Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamar beni de ekleyin 2 gun once vatandan aldim dist garantili dediler samsung as garantisi yazio trt bandrolu ve turkce karakter destegi bandrolu mevcut sorun yoktur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFMSKYM

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/3660597/15626/nesa-samsung-galaxy-note-2-uyumlu-16-in-1-ak şuradaki ürünler nasıl acaba. çok uygun gibi duruyor?

Fiyat uygun ben sarj aleti alcaktim zaten bunu alayim bari ama orjinal değil galiba ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

quote:

Bende mıknatıslı bir kılıf var. Telefonu çıkarıp takarken yan kısımda ki kısım çizildi. Mıknatıslı diye zaten uyuz oluyordum bu olaydan sonra iyice moralim bozuldu. Bana bu yandaki kısmı koruyacak çok pahalı olmayan bir kılıf ve ekran koruyucu tavsiye eder misiniz?

Gri çerçeve mi çizildi?

Aynen gri kısım çizildi üstelik 1 2 değil bir sürü ufak ufak çizik oluşmuş

http://www.ebay.com/itm/261176701551?var=560185426754&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Ben bunu alacağım ama siz sadece çizmemesini değil mıknatıs olmamasını da istiyorsunuz sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende mıknatıslı bir kılıf var. Telefonu çıkarıp takarken yan kısımda ki kısım çizildi. Mıknatıslı diye zaten uyuz oluyordum bu olaydan sonra iyice moralim bozuldu. Bana bu yandaki kısmı koruyacak çok pahalı olmayan bir kılıf ve ekran koruyucu tavsiye eder misiniz?

Gri çerçeve mi çizildi?

http://www.ebay.com/itm/261176701551?var=560185426754&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Ben bunu alacağım ama siz sadece çizmemesini değil mıknatıs olmamasını da istiyorsunuz sanırım

Benimki de buna benzer bir şey. Mıknatıs speni bozuyor diyorlar. Benimkinin takılma kısmı sert o yüzden çizdi. Yoksa kiliftan memnundum. Birde buna kredi kartı filan koyamazsin sanırım. Kartı bozabilir haberin olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gri çerçeve mi çizildi?

Benimki de buna benzer bir şey. Mıknatıs speni bozuyor diyorlar. Benimkinin takılma kısmı sert o yüzden çizdi. Yoksa kiliftan memnundum. Birde buna kredi kartı filan koyamazsin sanırım. Kartı bozabilir haberin olsun

Mıknatıs kapaktaysa sorun olmuyormuş, küçük demir kısımda mıknatıs varsa kalem o kısımda çalışmıyor.
    Ben özellikle kart koymak için alacaktım, yazın cüzdan taşımayayım diye. Mıknatıs olduğu için diyorsunuz sanırım ama hiç böyle bi yorum okumadım daha.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gri çerçeve mi çizildi?

Mıknatıs kapaktaysa sorun olmuyormuş, küçük demir kısımda mıknatıs varsa kalem o kısımda çalışmıyor.
    Ben özellikle kart koymak için alacaktım, yazın cüzdan taşımayayım diye. Mıknatıs olduğu için diyorsunuz sanırım ama hiç böyle bi yorum okumadım daha.

Bende bankaların yalancisiyim. Manyetik eşyaların yanına koyarsanız bozulur diyorlar

• quote:

Bende bankaların yalancisiyim. Manyetik eşyaların yanına koyarsanız bozulur diyorlar

Evet teorik olarak öyle ama olacağını pek sanmıyorum.
  • Telefonu yeni aldım.Hangi apps'leri önerirsiniz arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar,
    uzun süredir protective cover kullanıyorum ekran filmi ile birlikte koruması gayet iyi bence.
    Lakin telefon kalınlaşıyor görünüşüde pek iyi gelmiyor. Flip cover tarzı da iyi değil kapak vs benim için.
    Ben şu telefonu kaplayan (clear-coat- bodyguardz vs) gibi film-carbon kaplamaları merak ediyorum. Bu tarz birde resim vs baskılı kaplamalardan kullanan varmı. Tavsiye eder mi?
  • Merhaba
    Note 2 Orjinal hdmı adaptör ariyorum.(telefon ile televizyon arasindaki baglantiyi saglamak icin )Sadece Note 2 için Olmalı.Kutusunun üzerinde s3 değiIde NOTE 2 yazmalı.Ras gelenler link paylaşabilirmi?'

• quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

Arkadaşlar,
    uzun süredir protective cover kullanıyorum ekran filmi ile birlikte koruması gayet iyi bence.
    Lakin telefon kalınlaşıyor görünüşüde pek iyi gelmiyor. Flip cover tarzı da iyi değil kapak vs benim için.
    Ben şu telefonu kaplayan (clear-coat- bodyguardz vs) gibi film-carbon kaplamaları merak ediyorum. Bu tarz birde resim vs baskılı kaplamalardan kullanan varmı. Tavsiye eder mi?

Aynen bende senin gibi düşünüyorum. yaz geldi kıyafetleri azalttık telefonu daha kolay nasıl taşırız düşüncesine girdik :)
  • 2 metre civarında kaliteli usb kablosu bilen var mı? Kendi kablosu çok kısa.
  • Bugün note2 aldım ve hangi kılıfı önerirsiniz? İnce şeffaf tüm köşe ve kenarları kaplayan elde dokununca yumuşak bir his olan bir kılıf arıyorum. Kapaklı ve flip aramıyorum. tpu silikon benzeri ama ince olsun istiyorum. S2 için zamanında yumuşak kılıf ararken 4defa alıp geri gönderdim o yüzden önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 23 Mayıs 2013; 15:03:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Merhaba
    Note 2 Orjinal hdmı adaptör ariyorum.(telefon ile televizyon arasindaki baglantiyi saglamak icin )Sadece Note 2 için Olmalı.Kutusunun üzerinde s3 değiIde NOTE 2 yazmalı.Ras gelenler link paylaşabilirmi?'

Kutu uzerinde note 2 icin yazan mhl-hdmi adaptörü bulamadim.S3 icin olanlar basta note 2 de oluyormus ama sonra gostermemeye basliyormus.(Samsung mağaza muduru nden alinan bilgi.)
    Peki ver note2 icin olani o zaman dedim kalmamis

• Elimde note 2 aliminyum bumper kilif var.
    Isteyen pm ile ulasabilir

• arkadaşlar bugun gittigidiyorda gördüm 1300 tl ye + 100tl maxi puan hediye ile note 2 satıyolar ve pasaport kayıt değil yasal yollarla alınıp imeileri öyle işlenmiştir falan yazıyordu bunlar orjinalmidir? veya aldıktan sonra sıkıntı cıkarmı?
    şuan bir çok site 1479 a düştü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 25 Mayıs 2013; 19:33:11 >
  • quote:

Yaz geliyor hem cüzdan hem Note 2 taşımak istemiyorum. Hem para koyma yeri olan hem de kartlarımı koyabileceğim bi kılıf arıyorum ama bu cüzdan kılıflarda mıknatıs olduğu için kalemi etkiliyor.Mıknatıas kapak kısmında olunca kalem etkilenmiyormuş. Bu özelliklere uygun Ebay'den kılıf tavsiye edebilecek var mı? Telefonu düşürdüğümde kılıftan fırlar mı diye de düşünmeden edemiyorum çünkü silikon kılıflrar gibi heryerini kaplamıyor, cüzdan kılıflar.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=16102&Productid=telkilsgpnote2illm#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=16102&Productid=telkilsgpnote2illb#Gorseller

• Arkadaşlar ben de zenus kılıflarından arıyorum ama makul fiyat bulamıyorum, sanalpazarda taksit fazla fakat fiyatları uçurmuşlar... Bildiğiniz bir yer var mı alabileceğim? Taksit seçeneği olursa güzel olur

• arkadaslar benim protective cover'in yanlari acildi yani bumper kismi ile arka plastik kismi bazi yerlerde ayrildi pdateknolojiden almistim.
    simdi kilif cop mu oldu yoksa genpa'ya gotursem yenisini mi verirler
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.