Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note / Apple İphone 4S hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Bugün Samsung'un yeni bir sınıf açan mobil cihazı Galaxy Note'u gördüm ve teknolojiyle çok fazla içli dışlı olmadığımdan olsa gerek resmen büyülendim. Notebook sahibi olmadığım ve masaüstü bilgisayarımın yetersiz gelmesi sonucu laptop araştırmasına girmiştim geçtiğimiz ay. Fakat sonradan tablet pc almayı düşündüm ve araştırdım, inceledim fakat sonradan araya başka sebepler girmesi yüzünden hiç bir şey alamadan yine eski usul devam etmeye başladım. Bugün reklamlarda Galaxy Note'u gördüm yine DH'nın inceleme videosunu izledim gayet tatmin oldum. Hem telefon hem tablet pc olması sebebiyle işimi görür diye düşündüm. 1.si boyutu dışında Galaxy Note'un eksilerini yazmanız mümkün mü ?

Öte yandan Apple İphone 4S'i çıkardı. 4'e göre işletim sisteminde yaptığı iyileştirmeler, kamera ve ekranı dışında pekte göze çarpan farkları yok, fiyatı dışında. Ülkemizde iyice nam salan ve gittikçe çoğalan iphone kullanıcıları Apple'ın işini iyi yaptığını gösterir nitelikte. Fiyat ve boyutlar hariç "objektif" bir karşılaştırma yapılacak olunursa hangisini seçerdiniz ? Neden ?

Not: HTC ya da Blackberry markaları hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Onların ürünleriyle ilgili bilgiler ya da yine yukarıda belirttiğim telefonlar ile kıyaslamalar yaparsanız fena olmaz.

Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum. Arşiv niteliğinde bir konu olması dileğiyle....

• Şimdi iphone ve note birbiriyle alaksiz iki cihaz.klansman farki varki bu note sinifsal olarak rakipsiz bir cihaz.karşilaştirma yapmaya gerek yok.iki cihaz ancak işletim sistemleriyle karşilaştirilabilir ve ios galip gelir.onun disinda her turlu note.

Yine telefon olarak galaxy s2 cok basarili bir cihaz.su an icin note ile birlikte piyasadaki en iyi 2 androidli cihazdan biri.siz ya note yada s2 dusunun.hem donanim hemde ekran kalitesiyle diger tum markalara acik ara fark koymus durumda bu 2 cihaz.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Konuyu açtıktan sonra araştırmaya devam edince farkettim bende iphone 4 ile note'un karşılaştırılamayacağını. Piyasadaki tüm telefonları düşünecek olursak yine de en iyisi S2 mi ?
  • Galaxy note donanım olarak en üstün cihazdır.

sonra Galaxy Nexus vs Optimus 3d gelir.

Gs2'de en mantıklı cihazdır oyunlardaki performansı boyutu ekran kalitesi yönünden iyi bir cihaz.

boyut sorun değilse Galaxy Note aksi taktirde Gs2 yada nexus gelirse nexus
  • Vaov nexus gayet etkileyici bir cihazmış. İphone 4s'i geçtiğine yönelik birçok yazı var. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? 4S mi Nexus mu diyeyim yani :)
  • bir kere aralarında 1.1'' boyut farkı var biri hd amoled ekran diğeri retina ekran.

ekran konusunda çok fark var donanım olarakta Gpu dışında nexus daha üstündür.

nexus ya kontratlı satılacaktır yada İphone 4'ten bile ucuz olacaktır yani 4s'le parasal olarak rakip değiller ancak dediğim gibi daha iyi telefon.

burda bize sorduğun sorular kesin sonuçları çıkarmaz biz burda donanımını karşılaştırırız ekran kalitesini karşılaştırırız işletim sistemini sen kendin düşünürsün görüntüsünü boyutunu kendin beğenirsin kimisi küçük ekran sever kimisi büyük ekran ister internette daha rahat gezinir vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 12 Aralık 2011; 16:28:17 >
  • öncelikle note hakkında olumsuz görüş bildirenlerdenim. bence gereksiz bir icat oldu. tablet desen küçük telefon desen fazla büyük son derece gereksiz bence cepe sığmıyor bir kere. tavsiye konusunda ise nexus diyeceğim 4s'i geride bırakacak bence ki yapılan araştırmalar da bunu gösteriyor nexus'u bekle derim ben yok bekleyemezsen s2 ve optimus 3d'den bir tanesini tavsiye ederim optimus 3d nexus'tan sonra bence en iyi smartphone adayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha bekleyip nexus almak en mantıklı olur.
  • Evet sanırım ikna olmuş durumdayım, Nexus beni çok etkiledi ve bekleyip bu cihazı alacağım. Ben internet işlevini, müziği, telefon işlevini bir arada gerçekleştirebileceğim bir telefon arıyordum. En başta ekran boyutuna bağlı olarak internette kolay gezinebilirim diye Note mantıklı gelmişti. Fakat kolay taşınabilirlik ve de işlev olarak Nexus Note'u solladı ki birde bunun üstüne İphone 4S'i solladı.... (http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/galaxy-nexus-inceleme.html) Peki Nexus'un uygulama yelpazesi İphone kadar geniş midir ?
  • uygulama sayisinda İtunes la kafa kafaya android market.yalniz uygulama kalitesi olarak itunes daha iyi.belli basli işe yarar oyun uygulama destegi ikisindede iyi.zaten işe yarar uygulamalar butun işletim sistemlerine uyarlaniyor.yani uygulama kitligi cekmezsin.
  • Tüm cevaplar için teşekkür ederim :) Nexus çıkınca alacağım. Yalnız beni üzen bir tarafı oldu o da radyo olmaması. Eften püften her şey varda bir radyo koymayı akıl edememişler mi !
  • Türkiye'ye gelir mi bilmem ama, Droid Razr'da çok güzel bir cihaz. Droid Razr, Nexus, Note, 3d, S2 bunlar çok şahane cihazlar. Hepsi duruma göre 4S'e tercih edilebilir.
  • Aslında işlemci olarak en güçlü cihaz şu an Galaxy Nexus'tur. Işlemci Galaxy S II'den az bir farkla da olsa daha güçlüdür. Galaxy Note'daki işlemci GS II'deki işlemciyle aynıdır fakat daha yüksek hızda çalıştığı için performans olarak Galaxy Nexus'u geçecektir. Yoksa aynı frekansta OMAP4460 daha güçlü. OMAP4 normal koşullar altında şu an için en güçlü çift çekirdek platformudur. Fakat gerek donanımsal gerekse yazılımsal olarak bir bütün olarak bulundurursak OMAP4460 ile Galaxy Nexus en güçlü ve en iyi Android telefondur.
  • Galaxy Note , çok farklı bir sınıfta .Ama bence HTC nin cihazlarını da inceleyin
  • S2 ve bir note kullanıcısı olarak hangisini alırsan al çok memnun kalırsın. Ben kesinlikle note almanı tavsiye ederim. Boyutundan korkma, hemen alışırsın ve diğer telefonlar sana oyuncak gibi gelir. Blackberry torch iphone 4 te kullandım. En iyisi note bana göre. 2. Cihaz olarakta s2 kullanmaya devam ediyorum.
  • tamam note telefon için biraz büyük ama alışılır

internette daha rahat gezersiniz, daha rahat film izlersiniz, hele hele her yerde el ile not alabilme birşeyler karalayabilme
    öğrenci iseniz direk soruları cihaz ile çözebilme mükemmel bir olay

kesinlikle note diyorum

sadece büyüklüğe aldanmayın dezavantajından cok avantajı var ayrıca cihaz çok hafif
    tabletler 600 gr dan başlarken note 178 gr

note bir devrim bence ve iphone ve ipad e de artık kalem bekliyorum yeni versiyonlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

tamam note telefon için biraz büyük ama alışılır

internette daha rahat gezersiniz, daha rahat film izlersiniz, hele hele her yerde el ile not alabilme birşeyler karalayabilme
    öğrenci iseniz direk soruları cihaz ile çözebilme mükemmel bir olay

kesinlikle note diyorum

sadece büyüklüğe aldanmayın dezavantajından cok avantajı var ayrıca cihaz çok hafif
    tabletler 600 gr dan başlarken note 178 gr

note bir devrim bence ve iphone ve ipad e de artık kalem bekliyorum yeni versiyonlarda

Aynen. Note kalem ile kullanim ve multimedia kullanimda kesinlikle buyuk farklarla geldi. Suan karsilastiricak bir cihaz bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.