floyd 6 yükledim rom çok güzel morokernel de kurdum mtweaks ile kullanıyorum fakat pwm flicker free özelliği açık ya da kapalı farkettirmiyor benim ekranda da solma var bu arada beyaz ekranda da yeşil çizgiler oluşuyor aod li kullanırken bile olmaya başladı artık ısınınca, pwm 1.3 app var onu kullanıyorum o çok güzel ama otomatik değil işte < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbrio -- 17 Haziran 2022; 19:31:2 > |
SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1265. sayfa)
-
-
Hocam floyd 6 yükledim, benim pil ölüydü bu rom ölüyü diriltti valla, son yüklediğim stock romla pil performansı iyice düşmüştü telefon kendine geldi custom romlar bana iyi geliyor, ayrıca yanlış anlamadıysam da floyd 7 üzerinde çalışılıyormuş xda'da yeni özellikler paylaşılmış.
-
Aynen dostum yeni rom bu ay içinde paylaşılacak sanırım. Genelde anan arkadaşlarına denettirdikten sonra eksikleri görüyor tamamlayıp ona göre şayet hiç bir hata çıkmazsa 15 gün sonunda romu yayınlıyor. Kamerada önemli geliştirmeler var demiş. Manuel ayarlarda uzun pozlamada ekran donuyordu, umarım çözmüştür. Benim en çok beklediğim özellik o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanmadığım cihazımı satıyorum. İlan linkini bırakıyorum belki yedek parça vs için ihtiyacı olan olabilir.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-fan-edition--153066460
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 18 Haziran 2022; 13:14:46 > -
Bu ekranda sararma veya leke kalma gibi arızalar nasıl oluyor çok merak ediyorum. Yıllardır hem eşim hem de ben note serisi kullanırız. Yaklaşık 7-8 senedir filan. Hatta note 4 cihazımı annem halen daha kullanmaya devam ediyor. Onunda ekranında benzer arızalardan şikayet edenler vardı, sararma yanma vs. Bizim kullanımımız mı farklı yoksa sizinki mi anlamadım gitti. Mesela ben hiç bir zaman AOD kullanmadım. Çok fazla mesajlaşırım ama çok az oyun oynarım. Ekran zaman aşımı her zaman 2 dakikadır, genelde siyah tema ve gece modu ile kullanırım. Beyaz ışıktan nefret ediyorum, gözlerimi resmen yakıyor. Eşimin veya annemin telefonu değil ama kendi telefonumu hemen rootlarım ve işlemci saat hızlarını düşürürüm bu sayede telefonum hiç ısınmaz diyebilirim ki ısınınan telefondan nefret ederim, elimde kullandığım telefon soğuk olsun isterim, saçma bir takıntı ama takıntı işte. Bu sayede note 4 ü bile soğuk kullanmayı başarmış biriyim 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Custom rom kullanınca nfc ile kredi kartı ödemesine devam edebiliyor muyuz? Şuan telefonu bırakamama sebeplerimden biri de bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum hocam, hiç kullanmadığım bir özellik
Temel olarak bakıldığında ısınma kaynaklı oluyor, bazen de ekrandaki görselin uzun süre sabit kalması ve telefonun da ısınması sebebiyle görselin izi kalabiliyor. Büyük oranda kullanımla ilgili olsa da normal kullanıcının da başına gelebiliyor. Herkes aynı ürünü alsa da aynı kullansa da hani bazılarında sorun çıkar ya onun gibi. Bende note 2 den bu yana kullanıyorum note serisini, bir arkadaşın note 4 ü vardı normal kullandığı halde iki defa servise gitti düzen tutmadı. Ben aynı serinin Note edge versiyonu kullandım bir sorun olmadı. Biraz nasip işi. Çıktığından beri de Note Fe kullanıyorum sıfır almış olarak problem yaşamadım, normal kullanıcının biraz üzerinde kullanımım vardır. Genel olarak bakıldığında zaten sorunlar ekranın üst bölümünde yani işlemcinin olduğu yerlerde başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afhaktan -- 20 Haziran 2022; 9:53:44 > -
Bu durumda benim telefonu soğuk tutma takıntım sayesinde telefonlarımda sorun çıkmıyor diyebiliriz
Teşekkür ederim bilgilendirme için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicavush -- 20 Haziran 2022; 11:5:25 >
Bu bir tedbirdir, işin gerçeği de şu ki zaten telefonun hem kendi ömrü olsun hem batarya ömrü olsun bunu kısaltan şey sıcaklıktır. Normal kullanan kişinin 5 yıl kullandığı telefonu yoğun kullanan kişi 3 seneye gelmeden fazlasıyla yormuş olur ve yavaş yavaş hem çok stabil çalışamama hemde batarya şikayetlerine başlamış olur. Aşırı kullanan kişilerin büyük hatalarından birisi de telefonu şarjda olduğu sürede de fazlasıyla yormaları ve daha fazla sıcaklığa maruz kalmasına sebep olmalarıdır. Telefonu çok sık kullanan kişilerin büyük bataryalı telefonlara yönlenmelerinde fayda vardır, uzun süre sonunda onların batarya performansı düşük bataryalı telefon seviyelerine gelecektir ama diğer taraftan yine işlerini görebilecek kadar da dayanacaktır. Tabi üst seviye cihazlar da büyük batarya imkanı pek bulunmuyor. Bü yüzden orta-üst seviye cihazlar günümüzde daha kullanışlı, çok beklentisi olmayanlar içinde giriş seviyesinde şarjı uzun gidecek telefonlar mevcut.
-
Telefonumun Power entegresi ariza yapmis ve piyasada bulamadim. Bulabilecegim yer onerebilecek var mi acaba? Telefon kisa sure kullanimda surekli reset atiyor
O note fe lerde kronik sorun. Anakart tamiri ya da değişimi gerekiyor. Bir an önce bütün verilerinizi yedekleyin çünkü telefon bir noktadan sonra tamamen kapanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anakarti degistirmek istiyorum ama anakart nereden bulabilecegimi bilmiyorum. 2.el olarak pahaliya satiyorlar malesef
Sağlam anakart arayışım vardır. Elinde olanlar ulaşabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar ben android 8.0 sürümünü kullanıyorum. Bu sürümde telefonla hoparlörle konuşuyorken kendi kendine ahizeye alıyor. Tekrar basıyorum gene alıyor. Arada bu sorun tekrarlamakta. Floyd rom v7.0 çıkmış note 9 Mayıs 2022 yaması içermekte. Yükleyen var mı bu romu? Ben v6.0 yorumlarına baktım telefonu sessize ısınma gibi sorunlar varmış. Aranızda kullanan var mı? Android 8.0 stock roma geçmek sıkıntı yaratır mı tekrardan. Android 9 a geçersek 3 sürüm öncesine geri dönemiyormuşuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VAlla ben de Android 8.0'dan sıkıldım ama şu an stabil çalışıyor ve pil performansı diğerlerinde düşüyor diye elleyemedim. Yoksa canım biraz değişiklik istemiyor değil.
@eyp.92 format atmayı denediniz mi? yazılımsal gibi geliyor.
-
Merhaba,
Smarttag kullanan var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar bir şey keşfettim; telefonu %100 şarj ediyorum sonra twrp ye girince 88 gözüküyor, twrpde şarjı tekrar tam dolduruyorum ve batarya süresi artıyor, pil sağlığının 70'ler civarına düştüğünü zannederken aslında 84 olduğu ortaya çıktı yani pilinin çabuk bittiğini düşünenler bir twrpden kontrol ederse iyi olur.
Android 10 mu kurulu?
Son gelen güncel romdan sonra root atılınca telefonu açamadım. Sizdeki rom hangisiydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X