Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başkan bizde almıyoruz ama gerçekleri görmemiz lazım eleştiren arkadaşların hepsi haklı. Betona yatırım yapılırsa...
  • "Vitamine zam geldi" haberini de Mesut Çevik yapacak anlaşılan ...
  • Türkiye samsung shop'tan ağustos 20'sinde, not 9 512gb ön siparişi verdim.

Tahmini dağıtım 28'inde diye yazıyordu. Eylül 3 oldu hala gelmedi. Telefon ederek bilgi aldım. Sıraya göre dağıtımın başladığını söylediler. Araya cumartesi, pazar giriyormuş filan. Dedim böyle saçmalık olur mu? Koca samsung'da kaç kişi çalışıyorda yetiştiremiyorsunuz?

1 gün sonra tekrar arayın, şikayet konusu açalım gelmezse dediler.

Dün öğleden sonra 3-4 gibi arandım. Ellerinde mavi rengin kalmadığını, istersem siyah rengi göndereceklerini söylediler. Lansman renginiz olan mavi rengin kalmaması komik bir gerekçe. Halbuki, vatan, hepsiburada gibi siteler satmaya başladı.

Ayrıca ön sipariş ne demek? Herkesden önce sizin sahip olacağınız demek. Bravo size dedim. Resmen git iphone al diyorsunuz dedim. Telefonu 3 taksitte aldım, ilk taksitini bile çektiler düşünün. Bir arkadaşım daha sipariş vermişti shop'tan o da iptal etti. Paranla rezil oluyorsun tabiri tam buna uygun sanırım. Daha da samsung alır mıyım ben. Böyle bir rezillik nerede görülmüş böyle?

YAZIKLAR OLSUN. SIRF BİZ TELEFONU UCUZ ALDIK DİYE BÖYLE BİR OYUN YAPMIŞLAR BELLİ. KAÇ KİŞİYE ELİMİZDE MAVİ YOK DİYE SİPARİŞİ İPTAL ETTİRDİLER DEMEK Kİ..

• Bunlar ne yazık ki iyi günlerimiz, tek temennim ekonominin daha da kötüye gitmemesi maalesef gidiş kötü yönde.
  • 1,000TL ile başlayan Türkiye'deki akıllı telefon furyası 10,000TL'ye ulaştı. Yeni baraj 20,000TL.

• Tuvalet kağıdımı satıp hemen alcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

MADEM FAZLA GELİYOR ALMA KREDİYLE NİYE ALIYON HER FİYATTA TELEFON VAR GİDİP SON MODEL S9 PEŞİNDE DOLAŞMAYIN BURASI AMERİKA DEĞİL 1000 LİRAYA ALASIN.
    Neden büyük harflerle yazdığını veya neden beni etiketlediğini anlamadım ne telefon aldığımı söyledim ne de tüh alamadım dedim,eğer vatan millet diyorsan güneydoğudaki sınır taşlarına sorabilirsin beni,s7 iphone sudan ucuzken 'bazı kaynaklardan gelenleri' ben yine de almadım Gm discovery ve Z2 akıllı telefon sayım 2,6 senedir kim sömürülüyor kim sömürüyor belli uzay mühendisi polis memuru İstanbul un orta yerinde bıçaklandı şehit oldu,hendek operasyonlarında niceleri şehit oldu,bizler bilinçsizce tüketirken birileri şehit oluyor Asyada da insanlar ölüyor, şimdi bunu söyledim diye kardeşim neden seni öfkelendirdim anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    S serisi zaten lükstür, şu an ekstra lüks oldu en tepe modelden bahsediyoruz, orta segment deseniz anlarım

• not 20 cikinca alirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki Note 7 FE'ye gözüm gibi bakmaya başlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: no1_teknoloji

Güzel, yavaş yavaş dediğime geliyosun. 1000 dolarlık telefonunun 300 küsür dolara maliyeti olduğunu kabul ettin. Bu da bir başarıdır
    Yok. Senin dediğine gelmiyorum. Ben 300 Doları kabul etmedim. Sen hala 400 Doları 300 e çekmeye çalışıyorsun.
    380 Dolarlık telefondan daha pahalı olduğuna göre, kalemde bir sürü teknoloji vs., batarya olduğu için onla beraber 400 Dolar olur dedim ve bunu da KANITIYLA ASLANNNNLARRRRRR GİBİ "İspatladım."

Sen ise 150 Dolar diye sallayıp anca lafla peynir gemisi yürütmeye kalktın.

Aradaki faaaark, Mediamarkt...
  • Böyle ülkeye böyle fiyat. Note 9 en az 9 bin TL'den başlamalıydı. Az bile yapmışlar. Mehtere devam.

• cumur C kullanıcısına yanıt
  • Yeni iphone ne kadar olacak acaba
  • Şaçma sapan yazılar yazıp bide bunu utanmadan ana sayfada haber yapıyorsunuz. Bahreyn de iphone x 380 bahreyn dinarı o zaman sizin mantığınızla yaklaşık 3 te1 fiyatına satılıyor. Parite denen şeyi googleda bir araştırın. Senin paran %50 değer kaybedince adamlar olsun biz yine aynı fiyata satıp zarar edelim demeliydi aslında dimi

• Çok ucuz ya gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Türkiye samsung shop'tan ağustos 20'sinde, not 9 512gb ön siparişi verdim.

Tahmini dağıtım 28'inde diye yazıyordu. Eylül 3 oldu hala gelmedi. Telefon ederek bilgi aldım. Sıraya göre dağıtımın başladığını söylediler. Araya cumartesi, pazar giriyormuş filan. Dedim böyle saçmalık olur mu? Koca samsung'da kaç kişi çalışıyorda yetiştiremiyorsunuz?

1 gün sonra tekrar arayın, şikayet konusu açalım gelmezse dediler.

Dün öğleden sonra 3-4 gibi arandım. Ellerinde mavi rengin kalmadığını, istersem siyah rengi göndereceklerini söylediler. Lansman renginiz olan mavi rengin kalmaması komik bir gerekçe. Halbuki, vatan, hepsiburada gibi siteler satmaya başladı.

Ayrıca ön sipariş ne demek? Herkesden önce sizin sahip olacağınız demek. Bravo size dedim. Resmen git iphone al diyorsunuz dedim. Telefonu 3 taksitte aldım, ilk taksitini bile çektiler düşünün. Bir arkadaşım daha sipariş vermişti shop'tan o da iptal etti. Paranla rezil oluyorsun tabiri tam buna uygun sanırım. Daha da samsung alır mıyım ben. Böyle bir rezillik nerede görülmüş böyle?

YAZIKLAR OLSUN. SIRF BİZ TELEFONU UCUZ ALDIK DİYE BÖYLE BİR OYUN YAPMIŞLAR BELLİ. KAÇ KİŞİYE ELİMİZDE MAVİ YOK DİYE SİPARİŞİ İPTAL ETTİRDİLER DEMEK Kİ..

Ben 9 Ağustos ta 512 gb modelini onsiparis vermiştim cihaz değişim kampanyası ile sonra fark ettim ki çok belirsizlik var Note8 in ederi de belirsiz 2 fiyat ile çıkması değişim için uzman gelebilir o da musaitlik ile alâkalı imiş! Kendim paketleyim Büyükçekmece deki merkezi varmış yurtiçi kargo ile . Gönderi kodu vermişler sağolsunlar ama gönderi pakedi cep telefonu na özel öyle bir şey yok

Tüm dünyada ve Samsung yabancı ülkelerde cihaz değişim olayında müşterisine eski cihazını iade etsin diye sağlam uygun gönderi paket kiti yollanmaktadır ama Turkiye de böyle bir şeyi bile bile koymamalari tuhaf...

Gönderi için kendileri yandaş mi desek kimselerse kurye firmasi sadece 1 tane Istanbul için ifadem geçerlidir. Yanı koskoca istanbul gibi bir metropol nufusu8 da kalabalık kurye vs neyse sayısını 10 kat artırılması gerekiyor.

Ön siparişim ruhunun içine etmiştir Samsung Turkiye yönetimi....

Zaten Tansu Yeğen de Samsung Turkiye yönetiminden aylar öncesi istifa etmişti ve ne hikmetse onun yerine atanan biri de yok Samsung resmi haber bültenlerinde dahi olmadığı anlaşılıyor. Anlaşılan Samsung Kore merkezi Türkiye için bu halde vekaleten filan idare edilebilir diye biz tüketiciler ile sistematik planlı ısrarlı alay etmelerinin yansımaları gibi görünmektedir.

Önceki yıllardan beri bu sorun inatla çözülmüyor ise demek ki Turkiye ye böylesi layikmis iması da veriyorlar yıllardır der insanoğlu....

Rezalet....

Bahsedilecek çok detay var çok....

• Vay be

geldiğimiz noktada diyecek hiçbir şey yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.