı olsa yinede 8 alıcak bi kitle var ki bu kitle iphone kullananların yarısından fazla.

Şimdi sen gelip bu özelliklerden birine takarsın bunsuz yaşayamayacaz mı diye. Sen onsuz yaşa. Apple da çok iyi bi şekilde kendi kitlesine aynı telefonların ismini değiştirip sunmaya devam etsin. Sizde fahiş fiyatlar ödemeye ve itaat etmeye devam edin. İyi uykular...

Yazdıklarınızın bir kısmı doğru fakat katılmadığım bazı şeyler var. Ben iPhone 7 Plus kullanıcısıyım. Aslında kafamfa iPhone almak yoktu. Mate 9 alacaktım. Lakin bu ve bunun gibi telefonların fiyatı 3.5 gibi seviyelerde satışa çıkınca 700 lira daha verir iPhone alırım kafam rahat olur hem uzun seneler kullanım olarak hem de satışta fazla zarar etmem dedim. Zira ben 7 Plus aldığımda arkadaşım da o dönem Samsung'un amiral gemisi S7 Edge almıştı ve telefona bakarken daha rehbere girerken kasması Samsung'dan (dolayısıyla Android'den) neden uzak durduğumu anlamamı sağladı (Mate'lerin işlemcisi Kirin'de böyle bir sorunun olmadığını biliyorum). Telefonumu alalı 6 ay oluyor yaklaşık her şeyinden memnunum lâkin Note 8'in kalem özelliklerini çok beğendiğim için düşünmüyor değilim. Ama aklımda hala kasma-donma olacak mı, batarya performansı nasıl olacak gibi sorular var; o nedenle alanların telefonları gelince yorumlara bakıp bir karar vereceğim ki kaldı ki zaten artık telefon fiyatları aynı. Yani Note 8 de 5000, iPhone de 5000 Mate de 5000. Bu durumda uzun yıllar kasmadan kullanmak ve satışta fazla zarar etmek istemeyen birinin tercihi iPhone olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 8 Eylül 2017; 11:5:44 >

• Note serileri candır. Ama pahallı beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kasma olayına ne kadar insanlar kasıyor anlamak mümkün değil.Varsın rehber kamera 5 saniye geç açılsın.Ama işlevsel olsun günlük beklentilerinizi karşılasın.Bence iphone lar çok abartılıyor.İnanın iphoneların en kralı androiddeki emsalinin yapabildiklerini yapsa kasmanın kralını yapar.Bence iphone alacak kişi cihazdan büyük beklenti içine girmeden sadece sosyal medya ve telefon görüşmesi için almalı ve zaten onu yapabiliyor.Note serisini kesinlikle ayrı kulvara koyarım ben.
  • s7 edge bir senedir kullanıyorum. Benimki ithal, 20 çekirdekli çift hatlı (Ekran 12 telefon 8 çekirdek) Bir kere bile kasma, donma adroid de yaşanan eski sıkıntıları yaşamadım. S7 ve sonrası telefonlarda bu olay tarihe karıştı. Belki yükledikleri bir program yüzündendir. Gönül rahatlığı ile al. Çift hat aynı anda hizmet veriyor. Ben hattın birinde iş yerinin internet datasını kullanıyorum. Kendi hattımı görüşme ve sms e ayarladım. Çok kullanışlı.
  • Arkadaşlar sizce hangi rengi almalıyım bana göre gold rengi daha güzel geldi.

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Demir Hocam selamlar... Öncelikle Note 8 leriniz hayırlı olsun...

Çarşamba günü sizin burada verdiğiniz numaradan emaar mağazasını arayıp, İzmrde olduğumu ancak kendilerinin yaptığı takas ve vade avantajlarından forum vasıtasıyla haberdar olduğumu ve faydalanmak istediğimi belirttim. Numaramı alıp yaklaşık 10 dakika sonra dönüş yaptılar ve takas için telefonumun fotoğraflarını ve imei ekranda iken videosunu çekerek kendilerine göndermemi ve neticesinde de vade harici kampanyalarına dahil edeceklerini belirttiler. Note 8 ve saati kargoyla bana gönderip benim bilgi aktarımı yaptıktan sonra da note 5 imi kargoyla kendilerine göndermem gerektiğini söylediler.

Yalnız tek yardımcı olamadıkları konu vade.. onun için kendimin şahsen orada olmam ve ıslak imzanın orada atılması gerektiği ve bu vade başvuru evraklarının 24 saatte bankaya teslim edilmesi zorunluluğundan dolayı kargo ile evrak gönderip tekrar teslim alamayacaklarını ancak garanti bankasına 3.150 Tl havale ile işlemin gerçekleşeceğini söylediler... (Belki Çarşamba günü sabah gidip akşam dönmeli bir İstanbul seyahatim olabilir, olursa Emaar a da uğrayacağım)

Saat kampanyalarının 18 eylüle kadar devam edeceğini ancak takas ve vadenin sonrasında da süreceğini söylediler...

Bu vesile ile İstanbul dışından almak isteyenlerin de vade hariç bu fırsatı kullanmalarını tavsiye ederim...

Mağazadan Cihat Bey ile bu konuşmalar gerçekleşti (O da müdürleriyle görüşüp geri dönerek bu bilgileri bana aktardı...)

Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Private_88 P kullanıcısına yanıt
    renk konusu tamamiyle zevk meselesi ben siyah tercih ettim
  • http://s7d2.scene7.com/is/content/SamsungUS/galaxy/galaxy-note8/performance/videos/galaxy-note8_ap_and_ram.mp4

AMOLED ekran S-Pen dijitalestirici kalem sebebiyle ayri bir katman vardir yillardir boyle Wacom teknolojisi ayri bir cam katman ister . Samsung un resmi tanitim videosundan anlasilan sudur : Ekrani catlasa AMOLED panel ile beraber degismesine gerek yoktur.

Samsung son yillardir P-AMOLED yani plastik AMOLED kullanmaktadir telefon darbe aldiginda AMOLED ekranli kisimin catlamasi vs en son ihtimaldir .

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ilk sayfa guzel olmus kardes. Ellerine saglik

• cizbudak C kullanıcısına yanıt
    Evet bizdik :)

Keşke daha önce tanışıyor olsa idik, orada da sohbet ederdik.

Saygılarımla...

• 3 yıldır kullandığım LG G2 deneyiminden sonra bakalım note 8 nasıl gelecek :)

İş yerim sanayide. Olası darbelere karşı şöyle sağlam kılıf önerilerine ihtiyacım var. Link paylaşan olursa sevinirim

@Iron evet haberim olsaydı telefon hakkındaki düşünceleriniz ile ilgili görüşmek benim içinde faydalı olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 8 Eylül 2017; 13:3:52 >
  • Tesekkurler :)

Simdilik boyle ama ilerde ufak tefek gorsel seylere de dikkat ederek elden gecirecegim.

Gereksiz seyler ile doldurmayacagim.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman :)

Ne zaman bir yardım lazım olursa ses vermen yeterli.

Saygılarımla...

• ilhanergincan kullanıcısına yanıt
    Umarım Samsung bir an önce bu tarz mağazaları çoğaltır. Gerçekten bu kadar sahtekar Samsung shoplar olamaz. Hepsi ayrı telden çalıyor. Buy back fiyatları, aynı bayiye bağlı iki ayrı şubede bile farklı. Birinin ak dediğine, diğeri kara diyor. Gerçi Samsung bile kendi içinde fiyat açısından tutarsız. Samsung Shoplarda ve sitesinde S8+ halen 4.500 TL, yine Samsung garantili (distribütör demiyorum) çeşitli yerlerde satılan S8+'lar 3.500TL. Bu kadar fiyat farkını anlamak mümkün değil.
  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Merhaba sevgili @mrtcbk

Çok teşekkür ederim. Sizin adınıza da çok sevindim.

Denk gelirsek bir kahve içeriz, kimbilir :)

Ve paylaştığınız değerli bilgiler içinde teşekkürler.

Şimdiden siz de güzel günlerde, sorunsuzca kullanın.

Saygılarımla...

• Arkadaşlar merhaba,

Emaar Samsung'daki saat kampanyası devam ediyor, bilginize.

Ben de bugün Note5'imi 1850 TL'den saydırarak 3149 TL'ye Note8 ve Gear S3 siparişimi verdim.

Sizlerin de konuda önceden belirttiği gibi, teslimler 18-23 Eylül tarihleri arasında olacak.
  • Galaxy S ve S8+ lara HDR youtube video oynatma destegi gelmistir. Onemli olan youtube apk aplikasyonu en guncel olani cihazinizda yuklenmesi lazim .

Elbette Note8 icinde uyumlu olacaktir . Aksam eve gidince Tab S3 tabletimde de test edecegim .

https://www.sammobile.com/2017/09/08/galaxy-s8-s8-gain-hdr-video-playback-youtube/

@Solnishko S8 ve S8+ kullanicilari da bu habere sevinecektir . Konunda bahsedersin artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Samsung/android fanboy detected
    Apple her sene bir gazla çıkmaya devam edecek çünkü kullanıcı kitlesi üst düzey android smartphone kullanıcı kitlesinden kat kat daha büyük.
    LED dediğiniz ekran smasunglarda AMOLED'dir ve emin olun sonsuz siyah ve yüksek parlaklık, aşırı satüre renkler gibi birçok kişinin hoşuna gittiği gibi bir sürü kişi tarafından da nefret ediliyor. Karanlık veya düşük ışıkta ekrandaki PWM yüzünden strobe light efekti de cabası. İyiki de Apple son IPS destekçilerden biridir.

VR yerina Apple AR tarafına yöneldi onun için bu özelliği hiç beklemeyin.

Kablosuz şarj mevcut haliyle Samsungta kullanılabilirliği tartışılır. Hani Apple 3.5 mm jack kaldırınca yapılan eleştirilerde "telefonu şarj edip müzik dinleyemiyorum" diyenler var ya. He, kablosuz şarj ederken telefonlarını kullanamamalarından şikayet etsinler daha mantıklı.

Edge display, ekran kasa oranı vs hikaye. Tüm bunlar ekranın kırılganlığını arttıdığı gibi, kullanılablirliği azaltıyor (bkz. s7 edge itibariyle herkesin şikayet ettiği yanlış basmalar).

Kısacası Apple belki teknolojiyi sonradan koyar telefona, ama koyduğunda da herkes vay be meğer bu teknoloji şu işe yarıyormuş diyip kopyalamaya başlar (bkz. Note 8'deki ikinici kamera çalışma prensibi).

Orada bir sürü şey demiştim ve sadece telefonun şarjdaylen müzik dinlenememesi ifadesini zayıf buldığundan mı bi buna saldırdın.

Kablosuz şarj farz değil. Samsung kimseyi zorlamıyor kablosuz şarj kullan diye. Ama apple sana 200 liralık airpodları aldırmak için kulaklık girişini kaldırıyor. Firmanın bu insanlara yaptığı geçirme politikası hoş değil ama siz apple fanboyları apple ne kadar kazıklarsa ve kullanıcıya geçirme politikası uygularsa o kadar daha fazla savunuyorsunuz anlayamıyorum zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan yoksa para mı kazanıyosunuz. Androide her sene kapalılaştı diyen adam geliyo burda ios u savunuyo nesi kapalılaşı kardeşim neresi kapalılaşıyo. Apple da telefonun senden daha fazla yetkisi var sen neyini savunuyon anlamadım. Olay stabiliteye gelince artık 1000 lira üstü verdiğin bikaç istisna dışında tüm android telefonlarda zaten stabil. Saçma sapan sitelere girip saçma sapan reklamlara basmazsan telwfonda sıkıntı olmaz.
    1 yıldan uzun süredir note 4 kullanıyorum donma/kasma sorunu hiç yaşamadım. Daha önce 2 telefonumu rootladım birine custom rom koydum ama bunda ihtiyacım olmadı. Öyle ekstrem yazılım bilgimde yok illa hacker olmana veya üst seviye kullanıcı olmana gerek yok android telefonu kastırmamak için. Biraz elektronik aletten anlayan adam zaten kastırmaz. 300 500 liralık android telefon alıyolar sonrada saçma sapan şeylere girip virüs bulaştırıyolar ondan sonra "android kasiyo yeaa" oluyor. Hiçbir sistem kusursuz değildir. İos tada hatırlarsanız arapça bi mesaj atarak telefonu çökertebiliyorlardı. Androidde sadece dikkat ister.
    Çok zor değil sadece gereksiz uygulamalaeı silerek ve saçma sitelere girmeyerek ios ta ki hız ve stabiliteyi alırsın. Hemde 1k 2k fazla para vermek zorunda kalmazsın. 2 bin liraya note 4 aldım ama 4.500 liralık iphone ların hiçbir zaman sahip olmayacağı bir sürü özelliğe ve onlarla aynı stabiliteye sahip telefonum ama(gerçi 2 bin liralık iphone 6s lerle aynı özelliklere sahipler ama sırf geçirmek için ismini 7 yapıp bikaç k fiyat ekliyolar özellik koymadan) işte apple fanboy olunca sadece markanın adını savunuyorsun herhangi bir tez sunamıyor insan...
    kendi telefonlarına çok fahiş fiyatlar vermelerine rağmen 1-2 bin lira bazındaki androidlwrin daha çok özelliğe sahip olmasından kendilerini keriz gibi göstermemek için çamur atıyolar paran bolsa lafım yok ama mantıklı bi insan iphone almaz.ki bence herhangi bi telefonada 3 bin üstü verilmez ki bu iphone gibi boş bi jack girişi olmayan,spen siz,senden daha fazla yetkisi olan, aslında basit ama kullanışlı özellikleri olmayan(çift ekran,ekrana dokunmadan açmak, birini ararken açıldığında titreme,sayısız kullanışlı widgetlar,appstore da paralı playde bedava uygulamalar veya daha fazla uygulama olması,telefonda daha yetkin olmak) telefonsa hiç verilmez. Olay android/ios savaşı değil ama anlayamıyırsubuz işte olay apple firmasının kullanıcıyı mal yerine koyması. Uyguladığı politikalar.sadece stabillik reklamını yapabilmeleri. Ama adamlar bulmuş ekmeği bırakırlar mı.iphone 8 , 7 ile tamamen aynı olsa(ki tasarım hariç öyle.şükürler olsun ki bişey değişik) ve 2 bin lira pahalı olsa yinede 8 alıcak bi kitle var ki bu kitle iphone kullananların yarısından fazla.

Şimdi sen gelip bu özelliklerden birine takarsın bunsuz yaşayamayacaz mı diye. Sen onsuz yaşa. Apple da çok iyi bi şekilde kendi kitlesine aynı telefonların ismini değiştirip sunmaya devam etsin. Sizde fahiş fiyatlar ödemeye ve itaat etmeye devam edin. İyi uykular...

Yazdıklarınızın bir kısmı doğru fakat katılmadığım bazı şeyler var. Ben iPhone 7 Plus kullanıcısıyım. Aslında kafamfa iPhone almak yoktu. Mate 9 alacaktım. Lakin bu ve bunun gibi telefonların fiyatı 3.5 gibi seviyelerde satışa çıkınca 700 lira daha verir iPhone alırım kafam rahat olur hem uzun seneler kullanım olarak hem de satışta fazla zarar etmem dedim. Zira ben 7 Plus aldığımda arkadaşım da o dönem Samsung'un amiral gemisi S7 Edge almıştı ve telefona bakarken daha rehbere girerken kasması Samsung'dan (dolayısıyla Android'den) neden uzak durduğumu anlamamı sağladı (Mate'lerin işlemcisi Kirin'de böyle bir sorunun olmadığını biliyorum). Telefonumu alalı 6 ay oluyor yaklaşık her şeyinden memnunum lâkin Note 8'in kalem özelliklerini çok beğendiğim için düşünmüyor değilim. Ama aklımda hala kasma-donma olacak mı, batarya performansı nasıl olacak gibi sorular var; o nedenle alanların telefonları gelince yorumlara bakıp bir karar vereceğim ki kaldı ki zaten artık telefon fiyatları aynı. Yani Note 8 de 5000, iPhone de 5000 Mate de 5000. Bu durumda uzun yıllar kasmadan kullanmak ve satışta fazla zarar etmek istemeyen birinin tercihi iPhone olacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle note konusunda tereddüt etme. Samsungda benim sevdiğim modeller note serisi,j7 prime,s5 ve s8. zaten note serisi ayrı bi marka gibi geliyor bana bundan öncede 2 kez samsung deneyimim olduğu için .

Mesela Note 3 ü 2. El aldı arkadaşım bikaç ay önce eski olmasına rağmen sıkıntısız kullanıyor.

Hani kasma donma belki olur her telefonda oluyor iphone dada oluyor ama hiçbir telefonun sürekli kasacağını sanmam çok ufak bir bakımla çevirebilirsin bu durumu.

Benim telefonda mesela bataryası azalınca %5 e geldiğinde müzik player saçmalıyor müzğin sesi karıncalanıyo gibi oluyor ama telefonda kasma hissetmiyorsun. Mesela ben bi ara hep tasarruf modunda kullanıyordum işlemciyi kısıtlamasına rağmen hiçbir faek hissetmiyordum. Kasma filan olmuyodu. Artık görüntüyü kararttığı için kullanmıyorum. 1 günü her türlü çıkarıyor zaten.

Demem o ki samsung alıcaksan tavsiyem note5,8 veya s8,+ bunları seç bunlar den kralları bana göre belki s7 edge de güzwldir ama ben beğenmiyorum.

Zaten kullan bi kez note u bi daha hiçbir modele bakmazsın eğer hata yapıp geçersende pişman olursun bu kadar iddialıyım:D çünkü forumlarda sözlüklerde hep gördüm bir sürü kişi ağlıyor, iphone dan bahsetmiyorum sadece herhangi bi androidede geçsen pişman olursun.

Edit: Belki animasyonlae kasma yapıyor olabilir bende bazen yapıyordu bazı durumlarda. Ama ben animasyonları zaman kaybı gördüğüm için hepsini sistemden kapattım. Hem telefon rahat çalışıyor hemde az bi süre olsada(yarım saniye belki) beklemek zorunda kalmıyorum.beni delirtiyor animasyonlar bu yüzden her zaman kapatırım bilgisayardada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 8 Eylül 2017; 13:50:46 >

• 4K icerikler icin ornek bir youtube kanali :

HDR android telefonda nasil bir arayuzde gozukecek Sony telefonundan bir ekran goruntusu ( 4K ekranlidir )

apkmirror sitesinden Android surumune gore ekran dpi degerine gore bircok cesit apk uygulama oyun vs.. indirilebilmektedir :

Youtube icin olani :

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.