Bildirim
Samsung Galaxy Note Ekran Değişimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
slm benimde note telefonumun ekranı çatladı ama öndeki cam kısım, çalışmasında veya dokunmatikinde sorun yok, koyuncuya vermiştim geçen hafta fiyat için 630 tl istemişlerdi kdv dahil komple ekran ve dış kasasına ... bende geri aldım şimdi öyle kullanıyorum eğer ucuz yollu ekran bulursam bende alabilirim, -
Hocam sahibinden.com da 500TL, ebay'de 200 USD hem de kapak dahil ama vaktim yok.. Ankara'da yarın bulsam alacağım artık 500'e razıyım.. -
aynı sorunu bende yaşadım 2 ay evvel 470 liraya aldım.ekran ve dokunmatik fabrikasyon birleşik.orjinali ile çok fazla fark yok.yan sanayi olduğunu aşırı incelemek lazımki anlaşılsın.eğer vaktiniz varsa p.m. atın alacağınız yerin iletişim bilgilerini ileteyim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- a21s hard reset
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- kendi kendini arama kodu
- samsung galaxy s serisi
- exynos 1480
- samsung a15
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X