Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almayın aldırmayın bir telefona bu kadar para vermek akıl karı değil 9 bin tlye neler yapılabilir onu düşünmek daha mantıklı bence ki çok güzel şeyler alınır tüm paramı neden sadece bir telefona vereyim o kadar şey alma imkanım varken ? Araba mı alıyoruz yahu git bi tofaş al bin bari daha iyi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

almayın aldırmayın bir telefona bu kadar para vermek akıl karı değil 9 bin tlye neler yapılabilir onu düşünmek daha mantıklı bence ki çok güzel şeyler alınır tüm paramı neden sadece bir telefona vereyim o kadar şey alma imkanım varken ? Araba mı alıyoruz yahu git bi tofaş al bin bari daha iyi yani.
    Aslında cevap mesajında gizli tüm paramı niye telefona veriyim. Tüm paran bu kadarsa verme tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Kafalarına göre zam yapmıyorlar amerika fiyatı 1000dolar senin ülkende 6500 falan dolar kuru 6.39 6300tl yapıyor bu da vergi yok gibi bir şey oluyor adamlar yeni getirecekleri partiyi 6.4 6.5 ile getiricekleri için zam yapıyorlar zarar etmesinler diye

• zotacing kullanıcısına yanıt
    bize dolar değil euro olarak geliyor ve 840 euro vergisiz fiyatı var bu cihazın :)

• Bir gür bir bir asgari ücretli eve de gelmiş note 9
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Türkiye samsung shop'tan ağustos 20'sinde, not 9 512gb ön siparişi verdim.

Tahmini dağıtım 28'inde diye yazıyordu. Eylül 3 oldu hala gelmedi. Telefon ederek bilgi aldım. Sıraya göre dağıtımın başladığını söylediler. Araya cumartesi, pazar giriyormuş filan. Dedim böyle saçmalık olur mu? Koca samsung'da kaç kişi çalışıyorda yetiştiremiyorsunuz?

1 gün sonra tekrar arayın, şikayet konusu açalım gelmezse dediler.

Dün öğleden sonra 3-4 gibi arandım. Ellerinde mavi rengin kalmadığını, istersem siyah rengi göndereceklerini söylediler. Lansman renginiz olan mavi rengin kalmaması komik bir gerekçe. Halbuki, vatan, hepsiburada gibi siteler satmaya başladı.

Ayrıca ön sipariş ne demek? Herkesden önce sizin sahip olacağınız demek. Bravo size dedim. Resmen git iphone al diyorsunuz dedim. Telefonu 3 taksitte aldım, ilk taksitini bile çektiler düşünün. Bir arkadaşım daha sipariş vermişti shop'tan o da iptal etti. Paranla rezil oluyorsun tabiri tam buna uygun sanırım. Daha da samsung alır mıyım ben. Böyle bir rezillik nerede görülmüş böyle?

YAZIKLAR OLSUN. SIRF BİZ TELEFONU UCUZ ALDIK DİYE BÖYLE BİR OYUN YAPMIŞLAR BELLİ. KAÇ KİŞİYE ELİMİZDE MAVİ YOK DİYE SİPARİŞİ İPTAL ETTİRDİLER DEMEK Kİ..

Ben 9 Ağustos ta 512 gb modelini onsiparis vermiştim cihaz değişim kampanyası ile sonra fark ettim ki çok belirsizlik var Note8 in ederi de belirsiz 2 fiyat ile çıkması değişim için uzman gelebilir o da musaitlik ile alâkalı imiş! Kendim paketleyim Büyükçekmece deki merkezi varmış yurtiçi kargo ile . Gönderi kodu vermişler sağolsunlar ama gönderi pakedi cep telefonu na özel öyle bir şey yok

Tüm dünyada ve Samsung yabancı ülkelerde cihaz değişim olayında müşterisine eski cihazını iade etsin diye sağlam uygun gönderi paket kiti yollanmaktadır ama Turkiye de böyle bir şeyi bile bile koymamalari tuhaf...

Gönderi için kendileri yandaş mi desek kimselerse kurye firmasi sadece 1 tane Istanbul için ifadem geçerlidir. Yanı koskoca istanbul gibi bir metropol nufusu8 da kalabalık kurye vs neyse sayısını 10 kat artırılması gerekiyor.

Ön siparişim ruhunun içine etmiştir Samsung Turkiye yönetimi....

Zaten Tansu Yeğen de Samsung Turkiye yönetiminden aylar öncesi istifa etmişti ve ne hikmetse onun yerine atanan biri de yok Samsung resmi haber bültenlerinde dahi olmadığı anlaşılıyor. Anlaşılan Samsung Kore merkezi Türkiye için bu halde vekaleten filan idare edilebilir diye biz tüketiciler ile sistematik planlı ısrarlı alay etmelerinin yansımaları gibi görünmektedir.

Önceki yıllardan beri bu sorun inatla çözülmüyor ise demek ki Turkiye ye böylesi layikmis iması da veriyorlar yıllardır der insanoğlu....

Rezalet....

Bahsedilecek çok detay var çok....

Alıntıları Göster
    Benimi gibi bir arkadaş daha vaz geçti almaktan. Ancak bu yapılanlar onu da sinirlendirdi. Hiç sorun değil hocam. Kaybeden biz değiliz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Joseph242

Kafalarına göre zam yapmıyorlar amerika fiyatı 1000dolar senin ülkende 6500 falan dolar kuru 6.39 6300tl yapıyor bu da vergi yok gibi bir şey oluyor adamlar yeni getirecekleri partiyi 6.4 6.5 ile getiricekleri için zam yapıyorlar zarar etmesinler diye
    Amerikada 1000dolarla satilan ürünün içinde var vergi.

1000dolar magaza fiyati. Magazaya gelis fiyati degil.

• Hiçbir telefon bu fıyatları hak etmez ederi en fazla 3500₺
  • Telefonun fiyatı dünya pazarlarının temel para birimlerine ve 128-512GB durumuna göre 899-1099 Sterlin, 999-1249 USD ve 999-1249 Euro. Birim fiyat olarak zaten fiyatı bu.

Burada ise malum işte.
  • Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum ama öncelikle bir sorum olacak sizlere.

Parayı nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Almayın olsun bitsin.Artık dolar hikaye firmalar kafalarına göre zam yapar olmuş. Afedersiniz kıçımdan kan alsalar gidip bu telefona bu parayı vermem alternatifsiz kalsamda gidip Vestelin telefonlarınada para vermem.Eskiyle idare edin gitsin satamayınca bakın nasıl fiyatlar iniyor.Bizim millette gösteriş olmasa gidipte 1600 lira maaşla telefona 8 9 bin tl para vermez ama bi moda trendidir gidiyor işte.
    Yemek de yeme o zaman nasolsa m.çıp tekrar yiyorsun? Yeni yemeğe ne gerek var bir önceki öğünle idare et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khrmndgn

- Amerika satış fiyatı 1250$, Amerika asgari ücret 1600$, Asgari ücret çalışma oranı %2, Nüfus 325 milyon
    - Türkiye satış fiyatı 1415$, Türkiye asgari ücret 244$, Asgari ücretle çalışma oranı %80, Nüfus 90 Milyon

Amerika'yı sevdiğimden değil, oradaki insanlar benden çok daha iyi şartlarda yaşıyor. (Sokakta yaşayan evsiz kalan insanları örnek gösterip çok iyi olsa onlar neden dışarıda diye hemen atlamayın, gidin araştırın)
    Vadan hayini, fedocu! Alaman acani, dis mihrak. Ararun 155'i.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Samsung Kore merkezi Turkiye yapilanmasina yillardir sorunlu olmasina ragmen gerekenleri yapmiyor olmalari icin garezleri filan olmasi gerek ! O derecede birseyler ters gidiyor son yillarda ozellikle. BTK basta olmak uzere Samsung Kore merkezi Turkiye kurumlarina inatla yavastan aldigi bircok hizmet testler vs kasitli agirdan yavas alindigini bir yetkileden bugun ogrendim .

Samsung Kore kendisine gore hakli sebepleri varsa ki goreceli de olsa var anlasilan bu durumda olan biz tuketicilere olmakta .

Ben herzaman detaylardan vs sistemini mantalitelerini ozellikle baska ulkelerdeki yerlesik klasik duzenleri ile kiyaslayarak yapmaktayim .

Resmen Turkiye yi zehir ediyorlar ! Iktidardan da sorumlular var anlasilan devletin kurumlari malum iktidar elinde .

Yillarin Samsung kullanici olarak bir gidim iyilesme olmadigini gorunce insan rahatsiz oluyor. Ayrica ismarlama uzerime salinanlar da her yil olmakta tesaduf filan olmasa gerek . Ozel den zamaninda bircok bilgilendirmeler hic tanimadigim kisilerce bilgilendirildim ve kisa surede de o zamanlar gerceklesti. Yani ortada tuketici yanlisi olmayan veya baska emeleri daha on planda olanlarin kuklalari veya golge oyunlarini su sanal alemde forumlarda gormekteyiz.

Bircok modelde bizzat nice sorunlara sahit oldum pes denilecek detaylar ...

Turkiye de pazarlama satis destek yoz bir sistemle Samsung Turkiye can cekisiyor. Bir felaket olmamasi yillarin marka algsi ve bazi urunlerde alternatifi muadili olmamasi ile Samsung ozellikle turkiye de kendi capinda idare ediyor gibi gorunuyor ama her ay her yil ciddi kan kaybetmektedir.

Tuketici bilinclense baslarina gelengarantili cihazlarinin nasil dalaverelerle tuketici anlamaz birseyler uydurulur garanti disi vs cozumsuzlukler veya varas da cozumu uzatarak surumcelelerde iskence gibi tuketiciye izdirap olmalarindna kim karli cikiyor ? Samsung belki ama zarari goren Turkiyedeki son kullanicilar tuketiciler.

Ben yine de son anda fikrimi degistirip yurfisi yerine fiziksel magazlarindan birindne lansman fiyati ile aldim yenilenmis hediye paketlerinden birini sececegim.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung kore nin bu ağır tavrı nedendir niye böyle davranıyorlar zamanında türkiye onlara çok destek verdi hala kore gazilerimiz var sırf bunun hatrına bizi ön planda tutmak zorunda, anlamıyorum ne dertleri var toplaşıp mail mi atalım gazileri mi hatırlatalım, bunun nedeni hükümet kaynaklı ise bunu da bilelim ama, samsung mağazasına gidiyorum adam telefondan bi haber benim kadar bilmiyor özellikleri, ve en kötüsü mağaza müdürüne kadar hepsinde iphone var şaka gibi adam iphone kullanıp bana samsung satmaya çalışıyor geçen bozdum birini öyle tek kelime edemedi yani samsung türkiye kendi çalışanlarını denetleyemez hale gelmiş şaka gibi hepsi bi haber

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Kore liler vefasiz degil ozellikle kendi ulkeleri icin gazi olanlairn torunlarinin egitim masraflarini duzenli olarak karsilamaktalar. Bence sorun Turkiyedeki ilgili yoneticiler once bir liyakat ve duzguin olsa gerisi de gelecek gibi sistem altyapi olarak.

Bu konu cok dallaniyor ve derinlesebilir de yillardir forumda ilgili bircok konularda kendimden baskalarindan yakinimdakilerden nice sorunlari her kademede yillarca yasamaktayiz .

Anlasilmayan sey ise Samsung Turkiye basta olmak uzere Samsung Kore merkezine kadar kendi iclerinde geri bildirim sistemi inatl apek ideal islenmemesi . Yoksa sorunlari tespit edip gereken adimlari sistem kurarak atilmasi Kore deki Samsung tan talimatlari vermek filan zor olmasa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

Bu mesaj silindi.
    10000 TL ye telefon alır hale geldi iseniz helal olsun. Valla ne para var Allah daha çok versin. Şimdi taksit olayında kalktı bakalım şak şak basalim binlerce liralari 10 binleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

10000 TL ye telefon alır hale geldi iseniz helal olsun. Valla ne para var Allah daha çok versin. Şimdi taksit olayında kalktı bakalım şak şak basalim binlerce liralari 10 binleri.

Alıntıları Göster
    Başka bir arkadaş daha aynı şeyi söylemişti, cevap yazmamış mıydım diye dejavu yaşadım. Haklısınız tabi, açık konuşmamışım. Buyrun cevabım da şöyleydi:

"Yok hocam, 10bin tl'ye aldığımdan değil, yeni psikolojik sınırın 10bin olacak olmasından bahsetmeye çalıştım aslında. "

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-9-a-zam-geldi-8000tl--134875554-5#134879143

• quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

Başka bir arkadaş daha aynı şeyi söylemişti, cevap yazmamış mıydım diye dejavu yaşadım. Haklısınız tabi, açık konuşmamışım. Buyrun cevabım da şöyleydi:

"Yok hocam, 10bin tl'ye aldığımdan değil, yeni psikolojik sınırın 10bin olacak olmasından bahsetmeye çalıştım aslında. "

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-9-a-zam-geldi-8000tl--134875554-5#134879143

Alıntıları Göster
    Alınmaz hocam alınmaz yazık günah. O işler geçti orta seviye telefonlar 3.4 bin arası o bile çok ama giriş seviyeleride pek kullanışlı olmuyor en iyisi bir tane orta seviye alıp 3.4 sene idare edeceğiz. Şimdiye dek bir telefonu 3 seneden az kullanmamisimdir. Artık ömrünü tamamlayınca da atarım çöpe yenisini o zaman alırım.

• ben 6499 tl ye aldım şimdi fiyatlara baktım hala aynı. fakat eğşeceği yönünde söylentiler var 8000 tl cok fazla bir fiyet
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.