Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonumu 8 aydır kullanıyorum 4 kez ekran koruması değiştirdim memnuniyetsizlikten ötürü..

3 gün önce BUFF marka bir ekran koruması aldım.Şeffaf ama biraz kalın , koruma seviyesi çok iyi diye aldım...

Ürün şimdilik fena görünmüyor...30 TL ye yazıcıoğlu pasajının yanındaki pasajdan aldım.

• Arkadaşlar note 2 için tavsiye edeceğiniz ebayda 5 li olarak satılan ekran koruyucu varmı. Ben one X için almıştım 3 4 ay kullandım çok memnundum. Çoğu birbirine benziyor ama bazıları çok kaliteli oluyor. Deneyip memnun kaldiginiz varmı acaba. Bahsettiğim bu şekil.
     SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 7 Temmuz 2013; 0:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    Ben de 2 haftadır kılf, kapak vs. bu tür ürünler araştırıyorum. Buradaki bütün yazıları okudum. Ebay'dan alma gibi bir durumum yok. Bulunduğum il'de de (Düzce) çeşit olarak hiçbir seçenek yok desem yeridir. Olanlar da çakma, çok adi ürünler ve yüksek fiyatta.

Şu iki üründen birini alacağım ya da ikisini birden, tavsiye eder misiniz?

Samsung Note 2 Bumper Cover Beyaz:http://www.dr.com.tr/Elektronik/Samsung-Note-2-Bumper-Cover-Beyaz//Telefon/Aksesuarlar/Samsung-Galaxy-Aksesuarlari/urunno=0000000420712 (Aynı ürün teknosada 50 tl.)

Muvit Flip Folio Kapaklı Samsung Galaxy Note 2 Kılıfı + Ekran Koruyucu Film (Siyah):http://www.dr.com.tr/Elektronik/Muvit-Flip-Folio-Kapakli-Samsung-Galaxy-Note-2-Kilifi-Ekran-Koruyucu-Film-Siyah-//Telefon/Aksesuarlar/Samsung-Galaxy-Aksesuarlari/urunno=0000000435966#!DR (Bu ürün flip cover'lardan ziyade telefonun yan kısımlarını koruyor gibi geldi bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlmKbr -- 8 Temmuz 2013; 8:47:09 >

• Babamda var güzel bence ama korkuyorum bozulur diye androidler çabuk bozuluo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Arkadaşlar merhaba.
    Ben de 2 haftadır kılf, kapak vs. bu tür ürünler araştırıyorum. Buradaki bütün yazıları okudum. Ebay'dan alma gibi bir durumum yok. Bulunduğum il'de de (Düzce) çeşit olarak hiçbir seçenek yok desem yeridir. Olanlar da çakma, çok adi ürünler ve yüksek fiyatta.

Şu iki üründen birini alacağım ya da ikisini birden, tavsiye eder misiniz?

Samsung Note 2 Bumper Cover Beyaz:http://www.dr.com.tr/Elektronik/Samsung-Note-2-Bumper-Cover-Beyaz//Telefon/Aksesuarlar/Samsung-Galaxy-Aksesuarlari/urunno=0000000420712 (Aynı ürün teknosada 50 tl.)

Muvit Flip Folio Kapaklı Samsung Galaxy Note 2 Kılıfı + Ekran Koruyucu Film (Siyah):http://www.dr.com.tr/Elektronik/Muvit-Flip-Folio-Kapakli-Samsung-Galaxy-Note-2-Kilifi-Ekran-Koruyucu-Film-Siyah-//Telefon/Aksesuarlar/Samsung-Galaxy-Aksesuarlari/urunno=0000000435966#!DR (Bu ürün flip cover'lardan ziyade telefonun yan kısımlarını koruyor gibi geldi bana)

Ayrıca, d&r'daki ürünler orijinal mi?

• bende birkılıf almak istiyorum fakat cüzdanlılar hoşumagitticüzdanlı almak istiyorum şık görünüş ve ucuz fiyata ne önerebilirsiniz
  • arkadaşlar bende dün d&r dan Samsung Note 2 Bumper Cover Beyaz siparişi verdim 35.99 tl kargo dahil ancak 1 gün den fazla oldu hala tedarik sürecinde yazıyor. nerden tedarik ediyorlarsa birçok adı sanı duyulmamış siteden alışveriş yaptım çoğu 1 gün içinde kargoladı dr gibi bir firma için güzel değil bu durum ya tutar düşük diye sallıyorlar yada nasıl olsa markayız müşteride gani geç yollasak nolacak yollamasak nolacak diyorlar beklemedeyim bakalım.
  • ben de bugün ali'den şu kılıfı sipariş geçtim... Güzel görünüyor, kahve olan.

bir de aklım şu kılıfta kaldı oldukça orjinal.. Alsam mı kararsızım..

haa bir de bu var... (film dizi vs. izlerken rahat olur)

• hama mhl kablo aldım ama görüğntü alamıyorum yardımcı olabilecek olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaluygar

arkadaşlar bende dün d&r dan Samsung Note 2 Bumper Cover Beyaz siparişi verdim 35.99 tl kargo dahil ancak 1 gün den fazla oldu hala tedarik sürecinde yazıyor. nerden tedarik ediyorlarsa birçok adı sanı duyulmamış siteden alışveriş yaptım çoğu 1 gün içinde kargoladı dr gibi bir firma için güzel değil bu durum ya tutar düşük diye sallıyorlar yada nasıl olsa markayız müşteride gani geç yollasak nolacak yollamasak nolacak diyorlar beklemedeyim bakalım.

hocam kılıf nasıl begendiniz mi mümkünse birkaç fotograf koyabilir misiniz? kısmetse yarın note 2 alacağım kılıfı bugun sipariş edebilirim de?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

Ben de 16 GB Class 10 kart ve Clear Coat Full Body koruyucu aldım.
    Her ikisinden de memnunum, tavsiy ederim özellikle Clear Coat videolarını izleyince almamak için nedeniniz kalmaz.

http://www.hepsiburada.com/liste/silicon-power-16gb-class-10-micro-sd-sdhc-hafiza-karti-/productDetails.aspx?productId=fthafzslcnprbcs046&categoryId=1100011
    http://www.hepsiburada.com/liste/clear-coat-samsung-galaxy-note-2-n7100-full-body-koruyucu-gorunmez-cizilmez-kilif-omurboyu-garanti/productDetails.aspx?productId=telkilclearnote2&categoryId=16102

hocam telefonun kılıflı halini fotografıni atabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

Ben de 16 GB Class 10 kart ve Clear Coat Full Body koruyucu aldım.
    Her ikisinden de memnunum, tavsiy ederim özellikle Clear Coat videolarını izleyince almamak için nedeniniz kalmaz.

http://www.hepsiburada.com/liste/silicon-power-16gb-class-10-micro-sd-sdhc-hafiza-karti-/productDetails.aspx?productId=fthafzslcnprbcs046&categoryId=1100011
    http://www.hepsiburada.com/liste/clear-coat-samsung-galaxy-note-2-n7100-full-body-koruyucu-gorunmez-cizilmez-kilif-omurboyu-garanti/productDetails.aspx?productId=telkilclearnote2&categoryId=16102

hocam telefonun kılıflı halini fotografıni atabilirmisiniz?

Kılıf değil aldatmasın zaten şeffaf bir koruyucu ön ekranı, arka kapağı, ve 4 kenardaki metali korumak üzere yapılmış bir ürün dediğim gibi youtube a clear coat yazarak dayanıklılığını görebilirsiniz. Çizilmeye karşı koruma sağlar.
    Onun dışında ilk etapta silikon kılıf aldım koruma amaçlı onu da kullanıyorum (15TL mahalledeki telefoncudan) daha güzel bir ürün bakıyorum siyah renkli olabilir... telefonum beyaz

• kılıf geldi stand iade yine s3 stand geldi..
    kılıf resimleri aşağıdadır ve ebay maliyeti kargo dahil şu anki fiyatını
    yazıryoum 28 dolardır

aliminyum tamammı ele alınca sağlamlık veriyor bence koruor kasası
    darbeler absorve ediyor ama şekil oluyor telefon..

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
     SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

• Telefonu kullanmadaki özeninizi hayranlık, itina ve hayretle takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

kılıf geldi stand iade yine s3 stand geldi..
    kılıf resimleri aşağıdadır ve ebay maliyeti kargo dahil şu anki fiyatını
    yazıryoum 28 dolardır

aliminyum tamammı ele alınca sağlamlık veriyor bence koruor kasası
    darbeler absorve ediyor ama şekil oluyor telefon..

Maliyeti oldukça iyiymiş, bu tür tamamı metal kılıfların ilk örneği olan Hunter-F ilk çıktığında ebay'de de bulunmadığından Çin üzerinden aracı ile getirmek gerekince maliyetler neredeyse 2 katına geliyordu.
    Hem bu sonraki modellerde, o S-Pen girişindeki kesit için önlem alınmış, hem de iç kısımlara koruyucu şerit takviyesi yapılmış.
    ve sanırım minik vidalar yerine geçmeli bir montajı var bu modelin.
    Ama sanki HunterF'in kenar boyunca köşe-kesimi daha parlak ve gösterişli gibiydi.

Bu arada, NFC iptal oluyor, orası kesin de sizde wi-fi, 3g, gps ve radyo sinyalleri ne durumdadır? Çekimi ne kadar etkiliyor acaba?

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmak nasip olsun...

• Ben olsam bu kadar pahalı ve fiyakalı bir alüminyum kılıfı da bir protective kılıf ile korurum hani çizilir felan insanın içi gider.

Bugün bulaşıklığım üstümde zaten çıkma saati kaçayım.
  • Wifi çekiminde artış var desem azda olsa oyle nfc onemli degil kullanmıyorum kilif bence gayet hos bi arkadaşım istersm sliminyum rengini değiştirebiliriz dedi herkese note 2 li guzel gunler

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.