Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ebaydan 28.04.2013 te sipariş verdiğim 2 adet kılıf az önce geldi. çinliler acayip hızlılar bu ara. alışveriş yapmak isteyenlerin bilgisi olsun.
  • Arkadaşlar 27 Nisan'da Teknosa'dan almış olduğum Orijinal, Genpa bandrollu bir Flip Cover var elimde. Sagda solda satılan ucuz ürünlere lutfen itibar etmeyin. Hepsiburada da dahil olmak uzere pek cok yerde cin uretimi ya da 2. Sinif kiliflar satilmakta. Bir Çin uretimi kilifi aldiginizda, Kore uretimini gormeden aradaki farki anlayamazsiniz. Ikisi de orijinal diye satiliyor pek cok yetkili magazada. Hatta utanmadan 20 liralik kiliflari orijinalmis gibi 69 liraya satanlar da mevcut.

3 gun kullanıp alternatif olsun diye aldigim protective cover + ISmooth ekran koruyucusu daha çok hoşuma gidince, kullanmayı bıraktığım "Kore uretimi", Genpa bandrollü, Faturali flip cover imi satiyorum. Kutuda duracagina nakite dönüşsün maksat. Urun sifirdan farksiz hatta jelatini bile mevcut, 3 gun de olsa kullandigim icin sifir demeye gönlüm razi olmadı.

Isteyen olursa pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 10 Mayıs 2013; 15:45:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz geliyor hem cüzdan hem Note 2 taşımak istemiyorum. Hem para koyma yeri olan hem de kartlarımı koyabileceğim bi kılıf arıyorum ama bu cüzdan kılıflarda mıknatıs olduğu için kalemi etkiliyor.Mıknatıas kapak kısmında olunca kalem etkilenmiyormuş. Bu özelliklere uygun Ebay'den kılıf tavsiye edebilecek var mı? Telefonu düşürdüğümde kılıftan fırlar mı diye de düşünmeden edemiyorum çünkü silikon kılıflrar gibi heryerini kaplamıyor, cüzdan kılıflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Yaz geliyor hem cüzdan hem Note 2 taşımak istemiyorum. Hem para koyma yeri olan hem de kartlarımı koyabileceğim bi kılıf arıyorum ama bu cüzdan kılıflarda mıknatıs olduğu için kalemi etkiliyor.Mıknatıas kapak kısmında olunca kalem etkilenmiyormuş. Bu özelliklere uygun Ebay'den kılıf tavsiye edebilecek var mı? Telefonu düşürdüğümde kılıftan fırlar mı diye de düşünmeden edemiyorum çünkü silikon kılıflrar gibi heryerini kaplamıyor, cüzdan kılıflar.

Tam olarak ben de boyle bir sey istiyorum, aslinda buldum da;http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-samsung-galaxy-note-2-n7100-leather-wallet-snap-cuzdan-kilfi-siyah/productDetails.aspx?productId=telkilsgpnt2walsiy&categoryId=16102

ama fiyati cok pahali.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurce_82

quote:

Orijinalden alıntı: mathman20

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-n7100-note-2-batarya-sarj-batarya-eb-h1j9vnegstd/productDetails.aspx?productId=telbatsamnote2&categoryId=16113

İlanı inceleyen veya satın alan var mı ? Ürün orjinal mi ? Eğer orjinal ürünse kaçırılmaması lazım. Fiyatın aynı ürünü satanlara göre düşük olması insanı huylandırıyor. Görüşlerinizi alabilir miyim ?

dostum ben ürünü kampanyalı olarak aldım. normal fiyatı 100 tl idi kampanya yaptılar geçen hafta 50 tl + 4 lira gibide kargo ücreti vardı. ürün orj. genpa garantili. fakat aynı ürün yurt dışı linklerde şarj cihazı ile birlikte satılırken bunda sadece batarya ve dock var. kampanya geçti umarım almışsınızdır:)

Son anda almaya karar verdim.Siparişi verdim.Ertesi gün fiyatı yükselttiler.Evet ürün orjinal samsung ürünü.

• Otomobil için tutucu kullanan var mı?

Pdatek. Orj. Note 2 satıyor 75tl
    Hbda çeşit az 25 -30 civarı case4u var.
    Nokia tutucular çok kaliteli ama 80mm genişliğe uygun bulamadım. 70mm yazana olmaz mı acep..

• beyaz ve ri arasında kararsızım siz hangisini kullanıyorsunuz ? aslında gri olana biraz daha sıcak bakıyorumda tam karar veremedim
  • batarya ve sarj docku gene 50 tl ye duserse alirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Otomobil için tutucu kullanan var mı?

Nokia tutucular çok kaliteli ama 80mm genişliğe uygun bulamadım. 70mm yazana olmaz mı acep..

ben sunskydannaldim.
    kilifla oturmuyor.
    bumper almistimnyolda.
    o gelsin onla oturup oturmadigini deneyecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulucz

quote:

Yaz geliyor hem cüzdan hem Note 2 taşımak istemiyorum. Hem para koyma yeri olan hem de kartlarımı koyabileceğim bi kılıf arıyorum ama bu cüzdan kılıflarda mıknatıs olduğu için kalemi etkiliyor.Mıknatıas kapak kısmında olunca kalem etkilenmiyormuş. Bu özelliklere uygun Ebay'den kılıf tavsiye edebilecek var mı? Telefonu düşürdüğümde kılıftan fırlar mı diye de düşünmeden edemiyorum çünkü silikon kılıflrar gibi heryerini kaplamıyor, cüzdan kılıflar.

Tam olarak ben de boyle bir sey istiyorum, aslinda buldum da;http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-samsung-galaxy-note-2-n7100-leather-wallet-snap-cuzdan-kilfi-siyah/productDetails.aspx?productId=telkilsgpnt2walsiy&categoryId=16102

ama fiyati cok pahali.

Gerçekten çok pahallı. Hem düştüğü zaman kapağın açılıp ekranın kırılma riski var.

• quote:

C4 picasso için note 2 tutucular mevcut ebayda
  • elimde hem telefonu hem bataryayı şarj eden stand ve bır adette batarya mevcut isteyen arkadaş pm ile ulaşabilir.
    elimde ekran koruyucuda mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

ben sunskydannaldim.
    kilifla oturmuyor.
    bumper almistimnyolda.
    o gelsin onla oturup oturmadigini deneyecegim

aldığınız tutucunun linkini verebilir misiniz?
  • "Protective Cover+ Kılıfı" herkesin tavsiye ettiği bu ürün tim'lerde ve genpa garantili bulunabiliyor.

ama ben bu ürünün nasıl olduğunu bulamadım bir türlü.

bilen biri link paylaşabilir mi?

dün telefonu aldım bugün de bu işi aradan çıkarayım.
  • Haftasonu kahverengi note 2 telefon aldım ve acıkcası telefonu masanın ustune bile koymaya korkuyordum peçetenin üzerine koyuyordum :)

Cüzdanlı deri kılıf araştırdım internetten beğendiklerim 100tl üstü kılıflardı o kadar para vermek istemedim ucuzlarıda vardı onlarda hoşuma gitmedi bende bu kılıf işinin sonu yok deyip 10tl ye mat cam filmi çektirdim üstüne birde 10 tl ye kalın bir şeffaf kılıf aldım kenarlarınıda koruyor ucuza güzel bir cüzdanlı kılıf bulana kadar idare edeceğim bunla ama kılıfta baya kaliteli duruyor kesim yerleri cok hos cihazı iyice sardı.
  • arkadaşlar banka kartıyla yurtdışından alışveriş yapan varmı paypal aracılıyla ?
  • quote:

Ben daha önce aldigim zenus marka kılıflar var mıknatıs yok. Fiyat biraz pahalı ama kaliteli ebaydan almıştım.

• quote:

Ben daha önce aldigim zenus marka kılıflar var mıknatıs yok. Fiyat biraz pahalı ama kaliteli ebaydan almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

elimde hem telefonu hem bataryayı şarj eden stand ve bır adette batarya mevcut isteyen arkadaş pm ile ulaşabilir.
    elimde ekran koruyucuda mevcuttur.

pm den ulaşmaya çalıştım ama hata oluştu..

Docku satıyormusunuz fiyatı nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Hatırlıyorum, 40 $'dı sanırım. O kadarı kılıf için fazla pahallı geliyor bana. Bide düştüğünde yuvasından çıkar mı diye düşünüyorum o tür kılıflarda.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.