Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kalemi büyüten bir aparat vardı hani dolma kalem gibi oluyordu.adını veya linkini hatırlayan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S-Pen Holder Kit 129 tl ye
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75509649&p=1

• Inceleme videosu yakındır hadi bakalım

• arkadaşlar note 2 için bluetooth kulaklık önerisi olan varmı.
  • Degisik kilif onerisi olan var mi? Mevcut olandan sıkıldım.

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-note-2-n7100-kilif-89570894?urvid=4256518

ben bundan aldım ya..teknosa zaten arkaya silikon kılıf verdi bedavaya ama onunla çok kayıyo elimden telefon..

içine eski telefondan kalma 2 gb micro sd koydum..16 gb kingston zaten 24 lira alacam bi de usb otg alacam ucuz zaten onlar..başka da bi masraf yapmama gerek yok telefona

edit:beyler bu flip kılıfların mıknatıs gibi mi kapanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 23 Temmuz 2013; 1:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-note-2-n7100-kilif-89570894?urvid=4256518

ben bundan aldım ya..teknosa zaten arkaya silikon kılıf verdi bedavaya ama onunla çok kayıyo elimden telefon..

içine eski telefondan kalma 2 gb micro sd koydum..16 gb kingston zaten 24 lira alacam bi de usb otg alacam ucuz zaten onlar..başka da bi masraf yapmama gerek yok telefona

edit:beyler bu flip kılıfların mıknatıs gibi mi kapanıyor ?

2GB micro-SD az gelebilir.
    Eğer fotoğraflarınızı sd-card'a kaydeder, kendi dökümanlarınızı, filmleriniz vs yanınızda taşımak isterseniz daha fazla alana ihtiyaç duyacağınız kesin.
    Cihaz 64GB'a kadar destekliyor.

Bu flip-cover, mıknatıslı değil. Ayrıca yan bağlantı kısmında, kapalı pozisyonda durmasını sağlayacak bir mekanizma da yok.
    Yani bildiğiniz kitap kapağı gibi, ters çevirdiğinizde bile açılır.

• Arkadaslar cuzdan kilif kullanan varmi. Onerisi olan varsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

Arkadaslar cuzdan kilif kullanan varmi. Onerisi olan varsa memnun olurum

KALaIDeNG marka kullaniyorum kalitesi iyi nette 50 civari ben 40 a aldim trabzon da saticidan

• quote:

Orijinalden alıntı: seliklil

arkadaşlar note 2 için bluetooth kulaklık önerisi olan varmı.

hm1500 samsung tek kulaklikli bluetooth kulaklik adini tam yazmamis olabilirim tarat nette 50 tl cogu sitede titresim gurultu engelleme son aranani arama vs özelliği ile guzel bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

Wifi çekiminde artış var desem azda olsa oyle nfc onemli degil kullanmıyorum kilif bence gayet hos bi arkadaşım istersm sliminyum rengini değiştirebiliriz dedi herkese note 2 li guzel gunler

Ben arka kapak için alüminyum bir kapak almıştım Ebay'dan ama wifi çekim gücü zayıflamıştı. Şimdi benim merak ettiğim, wifi çekim gücü, modem olduğu yerden farklı bir yerde iken nasıl ? Gerçekten bu çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

Wifi çekiminde artış var desem azda olsa oyle nfc onemli degil kullanmıyorum kilif bence gayet hos bi arkadaşım istersm sliminyum rengini değiştirebiliriz dedi herkese note 2 li guzel gunler

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Ben arka kapak için alüminyum bir kapak almıştım Ebay'dan ama wifi çekim gücü zayıflamıştı. Şimdi benim merak ettiğim, wifi çekim gücü, modem olduğu yerden farklı bir yerde iken nasıl ? Gerçekten bu çok önemli.

...ve bu kontrolü sadece kendi kişisel gözleminizle değil de,
    mümkünse XDA'da benzeri kapak için
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2062130&page=14
    adresinde yaptıkları gibi hem kapak takılı, hem de kapaksız hali ile uygun program kullanarak test edebilir misiniz?

O sayfada kullandıkları program da marketten bulabilirsiniz: Network Signal İnfo
    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.android.telnet

• aldığım flip cover çok kötüydü arkası tam kapanmadı zaten ufak parçasını da kırdım çöplük oldu 18 tl ye almıştım...

şöyle sağlam kılıf falan öneriniz var mı yoksa gidecem teknosadan 60 tl ye aynı kılıfın orjinalini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

Arkadaslar cuzdan kilif kullanan varmi. Onerisi olan varsa memnun olurum

Ben cüzdan kılıf kullanıyorum. Zenus marka kılıf kullanıyorum. Gayet güzel duruyor.
  • BodyGuardz Samsung Note 2 Ultratough aldım full telefonu kaplamak için bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
     SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

bende bu kılıfdan aldım ama el ipini nasıl yapacağım onu bulamadım :D

nasıl yapılıyor bilen biri anlatırsa makbule geçer

• Böyle işte daha nasıl olsun :))
     SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

• Oldu mu :))

• valla gece gece çok teşekkür ederim :) )

ellerin dert görmesin.
  • DrkAvenger kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel deri kılıf, güle güle kullanın. fiyatı nekadar bunların ?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.