Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-2-flip-cover-kilif-P12980863 << bu terbiyesizden kılıf aldım arkadaşlar lacivert yollamış oysa ki ben beyaz istemiştim değişimde yapmam diyor aman ben yandım siz yanmayın a dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Hayır el yapımı gerçek deri ve bayağı özenilerek üretilmiş bir ürün olduğu için kart düşmesi para düşmesi gibi sorunlar olmuyor...
    Kulaklıkla konuşuyorum zaten (oldu bitti buna dikkat ederim mesele telefonun büyük olması değil)
    Araç için de samsung kit aldım çok kullanışlı, ona takarken bu kılıftan çıkartıyorum...

Arkadaşlar benim alırkenki düşüncem şuydu, genelde kot pantolon giyiyorum ve tek eskiyen (yıpranan) kısım telefon ve cüzdan koyduğum cepleri oluyordu kötü bir görüntü oluşuyordu... Sağ döt cebim ve sağ ön cebim ağırlıktan sarkıyordu vs (telefon 100 gram bile olsa bu böyle)

Bu kılıfı aldıktan sonra elde taşımaya biraz zorlandım ama artılarını daha fazla gördüm, zaten bir süre sonra da alıştım...

Eski telefonum iphone 4sti, 4 yıldır da iphone kullanıyordum... Bu telefon bence daha yenilikçi, mesela NFC sayesinde 4 tane kredi kartından kurtuldum, turkcellden uyumlu sim kart alınca axess bonus ve de maximum kartımı taşıma derdim yok artık... Böylece cüzdan yüküm de bayağı azaldı...

Fotoğrafını çekmedim ama kutudan bilekliğe takmak için askısı da çıkıyor o da gerçek deri...

Flipcover konusuna gelince, telefonun neresini koruyor ki? Gördüğüm en saçma kılıf... Onun yerine sgpnin kenarları korumalı olan flipcover tarzı bir kılıfı vardı onu alın ;)

Dostum nfc tam olarak nedir? nasıl kullanıyor? her kart veya hat sahibi yararlanabiliyor mu? biraz bilgi verebilir misin? telefonun kılıfı filan etkili mu nfcde

• Yoksulluğun gözü kör olsun, kendi imkanlarımızla birşeyler yapmaya çalışıyoruz

dışarıda ufak bir deri bel çantam var ona koyuyorum evde bu kırmızı cüzdanı kullanıyordum ama PSP kılıfına cuk oturduğunu fark ettim ve kılıf oldukça korunaklı.

Telefonun arkasına bir kayış taktım, resimdeki gibi kullanmak için taşımayı çok rahatlattı.

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

• nasıl kullanıyorsunuz yahu böyle kaba-kalın kılıfları telefon yeterince büyük zaten aldım 10 liraya en ince silikon kılıfı kullanıyorum
  • ekran için buff marka kaplama aldım 25tl ye,arka koruma içinde dr da bulunan bumper cover aldım o da 25 gelecek birkaç güne.sonuçları ilerleyen günlerde yazarım.
  • Aşağıda ki kılıf hoşuma gitti, yerleri Üsküdar da bizzat gidebilirim de yerlerine. Mıknatıslı olmaması da iyi. Kullanan var mı acaba?

http://www.mobilcadde.com/melkco-samsung-n7100-galaxy-note-2-kapakli-mavi-deri-kilif-6159
  • Hafta sonu aşağıdaki film i aldım vatandan 11 liraya. Eşimin note ikisine mat başka marka almıştık ekran görüntüsü berbat resmen onda. ben parlak ggmm marka aldım ve çok memnun kaldım. Birazdan eşime de alacağım aynısından. Almak isteyenlere önerebilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/ggmm-flim-sn_seffaf-flim-sn-galaxy-note-2-ekran-koruyucu--(seffaf)/productdetails.aspx?I_ID=64907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: Lee Van Cleef

quote:

Ebay yada amazondan sipariş ederek getirtebilirsin.Ben more-trye mesaj atmıştım.Şubatta stoklarımaza giricek demişlerdi.Oradan almayı düşünüyorum.Önceki sayfalarda bir arkadaş oradan almıştı.

Hocam çok teşekürler. Şimdi şu linkte görünene göre ellerinde var ve orijinal ürün. O zaman sipariş geçeceğim 2-3 gün içinde inşallah.

Peki kılıf olarak bumper çok kalın gösterir mi? Fazla kalın istemiyorum.

More-tr de şuanda sadece fine modeli var.Diğerleri stoklarında yok.Bumper Cover telefonu fazla kalınlaştırmıyor.Hatta kılıflar arasında en az kalın olanı diyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

quote:

quote:

hocam defender modelini alsak sonra öndeki kapagı istedigimiz zaman cıkartıp oyle kullanıp lazım oldugunda ise kapagı takıp kullana bilirmiyiz?

Kullanabilirsin elbette ama sahada çalışan bir mühendis yada telefonu çok fazla düşürebileceğin bir yerde çalışmıyorsan defender modeline hiç gerek yok.Commuter yeterde artar bile.

sahada calışmakdan beter oluyor bazenleri, arama kurtarma gönüllüsüyüm ve görev yada tabikatlar oldugu ozaman durum kötü enkaza girdiğinde unutuyorsun telefonu filan :) normalde işim ise fabrika ortamı okadar sorun teşkil etmiyor 1 aydır 8tl lik silikon kılıf ile kullanıyorum ama insanlık hali bi dalgınlıkla düştügü zaman 700 tl ekran degişimi yaşamak istemıyorum hocam defender ile commuter arasında asırı fiyat farkıda yok eger dedigin gibiyse yani defender modelini aldıgımda ekran camı cıkartıgımda commuter oluyorsa öyle alacam yoksa commuter alayım diyorum

Dostum ekranın camını çıkartabilirsin elbette ama o kapak alttaki kapakla kenarlardan tutturulduğu için çok biçimsiz durur.Onun dışında o kapak ekranın camına direk temas ettiği için dokunmatiği etkiliyor..Önermem..Commuterın yanında ekran koruyucu olarak tank protector alırsın.Ama sen ekranın koruması benim için çok önemli diyorsan zenus marka telefonu tamamiyle kaplayan deri kılıf öneririm.Senin için en iyisi o olacaktır.Kılıfın tek eksi yönü tek elle kullanışı rahat değil ama çok şık bence.Telefon yere nasıl düşerse düşşün deri kılıf olduğu için telefonu çok iyi korur..Bence onu al.

Arkadaşlar ben otterbox tan Samsung Galaxy Note 2 Defender Series Case almayı düşünüyorum . Bu ürünü daha önce kullanan oldumu?
    forumun tamamını okudum genelde otterbox sın Commuter serisi ile ilgili yorumlar var. Ben İnşaat mühendisiyim ve pimpirikli bir adamım 3 gündür forumda cebelleşiyom hangi kılıf diye ? Alıntıdaki yorumlara bakınca iyice karıştı kafam !

Benim istedigim önce tam koruma sonra incelik sonra görsellik !
    Yardımlarınız için teşekkürler.
    (ekleme yapam BU arada hangi kılıf ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopsera -- 20 Haziran 2013; 11:41:58 >

• arkadaşlarhttp://www.samsungavm.com/?urun-595-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-EXTRA-BATARYA-KiTi---BATARYA--EB-H1J9VNEGSTD-.html bu sitede şarj kiti batarya 65 tl ye satılıyor acaba orjinal ürün müdür bilgilendirirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspired87

arkadaşlarhttp://www.samsungavm.com/?urun-595-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-EXTRA-BATARYA-KiTi---BATARYA--EB-H1J9VNEGSTD-.html bu sitede şarj kiti batarya 65 tl ye satılıyor acaba orjinal ürün müdür bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Telefonun standta dik durmasının bir numarası yok anladığım kadarıyla öyle değil mi ?
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    ya benim sormak istediğim o değildi içinde bataryasıyla geliyomuşorjinal ürün değilse bi sorun falan olur mu diye dediydim hocam
  • inspired87 İ kullanıcısına yanıt
    orjinal ürün değilse tabi ki sorun olur, hem pilin hem de şarj cihazının mutlaka orjinal olmasına özen göstermenizi tavsiye ederim.

ne olursa olsun kimse bana yan sanayi batarya satamaz sadece emin olduğum samsung bayiinden alırım, telefonu pert etmesi bir yana bana da zarar verebilir yangın da çıkarabilir. İnterneti dolaşın sayısız böyle olay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

orjinal ürün değilse tabi ki sorun olur, hem pilin hem de şarj cihazının mutlaka orjinal olmasına özen göstermenizi tavsiye ederim.

ne olursa olsun kimse bana yan sanayi batarya satamaz sadece emin olduğum samsung bayiinden alırım, telefonu pert etmesi bir yana bana da zarar verebilir yangın da çıkarabilir. İnterneti dolaşın sayısız böyle olay var.

çok doğru söylüyosunuz ilginiz için teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

çok doğru söylüyosunuz ilginiz için teşekkürler...

eğer illa ki pil kapasitenizi arttırmak istiyorsanız haricen şarj olup, cihazınızın mini usb soketinden dahili pilini şarj eden kılıflar mevcut, bunların güvenli olduğunu düşünüyorum. neden derseniz hem daha zahmetli bir işçilik ve kalite söz konusu, ikincisi cihazın pili değil cihazı şarj eden bir sistem ayrıca ne internette herhangi bir şiaket okudum ne de S2'de kendim kullandığım sürece bir sıkıntı yaşadım.

• quote:

arkadaşlarhttp://www.samsungavm.com/?urun-595-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-EXTRA-BATARYA-KiTi---BATARYA--EB-H1J9VNEGSTD-.html bu sitede şarj kiti batarya 65 tl ye satılıyor acaba orjinal ürün müdür bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Bu siteden alI share cast dongle Cihazını Satın aldım. Tamamiyle Orijinal cihaz gönderildi. Üstelik her yerde 180 Lira idi. Buradan 150 Liraya aldım. Sitenin Hakkımızda bölümüne bakarsanız bir fikir Sahibi olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: hopsera

Orijinalden alıntı: Lee Van Cleef

Ebay yada amazondan sipariş ederek getirtebilirsin.Ben more-trye mesaj atmıştım.Şubatta stoklarımaza giricek demişlerdi.Oradan almayı düşünüyorum.Önceki sayfalarda bir arkadaş oradan almıştı.

Hocam çok teşekürler. Şimdi şu linkte görünene göre ellerinde var ve orijinal ürün. O zaman sipariş geçeceğim 2-3 gün içinde inşallah.

Peki kılıf olarak bumper çok kalın gösterir mi? Fazla kalın istemiyorum.

More-tr de şuanda sadece fine modeli var.Diğerleri stoklarında yok.Bumper Cover telefonu fazla kalınlaştırmıyor.Hatta kılıflar arasında en az kalın olanı diyebilirim.

hocam defender modelini alsak sonra öndeki kapagı istedigimiz zaman cıkartıp oyle kullanıp lazım oldugunda ise kapagı takıp kullana bilirmiyiz?

Kullanabilirsin elbette ama sahada çalışan bir mühendis yada telefonu çok fazla düşürebileceğin bir yerde çalışmıyorsan defender modeline hiç gerek yok.Commuter yeterde artar bile.

sahada calışmakdan beter oluyor bazenleri, arama kurtarma gönüllüsüyüm ve görev yada tabikatlar oldugu ozaman durum kötü enkaza girdiğinde unutuyorsun telefonu filan :) normalde işim ise fabrika ortamı okadar sorun teşkil etmiyor 1 aydır 8tl lik silikon kılıf ile kullanıyorum ama insanlık hali bi dalgınlıkla düştügü zaman 700 tl ekran degişimi yaşamak istemıyorum hocam defender ile commuter arasında asırı fiyat farkıda yok eger dedigin gibiyse yani defender modelini aldıgımda ekran camı cıkartıgımda commuter oluyorsa öyle alacam yoksa commuter alayım diyorum

Ben de Defender'ı araştırıyordum. Birisi internette yazmıştı: telefonla konuşurken karşıdaki kişi kendi sesini duyuyormuş bu kılıfla. Videolara baktım, telefonu bayağı kalınlaştırıyor, kalabalık yerlerde bence direk dikkat çeker ama koruması çok iyi şimdiye kadar bu yönden olumsuz bir yorum görmedim. İnternetten sipariş verince toplam 125TL gibi bir fiyata geliyor sanırım.

Ben HunterF ultra thin metal case almıştım, tavsiye etmiyorum. İnternetteki görsellerin çoğu telefonun arkasını gösteriyor çünkü bu kılıfla telefonun arkası iyi görünüyor, asıl önemli olan ön görüntüsü pek hoşuma gitmedi. Metal olduğu için ağır, uzun süre tek elle kullanınca eli ağrıtıyor. NFC yok. Bataryayı değiştirmek için iki tane minik vidayı sökmek gerekiyor bir tane vidayı şimdiden kaybettim neyseki paketinde yedek var. Overclock yapınca metal diye ısıyı tutar diye düşündüm, yok telefonun ön tarafı ısınıyor, kapak arkada. Kalınlaştırdığı için telefonu tek elle kullanmak, biraz daha zor. Köşelerinden dolayı ergonomi hiç kılıf yokkenki duruma göre az ancak metal hissi plastik hissinden daha iyi, elde tutarken köşeler eli rahatsız ediyor. Alüminyum olduğu için kolay çiziliyor. Pantolonun cebinde dışarıdan bakınca normale göre kendini daha belli ediyor. Telefonu cepten çıkarmak- cebe koymak daha zor. Masanın üstünde telefonla not tutmak için telefonun altına birşey koymak gerekiyor yoksa not tutarken sallanıyor. Batarya ömründe gözlenir bir değişim yaşamadım.

Kılıf işi çok zor, internette onlarca görünüşü- dayanıklılığı çok kötü olan kılıf var. Çok kapsamlı düşünmek gerekiyor. Benim aldığım kılıfın bu eksilerini internetteki video- inceleme vs. bakarak önceden tahmin etmem çok zordu. Gördüğüm kadarıyla kılıflarda tasarım ya da koruma özelliklerinden birisini seçip diğerini feda etmek gerekiyor.
    Ayrıca telefonu elimden düşürmemek için telefonun arkasındaki hoparlör deliğinin üstündeki yere el feneri ipi vb. ip takıyorum. Görsel ve ergonomik açıdan daha kötü oluyor ama belki bir gün faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starve -- 29 Haziran 2013; 13:06:04 >

• Uygun fiyatlı, iş gören bir mini klavye almayı düşünüyorum. Gittigidiyorda falan çok fazla çeşit ve marka var içinden çıkamadım. Onerebileceginiz bir model var mıdır?
    Fiyatı fazla uçuk olmasın, 50-100 lira aralığında en fazla. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz note2'ye orjinal filip cover kılıf alacağım.Orjinaller 2 renk beyaz değilde diğerini(gri koyu) alsam kötümü durur beyaz cihaz dışında deneyen yada resim var mı?Teşekkürler

Birde orjinallerde kapağı açınca kılıfın ekranda(Kilitli ekran) açılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 23 Haziran 2013; 21:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Beyaz note2'ye orjinal filip cover kılıf alacağım.Orjinaller 2 renk beyaz değilde diğerini(gri koyu) alsam kötümü durur beyaz cihaz dışında deneyen yada resim var mı?Teşekkürler

Birde orjinallerde kapağı açınca kılıfın ekranda(Kilitli ekran) açılıyor mu?

flip cover alma bence sadece şekil ve hiçbir koruması yok d&r da bulunan protactive kılıf al hatta alışverişini 75e tamamla bkm ile 50tl öde.ben öyle yaptım beyaz note2 ye beyaz ve siyah olmak üzere iki kılıf birde puzzly yapıştırıcısı ekledim sepete toplamda 52tl ödedim kargo bedava.ayrıca protactive cover kaba durmuyor bence.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.