Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.540
Cevap
221
Favori
1.481.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. Eli ortalama ne kadar eder bu telefonun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asiltürk70 A kullanıcısına yanıt
    Ö. m. attım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane batarya değiştirmeme rağmen telefonu şarjdan çekince telefon direkt kapanıyor, açılmıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konunun canlanır gibi yapması hoşuma gitti 😁 benim cihazı kayınvalidem kullanıyor. Ona yetiyor şarjı falan. Bataryası hiç değişmedi. 6 sene oldu heyt be 😁 zamanının Afra Saraçoğlu'su bu telefon.

Ben bunun üstüne S10+ S22U ve şimdi de S24U kullanıyorum. Ama Note Fe'nin o zarifliği bambaşkaydı

• Note Fe cihazımı, Aralık 2017de aldım.

Android 8 ile ve orjinal bataryayla halen kullanmaya devam ediyorum.

Ekranın sağ edge menü kısmında dokunmatik de sıkıntı var ama o menüyü zaten kullanmıyorum.

Ayrıca kalemle kullanımda zaten bu sorun da sıkıntı olmaktan çıkıyor.

Batarya günü çıkarmıyor haliyle ama yerine takılacak bataryaların daha iyi performans vermeyeceği aşikar olduğundan değişim yapmıyorum.

Android 8 ile daha ne kadar kullanırım bilmiyorum, bazı apk lar desteği kesti, yükseltmek de istemiyorum.

Ayrıca ses kayıt apk sını kullanıyorum Android 9 da desteklenmediğinden o da engel önümde.

Ama güncelleme yapmak zorunda kalacağım sanırım, Elektrikli araç aldım, onun şarj edebilmem için firmaların apklarını yüklerken bazılarını açmıyor.

NoteFE en son hangi sürümü yüklediniz? ve nerden indirebilirim, Volte için CSC yükledim o nedenle ODİN ile yükleme yapmak durumundayım.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Ben de S23 Ultra aldım. Ama SIM kartı takmadım daha. Kulaklık çıkşı yok çünkü Ultra'da. Hem de Fe hâlen takılmadan çalışıyor. 2018'de almıştım. :)

• Kendi mesajım üzerinden sorayım. Note 23 Ultra'da tam ekran boyutunda ekran görüntüsü alamıyorum. Çok rahatsız edici. Note Fe'den sonra mı değişti bu? Ya da ne zamandır böyle acaba?

• ikskareyim kullanıcısına yanıt
    Ayarlar / Gelimiş Özellikler / Ekran alıntıları ve ekran kaydedici / Durum ve navigasyon çubuklarını gizle 'yi açmış olmalısınız.

Bence de o özelliği kapatın. Kapatarak kullanımda ekran görüntüsü alırken kırpma kılavuzu olarak zaten oralardan hiza alıyor, ister o şekilde kaydeder istersenizden yukarıdan ve aşağıdan çekerek durum ve navigasyon çubuklarını da dahil edip kaydedersiniz.
    SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Orası kapalı. O ayar sanırım kalemle alınan ekran alıntılar için değil. Ben kalemle ekran notu alırken oluşan durumdan şikayetçiyim. Bakın. Tam ekran olmuyor.

İşte anlatmak istesiğimde o: paylaştığınız görüntüde olduğu gibi kırpma için kılavuz çizgiler durum ve navigasyon çubuklarını dışlayacak şekilde konumlanmış.

Default olarak kullanıcının durum ve navigasyon çubuklarını ekran görüntüsüne katmayacağı düşünülmüş ön izleme olarak öyle açılıyor. Kaydederken kırpma kılavuz çizgilerini kullanarak ister onları katarak kaydedersiniz isterseniz hariç tutarak; kullanıcının tercihine bırakılmış.

Bu arada önceki mesajımda belirttiğim ilgili ayar kalem içinde geçerli. Deneyin, farkını görün 👍🏻.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Eylül 2024; 17:5:39 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Yanlış ifade etmiş olabilirim ama o kısım sizin gönderdiğiniz fotoğraftaki gibi ayarlı

.

• Elimde hiç kullanılmamış orijinal kutudan çıkan kapaklı kılıf var ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler

• note fe telefonumu satmak istiyorum üzerinde nokta hata yok ekran arka cam kasa hepsi orijinal sıfır gibi siyah renk ilgilenenler yazabilir

• ejderya2k E kullanıcısına yanıt
    İlgileniyorum. Ö.m.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ylmzzz kullanıcısına yanıt

Merhaba. Fan edition Kılıf duruyor mu? Elinde fan edition uygun kılıf var mı spigen vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 17 Kasım 2024; 15:35:33 >
  • Vay be... Konu hala aktif, Zevkle kullandiğım video kaydı ve fotoğraf kalitesi en iyi telefonumdu.
    2017 de almıştım, 2.5 sene sonra reset atma problemi başladı. Yine buradan ekranı kırık bir arkadaşın anakartını taktım telefona. Faturasını göndermişti aynı gün almışız telefonu :) o da 6 ay dayandı. Sonrasında da o şekilde sattım. Şu an pili ve android versiyonu güncel aynısından yapsınlar ( tabi işlemci exynos olmayacak) yine alırım...

• css2005 C kullanıcısına yanıt

S23 Ultra aldım. Note FE de duruyor. FE'de mesaj yazarkenki akıcılığı henüz Ultra'da bulamadım. Leb demeden leblebiyi anlıyordu, düzeltiyordu. Ultra'nın klavyesi S5 klavyesi gibi davranıyor. Ayrıca Ultra'da ekran notu tam ekran olmuyor. En büyük hayal kırıklığı o oldu.

• Telefonu öve öve nazar değdirdik sanırım. Telefonu video izlemek için kullanıyorum. Önce ekran açılmadı, şarja taktım, şarj olmadı. Güç tuşu+ses tuşu vs kombinasyonları da çalışmadı. Şarja takıp bıraktım. Sabah baktığımda şarj ışığı yanıyordu. Telefon da açıldı. Fakat bir süre sonra kilitlendi ve kapandı. Tuş kombinasyonlarını denedim. Download mode ve cihazı sıfırlamak için kullanılan ekrana ulaştım. Wipe cache falan yaptım. Telefon sürekli kendini yeniden başlatma durumuna girdi. Format attım o da olmadı. Odin ile yükleme yaptım. Çok uzun sürdü, son aşamada FAIL hatası verdi. Download Mode'dan çıkmadan başka bir rom indirip denedim. Yine son aşamada FAIL hatası verdi. Telefonu yeniden başlatınca "An error has occurred while updating the device software." yazısıyla karşılaştım. Sanırım hatalı yazılım yükledim. Yüklemeler de çok uzun sürdü. Tekrar yapmayı deneyeceğim ama hangi yazılımı indirmem gerektiği hakkında yardımcı olan olursa çok sevinirim. Cihazın U sürümü vs varmış Açılmadığı için son yüklediğim yazılımı da bilmiyorum.

Bir de G-st Samunlock adında bir yazılımdan bahsediliyor ama hepsi virüs kaynıyor, onu da indiremedim.

Kısacası yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikskareyim -- 5 Ocak 2025; 14:29:58 >

Cihaz için çıkan güncel son sürüm yazılımı indirip attığınız zaman Açılması lazım fakat donanımsal anakart tarafında da bir problem olma ihtimali yüksek gibi geldi bana

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Olabilir. Ben de başta öyle düşünüyordum ama şansımı denemek istedim.

• 
Sayfa: önceki 12731274127512761277
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.