Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
185
Favori
1.599.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emaar mağazası da ortaya çıkmışken note 8 almayacak olmak insanı üzüyor yahu, şu batarya konusunda xioami, one plus kadar olamaması koskoca samsungun, utanç verici olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 Edge'yi nisan ayında aldım.

Acaba geçmeye değer mi? Kararsız kaldım açıkçası :s

Bide S7 Edge'yi ne kadara sayarlar acaba..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Resmi distribütörerin için evet hatta paralel veya firmaların getirttiği cihazlarda bile Exynos işlemcili olabilir.

Amerika ve Kanada da ilk fasıl Snapdragon 835 li olanlar satışta ama orada da ileride Exynos işlemcili satışa geçecektir tıpkı s8 ve s8+ larda olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtcbk

Demir Hocam selamlar... Öncelikle Note 8 leriniz hayırlı olsun...

Çarşamba günü sizin burada verdiğiniz numaradan emaar mağazasını arayıp, İzmrde olduğumu ancak kendilerinin yaptığı takas ve vade avantajlarından forum vasıtasıyla haberdar olduğumu ve faydalanmak istediğimi belirttim. Numaramı alıp yaklaşık 10 dakika sonra dönüş yaptılar ve takas için telefonumun fotoğraflarını ve imei ekranda iken videosunu çekerek kendilerine göndermemi ve neticesinde de vade harici kampanyalarına dahil edeceklerini belirttiler. Note 8 ve saati kargoyla bana gönderip benim bilgi aktarımı yaptıktan sonra da note 5 imi kargoyla kendilerine göndermem gerektiğini söylediler.

Yalnız tek yardımcı olamadıkları konu vade.. onun için kendimin şahsen orada olmam ve ıslak imzanın orada atılması gerektiği ve bu vade başvuru evraklarının 24 saatte bankaya teslim edilmesi zorunluluğundan dolayı kargo ile evrak gönderip tekrar teslim alamayacaklarını ancak garanti bankasına 3.150 Tl havale ile işlemin gerçekleşeceğini söylediler... (Belki Çarşamba günü sabah gidip akşam dönmeli bir İstanbul seyahatim olabilir, olursa Emaar a da uğrayacağım)

Saat kampanyalarının 18 eylüle kadar devam edeceğini ancak takas ve vadenin sonrasında da süreceğini söylediler...

Bu vesile ile İstanbul dışından almak isteyenlerin de vade hariç bu fırsatı kullanmalarını tavsiye ederim...

Mağazadan Cihat Bey ile bu konuşmalar gerçekleşti (O da müdürleriyle görüşüp geri dönerek bu bilgileri bana aktardı...)

Saygılarımla...

Merhabalar ,

Ben ismi geçen Samsung Emaar Mağazasından Cihat.

Şu anda şehir dışından gelen takas işlemlerini iptal etmiş durumdayız. Mağazaya gelmeden yapılabilen tek işlem havale yöntemi ile ödeme alarak cihazı ve saati kargo ile teslim etmek. Web sitesinde de saat kampanyasının limiti bittiğinden bizde de kampanya bitmek üzere. Bilgi almak isteyem arkadaşlar mail adresimden bana ulaşabişlirler.

Teşekkürler

Cihat.tezer@hotmail.com

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    2100 tl ye sayıyorlar.

Ekranı sağlamsa tabii.

• cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Yani İstanbul dışından samsung ümidi kesti demekki. Zaten kargoyla o iş olmazdı. Hayırlısı yapacak birşey yok.

• note 2 n7100 alirlar mi takasa acaba yada en düşük hangi modeli alıyorlar birde teslim tarihi ne 15 eylül mu 18 mi yoksa 23 mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 8 Eylül 2017; 19:53:4 >
  • S8+ Kullanıyordum Note 8 aldım yıllarca Note 4 ve 3 kullandım 8 dikkatimi çok çekti iyice inceledim ve S8+ dan geçiş yaptım saat + note 8 ile .
    Ben cihat ayagina havale ile para toplayip gaftileme

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal zaten kişisel hesab yerine kurumsal hesab üzerinden oluyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Ben cihat ayagina havale ile para toplayip gaftileme

Ben isa mesih. Cennete gitmek istiyorsanız havale ile 2 bin tele yollayın

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat.tezer

quote:

Orijinalden alıntı: mrtcbk

Demir Hocam selamlar... Öncelikle Note 8 leriniz hayırlı olsun...

Çarşamba günü sizin burada verdiğiniz numaradan emaar mağazasını arayıp, İzmrde olduğumu ancak kendilerinin yaptığı takas ve vade avantajlarından forum vasıtasıyla haberdar olduğumu ve faydalanmak istediğimi belirttim. Numaramı alıp yaklaşık 10 dakika sonra dönüş yaptılar ve takas için telefonumun fotoğraflarını ve imei ekranda iken videosunu çekerek kendilerine göndermemi ve neticesinde de vade harici kampanyalarına dahil edeceklerini belirttiler. Note 8 ve saati kargoyla bana gönderip benim bilgi aktarımı yaptıktan sonra da note 5 imi kargoyla kendilerine göndermem gerektiğini söylediler.

Yalnız tek yardımcı olamadıkları konu vade.. onun için kendimin şahsen orada olmam ve ıslak imzanın orada atılması gerektiği ve bu vade başvuru evraklarının 24 saatte bankaya teslim edilmesi zorunluluğundan dolayı kargo ile evrak gönderip tekrar teslim alamayacaklarını ancak garanti bankasına 3.150 Tl havale ile işlemin gerçekleşeceğini söylediler... (Belki Çarşamba günü sabah gidip akşam dönmeli bir İstanbul seyahatim olabilir, olursa Emaar a da uğrayacağım)

Saat kampanyalarının 18 eylüle kadar devam edeceğini ancak takas ve vadenin sonrasında da süreceğini söylediler...

Bu vesile ile İstanbul dışından almak isteyenlerin de vade hariç bu fırsatı kullanmalarını tavsiye ederim...

Mağazadan Cihat Bey ile bu konuşmalar gerçekleşti (O da müdürleriyle görüşüp geri dönerek bu bilgileri bana aktardı...)

Saygılarımla...

Merhabalar ,

Ben ismi geçen Samsung Emaar Mağazasından Cihat.

Şu anda şehir dışından gelen takas işlemlerini iptal etmiş durumdayız. Mağazaya gelmeden yapılabilen tek işlem havale yöntemi ile ödeme alarak cihazı ve saati kargo ile teslim etmek. Web sitesinde de saat kampanyasının limiti bittiğinden bizde de kampanya bitmek üzere. Bilgi almak isteyem arkadaşlar mail adresimden bana ulaşabişlirler.

Teşekkürler

Cihat.tezer@hotmail.com

Cihat bey merhaba

note 8 lerin teslimat tarihi tam olarak ne zaman 18 Eylül 20 Eylül 25 Eylül birçok tarih var ortada düne kadar Samsung'un sitesinde de on sipariş kısmında 25 Eylül yazarken normal alım yapmaya kalkınca 18 Eylül yazıyordu arayıp durumu anlatınca 18 Eylül ibaresini kaldırdılar hemen

• Aslında böyle bir durum hiç yoktu. İzmir den Murat bey beni aramıştı ilk olarak ben de nasıl bir çözüm bulabilirim diye düşünerek insiyatif alarak bu işlemi yapacaktım ama taksitlendirme işlemini şehir dışına uygulayamayacağımızdan vazgeçtik.

Bugün forumdan bir kaç kişi bana ulaştı 5-10 kişi de mağazayı arayınca şehir dışına sadece havale yoluyla işlem yapma kararı aldık çünkü çok ciddi bir ön sipariş sayısı mevcut bu yüzden riskimizi azaltmak zorunda kaldık. Bilgilerinize.

• sa_vas S kullanıcısına yanıt
    Şu an bende bukunan bilgi 18 eylülde satışa sunulacağı. Tarih değişmesi muhtemelen ön sipariş yoğunluğundan kaynaklıdır. Mağazadan 18-25 eylül arası teslim edeceğiz.

• S8 + verip note8 ile takas yapıyorlarmı acaba
    S8+ takasta kaça alırlar acaba?
  • hasanhoca kullanıcısına yanıt
    2017 yılına ait cihazlar takas da alınmıyor.

Üstad sizi suçlamadım. Sadece bu kampanya neden bütün illerde yok demek istedim. Mesela tokatta değişim kampanyalarında note 4 için biçilen değer 650 iken sizde 1000 tl neden. Samsung burda kaybediyor. Kampanya olurda bu kadar değişken olurmu. Neyse zaten vazgeçtim bende seneye kadar bekler 3000 tl ye kendim kampanya yapar alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 8 Eylül 2017; 20:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekomeko

2100 tl ye sayıyorlar.

Ekranı sağlamsa tabii.

Siz verip de mi alacak mısınız?

Açıkçası bende S7 Edge'yi daha yeni aldım gibi duruyor (Nisan ayı)

Note cihazının bataryası da düşük geliyor açıkçası...

Kaldık ortada :)

samsung note 2 aliyormusunuz? birde cihazların durumu nasıl olmalı yarın mağazanıza geleceğim zaten

Cihat bey merhaba, iki gün önce telefon da görüşmüştük. İzmitten geleceğimi bahsetmiştim. Dün akşam gidebildim. sizde izinliymişsiniz. İlhan bey yardımcı oldu.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.