Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hocamlar emmc arızası var read fail tarzı htalar veriyor download moda atıyor sürekli donuyor restart atıyor nedir bunun çözümü rom falan da olmuyor uzun uzun bekliyor açılış logosunda

ben cpu wakelock indirip aktif ettim o zaman birşey olmuyor ama şarj yiyor duvara atasım geliyor bu telefonu yarın gidip geri vericem resmen paramı çöpe attım pişmanlıktır uzak durun gm5 plus gibi alet arkadaşlar alacaklara söylüyorum uzak durun
  • eyvallah hocam... bi baktırayım bakalım..;)
  • Merhaba arkadaşlar, 2. El edge almayı düşünüyorum bir sorum olacak orijinal rom veya custom romlarda AnTuTu v7 ile test yapan varmıdır nasıl bir puan çıkıyor, ve telefonun akıcılığı kullanımı note 3 e göre nasıl? Şuan note 3 kullanıyorum DOT rom ile, custom rom olmasına rağmen yeterince seri gelmiyor, note edge hep aklımda kaldı almayı düşünüyorum fikir verirseniz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hic bulasma cogunda emmsi sorunu oluyor bende oldu telefon kenddi kendine acilip kapaniyor kendinini download moda atiyor format attim olmadi farkli ulke romu yukledim olmadi surekli raset atmaya basladi deji batarya da aldim sorunlar duzelmesi ikitane vardi bende ikiside ayni sorun vardi biri elimde kaldi birini elden cikardim burdaki yorumlari cogunu okursan bu sorun cok kiside vardir yada googlede arastir

• interior designer kullanıcısına yanıt
    Ben de sirf edge ekranini icin almistim cok kullanisli ama nedense cok tutmadi.

• Cihazım 2.5 yílın sonunda MMC hatasí vermeye başladí

Yetkili servis 1.500tl anakart değişimi fiyat verdi. Elinde ekranı kırık anakartí sağlam cihaz varsa alabiliirim

• Nedense en çok merak ettiğim isim Frey umarım bugün oyuna girer .

• arkadaşlar bizim telefon yıl olarak ömrünü tamamladı fakat hala çalışıyor custom rom ile kullanan var mı? samsung'un kendi 6.0 ı ile kullanıyorum ve ekran sürem malesef 3 saati anca veriyor.
  • Ben bir süre önce note edgeyi anneme verdim o kullanıyor gayet memnun :) custom romlarla falan hiç uğraşmadım. Sadece bataryasını değiştirdim o kadar.

Bende Xiaomi Mi Note 3 kullanmaya başladım.

Note edgenin ekranı Mi Note 3 den bile daha iyi :) çözünürlük ve renkler çok canlı.
  • Samsung Pay Türkiye'de kullanıma sunulması hakkında Change.org'a kampanya açmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir ortak bir metinde tüm Samsung kullanıcıları birleşip Samsung Türkiye'ye sesimizi duyuralım istiyorum başarılı oluruz olmayız denemek denememekten iyidir.Yoksa Samsung Pay'ın Türkiye'ye geleceği yok.

2015 yılında Galaxy S6 tanıtılırken Samsung'un ödeme servisi olan Samsung Pay tanıtıldı.Bu hizmetin Türkiye'de hizmete alınma tarihini Samsung Türkiye cephesi 2017 Ocak ayları olacağını lanse ettiler.Fakat verilen söz tutulmadı.Ekim 2017 tarihinde Note8 tanıtımının akabininde Samsung Pay ile ilgili bir twitter kullanıcısının o zaman ki Samsung Türkiye Kıdemli yöneticisi Tansu Yeğen'e Samsung Pay Türkiye'de ne zaman kullanıma açılacak sorusuna 2018 bahar aylarına yetiştirilmeye çalışılıyor dendi.Bahar ayları bitti 2019'a geldik tekrardan verilen söz tutulmadı.Samsung Türkiye'de ciddi bir pazar payına sahip(%40+) fakat SVoice(Türkiye'ye sunulamadan piyasadan silindi)Bixby,Samsung Pay gibi servisleri kullanıma açmıyor sürekli tüketicilere yalanlar söyleyerek oyalıyor.Samsung Türkiye'nin bu konuda açıklama yapmasını Samsung Pay hizmetinin en azından Galaxy S10 lansmanında Türkiye'de kullanıma açılmasını istiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefona imei atılır mı?
  • Arkadaslar telefonum kitleniyor. Kendini kapatiyor direk simsiyah oluyor ekran. 5. Ayda batarya degistirdim ve fabrika ayarlarina dondurdum. Ne yapmam lazim yardimci olacak var mi bu sorunlar nasil gecer ?

• .

• Beyler orijinal batarya öneriniz var mı ? (n11-hb satıcısı olarak)

Anneme diyorum şunu sürekli tak çıkar yapma diye, takıyor şarja 10dk sonra bir baktım teli çıkartmış mikseri takmış, bir gün bakıyorum elektirik süpürgesi için çıkartmış.

Sonrada diyor bozuk telefonu verdin oysa sapa sağlamdı
  • Arkadaşlar ben Huawei p9 lite 2017 kullanıyorum Arkadaşımda note edge var sizce benim p9 lite 2017 yi note edge ile kafa kafaya takaslamalimiyim.
    Note edge biraz eski bir cihaz ama özellikleri p9 lite 2017den bir tık daha iyi gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

• Kesinlikle tavsiye etmem. Note edge çok ciddi sorunları olan bir telefon. Çok ısınıyor ve dolayısı ile sürekli kapanıyor. (çipleri 100 dereceyi geçince korumak için otomatik kapanıyor.) Hatta artık ısınmasa da kapanıyor (muhtemelen anakarat sürekli ısınmaktan dolayı hasar gördü. çünkü çiplerin lehimleri falan o kadar ısınmaya dayanmıyor.). Samsung yazılımını optimize etmedi ve cihazı çöpe attı. Dolayısıyla cihaz çok yavaş çalışıyor. Eğer telefonundan memnun olan varsa muhtemelen yavaş çalışmaya alışarak nirvanaya ulaşmış arkadaşlardır. Oreo rom yüklerlerse ceplerinde salyangoz taşıdıklarını farkedebilirler :)

Note 4 türevi olsa da fazla rom bulamazsın. Android pie denedim, boot etmedi. Oreo denedim çok hızlı ve olması gerektiği gibi çalışıyordu. İlk kez bu kadar iyi çalıştığını gördüm ama ne yazık ki kamera çalışmıyor oreo'da da. Şimdi RR nougat yüklüyorum. Ama daha çok ümitli değilim. Yeni telefon alma yolu gözüktü artık.
    Not 1: nougat ile de kamera çalışmadı :(
    Not 2: Kamera çalıştı sonunda. Asıl sorun arka kamera modülünün ana kart ile bağlantısını takmamış olmammış. Takınca çalıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keenblade -- 26 Ekim 2019; 22:52:58 >

• Note Edge telefonu sürekli kapanıp yeniden başlayan, zaman zaman açılış samsung logosunda takılıp kalan arkadaşlar var ise benim telefonumda işe yarayan çözümü deneyebilirler. XDA forumlarında yazdığım bu çözümü burada da tekrar ediyorum. Belki bazı arkadaşların işine yarayabilir. Restart etmeden duramayan telefon bu işlemden sora artık iki haftadır sorunsuz çalışıyor.

Bu telefonun ısınma sorununu hepimiz biliyoruz. İlk farkettiğim şey telefonun sdcard ve sim kart arasındaki bölümünün ısınmasıydı. Bazen sabah kalkıp baktığımda telefonun ateş parçasına dönüşüp bütün şarjını bitirdiği bile oluyordu. Anakartı açarsanız, o bölgede ısı pedi göreceksiniz. Bu ısınmalar sonucu anakart ve çipler arasındaki bağlantıda soğuk lehim denilen zayıflık oluşuyor. (dizüstü ekran kartlarında da olabilen bir sorun)Dolayısıyla bildiğiniz restartlar meydana geliyor.

Çözüm:
    Sdcard ve sim kart arasındaki çipin pedine en fazla 1 mm kalınlığında ve çipin boyutlarında bir pad daha eklemek gerekiyor. Eklediğimiz ped çipi anakarta doğru iterek bağlantının (elektrik iletkenliğinin) yeterli olmasını sağlıyor. Ayrıca ısı artık güzel bir şekilde dağılıyor. Daha iyi bir çözüm isterseniz bu çiplerin lehimlerini tekrar ısıtıp anakarla bağlantılarını tekrar sağlayan bir telefoncu veya elektronik uzmanına götürebilirsiniz. Bu işleme reballing deniyor.

Not 1: Isı ve baskı pedi olarak mutfaktan ödünç aldığım alüminyum folyoyu kullandım.
    Ama lütfen bu amaç için daha uygun bir şey kullanın (termal ped). Onlar ucuz ve güvenlidir. Telefonunuz yanarsa, tuğlaya dönüşürse vb. karışmam :)
    Adresini hatırlayamadığm bir forumda rastladığım bir çözüm bu. Onlar çözümde ped olarak karton kullanmışlardı. Ama ben hem ısıya dayanıklı hem de ısıyı daha iyi ileteceğini düşündüğümden aliminyum folyo kullandım.

Not 2:Anakartı sökerseniz arka kameranın bağlantısı çıkıyor. Geri takmayı unutursanız benim gibi bir iki hafta kamerasız yaşarsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keenblade -- 26 Ekim 2019; 23:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DawahAdamı

Arkadaşlar ben Huawei p9 lite 2017 kullanıyorum Arkadaşımda note edge var sizce benim p9 lite 2017 yi note edge ile kafa kafaya takaslamalimiyim.
    Note edge biraz eski bir cihaz ama özellikleri p9 lite 2017den bir tık daha iyi gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
    P9 lite kullanmadım ama Note Edge kullandım. Ben hayır takas yapma diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Beyler orijinal batarya öneriniz var mı ? (n11-hb satıcısı olarak)

Anneme diyorum şunu sürekli tak çıkar yapma diye, takıyor şarja 10dk sonra bir baktım teli çıkartmış mikseri takmış, bir gün bakıyorum elektirik süpürgesi için çıkartmış.

Sonrada diyor bozuk telefonu verdin oysa sapa sağlamdı
    Ben de anneme vermiştim. Epey bir süredir kullanıyor memnun sayılır. Ama artık pili iflas etmiş durumda. Biraz da kötü şarj etmesine bağlıyorum :)

Önceden samsungun sitesinden orjinal pil almıştım. Şimdi satılmıyor ve piyasada orjinal denilen pilleri de almak istemiyorum. Şu deji nasıldır sizce ? 1 sene bile götürse alınır diye düşünüyorum. Yorumlar olumlu ama genelde yorum yapanlar ilk kullanımlarına yorum yapıyor.
    urun.n11.com
    Samsung Galaxy Note Edge Batarya Mucize Batarya Deji Orjinal Deji - n11.com
    https://urun.n11.com/batarya/samsung-galaxy-note-edge-batarya-mucize-batarya-deji-orjinal-deji-P95363022

Şu batarya orijinal midir acaba ?
    https://www.amazon.com.tr/SAMSUNG-EB-BN915B-Note-Edge-Dahili/dp/B00QMQ8IDM/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 27 Ekim 2019; 15:28:59 >

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni gördüm kusura bakmayın, o kadar çok konuya yazmışım ki baya altlara inmiş.

Deji batarya kullandım, simex kullandım 2 side 5krş etmez, 3-4 ay sonra pert oluyorlar.

Telefonun hala gideri varsa KVK , Destekbilişim , Genpa gibi servis firmalarından 1 adet almanızı öneririm.

Fiyatı en son 150TL'di NFC li olduğu için. Değer mi bence değer çünkü şu devirde 2K ekranlı, 4K video çeken kamerası şimdiki A50 ye bile bin basan bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.